|
Nu esti logat.
Insarcinata la 14 ani-10#172 2011-10-04 22:14:27
Re: Insarcinata la 14 aniNu cred ca e motiv de lauda ca a lasat o fata insarcinata. Asta nu arata ca e bun de "săm?nţă" sau ca e cine stie cat de expert la pat. Ar trebui sa ii fie rusine de fapta facuta. De ce sa tragi doar tu toate?? Ati fost 2 in seara aia, 2 sa fiti si acum. Dar e clar ca ti-e frica de reactia lui (de a te parasi poate) sau de ce va spune anturajul lui. Nu cred ca tu vei fii cea barfita intr-un caz de genul, ci pur si simplu el va fi aratat cu degetul "uite-l pe ala care era sa devina tatic la 15 ani". Nu te mai invinovati, mama ta te sfatuieste de bine. Daca tii la el, spune-i ca sa poata invata din greseli. Data viitoare cand poate o sa faceti sex (e posibil sa se intample)...si o sa ii ceri sa o faceti protejat, el iti va da peste nas "nu...ca nu o sa se intample nimic..nici data trecuta nu ai patit nimic". Si uite asa trebuie sa inghiti niste murdarii si niste minciuni, adevaruri ascunse...si sa treci prin poveste ca o oarecare, o fata care nu are nimic de spus. Arata ca esti fata inteligenta. Daca o sa ajunga sa spuna parintii tai de chestia asta, o sa se ajunga urat. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #173 2011-10-04 22:31:34Re: Insarcinata la 14 aniDaca tu crezi ca le-ar pspune prietenilor, nu ii spune, si explica-i si mamei tale de ce nu ii spui. Si daca nu ai incredere sa ii spui asa ceva fara sa te-auda tot "targul" atunci clar nu prea vad ce fel de iubit iti e. Offline #174 2011-10-04 22:33:19
Re: Insarcinata la 14 aniNefeli, foarte bine ca i-ai spus mamei. O sa te ierte, suntem toti oameni si gresim. Offline #175 2011-10-04 22:35:18Re: Insarcinata la 14 anifelicitari ca ai avut taria sa-i spui mamei tale. chiar daca vei avorta, el trebuie sa stie. macar pentru viitor sa-i fie si lui lectie de minte ca nu poate sa fie atat de iresponsabil. Offline #176 2011-10-04 22:44:24
Re: Insarcinata la 14 ani@kathrynn “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline Publicitateloading...
#177 2011-10-04 23:00:57
Re: Insarcinata la 14 ani
nefeli..abia incepi sa absorbi "viata sociala" si crede-ma ca alcoolul este doar un accesoriu care te poarta spre greseli. sa ai grija ca de acum inainte, sa fii atenta la metodele de contraceptie, pentru ca aceasta greseala se poate repeta din nou, foarte usor si fara alcool. este corpul tau si trebuie sa ai grija de el. pacat ca trebuie sa treci prin asa ceva la o varsta atat de frageda.. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #178 2011-10-04 23:58:46
Re: Insarcinata la 14 aniNu esti obligata sa ii spui prietenului tau ... eu tzi-as sugera sa nu ii spui daca asta este ce simti... Offline #179 2011-10-05 08:19:08
Re: Insarcinata la 14 aniFoarte bine ai procedat! Bravo nefeli! Daca nu vrei nu ii spune prietenului tau. La varsta asta sunteti ca picati din luna si toata lumea barfeste si de astea . Lasa-l asa! Mult succes pe mai departe!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #180 2011-10-05 09:21:30
acum ce clasa esti? Cap patrat cu minte-n colturi Offline #181 2011-10-05 09:24:04
Re: Insarcinata la 14 aniprietenul tau este tatal copilului si are tot dreptul sa stie, ati participat amundoi la conceperea lui Offline #182 2011-10-05 10:18:31
Re: Insarcinata la 14 aniba sa-i zica poate va intelege ca de acum inainte n-ar fi rau sa aiba 2-3 prezervative in buzunar, just in case. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #183 2011-10-05 10:45:40
Re: Insarcinata la 14 aniantonefeli, ai procedat foarte corect spunandu-i mamei tale adevarul! Sa nu-ti para rau ca ai facut asta, mama ta e cea mai in masura sa te sprijine in problema asta. E de datoria ei sa-ti fie alaturi pentru ca esti copilul ei indiferent de greseala pe care ai facut-o. Ce conteaza acum e sa indrepti greseala asta, si, cel mai important, sa inveti ceva din ea! Sa inveti in primul rand sa te protejezi eficient, pentru ca un act sexual nu presupune numai o sarcina nedorita ci mult mai mai mult, un risc destul de mare de a contracta o boala grava! "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #184 2011-10-05 10:51:12
Re: Insarcinata la 14 anialinda jos palaria, si eu am citit tot , insa cu toate ca urasc chiar si cuvantul avort , in situatia de fatza sunt perfect de acord cu tine un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77 Offline #185 2011-10-05 11:07:13
Re: Insarcinata la 14 anidesi nu cred o iota din povestea asta, in cazul ipotetic al unei copile de 14 ani lasata insarcinata de prietenul ei de 15 ani, consider ca baiatul ala ar trebui sa afle ce s-a intamplat, ca poate asa realizeaza si el ca urmarile sexului neprotejat nu sunt basme, se poate lovi si el de ele, nu doar altii. daca nu afla, va continua sa strambe din nas cand aude de prezervativ si se vor trezi si altele insarcinate ori cu bts. daca el afla de sarcina, exista sanse mari sa devina mai responsabil pe viitor. Offline #186 2011-10-05 11:10:51
Re: Insarcinata la 14 aniasta cu fanatismul e deja impinsa prea departe, la fel as putea spune si despre cele pro avort. Avortul nu ar trebui folosit pe post de metoda anticonceptionala, ar trebui sa permita legea sa fie facut doar terapeutic cand fatul e deja mort sau are grave malformatii congentitale. Nu e normal sa intretii relatii sexuale la 14 ani oricum ai da-o...sarcina nici atat...iar avortul..sub nici o forma! Offline #187 2011-10-05 11:17:12
Re: Insarcinata la 14 anisleep, tu refuzi efectiv sa intelegi ce am scris! Nu e normal sa intretii relatii sexuale la 14 ani, nu e normal sa ramai insarcinata la 14 ani dar e de-a dreptul anormal sa pastrezi sarcina respectiva! Aici nu vorbim pe caz general si nu a afirmat nimeni ca avortul e o metoda contraceptiva. E vorba de un copil cu copil, de o situatie absurda si nefireasca. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #188 2011-10-05 11:21:53
Re: Insarcinata la 14 aninu dar a trait mama si vad in fiecare zi un om chinuit de remuscari. Avortul nu e o solutie niciodata, te mutileaza pe viata Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2011-10-05 11:24:49) Offline #189 2011-10-05 11:26:07
Re: Insarcinata la 14 anidaca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #190 2011-10-05 11:37:40
complet de acord. dar daca totusi ai fost inconstienta si ai ramas la 14 ani, ce faci? te impusti ca ai facut o fapta inadmisibila? renunti la scoala si iti cresti copilul din te miri ce, ca daca n-ai terminat nici macar liceul, cine te angajeaza? sau nasti copilul si il duci la orfelinat pt a ingrosa randurile celor care asteapta sa fie adoptati? si pe care nu-i ia nimeni, ajung sa-ti dea in cap pe strada dupa ce fac 18 ani si ies de acolo... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|