|
Nu esti logat.
Legalizarea prostitutiei - pro sau contra-4#58 2011-09-15 19:58:17
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contra
asa, si? in lume e nevoie si de femei de serviciu si nu e o rusine sa faci meseria asta, daca mai mult nu poti. e o munca cinstita si foarte grea si de multe ori chiar scarboasa. dar macar femeia aia face ceva util si vine acasa cu un ban castigat onest. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #59 2011-09-15 20:13:06
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #60 2011-09-15 20:19:29
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contrapoke as vrea sa fiu eu in locul tau nu mi-am dat seama ca as vrea sa fiu o fufa Offline #61 2011-09-15 20:29:32
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contrapoke, nu cred ca la voi se pune problema de a va intretine pt ca va iubiti sincer, ca ma indoiesc ca tu stai cu el pt bani, asta e diferenta majora.
nu, eu nu cred, din motivele de mai sus. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #62 2011-09-15 22:15:01Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contraKathrynn, nu cred ca ai inteles ce ziceam eu. Eu ma refeream a poate femeia intretinuta daca nu ar fi avut bafta sa dea peste unul cu bani in loc sa aleaga sa se prostitueze ar alege sa fie femeie de servici, ceea ce parerea mea e ca e mai onorabil. Offline Publicitateloading...
#63 2011-09-15 23:09:43
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contrasunt de acord cu legalizarea prostitutiei, desi sunt convinsa ca s-ar practica in continuare la negru pe scara larga! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #64 2011-09-15 23:19:33
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contraalergica la praf Offline #65 2011-09-15 23:29:29
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contra pokemon, nu inteleg exact care parte din comentariu te-a distrat. evident cand am scris in numele iubirii am fost in mare masura ironica. daca pe tine insa te-a distrat si ai simtit nevoia sa descrii situatii care nu aveau absolut nici o legatura cu ceea ce am incercat sa spun, ma bucur. data viitoare o sa folosesc ghilimelele, pentru a ma explica mai clar si a nu crea reactii si situatii inutile. in mod absolut evident nu ma refeream la acest gen de intretinere in numele iubirii, ci doar subliniam faptul ca multe dintre noi aruncam piatra fara sa ne uitam la noi. atata tot, presupun ca se poate citi foarte clar ca nu la genul tau de situatie ma refeream. atata timp cat de distreaza e bine. Offline #66 2011-09-16 00:43:39
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contramoksha, cand faci sex neprotejat cu n tiristi cu branza sau cascaval la penis nu cred eu ca nu ai nicio boala. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #67 2011-09-16 01:00:33
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contramihaela, si tu faci sex cu prostituata respectiva care a facut sex cu n tiristi sau cum ar putea ea sa iti transmita o boala pe care a luat-o de la cei n tiristi de nu putem nici macar sta langa ea? si ai fi uimita, dar absolut uimita, cate relatii "perfecte", intre o non-prostituata si un non-tirist sunt pline de gonoree sau sifilis. stiu foarte bine despre ce vorbesc. si foarte putine din aceste boli se iau asa, pur si simplu, ca sa fie cazul sa dezinfectam...mi se pare absolut exagerat, sincer, mie una imi produce un disconfort clasificarea asta tip inchizitie, dar normal, fiecare are parerea lui. Offline #68 2011-09-16 01:09:39
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contramoksha, gandim atat de diferit incat ne e greu sa ne intelegem una pe alta nu am zis ca nu as "sta langa ea" dar clar nu as folosi aceeasi toaleta/cana/etc cu acea persoana (bine, eu sunt o persoana scarboasa de fel, nu folosesc alte toalete decat cea personala sau cea de la prietenul meu, evit pe cat posibil contactul cu paharele/canile altor persoane necunoscute mie si uneori mi-e sila si de scrumiere..adica asa sunt eu de fel, nu trebuie sa fie prostituata ca sa-mi fie sila de un lucru.. daca e prostituata cu atat mai mult mi-e sila.. motivul? nu-l stiu...poate tocmai fiindca ai zis si tu ca poate sa fie atins de o non-prostituata / non-tirist cu sifilis/gonoree/herpes..etc) www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #69 2011-09-16 01:41:55
subscriu Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #70 2011-09-16 11:01:06
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contraintrebare: daca aveti o prietena care va spune ca face oral iubitului, tot la fel ati dezinfecta cana dupa ce ati servi-o cu suc, ca si dupa o prostituata? V., soarele si luna Offline #71 2011-09-16 11:02:29
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contraapril,eu personal,da.nu beau dupa nimeni.psihic,nu pot. Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-09-16 11:02:54) "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #72 2011-09-16 11:03:29
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contraapril tu singura ai scris ca face oral iubitului ei nu unei armate de barbati serios ca nu isi are rostul comparatia expusa de tine cu tarfele de pe centura sau de coltul strazii, asa hai sa si mancam din aceeasi farfurie cu ele ca doar nu`i bai Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2011-09-16 11:05:08) Offline #73 2011-09-16 11:15:34
doamne sfinte, pai asta ar insemna sa "dezinfectam" permanent si toaleta de acasa - ca doar nu stim cu precizie ce fac mama si tata noaptea la ei in dormitor, nu? "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #74 2011-09-16 11:20:12
eu nu ma refer la spalat cu axion, ca e logic ca o speli. V., soarele si luna Offline #75 2011-09-16 11:21:58
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contrapai creca e mai bine sa o sugi doar unuia singur.parerea mea "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #76 2011-09-16 11:22:57
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contrasi daca intri in mai multe relatii? nu rezulta altceva? VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|