homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Legalizarea prostitutiei - pro sau contra-4

#58 2011-09-15 19:58:17

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contra

Monica999 a scris:

kathryn... eu pe intretinute le respect ceva mai mult, ca nu stii, poate daca nu ar fi avut noroc la barbat cu bani s-ar fi facut femeie de serviciu nu prostituata.

asa, si? in lume e nevoie si de femei de serviciu si nu e o rusine sa faci meseria asta, daca mai mult nu poti. e o munca cinstita si foarte grea si de multe ori chiar scarboasa. dar macar femeia aia face ceva util si vine acasa cu un ban castigat onest.
Nu mai zic ce parere am despre barbatii care le intretin, mai ales pt ca si el si ea se amagesc ca se iubesc, cand ea nu-i iubeste decat contul din banca, iar lui nu-i pasa decat ca are la brat o anexa coafata si machiata cand iese in lume.
Macar o prostituata de pe centura e constienta de ce face si si-o asuma, fufa intretinuta - nu.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#59 2011-09-15 20:13:06

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

lol
io-s o fufa intretinuta, in cazul asta!
pt ca al meu a vrut sa se mute cu mine si sa ma mai ia si de nevasta pe deasupra  lol  desi n-am job.
si are si casa si mi-a cumparat si haine, si chiloti, si m-a dus si pe la doctori pe cheltuiala lui.

care e diferenta intre mine si o prostituata? pe langa aia practica, cum ca fac de mancare, calc, spal, gatesc, etc....mai e vorba si de sentimente.
da, nu sunt de acord cu statul acasa ca trantorul, insa in societatea de azi pot exista multe motive pt care o persoana nu munceste (nu vorbesc de lene). si sunt sigura ca si eu daca as fi avut job, iar el nu-cum am spus, dintr-un motiv serios, nu ca e mai comod la tv- nu m-ar deranja sa il intretin.
apropo, intertinut se cheama si in cazul in care unul dintre parteneri are salariu de 5 ori mai mic decat celalalt?

ma rog, e vorba de multe nuante, dar m-a distrat un pic comentariul mokshai smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#60 2011-09-15 20:19:29

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

poke rotfl2 as vrea sa fiu eu in locul tau lol nu mi-am dat seama ca as vrea sa fiu o fufa rotfl2

ai pus punctul pe i cu salariul de 5 ori mai mic tummenupp

#61 2011-09-15 20:29:32

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

poke, nu cred ca la voi se pune problema de a va intretine pt ca va iubiti sincer, ca ma indoiesc ca tu stai cu el pt bani, asta e diferenta majora.  smile

eu vorbeam de o categorie aparte, pe care cred ca o cunoastem toate, iar daca exista si pe aici pe forum, asta e. tot imi sustin parerea, dar repet, ca nu cred ca e cazul tau, din cat am citit eu despre tine sau scris de tine pe forum.

oricum, eu n-as putea sa stau acasa, de tot, tot timpul tot restul vietii, nici macar din iubire si indiferent cati bani ar castiga barbatul, ca m-as plictisi ingrozitor, asa ca tot as lucra ceva. dar aici e vb de altceva.

apropo, intertinut se cheama si in cazul in care unul dintre parteneri are salariu de 5 ori mai mic decat celalalt?

nu, eu nu cred, din motivele de mai sus.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#62 2011-09-15 22:15:01

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Kathrynn, nu cred ca ai inteles ce ziceam eu. Eu ma refeream a poate femeia intretinuta daca nu ar fi avut bafta sa dea peste unul cu bani in loc sa aleaga sa se prostitueze ar alege sa fie femeie de servici, ceea ce parerea mea e ca e mai onorabil.

Publicitate

loading...

#63 2011-09-15 23:09:43

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

sunt de acord cu legalizarea prostitutiei, desi sunt convinsa ca s-ar practica in continuare la negru pe scara larga!
sunt de acord si cu prostitutia in sine, este si ea o meserie, este....un mod de viata daca vreti, o alegere! care e problema daca o femeie are de ales intre a da cu matura si a se prostitua si alege ultima varianta? cu siguranta are motivele ei, poate e alergica la praf tongue lol pe mine una nu ma afecteaza cu nimic, deci o tolerez si cred ca pot sa ii fiu chiar prietena, respectandu-i alegerea chiar daca n-as fi de acord (cred ca asta inseamna prietenia, de fapt).
si sunt de acord si cu intretinutul, daca una are chef sa fie intretinuta si gaseste pe unul care sa o intretina toata lumea e fericita, bravo lor si sa fie sanatosi!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#64 2011-09-15 23:19:33

sleeping_beauty
Addicted member

#65 2011-09-15 23:29:29

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

offtopic  pokemon, nu inteleg exact care parte din comentariu te-a distrat. evident cand am scris in numele iubirii am fost in mare masura ironica. daca pe tine insa te-a distrat si ai simtit nevoia sa descrii situatii care nu aveau absolut nici o legatura cu ceea ce am incercat sa spun, ma bucur. data viitoare o sa folosesc ghilimelele, pentru a ma explica mai clar si a nu crea reactii si situatii inutile. in mod absolut evident nu ma refeream la acest gen de intretinere in numele iubirii, ci doar subliniam faptul ca multe dintre noi aruncam piatra fara sa ne uitam la noi. atata tot, presupun ca se poate citi foarte clar ca nu la genul tau de situatie ma refeream. atata timp cat de distreaza e bine.

in rest, repet, cu persoanele care spun ca nu ar putea sterge si dezinfecta suficient daca le-ar calca o asemenea persoana casa, de parca ar fi ciumata si nu alta, nu rezonez deloc, ba chiar, repet, chiar daca o sa primesc din nou pietre virtuale fix in fata, le dezaprob atitudinea si o consider judgemental (nu gasesc alt cuvant) intr-o masura foarte foarte mare. sunt pe acest forum zeci de femei, daca nu sute, care fac sex neprotejat (e doar un exemplu, nu vreau sa ia nimeni personal ceea ce scriu) fara sa fi facut analize vreodata, doar ca stiu ele ca e sanatos partenerul....doar ca un exemplu, apropo de teama de boli si tot restul...pe de alta parte nu inseamna ca daca cineva face mult sex, e si bolnav.  etc.

#66 2011-09-16 00:43:39

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

moksha, cand faci sex neprotejat cu n tiristi cu branza sau cascaval la penis nu cred eu ca nu ai nicio boala.
pokemon, fufe nu sunt cele/cei care sunt intretinute/ti pe o perioada de timp in care ele/ei doresc sa munceasca dar nu gasesc. pentru mine intretinute  sunt alde moni care se marita/f.t cu un bosorog libidinos doar fiindca ala e in top 100 oameni bogati. cand nu vrei sa-ti ocupi timpul decat cu shopping si mai mult shopping (de preferat la new york si milano) atunci te poti numi intretinuta. nu e cazul tau cu siguranta. si nu cred ca vreo secunda s-a facut referire la persoanele care isi doresc dar nu-si gasesc un job sau la cele in care partenerul/partenera au un job mai bine platit.

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#67 2011-09-16 01:00:33

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

mihaela, si tu faci sex cu prostituata respectiva care a facut sex cu n tiristi sau cum ar putea ea sa iti transmita o boala pe care a luat-o de la cei n tiristi de nu putem nici macar sta langa ea? si ai fi uimita, dar absolut uimita, cate relatii "perfecte", intre o non-prostituata si un non-tirist sunt pline de gonoree sau sifilis. stiu foarte bine despre ce vorbesc. si foarte putine din aceste boli se iau asa, pur si simplu, ca sa fie cazul sa dezinfectam...mi se pare absolut exagerat, sincer, mie una imi produce un disconfort clasificarea asta tip inchizitie, dar normal, fiecare are parerea lui.

cat despre intretinute-neintretinute, eu sustineam tocmai, ca nu e nici o diferenta intre prostituatele "adevarate" si cele "false", dar eu nici nu le condamn, nici nu le judec pe nici unele. totul e un schimb si o alegere si nu cred ca putem sa stam intr-un palat de fildes si sa spunem uite ce femei, vai ce rusine. asa ca nu inteleg de unde atata ura pana la urma si atitudine radicala. probabil imi scapa mie ceva.

#68 2011-09-16 01:09:39

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

moksha, gandim atat de diferit incat ne e greu sa ne intelegem una pe alta smile nu am zis ca nu as "sta langa ea" dar clar nu as folosi aceeasi toaleta/cana/etc cu acea persoana (bine, eu sunt o persoana scarboasa de fel, nu folosesc alte toalete decat cea personala sau cea de la prietenul meu, evit pe cat posibil contactul cu paharele/canile altor persoane necunoscute mie si uneori mi-e sila si de scrumiere..adica asa sunt eu de fel, nu trebuie sa fie prostituata ca sa-mi fie sila de un lucru.. daca e prostituata cu atat mai mult mi-e sila.. motivul? nu-l stiu...poate tocmai fiindca ai zis si tu ca poate sa fie atins de o non-prostituata / non-tirist cu sifilis/gonoree/herpes..etc)
si poate si de la sila asta exagerata a mea sunt si asa radicala..

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#69 2011-09-16 01:41:55

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

alinda a scris:

categoric pro legalizare! exista oricum, degeaba ne ascunem dupa deget. macar daca e legalizata e si controlata oarecum activitatea, se fac controale medicale, se platesc impozite, etc.
dar noi suntem o natie de pudibonzi si de pupatori de sutane roll
sunt pline orasele de "saloane de masaj erotic", domnisoarele se inghesuie in cluburi sau pe marginea soselelor dar noi ne facem ca nu exista roll

subscriu

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#70 2011-09-16 11:01:06

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

intrebare: daca aveti o prietena care va spune ca face oral iubitului, tot la fel ati dezinfecta cana dupa ce ati servi-o cu suc, ca si dupa o prostituata?

bebe V., soarele si luna

#71 2011-09-16 11:02:29

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

april,eu personal,da.nu beau dupa nimeni.psihic,nu pot.

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-09-16 11:02:54)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#72 2011-09-16 11:03:29

sleeping_beauty
Addicted member

april tu singura ai scris ca face oral iubitului ei nu unei armate de barbati wink serios ca nu isi are rostul comparatia expusa de tine cu tarfele de pe centura sau de coltul strazii, asa hai sa si mancam din aceeasi farfurie cu ele ca doar nu`i bai roll

le: ca sa iti raspund la intrebare: dupa oricine spal cana aia cu axion indiferent cine e si ce a baut wink

Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2011-09-16 11:05:08)

#73 2011-09-16 11:15:34

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

april sunset a scris:

intrebare: daca aveti o prietena care va spune ca face oral iubitului, tot la fel ati dezinfecta cana dupa ce ati servi-o cu suc, ca si dupa o prostituata?

doamne sfinte, pai asta ar insemna sa "dezinfectam" permanent si toaleta de acasa - ca doar nu stim cu precizie ce fac mama si tata noaptea la ei in dormitor, nu?
eu nu "dezinfectez" vasele dupa nicio persoana care imi calca pragul pentru ca nu primesc vizite de la boschetari

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#74 2011-09-16 11:20:12

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

sleeping_beauty a scris:

april tu singura ai scris ca face oral iubitului ei nu unei armate de barbati wink

le: ca sa iti raspund la intrebare: dupa oricine spal cana aia cu axion indiferent cine e si ce a baut wink

eu nu ma refer la spalat cu axion, ca e logic ca o speli.
si care-i diferenta ca face unui singur barbat sau "unei armate de barbati"? tot o suge, nu? smile

bebe V., soarele si luna

#75 2011-09-16 11:21:58

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

pai creca e mai bine sa o sugi doar unuia singur.parerea mea lol

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#76 2011-09-16 11:22:57

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

lol  offtopic si daca intri in mai multe relatii? visslar nu rezulta altceva?

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.