homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Legalizarea prostitutiei - pro sau contra-2

#20 2011-09-14 16:29:35

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contra

kath din cate stiu in tarile unde e legala prostututia si exista bordeluri legale e obligatorie folosirea prezervativului, bine, nu se sta la fundul fiecarei angajate sa se verifice dar in majoritatea cazurilor se foloseste. Cat despre bon nu stiu nu ma pot pronunta...

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#21 2011-09-14 16:32:56

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

acolo exista un alt grad de cultura, de civilizatie smile nu cred ca dorel, dupa ce a facut n sute de kilometri cu tirul lui kitchos mai sta sa-si puna prezervativul (in caz ca stie ce-i ala) gandindu-se la bts-uri...

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#22 2011-09-14 16:39:55

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

yoyolina a scris:

nu cred ca dorel, dupa ce a facut n sute de kilometri cu tirul lui kitchos mai sta sa-si puna prezervativul (in caz ca stie ce-i ala) gandindu-se la bts-uri...

bine spus!
eu as preciza si faptul ca nici la altii nu-i chiar cu mult mai bine ca la noi. si tarile "civilizate" il au pe dorel al lor care nu-si pune prezervativul pt ca e "smecher"

bebe V., soarele si luna

#23 2011-09-14 16:44:41

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

asta tine de educarea "fetelor" sa nu accepte fara

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#24 2011-09-14 16:44:47

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

mda... majoritatea vor functiona (sau ar trebui sa functioneze) pe principiul "ne asumam dreptul de a ne selecta clientela", dar si chestia asta e cu doua taisuri... cei care nu indeplinesc criteriile ce fac? atata timp cat va exista cerere in afara bordelelor va exista si oferta, si asa ne intoarcem de unde am plecat; cu toate astea, eu raman pro legalizare, dar daca vreodata se va face chestia asta, sa se faca cu cap... mult cap; sa se aiba in vedere toate chichitele care pot aparea.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Publicitate

loading...

#25 2011-09-14 19:56:03

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu sun tpro legalizare din urmatoarele motive in ordinea importantei pentru mine:
1. Ar fi mai putine fete obligate sa se prostitueze, si daca s-ar legaliza peste tot in lume ar scadea enporm traficul de persoane
2. Impozit spre stat, pe care l-as dedica 100% educatiei femeilor in mediile defavorizate (acu ma rog, depinde cat de mare e suma lol )
3. Ar fi ceva mai controlate prestatoarele pentru BTSuri si s-ar putea impune intr-un fel folosirea prezervativelor, macar partial dar tot e mai bine decat nimic.
4. siguranta prestatoarelor ar fi sporita
5. turism al prostitutiei care ar mai aduce ceva bani in bugetul statului lol

#26 2011-09-15 08:12:54

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

eu sunt pro legalizarii din aceleasi motive ca si voi. nu mai vreau sa vad cu..e pe marginea strazii cu fusta sub cur la -30 grade, vreau sa fie controlate lunar in pi..a si clientii obligati sa poarte prezervativ. poate asa am mai stopa si noi oamenii care mor de sida, sifilis si hepatita, am mai scapa niste familii (aici ma refer la femeile ale caror barbati se duc la prostituate) de aceste boli si s-ar aduce si ceva bani la buget (bineinteles ca aceste bordeluri ar trebui controlate de fisc cat mai des).

edit: le-ar face oare si carte de munca?! big_smile pentru prestari servicii si dupa x ani ar primi si pensie.. oh da.. parca imi si inchipui cum copii mei vor munci sa plateasca impozit pe venit si vor fi platite pensiile cu..elor care au stat cu pasa la .. soare big_smile

Ultima oara a fost editat de mihaela2289 (2011-09-15 08:14:44)

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#27 2011-09-15 08:29:48

dudu.f
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-09-01

Si eu sunt de acord cu legalizarea din motivele spuse de toti mai sus.
Ne inchiriem capul (munci 'intelectuale'), curpul (munci fizice) de ce nu ne-am inchiria si pasarica/pasarelul (placere smile )
Daca o sa fie legalizata, ia ganditi-va fetelor sa aveti prietene care o sa munceasca si nu o sa le mai discrimitati pentru ca nu fac nimic ilegal sau imoral.
Nu pot sa ma gandesc la o astfel de femeie care sa aiba si o viata de familie.Cred ca cu asta o sa dispara usor, usor si notiunea de 'inselat'.

offtopic
Ce ati alege intre videochat unde se castiga 1000-2000E (cel putin asa am auzit eu) si un job de lucrator comercial sau alt job unde se castiga 800-1500 ron?
Eu as alege videochatul smile

-Bula ce e mama ta?
- ...

“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi

#28 2011-09-15 08:44:18

mihaela2289
Hero member

dudu.f a scris:

Si eu sunt de acord cu legalizarea din motivele spuse de toti mai sus.
Ne inchiriem capul (munci 'intelectuale'), curpul (munci fizice) de ce nu ne-am inchiria si pasarica/pasarelul (placere smile )
Daca o sa fie legalizata, ia ganditi-va fetelor sa aveti prietene care o sa munceasca si nu o sa le mai discrimitati pentru ca nu fac nimic ilegal sau imoral.
Nu pot sa ma gandesc la o astfel de femeie care sa aiba si o viata de familie.Cred ca cu asta o sa dispara usor, usor si notiunea de 'inselat'.

offtopic
Ce ati alege intre videochat unde se castiga 1000-2000E (cel putin asa am auzit eu) si un job de lucrator comercial sau alt job unde se castiga 800-1500 ron?
Eu as alege videochatul smile

-Bula ce e mama ta?
- ...

consider ca nu am astfel de prietene si daca as avea in secunda 2 nu ar mai fi prietenele mele. mi se pare mult prea injositor sa faci asa ceva si sa te mai si lauzi (indiferent ca e legalizata sau nu prostitutia)

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#29 2011-09-15 09:06:51

dudu.f
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-09-01

Inainte de 89 o fata cand se marita trebuia sa fie fata mare.Daca nu erai, te stia tot satul."Uite-o pe asta, a trait cu ala si cu alalalt .."
Dupa 89 a explodat sexualitatea..este peste tot, in media, la serviciu, la tv..
Acum e normal ca atunci cand te mariti sa fi avut cel putin 1-2-3.. parteneri inaintea sotului.Ba chiar este recomandat sa nu ramai la primul.

Daca o sa se legalizeze prostitutia o sa fie mai greu la inceput 1, maxim 2 generatii(o generatie are 20 de ani) dupa care o sa fie la fel de normal sa lucrezi ca 'curva'(o sa aiba o denumire mai roz) la fel cum o sa fie sa lucrezi ca inginer,economist,..
In Brazilia au facut o facultate de acest gen..

@mihaela
O sa te obisnuiesti cu timpul.Iti mai pot da cel putin 1-2 exemple despre chestii 'bizare' care au fost acceptate/refuzate de societate cu timpul.

In grecia antica filosofii ii poponoreau pe astia mai mici la greu.La varsta de 16-17 ani pentru ucenic se facea o petrecere unde era ars in c** de maestru.
Tot in grecia antica femeia(sotia) era aia care avea rolul de a face curat prin casa si a creste copiii.Grecii se duceau la curve(aveau un nume mai pompos).Curvele erau femei care aveau scoala, erau destepte, stiau sa faca un barbat sa se simta bine.(si nu ma refer aici la sex desi era si asta cat cuprinde).

Ultima oara a fost editat de dudu.f (2011-09-15 09:13:11)

“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi

#30 2011-09-15 09:46:19

mihaela2289
Hero member

dudu.f nu vorbim de grecia antica si de exemple care la vremea respectiva(in antichitate si nu numai) erau considerate normale. sunt f multe legi care acum sunt ciudate dar atunci erau normale. vorbim de vremurile noastre, vremuri moderne in care stim cum se foloseste un prezervativ, in care vrem drepturi egale si in care monogamia este acceptata.
nu mi se pare "normal" nici sa te mariti virgina nici sa ai 100 la activ, moderatia e cea mai buna in toate, incluzand sexul.
am spus ca sunt de acord cu legalizarea prostitutiei, sunt de acord cu o institutie care sa se ocupe de "drepturile" prostituatelor ca in tarile civilizate dar asta nu inseamna ca voi accepta ca prietena o prostituata pe care nu o duce capul sa faca mai mult decat sa-si vanda p...a. e cea mai usoara munca si cea la care iti e bun si un iq de 50, pentru mine alea nu sunt femei in adevaratul sens al cuvantului.

#31 2011-09-15 11:37:37

Monica999
Hero member
Site

dudu.f, si atunci prostituatele erau stigmatizate. Acceptate de societate ca ceva ce exista, da, fu***e, da, dar in nici un caz nu vedeai un om din inalta societate sau orice om casatorite cu ele. Acelasi lucru se intampla cu gheisele, si toate practicantele acestei meserii.

#32 2011-09-15 11:38:25

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

observ din nou prejudecati si aratatul cu degetul....

1. eu am parerea (despre mine), ca daca as afla maine ca una dintre prietenele mele e de fapt un barbat extraterestru trimis de forte necunoscute ca sa afle secretele cremelor de fata as continua sa fiu prietena cu ea. pentru ca e prietena mea cu un motiv si nu sunt eu in masura sa judec in nici un caz o prietena si sa o exclud in secunda doi, ca doar de aia e prietena mea. eu cel putin asa gandesc si nu imi exclud prietenii pentru ceea ce sunt...da, evident, poti sa devii incompatibila cu o persoana cu care in mod clar nu imparti aceleasi principii, dar de la asta la o atitudine atat de radicala e o distanta mare.
2. de ce injositor sa practici sexul pe bani ca o meserie si nu e injositor sa fii intretinuta de un barbat in numele iubirii? care e pana la urma diferenta, in afara de iq si noroc? sau de ce e injositor sa fii prostituata si nu e injositor sa apari la pagina 5, 25, 45 intr-o pozitie ca pentru tuseu rectal?
3. in nici un caz nu mi se pare cea mai usoara meserie, eu cred ca trebuie sa fii extrem de disperata ca femeie, extrem de tulburata si ingrozitor de lipsita de speranta ca sa poti face asta. nu mi se pare deloc, dar deloc cea mai usoara munca. mi se pare de o mie de ori mai usor sa fii un corporatist care scrie la calculator toata ziua sau un medic chiar, care vede pacienti toata ziua, decat sa faci asa ceva si sa te supui la atatea pericole.

atitudinea asta mie una imi displace....si din pacate, chiar daca imi iau pietre virtuale in fata, am sa continuu sa o consider tipic romaneasca. tip hai sa ascundem sub pres ce nu ne convine, hai sa excludem tot ce nu e perfect etc.

si ca sa revin on topic, mi se pare perfect normal si just sa se legalizeze prostitutia. din toate punctele de vedere enumerate de cei care au scris inainte plus unul pragmatic..prin testarea lor regulata nu se va mai face badminton cu sifilis si gonoree sau se va face mai putin.

#33 2011-09-15 11:45:03

Monica999
Hero member
Site

moksha, ca persoana care a vazut multe tari si nu traieste in romania, iti spun eu ca reactia e tipic umana nu romaneasca. Oamenii nu respecta nici femeile/barbatii intretinuti, nici prostituatele de orice sex, si nici persoanele care isi vand corpul pe bani (pozeaza nud, fac striptease). Aceste persoane sunt acceptate de altii care lucreaza in acelasi domeniu.

Eu nu le judec, din partea mea sa faca orice, dar nici nu le sustin alegerea, si nici nu as putea sa accept o prietena care face o astfel de alegere de meserie (dupa parerea mea foarte gresita).

#34 2011-09-15 11:51:22

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

Monica999 a scris:

moksha, ca persoana care a vazut multe tari si nu traieste in romania, iti spun eu ca reactia e tipic umana nu romaneasca. Oamenii nu respecta nici femeile/barbatii intretinuti, nici prostituatele de orice sex, si nici persoanele care isi vand corpul pe bani (pozeaza nud, fac striptease). Aceste persoane sunt acceptate de altii care lucreaza in acelasi domeniu.

Eu nu le judec, din partea mea sa faca orice, dar nici nu le sustin alegerea, si nici nu as putea sa accept o prietena care face o astfel de alegere de meserie (dupa parerea mea foarte gresita).

subscriu...

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#35 2011-09-15 12:02:40

moksha
Hero member

monica, si eu am vazut multe tari si nu am trait in romania pana de curand si consider in continuare reactia romaneasca si oarecum limitata. principiul poate e acelasi, dar nu atitudinea si reactia ca atare. in orice tara civilizata nimeni nu le pune la colt si arunca cu pietre in ele, ca si cum ar avea ciuma, ci sunt integrate, despre asta este vorba.

nu am de gand sa intru intr-o polemica, mi-am exprimat parerea si atat.

#36 2011-09-15 12:20:35

alyush
Platinum member

poate sunt un pic offtopic legat de ceea ce voi spune:
la distanta de cateva blocuri de mine sta o dna. cocheta si mereu aranjata, poate un pic cam vulgar pt. varsta ei (are in jur de 30 ani) care are un copil in clasele primare. In timp ce faceam scoala de soferi, am oprit la trecerea de pietoni sa treaca aceasta dna. iar atunci instructorul mi-a zis ca femeia asta e un fel de prostituata, nu stiu daca sta pe centura, dar cert e ca intretine relatii sexuale pe bani.
Pana atunci auzisem fel si fel de zvonuri cum ca ar practica asa ceva, dar nu credeam, fostul meu instructor e un om serios si mai in varsta.
de atunci, de cate ori o vad ma tot gandesc oare copilul ei cand va creste si va afla ce parere o sa aiba?

#37 2011-09-15 12:27:00

moksha
Hero member

alyush, eu cred ca depinde foarte mult daca va afla la o varsta la care a ajuns la maturitatea emotionala si intelectuala sau va fi la o varsta care nu ii va permite sa inteleaga.

oricum e un stereotip, suntem supusi mentalitatii implementate de parinti si anturaj si tara...asa cum tu nu concepi asa ceva, poate copilul, crescut fiind de ea (apropo, cum adica vulgar pentru varsta ei, 30 de ani? smile come on) are alte idei si principii despre viata si intelege mai mult decat cei din exterior substratul a ceea ce face mama lui.

#38 2011-09-15 12:38:10

alyush
Platinum member

moksha, nu stiu, sunt eu de moda veche, dar nu stiu... am ramas uimita spre sfarsitul anului scolar trecut m-am dus dupa vara-mea la scoala, si astaptand sa sune de pauza am vazut ca a venit si dna asta si s-a pus mai langa mine, si ea la fel isi astepta baiatul... fiul ei vine primul si zice "mami hai sa iti zica doamna ceva"si femeia s-a dus in cls... era cu un decolteu cu mult exagerat, cu o fusta care abia ii acoperea fundul...
nu stiu nu mi se pare asta o tinuta de umblat pe strada cu copilul si mai ales sa te duci asa sa vorbesti cu invatatoarea.

Dar nu judec pe nimeni cu nimic, gusturile nu se dicuta si poate nu are alt venit si ca fiecare mama, pt. copilul ei face orice...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.