|
Nu esti logat.
Insarcinata la 14 ani-9#153 2011-10-04 17:51:28
Re: Insarcinata la 14 anie una dintre marcile ok. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #154 2011-10-04 17:52:25
Re: Insarcinata la 14 aniEste considerat un test sigur Nefeli. Ai spus ca ai avut si greturi, probabil ca ai dreptate in ceea ce priveste sarcina . O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #155 2011-10-04 17:56:07
Re: Insarcinata la 14 ani
Nici eu n-am avut habar ... da mi se pare tare aiurea .. adica sa-ti spuna dupa metoda asta ca esti in 6 saptamani cand tu de fapt poate l-ai conceput la 2 saptamani de la ultima menstruatie, aia insemnand ca fatul ar avea de fapt 4 sapt in momentul in care afli, nu 6. Asta offtopic. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #156 2011-10-04 18:37:20
Re: Insarcinata la 14 aniyoyolina, cand eram eu in generala (si deja sunt multi ani de atunci, vreo 10 chiar si lumea era si mai incuiata ca acum si oamenii mai rusinosi ca acum) daca nu ni se spunea la biologie, ni se facea cel putin o ora de dirigentie pe an in care ni se vorbea despre contraceptie, despre probleme sexuale, bts-uri, ciclu menstrual si inafara de aceasta ora de dirigentie se mai facea o ora de educatie sexuala predata de o d-na ginecolog si o asistenta ceva in care ni se explicau toate astea plus ni se dadeau multe materiale (pliante) si absorbante si baietilor prezervative. asa ca daca acum 10 ani se facea asa ceva in Bucuresti (de unde inteleg ca e si ea) nu vad de ce nu s-ar mai face.. doar daca nu te-ai duce la acele ore nu ai afla (si ai fi prea rusinos sa te informezi de pe internet.. ceea ce ar fi absurd) www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #157 2011-10-04 18:39:34
Re: Insarcinata la 14 aninoi de ex am "beneficiat" doar de niste absorbante gratuite si de fascinanta explicatie a modului in care functioneaza; atat. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#158 2011-10-04 18:47:35
si eu citeam revistele astea.. ce vremuri.... Offline #159 2011-10-04 18:56:29
Re: Insarcinata la 14 aniNefeli te asteptam cu vesti si cu deciziile luate impreuna cu mama ta. Tinem pumnii sa fie bine!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #160 2011-10-04 19:38:20
(unul mic si gata)
si eu, si eu. Ultima oara a fost editat de Diananaid (2011-10-04 19:46:40) Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #161 2011-10-04 20:52:23
Re: Insarcinata la 14 aniNu-mi vine sa cred,dar i-am zis mamei. Am intrebat-o din nou daca ar fi in stare sa ma ajute daca as avea o mare problema si a zis ca da,dupa care i-am spus ca sunt insarcinata. A zis "Nu pot sa cred!!" si m-a intrebat cu cine,dupa care a urmat o discutie lunga in care mi-a zis ca am facut corect ca am spus adevarul,nu ca si sora mea care s-a dus cu o prietena la chiuretaj si dupa a facut hemoragie etc... A fost cea mai serioasa discutie purtata cu mama mea de pana acum. Parca ma trata ca pe un adult.. Eu am inceput sa plang ca sa nu-i spuna tatei si mi-a zis ca nu stie ce sa faca. A spus ca trebuie neaparat sa fac chiuretaj,ca mergem maine la control la o prietena de-a ei ginecolog,ba chiar a sunat-o pe prietena respectiva sa-i ceara cateva pareri. Bineinteles,ca mi-a zis ca a avut incredere in mine,ca nu se astepta sa fac asa ceva,dar pentru ca i-am spus adevarul la momentul potrivit greseala mea este pe jumatate iertata. A incercat sa nu ma puna in situatii jenante,sa-i povestesc cum am "facut-o",unde,de ce si a spus ca dupa ce fac chiuretajul o sa mai treaca un timp pana o sa aiba din nou incredere in mine. Offline #162 2011-10-04 20:55:21Re: Insarcinata la 14 aniai facut bine ca i-ai zis. Te cred ca iti este rusine insa gandeste-te ca e mama ta si ca te va ierta la un moment dat. Hai curaj si nu iti mai face sange rau Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #163 2011-10-04 20:56:09
Re: Insarcinata la 14 aniF bine ca i-ai spus mamei...cred ca e cea mai inteleapta decizie Offline #164 2011-10-04 21:02:18
Re: Insarcinata la 14 aniNefeli, ai scapat de o grija. Acum macar ai pe cineva care te sprijina. Succes mai departe. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #165 2011-10-04 21:04:20
Re: Insarcinata la 14 aniMultumesc si eu pentru sfaturi Offline #166 2011-10-04 21:10:38
Re: Insarcinata la 14 aniAi facut fix ceea ce a trebuit sa faci. Increderea o sa i-o castigi din nou si sper ca asta a fost o lectie de viata pentru tine. Nu mai abuza de alcool iar pe viitor protejeaza-te cu prezervativ !!! De preferat ai putea sa apelezi la cateva sedinte de consiliere...depinde cum o sa te simti! Ai grija de tine! Offline #167 2011-10-04 21:33:12
Re: Insarcinata la 14 aniCred ca dupa "experienta" asta o sa treaca ceva timp pana cand o sa mai pun gura pe alcool. Acum am rezolvat problema cu mama,dar ce fac cu prietenul meu? Nu as vrea sa-i spun,dar totusi nici nu pot sa-l privesc in ochi cand stiu ca sunt insarcinata si el nici macar n-are habar... Mama a zis ca ar trebui sa-i zic,dar chiar nu stiu ce sa fac Offline #168 2011-10-04 21:36:50
Re: Insarcinata la 14 aniDe cat timp il cunosti si de cat timp sunteti impreuna? Tu ai incredere in el? Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #169 2011-10-04 21:43:48
Re: Insarcinata la 14 anima bucur ca ti-ai luat inima in dinti si i-ai spus mamei tale. ai grija de tine de acum inainte, pentru ca daca nu ai tu, nimeni nu o sa aiba! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #170 2011-10-04 21:46:49
Re: Insarcinata la 14 aniBravo ca ti-ai gasit curajul sa vorbesti cu mama ta Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #171 2011-10-04 21:55:32
Re: Insarcinata la 14 aniIl cunosc de aproape 2 ani (mai precis de pe la jumatatea clasei a 7-a). La inceput nici nu ne salutam,el nefiind cu mine in aceasi clasa,dar aveam cunostinte comune. Prin clasa a 8-a,pe la sfarsit il ruga pe un prieten care era in clasa cu mine sa-mi ceara numarul de telefon,sa-i faca cunostiinta cu mine etc. Impreuna suntem din a doua zi,dupa ce am "facut-o".Cu mine se comporta foarte frumos,dar are si multe fite. De avut incredere nu prea am,pentru ca sunt sigura ca daca ii voi spune acest lucru le va spune baietilor din anturajul lui cu care este foarte bun prieten. Nu cred ca va avea puterea sa tina acest lucru secret. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|