|
Nu esti logat.
Cand ati fost ultima data la biserica ?-4#58 2011-11-27 19:00:49
Re: Cand ati fost ultima data la biserica ?incearca la o manastire daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #59 2011-11-27 19:22:04
Re: Cand ati fost ultima data la biserica ?Voi incerca la o manastire, presupun ca acolo o sa dau peste un preot adevarat. M-as duce sa ma spovedesc, dar cum nu sunt asa relgioasa nu stiu cand trebuie sa ma spovedesc, si ce trebuie sa fac inainte si dupa ce ma spovedesc. Stiu doar ca atunci cand esti la menstruatie nu ai voie in biserica pentru ca e pacat, ma rog, e o prostie dupa parerea mea, ca nu vrem noi sa avem ciclu, si Dumnezeu ne-a "construit" asa deci nu inteleg de ce nu ne-ar accepta in "casa" lui si in perioada aceea, de altfel am intrebat cativa preoti si nici ei nu au putut sa-mi spuna ce e cu "pacatul" asta, spuneau doar sec "e pacat" fara vreo explicatie... Offline #60 2011-11-27 19:24:59
Re: Cand ati fost ultima data la biserica ?se considera ca esti murdara, menstra indica faptul ca esti fertila, pacatul primordial, bla bla eu explicatia asta am primit-o mereu. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #61 2011-11-28 17:57:46
Re: Cand ati fost ultima data la biserica ?@Karina_, daca esti din Bucuresti, incearca la Biserica Rusa de la Universitate, sunt preoti care te asculta si spovedania e o discutie f frumoasa... Offline #62 2011-11-28 19:09:50
Re: Cand ati fost ultima data la biserica ?Din pacate nu sunt din Bucuresti. Oricum multumesc pentru recomandare. E posibil ca de la anu sa fiu in Bucuresti asa ca e de ajutor. Offline Publicitateloading...
#63 2011-11-28 19:20:46
Re: Cand ati fost ultima data la biserica ?Ieri...... Offline #64 2011-11-28 20:36:16
Re: Cand ati fost ultima data la biserica ?a long time ago Trust me or not, I don't give a fuck ! ------------------------- Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|