homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cand ati fost ultima data la biserica ?-4

#58 2011-11-27 19:00:49

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Cand ati fost ultima data la biserica ?

incearca la o manastire smile
"soacra-mea" imi zicea de un calugar super tare, genul de persoana cu care poti discuta deschis, si care in loc de "fa matanii si roaga-te de 1000 de ori pe zi" chiar te sfatuieste cum sa-ti regasesti echilibrul, si vede religia ca pe ceva universal, echilibrat, nu ca pe o chestie plina de dogme.
de obicei, calugarii sunt mai open-minded decat preotii, desi pare paradoxal.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#59 2011-11-27 19:22:04

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

Voi incerca la o manastire, presupun ca acolo o sa dau peste un preot adevarat. M-as duce sa ma spovedesc, dar cum nu sunt asa relgioasa nu stiu cand trebuie sa ma spovedesc, si ce trebuie sa fac inainte si dupa ce ma spovedesc. Stiu doar ca atunci cand esti la menstruatie nu ai voie in biserica pentru ca e pacat, ma rog, e o prostie dupa parerea mea, ca nu vrem noi sa avem ciclu, si Dumnezeu ne-a "construit" asa deci nu inteleg de ce nu ne-ar accepta in "casa" lui si in perioada aceea, de altfel am intrebat cativa preoti si nici ei nu au putut sa-mi spuna ce e cu "pacatul" asta, spuneau doar sec "e pacat" fara vreo explicatie...

#60 2011-11-27 19:24:59

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

se considera ca esti murdara, menstra indica faptul ca esti fertila, pacatul primordial, bla bla smile eu explicatia asta am primit-o mereu.
poti sa te spovedesti oricand, iar ritualuri pre- si post-spovedanie nu stiu sa existe (eventual post).
nu te stresa prea tare, oricum la noi spovedania se rezuma la "ai mintit? ai furat? ai curvit? mergi la biserica?" dupa care daca el considera ca meriti, te si impartaseste, daca nu, te trimite sa te rogi si sa revii; repet, daca ajungi pe la o manastire unde sa dai de un om cu har, spovedania va fi mult mai ok, cam ca la o sedinta la psiholog, dar ma rog, incarcata cu religie si spiritualitate smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#61 2011-11-28 17:57:46

good_vib
New member
Inregistrat: 2006-12-22

@Karina_, daca esti din Bucuresti, incearca la Biserica Rusa de la Universitate, sunt preoti care te asculta si spovedania e o discutie f frumoasa...

#62 2011-11-28 19:09:50

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

Din pacate nu sunt din Bucuresti. Oricum multumesc pentru recomandare. E posibil ca de la anu sa fiu in Bucuresti asa ca e de ajutor.

Publicitate

loading...

#63 2011-11-28 19:20:46

anutza05
New member
Inregistrat: 2011-05-23

Ieri...... angel  popa

#64 2011-11-28 20:36:16

Peacekeeper
Sr. member
Inregistrat: 2011-09-06

a long time ago  diablo

Trust me or not, I don't give a fuck !
-------------------------

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.