homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cand ati fost ultima data la biserica ?-3

#39 2011-10-20 22:57:31

dudu.f
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-09-01

Re: Cand ati fost ultima data la biserica ?

Nu am mai simtit nimic pentru biserica/dumnezeu de vreo 10 ani...am mai fost de atunci la biserica de vreo 2 ori.O data intr-o vizita la vorunet si o data la o inmormantare.O sa mai calc in biserica doar cand trebuie (nunti/inmormantari/botezuri)

“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi

#40 2011-10-21 00:48:45

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Am fost ieri...am aprins o lumanare pentru un om ff drag mie,pentru linistea sa si a amiliei lui,chiar daca nu il cunosc personal...

#41 2011-11-07 20:57:20

ALIV
Full member
Inregistrat: 2011-10-09

duminica

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC.

#42 2011-11-07 23:14:11

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

acum 3 duminici

#43 2011-11-08 10:59:16

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Am fost cu o saptamana inainte de Sf Dumitru, la moaste.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Publicitate

loading...

#44 2011-11-08 16:05:33

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

azi, de am impartasit*-o pe asta mica....

9 ani de copilarie ....

#45 2011-11-09 13:17:40

DitaRina
New member
Inregistrat: 2011-09-16

Nu mai merg prin biserici, decat in scop cultural de cand eram adolescenta si inca ma chinuia ideea unui posibil zeu. Cu timpul am citit foarte mult, m-am documentat, am invatat multe chestii si am devenit ateu. Asa ca mai merg sa vad manastirile foarte vechi, caci bisericile de azi au devenit niste sugatoare de fonduri din banii publici (in loc sa se faca orfelinate pentru copii sau adaposturi pentru nevoiasi, se construesc biserici pentru popii prea lenesi sa munceasca altceva) si afaceri de milioane de euro. Dumnezeu nu exista, fii om bun, nu fi crestin.

Ultima oara a fost editat de DitaRina (2011-11-09 13:18:43)

#46 2011-11-09 16:07:02

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Subsum a scris:

kdeea a scris:

Din cauza facultatii n-am mai avut timp de cam 3 saptamani ...

Dar umblai cat de cat , nu? cand erai in Ciuc. Ca te mai vedeam

Daa, Subsum. In fiecare duminica. Mergeam ori la Catedrala, ori la aia micuta din centru.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#47 2011-11-09 16:17:47

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

katami a scris:

Peacekeeper a scris:

Ioana intr-un mod dubios si eu am aceelasi atractii.

numa io-s pe dos? lol dintre toate cultele crestine, ultimul care ma atrage e catolicismul. Da' io-s fan ortodoxie, oricum.

ontopic: noi mergem saptamanal sau mai des (mai des pt ca stam langa Mitropolie siputem merge oricand ne taie capul). Nu stam prea mult, din motive de pui nerabdator. Dar mergem...

Subscriu la partea cu fan ortodoxie ... Si am sa mor si nu am sa inteleg ce are lumea cu " babele ". Pe bune. Merg la biserica de-o viata, adica de 20 de ani, aproape in fiecare duminica. Si cand nu ma duc, nu ma duc din motive obiective si, mai nou, subiective, recunosc, pentru ca in Cluj cea mai apropiata biserica ortodoxa nu e foarte ... aproape si singura zi din saptamana in care ma pot odihni e duminica ( am cursuri si sambata ). Si trec printr-o perioada in care chiar am nevoie de somn si odihna. In orice caz, nu vorbesc in necunostinta de cauza: mie pur si simplu nu mi s-a intamplat ( sau efectiv nu imi aduc aminte sa mi se fi intamplat vreodata, la modul cel mai sincer ) sa ma traga vreo " baba " de maneca, sa ma intrebe ceva, sa se uite ciudat la mine ... nu. Si daca ar fi asa, ce ? Ma duc la biserica pentru ca simt nevoia sa fac asta, pentru ca imi place acolo. Si sa zicem ca vreo tanti imi zice sau mi-ar zice vreodata ceva. So what ? Din moment ce m-am dus, presupun ca nu m-am dus fortata de cineva. Asa ca ignor chestiile de genul asta si imi vad de ale mele.

Na, ma rog, nu stiu ... Cum bine zicea cineva mai sus, chiar nu vreau sa aud contraargumente lol Nu de alta, dar nu prea am starea de spirit necesara sa ma bag in discutii de genul asta. Plus ca post-ul asta NU vizeaza pe absolut nimeni, am citit printre randuri ce s-a mai scris, nici nu stiu cine ce anume a scris; e STRICT parerea mea. Plus ca e un subiect pe care incerc mereu sa il evit si, din nou, nu am starea de spirit necesara sa aduc argumente pro si contra acestui subiect ... lol Mi-am expus doar parerea. Cred din tot sufletul meu, cu toata taria si nu ma jenez sa afirm asta. Si la biserica merg cat de des pot.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#48 2011-11-09 17:01:05

SisterOfNight
New member
Inregistrat: 2011-01-29

La fel ca si DitaRina calc prin biserici doar in scopuri culturale si turistice pentru ca unele chiar merita vazute. Alinare sufleteasca si sprijin moral si psihic imi gasesc in alte parti. Inteleg necesitatea religiei in scopul educarii si a controlului maselor, cat si pentru sprijin psihic pentru persoanele care nu il gasesc altundeva.. dar eu personal nu ma incadrez. Mai nou oricum rolul bisericilor de la noi se reduce la a produce bani.. stiu ca poate nu ar trebui sa generalizez dar deja am vazut atatea cazuri...

#49 2011-11-10 11:57:27

laleaneagra
New member
Inregistrat: 2011-11-10

Ultima data am fost la un botez. La catolici. Si azi dimineata cand am auzit si eu stirea despre fetita aia care era sa se innece din cauza unui dobitoc de preot am zis ca, daca e sa mai am un copil, il voi boteza la catolici.

#50 2011-11-10 11:58:22

laleaneagra
New member
Inregistrat: 2011-11-10

SisterOfNight a scris:

La fel ca si DitaRina calc prin biserici doar in scopuri culturale si turistice pentru ca unele chiar merita vazute. Alinare sufleteasca si sprijin moral si psihic imi gasesc in alte parti. Inteleg necesitatea religiei in scopul educarii si a controlului maselor, cat si pentru sprijin psihic pentru persoanele care nu il gasesc altundeva.. dar eu personal nu ma incadrez. Mai nou oricum rolul bisericilor de la noi se reduce la a produce bani.. stiu ca poate nu ar trebui sa generalizez dar deja am vazut atatea cazuri...

Mi se pare absolut corect ce spui!

#51 2011-11-12 18:37:17

ella92
New member
Inregistrat: 2011-04-12

Duminica.

#52 2011-11-12 19:32:59

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

.

Ultima oara a fost editat de eph (2012-03-23 16:34:20)

#53 2011-11-12 21:05:02

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

lol frankie...u made my day
Mie chiar imi place mirosul de tamaie, am descoperit lecturand descrierile unor parfumuri- btw mi se par unele asa de funny- ca multe din parfumurile barbatesti contin tamaie smile
Imi plac bisericile, mai ales cele catolice, inalte. Din pacate nu pot sa intru prea des fiindca nu vrea sefa- fiimea tongue .Ultima data am fost la manastire de Sfanta Marie cred, ca e o curte mai mare si i-am mai povestit freestyle despre icoane, ,ne-am mai plimbat etc- oricum nu mai mult de 1 sfert de ora or so.
Iar pe ea am vrut sa o duc inauntru intr-o biserica ungureasca in vara,  cand era adormita- adormise in parc- zic...hai...macar asa...dar cand am ajuns la usa era inchisa.

Ultima oara a fost editat de ani88 (2011-11-12 21:06:31)

I love you. Remember. They cannot take it

#54 2011-11-12 21:18:23

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

.

Ultima oara a fost editat de eph (2012-03-23 16:34:32)

#55 2011-11-16 10:43:32

ALIV
Full member
Inregistrat: 2011-10-09

Acum 2 saptamani.

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC.

#56 2011-11-27 18:06:31

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

duminica trecuta

#57 2011-11-27 18:53:08

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

Daca nu ma insel, acum 3 ani cand mi-a murit un prieten drag. Personal m-as duce dar nu prea imi plac preotii avand in vedere ca unii se dau sfinti si in particular fac numai pacate, nu imi plac persoanele care dau sfaturi sa nu gresesti dar ei fac aceleasi greseli in nenumarate randuri. Preotul care vine in fiecare an de Craciun e mereu beat si oricum vine numai pentru bani nu pentru a binecuvanta casa asa ca mai bine lipsa. Obisnuiesc sa ma rog dar de acasa. Nu m-am spovedit niciodata, nu stiu cum e, ma bate gandul, poate ma voi interesa de un preot care este intradevar trimisul Domnului, nu vreau sa fiu "judecata" de un preot care pacatuieste in nenumarate randuri.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.