|
Nu esti logat.
Legalizarea prostitutiei - pro sau contra-2#20 2011-09-14 16:29:35Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contrakath din cate stiu in tarile unde e legala prostututia si exista bordeluri legale e obligatorie folosirea prezervativului, bine, nu se sta la fundul fiecarei angajate sa se verifice dar in majoritatea cazurilor se foloseste. Cat despre bon nu stiu nu ma pot pronunta... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #21 2011-09-14 16:32:56
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contraacolo exista un alt grad de cultura, de civilizatie nu cred ca dorel, dupa ce a facut n sute de kilometri cu tirul lui kitchos mai sta sa-si puna prezervativul (in caz ca stie ce-i ala) gandindu-se la bts-uri... daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #22 2011-09-14 16:39:55
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contra
bine spus! V., soarele si luna Offline #24 2011-09-14 16:44:47
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contramda... majoritatea vor functiona (sau ar trebui sa functioneze) pe principiul "ne asumam dreptul de a ne selecta clientela", dar si chestia asta e cu doua taisuri... cei care nu indeplinesc criteriile ce fac? atata timp cat va exista cerere in afara bordelelor va exista si oferta, si asa ne intoarcem de unde am plecat; cu toate astea, eu raman pro legalizare, dar daca vreodata se va face chestia asta, sa se faca cu cap... mult cap; sa se aiba in vedere toate chichitele care pot aparea. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#25 2011-09-14 19:56:03Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contraEu sun tpro legalizare din urmatoarele motive in ordinea importantei pentru mine: Offline #26 2011-09-15 08:12:54
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contraeu sunt pro legalizarii din aceleasi motive ca si voi. nu mai vreau sa vad cu..e pe marginea strazii cu fusta sub cur la -30 grade, vreau sa fie controlate lunar in pi..a si clientii obligati sa poarte prezervativ. poate asa am mai stopa si noi oamenii care mor de sida, sifilis si hepatita, am mai scapa niste familii (aici ma refer la femeile ale caror barbati se duc la prostituate) de aceste boli si s-ar aduce si ceva bani la buget (bineinteles ca aceste bordeluri ar trebui controlate de fisc cat mai des). Ultima oara a fost editat de mihaela2289 (2011-09-15 08:14:44) www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #27 2011-09-15 08:29:48
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contraSi eu sunt de acord cu legalizarea din motivele spuse de toti mai sus. “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #28 2011-09-15 08:44:18
consider ca nu am astfel de prietene si daca as avea in secunda 2 nu ar mai fi prietenele mele. mi se pare mult prea injositor sa faci asa ceva si sa te mai si lauzi (indiferent ca e legalizata sau nu prostitutia) www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #29 2011-09-15 09:06:51
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contraInainte de 89 o fata cand se marita trebuia sa fie fata mare.Daca nu erai, te stia tot satul."Uite-o pe asta, a trait cu ala si cu alalalt .." Ultima oara a fost editat de dudu.f (2011-09-15 09:13:11) “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #30 2011-09-15 09:46:19
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contradudu.f nu vorbim de grecia antica si de exemple care la vremea respectiva(in antichitate si nu numai) erau considerate normale. sunt f multe legi care acum sunt ciudate dar atunci erau normale. vorbim de vremurile noastre, vremuri moderne in care stim cum se foloseste un prezervativ, in care vrem drepturi egale si in care monogamia este acceptata. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #31 2011-09-15 11:37:37Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contradudu.f, si atunci prostituatele erau stigmatizate. Acceptate de societate ca ceva ce exista, da, fu***e, da, dar in nici un caz nu vedeai un om din inalta societate sau orice om casatorite cu ele. Acelasi lucru se intampla cu gheisele, si toate practicantele acestei meserii. Offline #32 2011-09-15 11:38:25
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contraobserv din nou prejudecati si aratatul cu degetul.... Offline #33 2011-09-15 11:45:03Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contramoksha, ca persoana care a vazut multe tari si nu traieste in romania, iti spun eu ca reactia e tipic umana nu romaneasca. Oamenii nu respecta nici femeile/barbatii intretinuti, nici prostituatele de orice sex, si nici persoanele care isi vand corpul pe bani (pozeaza nud, fac striptease). Aceste persoane sunt acceptate de altii care lucreaza in acelasi domeniu. Offline #34 2011-09-15 11:51:22
subscriu... Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #35 2011-09-15 12:02:40
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contramonica, si eu am vazut multe tari si nu am trait in romania pana de curand si consider in continuare reactia romaneasca si oarecum limitata. principiul poate e acelasi, dar nu atitudinea si reactia ca atare. in orice tara civilizata nimeni nu le pune la colt si arunca cu pietre in ele, ca si cum ar avea ciuma, ci sunt integrate, despre asta este vorba. Offline #36 2011-09-15 12:20:35
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contrapoate sunt un pic offtopic legat de ceea ce voi spune: Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #37 2011-09-15 12:27:00
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contraalyush, eu cred ca depinde foarte mult daca va afla la o varsta la care a ajuns la maturitatea emotionala si intelectuala sau va fi la o varsta care nu ii va permite sa inteleaga. Offline #38 2011-09-15 12:38:10
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contramoksha, nu stiu, sunt eu de moda veche, dar nu stiu... am ramas uimita spre sfarsitul anului scolar trecut m-am dus dupa vara-mea la scoala, si astaptand sa sune de pauza am vazut ca a venit si dna asta si s-a pus mai langa mine, si ea la fel isi astepta baiatul... fiul ei vine primul si zice "mami hai sa iti zica doamna ceva"si femeia s-a dus in cls... era cu un decolteu cu mult exagerat, cu o fusta care abia ii acoperea fundul... Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|