homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Legalizarea prostitutiei - pro sau contra-3

#39 2011-09-15 12:41:21

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contra

nu dau cu pietre, fiecare face ce o taie capul sau ce ii permite p...a. la prostitutie/cu..e includ orice femeie care accepta sa faca sex pe bani/bunuri/statut social/bonuri de masa...etc. Ca le zici cu..e, prostituate, dame de lux, stripteuse, maseuze sau altfel tot aia e. tot niste penale care isi vand trupul pentru 2 lei si o geanta louis vuitton. e problema lor, cat timp nu sunt prin preajma mea nu ma intereseaza despre ele.
sincer, nu cred ca este o meserie grea, dai de 2 ori din buci si ti-ai luat x lei. nu o sa inteleg motivele unei persoane de a practica asa ceva, nici daca-mi zice ca fi-su e grav bolnav sau nu are bani de facultate, in ziua de azi faci bani si din piatra seaca daca intradevar vrei sa muncesti, nu sa suji vreo 2 minute si sa-ti iei 50 euro. deja o dau in polemici smile

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#40 2011-09-15 13:06:33

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

roll daca ar fi asa de grea "meseria" asta, nu s-ar mai ingramadi pe capete atatea fete sa o practice. Poate o fi mai complicata pentru cele care au un peste sau care au fost obligate sa intretina relatii sexuale, dar pentru cele care sunt pe cont propriu nu cred.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#41 2011-09-15 13:31:44

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

alyush, asa e, fiecare se imbraca exact asa cum considera, dar nu putem sa presupunem din start ca daca o femeie are un decolteu sau fusta scurta este femeie usoara, etc...nu ma refer la ce parere ai avut tu, ma refer in general...evident ca in exemplul dat de tine e vorba de niste limite depasite.

mihaela, repet, e vorba de cum iti exprimi aceasta atitudine si de modul radical in care efectiv judeci. nu am de gand, asa cum am scris, sa intru in vreo polemica, pentru ca nu am de ce. eu nu cred ca sunt "penale", mi se pare absolut firesc ca fiecare sa se foloseasca de atributele sale asa cum stie si cum poate si nu ma cred eu mai presus sau mai prejos pentru ca imi folosesc mintea si nu trupul...nu am spus ca sunt fana si sustin ca ar trebui toate sa incepem sa ne prostituam, am spus doar ca e o alegere care nu trebuie judecata.

oricum, categoria "penalelor" care isi vand trupul pentru multe alte lucruri in afara de bani este fooooarte, dar foooooarte extinsa, asa ca nici macar nu are rost sa deschidem subiectul. parerea ta nu am sub nici o forma vreun drept sa o contest, ceea ce ma intriga era atitudinea: nu le vreau in preajma mea, nu ma intereseaza despre ele.

sustin parerea mea ca nu e o meserie usoara. incercati sa faceti sex o noapte intreaga cu prietenul vostru, pe care il iubiti si doriti si o sa vedeti ca va puteti alege cu ceva probleme locale, minim cistita smile....deci nu are rost sa mai extrapolez la meseria asta, excluzand considerentele psihologice.

iar in legatura cu in ziua de azi faci bani si din piatra seaca, m-ar interesa in mod deosebit o idee, chiar daca sunt off topic, pentru ca sincer nu mi se pare ca e chiar asa usor smile

#42 2011-09-15 13:49:46

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

moksha applause 
si eu sunt pro!

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#43 2011-09-15 14:10:39

mihaela2289
Hero member

moksha, cea mai rapida idee care mi-a venit pe moment ca sa faci niste bani e sa iti valorifici ideile (mai ales ca mie imi place f mult cum gandesti si apreciez f mult parerile tale chiar daca uneori sunt in contradictie cu ale mele, suntem oameni si e normal sa nu ganmdim la fel). cum ai putea sa o faci?! cu un blog in care sa-ti exprimi parerile pe cele mai variate teme, din blogging se poate castiga foarte bine daca ai ceva interesant de scris. nu implica nicio investitie baneasca, necesita timpul pe care vrei tu sa-l acorzi si nici nu te vinzi la colt de strada pentru 5 lei.(postul asta e general, scris la persoana a 3 a, doar referirea din paranteza e legata de tine, sa nu se inteleaga gresit)

cat despre modul radical in care judec.. hmm, da, ai dreptate, dar cand auzi discutie intre 2 prostituate de genul : " draga, am supt toata noaptea si am pierdut banii la aparate in 5 minute" iti vine sa fugi.

cat despre facut sex toata noaptea, eu cred ca din moment ce si-au ales aceasta "meserie" le si place ca nu rupi pasa toata noaptea ca a doua zi sa plangi.. o faci pentru bani, pentru ca nu esti in stare de mai mult si oricum iti meriti soarta (aoleo, devin prea radicala..dar deh..asta gandesc eu despre ele)

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

Publicitate

loading...

#44 2011-09-15 14:25:49

heart_beat
Insomniac member
De la: ♫
Inregistrat: 2009-12-18

eu cred ca din moment ce si-au ales aceasta "meserie" le si place

sunt de acord (bineinteles exceptand cazurile in care fetele sunt obligate). la cati bani castiga daca nu le-ar placea meseria si ar vrea sa faca ceva mai bun cu viata lor ar face-o.
on: si eu sunt pro, desi ma indoiesc ca in tara noastra va fi controlata treaba atat de bine ca in alte tari

#45 2011-09-15 14:49:25

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

eu zic ca sunteti mult prea radicale. pana la urma ce aveti cu ele? e treaba lor cum aleg sa iti castige painea. pe noi restul nu ne afecteaza cu absolut nimic.

si mie mi se pare destul de greu, dar nu e treaba mea sa stabilesc dificultatea jobului.

cati bani castiga? aveti idee cati bani iau alea de pe centura pentru "una scurta"? hai sa nu exageram, ca nu prea am vazut "curve" pe centura pline de bani. la un moment dat luat si bonuri de masa ca plata.
nu dicutam acum de curvele de lux, alea de pe strada iau bani cat sa aiba de paine si apa, tigari.

din partea mea, da, legalizare! poate asa o sa fie ceva mai curata piata prostitutiei. nu neaparat pentru banii la buget, dar macar nu le mai vezi imprastiate prin oras sau pe centuri.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#46 2011-09-15 14:50:33

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

mihaela, multumesc pentru idee. suntem off topic si eu, desi eram foarte circumspecta cu a imi discuta viata si problemele pe un forum public smile, sunt foarte aproape de a deschide un topic si a va povesti viata mea si impasul in care ma gasesc smile

on topic, imi mentin ideile. e ca si cum o prostituata s-ar supara pe tine ca esti inteligenta si ai reusit altfel in viata smile. fiecare face ce crede, cum crede si mai ales ce poate.

#47 2011-09-15 15:01:10

mihaela2289
Hero member

tind sa cred ca o prostituata s-ar supara sau ar fi invidioasa daca ar afla ca eu castig 2000 euro/luna cu capul nu cu trupul (ipotetic vorbind, eu nu castig atata lol )
cora, am zis ca nu am nimic cu ele cat timp nu sunt prin apropierea mea. pot sa faca ce vor, cu cine vor, cat vor si cum vor, nu e treaba mea. mie mi-e sila de ele (si la propriu si la figurat) si cam atat. de aici si repulsia pe care o am cand le vad indiferent ca sunt luxoase (gen moni, sanzi, etc) sau centuriste si iau bonuri de masa. creierasul meu nu vrea sa le accepte ca pe semene ale mele, cum am mai zis, pentru mine nu sunt femei.

#48 2011-09-15 15:21:30

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

majoritatea celor ce stau pe centura sau iau bonuri de masa dupa cum ai spus sunt fete/femei cu destine tragice..odata ce te nasti intr=o familie defavorizata cu niste parinti ce nu pot fi numiti parinti, nu ai acces la scoala, educatie nu ai ce mari pretentii sa ai si e chiar pacat sa judeci.. puteai fi chiar tu in locul uneia care a avut ghinionul sa se nasca intr=o familie aiurea si fara acces la nici o informatie care sa o ajute sa iasa din jeg.. tu cum crezi ca si-ar putea castiga altfel existenta daca altceva nu stie si nu poate? chiar nu e cazul sa aruncam cu pietre.. nu toate aleg sa faca asta

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#49 2011-09-15 15:28:03

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

nici ca sa fii femeie de serviciu sau ca sa strangi fier vechi nu-ti tre' educatie smile dar in fine, topicul asta are alt subiect de dezbatere, nu suntem aici ca sa le judecam sau sa le aparam.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#50 2011-09-15 15:41:18

Dienuk
Full member
Inregistrat: 2007-08-31

eu sunt pro legalizare, mi se pare ca ar putea tine fenomenul cat de cat sub control.  ma intreb doar daca ar emite bon fiscal sau factura...ce ar scrie pe ele? lol

#51 2011-09-15 15:42:03

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

io-s pro, din mai multe motive. majoritatea deja au fost expuse deja, nu ma mai repet.

sunt de acord cu postul lui yoyo de mai sus. ca o paranteza, nu va pot spune cat am cautat in 3 sate o femeie sa vina de 2 ori pe saptamana sa ne ajute cu gradina si nu am gasit. si e plin de oameni saraci, dar e mai bun ajutorul social.
iar cele pe care le-am gasit, cereau 50 de lei, transport, 2 mese pe zi si un pachet de tigari. ori asta inseamna 80 de lei pe zi. daca ar fi lucrat 20 de zile pe luna, ar fi insemnat 1.600 de lei  huh  mai mult decat primeste un medic rezident. sau un profesor, sau un jandarm  neutral
asa ca, eu cred ca multora din ele, le e mai usor sa se prostitueze decat sa dea cu matura, cu sapa, sau mai stiu eu ce.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#52 2011-09-15 15:48:16

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

offtopic apropo de asta: si sarac si cu pretentii, sau mai la subiect, si cu p***-n c*r, si cu sufletu-n rai smile aceeasi situatie si in agricultura... 50 de lei pe zi + o masa li se pare extrem de putin, in conditiile in care e aproape dublu fata de cat castiga cineva cu minimul pe economie.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#53 2011-09-15 16:29:12

Random
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2011-01-28

moksha a scris:

observ din nou prejudecati si aratatul cu degetul....

1. eu am parerea (despre mine), ca daca as afla maine ca una dintre prietenele mele e de fapt un barbat extraterestru trimis de forte necunoscute ca sa afle secretele cremelor de fata as continua sa fiu prietena cu ea. pentru ca e prietena mea cu un motiv si nu sunt eu in masura sa judec in nici un caz o prietena si sa o exclud in secunda doi, ca doar de aia e prietena mea. eu cel putin asa gandesc si nu imi exclud prietenii pentru ceea ce sunt...da, evident, poti sa devii incompatibila cu o persoana cu care in mod clar nu imparti aceleasi principii, dar de la asta la o atitudine atat de radicala e o distanta mare.
2. de ce injositor sa practici sexul pe bani ca o meserie si nu e injositor sa fii intretinuta de un barbat in numele iubirii? care e pana la urma diferenta, in afara de iq si noroc? sau de ce e injositor sa fii prostituata si nu e injositor sa apari la pagina 5, 25, 45 intr-o pozitie ca pentru tuseu rectal?
3. in nici un caz nu mi se pare cea mai usoara meserie, eu cred ca trebuie sa fii extrem de disperata ca femeie, extrem de tulburata si ingrozitor de lipsita de speranta ca sa poti face asta. nu mi se pare deloc, dar deloc cea mai usoara munca. mi se pare de o mie de ori mai usor sa fii un corporatist care scrie la calculator toata ziua sau un medic chiar, care vede pacienti toata ziua, decat sa faci asa ceva si sa te supui la atatea pericole.

atitudinea asta mie una imi displace....si din pacate, chiar daca imi iau pietre virtuale in fata, am sa continuu sa o consider tipic romaneasca. tip hai sa ascundem sub pres ce nu ne convine, hai sa excludem tot ce nu e perfect etc.

si ca sa revin on topic, mi se pare perfect normal si just sa se legalizeze prostitutia. din toate punctele de vedere enumerate de cei care au scris inainte plus unul pragmatic..prin testarea lor regulata nu se va mai face badminton cu sifilis si gonoree sau se va face mai putin.

quote pentru epicness. like smile

Do the world a favor, stay like this forever.

#54 2011-09-15 18:21:29

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

o fi treaba fiecaruia ce alege sa faca in viata dar imi rezerv dreptul de a nu ma afla in compania unor astfel de persoane si cu atat mai putin sa le numesc prietene roll , mie una mi-e tare sila de aceste fiinte, asta e ...nu poti fi si cu p**a in c*r si cu un picior in rai nu?
imaginati-va ca ar trece o astfel de prietena pe la voi dimineata la o cafea, nu stiu despre voi dar eu as sterge cu dezinfectant nu doar toaleta ci si pe jos pe unde a calcat incaltata...absolut tot ce ar atinge aceasta "pretena" as smotrui roll , nu merci! prefer sa fac 3 copii unul dupa altul si sa smotruiesc dupa ei!

on-topic: sunt de acord cu legalizarea prostititiei, poate vom avea parte de mai putine violuri asupra copiilor desi sincer nu cred ca toti libidinosii sunt dispusi sa dea bani pt servicii sexuale cand se pot servi singuri cu forta neutral asa ca in afara de bani la buget (si aia cu multa fenta la fisc) nu vad cu ce s-ar imbunatati situatia

#55 2011-09-15 19:05:40

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

moksha a scris:

2. de ce injositor sa practici sexul pe bani ca o meserie si nu e injositor sa fii intretinuta de un barbat in numele iubirii? care e pana la urma diferenta, in afara de iq si noroc? sau de ce e injositor sa fii prostituata si nu e injositor sa apari la pagina 5, 25, 45 intr-o pozitie ca pentru tuseu rectal?

Mi-a placut mult bucata asta din postul tau (si restul de altfel, dar asta indeosebi.
Eu am infinit mai putin respect pentru o fufa intretinuta decat pentru o centurista. Mare deosebire nu e, deep down. Doar ca fufa poate e mai curata si primeste mai multi bani, dar ceea ce face ea tot "sex pe bani" se numeste. 

Dar nu inteleg cum anume o sa le apere pe ele aceasta lege? Adica or sa mearga sa se angajeze la bordel cu forme legale si tot tacamul si nu vor mai sta pe strada? Si cum le poate obliga cineva sa lucreze legal?

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#56 2011-09-15 19:38:14

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

offtopic-de acord cu poke,de munca fug,le e mult mai usor sa se prostitueze.

tot offtopic-de acord cu sleep-nu vreau sa imi intre in casa o astfel de persoana,nu cred ca as sterge suficient incat in creieru meu sa stau linistita ca nu au ramas nu stiu ce microbi sau boli.nu zic ca judec,da fiecare avem o opinie,iar viata e facuta din alegeri.tot timpul.

uitasem lol on topic-mi-e tot una si e totuna daca se legalizeaza sau nu.

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-09-15 19:38:46)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#57 2011-09-15 19:45:14

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

kathryn... eu pe intretinute le respect ceva mai mult, ca nu stii, poate daca nu ar fi avut noroc la barbat cu bani s-ar fi facut femeie de serviciu nu prostituata.

Cat despre cu ce le-ar ajuta... Macar ar avea optiunea sa lucreze legl, sa primeasca pensie dupa un numar de ani de prestat, un fel de siguranta ca macar stie societatea pt acre lucreaza (aka bordelul) cu cine si unde s-a dus ultima data daca nu lucreaza in incinta bordelului.

Plus, ca si-ar face periodic controale medicale.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.