|
Nu esti logat.
Legalizarea prostitutiei - pro sau contra-3#39 2011-09-15 12:41:21
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contranu dau cu pietre, fiecare face ce o taie capul sau ce ii permite p...a. la prostitutie/cu..e includ orice femeie care accepta sa faca sex pe bani/bunuri/statut social/bonuri de masa...etc. Ca le zici cu..e, prostituate, dame de lux, stripteuse, maseuze sau altfel tot aia e. tot niste penale care isi vand trupul pentru 2 lei si o geanta louis vuitton. e problema lor, cat timp nu sunt prin preajma mea nu ma intereseaza despre ele. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #40 2011-09-15 13:06:33
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contradaca ar fi asa de grea "meseria" asta, nu s-ar mai ingramadi pe capete atatea fete sa o practice. Poate o fi mai complicata pentru cele care au un peste sau care au fost obligate sa intretina relatii sexuale, dar pentru cele care sunt pe cont propriu nu cred. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #41 2011-09-15 13:31:44
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contraalyush, asa e, fiecare se imbraca exact asa cum considera, dar nu putem sa presupunem din start ca daca o femeie are un decolteu sau fusta scurta este femeie usoara, etc...nu ma refer la ce parere ai avut tu, ma refer in general...evident ca in exemplul dat de tine e vorba de niste limite depasite. Offline #42 2011-09-15 13:49:46
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contramoksha fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline #43 2011-09-15 14:10:39
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contramoksha, cea mai rapida idee care mi-a venit pe moment ca sa faci niste bani e sa iti valorifici ideile (mai ales ca mie imi place f mult cum gandesti si apreciez f mult parerile tale chiar daca uneori sunt in contradictie cu ale mele, suntem oameni si e normal sa nu ganmdim la fel). cum ai putea sa o faci?! cu un blog in care sa-ti exprimi parerile pe cele mai variate teme, din blogging se poate castiga foarte bine daca ai ceva interesant de scris. nu implica nicio investitie baneasca, necesita timpul pe care vrei tu sa-l acorzi si nici nu te vinzi la colt de strada pentru 5 lei.(postul asta e general, scris la persoana a 3 a, doar referirea din paranteza e legata de tine, sa nu se inteleaga gresit) www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline Publicitateloading...
#44 2011-09-15 14:25:49
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contra
sunt de acord (bineinteles exceptand cazurile in care fetele sunt obligate). la cati bani castiga daca nu le-ar placea meseria si ar vrea sa faca ceva mai bun cu viata lor ar face-o. Offline #45 2011-09-15 14:49:25
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contraeu zic ca sunteti mult prea radicale. pana la urma ce aveti cu ele? e treaba lor cum aleg sa iti castige painea. pe noi restul nu ne afecteaza cu absolut nimic. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #46 2011-09-15 14:50:33
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contramihaela, multumesc pentru idee. suntem off topic si eu, desi eram foarte circumspecta cu a imi discuta viata si problemele pe un forum public , sunt foarte aproape de a deschide un topic si a va povesti viata mea si impasul in care ma gasesc Offline #47 2011-09-15 15:01:10
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contratind sa cred ca o prostituata s-ar supara sau ar fi invidioasa daca ar afla ca eu castig 2000 euro/luna cu capul nu cu trupul (ipotetic vorbind, eu nu castig atata ) www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #48 2011-09-15 15:21:30
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contramajoritatea celor ce stau pe centura sau iau bonuri de masa dupa cum ai spus sunt fete/femei cu destine tragice..odata ce te nasti intr=o familie defavorizata cu niste parinti ce nu pot fi numiti parinti, nu ai acces la scoala, educatie nu ai ce mari pretentii sa ai si e chiar pacat sa judeci.. puteai fi chiar tu in locul uneia care a avut ghinionul sa se nasca intr=o familie aiurea si fara acces la nici o informatie care sa o ajute sa iasa din jeg.. tu cum crezi ca si-ar putea castiga altfel existenta daca altceva nu stie si nu poate? chiar nu e cazul sa aruncam cu pietre.. nu toate aleg sa faca asta fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline #49 2011-09-15 15:28:03
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contranici ca sa fii femeie de serviciu sau ca sa strangi fier vechi nu-ti tre' educatie dar in fine, topicul asta are alt subiect de dezbatere, nu suntem aici ca sa le judecam sau sa le aparam. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #50 2011-09-15 15:41:18
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contraeu sunt pro legalizare, mi se pare ca ar putea tine fenomenul cat de cat sub control. ma intreb doar daca ar emite bon fiscal sau factura...ce ar scrie pe ele? Offline #51 2011-09-15 15:42:03
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contraio-s pro, din mai multe motive. majoritatea deja au fost expuse deja, nu ma mai repet. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #52 2011-09-15 15:48:16
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contraapropo de asta: si sarac si cu pretentii, sau mai la subiect, si cu p***-n c*r, si cu sufletu-n rai aceeasi situatie si in agricultura... 50 de lei pe zi + o masa li se pare extrem de putin, in conditiile in care e aproape dublu fata de cat castiga cineva cu minimul pe economie. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #53 2011-09-15 16:29:12
quote pentru epicness. like Do the world a favor, stay like this forever. Offline #54 2011-09-15 18:21:29
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contrao fi treaba fiecaruia ce alege sa faca in viata dar imi rezerv dreptul de a nu ma afla in compania unor astfel de persoane si cu atat mai putin sa le numesc prietene , mie una mi-e tare sila de aceste fiinte, asta e ...nu poti fi si cu p**a in c*r si cu un picior in rai nu? Offline #55 2011-09-15 19:05:40
Mi-a placut mult bucata asta din postul tau (si restul de altfel, dar asta indeosebi. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #56 2011-09-15 19:38:14
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contraofftopic-de acord cu poke,de munca fug,le e mult mai usor sa se prostitueze. Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-09-15 19:38:46) "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #57 2011-09-15 19:45:14Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contrakathryn... eu pe intretinute le respect ceva mai mult, ca nu stii, poate daca nu ar fi avut noroc la barbat cu bani s-ar fi facut femeie de serviciu nu prostituata. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|