homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Inselat-7

#115 2011-11-09 00:50:32

kiki_oana
Full member
Inregistrat: 2011-10-18

Re: Inselat

Unii oameni ar trebui sa se raporteze pe ei insisi smile Nu am zis nicaieri ca sunt inteligenta,dar daca nu dispun de neuroni,unele persoane ar trebui sa isi faca secundariatul reintorcanduse la cei sapte ani.

#116 2011-11-09 01:01:59

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

kiki_oana, ai ban o zi, pentru jigniri repetate.

va rog sa va intoarceti la subiect, daca mai aveti ceva de discutat pe marginea lui.

#117 2011-11-09 01:02:41

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

offtopic

draga kiki, ai probleme mult prea complexe si serioase pentru a ti le rezolva eu pe forum, asa ca nu am de gand sa mai interactionez cu tine sub nici o forma, imi depasesti rabdarea si capacitatea de intelegere si desi te-a suparat atat te comporti exact ca un copil de 2 ani. fie ca tine smile

on topic, repet, ideea in care am postat a fost sa o sprijin in mod deschis pe k?reste in pareri, ganduri si idei. si sa ii transmit tot in mod deschis ca o consider o femeie puternica si ca eu personal am invatat citind ce a scris.

#118 2011-11-09 08:10:05

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

moksha a scris:

offtopic

draga kiki, ai probleme mult prea complexe si serioase pentru a ti le rezolva eu pe forum, asa ca nu am de gand sa mai interactionez cu tine sub nici o forma, imi depasesti rabdarea si capacitatea de intelegere si desi te-a suparat atat te comporti exact ca un copil de 2 ani. fie ca tine smile

on topic, repet, ideea in care am postat a fost sa o sprijin in mod deschis pe k?reste in pareri, ganduri si idei. si sa ii transmit tot in mod deschis ca o consider o femeie puternica si ca eu personal am invatat citind ce a scris.

offtopic Multumesc moksha puss Eu am postat povestea aia tocmai in ideea faptului ca e altceva, si am explicat de multe ori de ce nu mi-as fi dorit sa nu ramana dar si daca a ramas, drum bun, cale batut, nu ma afeceaza fata de nimeni si de nimic.
Gresala mea e ca am vrut sa o fac sa inteleaga niste lucruri, dar asta e cand nu ai cu cine, nu ai cu cine si gata. Daca stiam ca e o persona cu ochelari nu faceam asta. Repet, am un an de zile de cand sunt pe aici si nu m-am certat cu nimeni.
In final ma bucur ca macar o persoana a inteles ce trebuie din postul meu, inseamna ca mai avem sanse big_smile Pupici pusspuss si o zi buna!

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#119 2011-11-09 11:27:45

fara_nume11
New member
Inregistrat: 2011-11-06

OFfff cum isi pierd unii oameni timpul cu certuri si discutii inutile ... Pacat !!  haideti sa ne intoarce totusi la subiect ...  mai vine cineva cu o '' poveste'' ceva ?

Publicitate

loading...

#120 2011-11-09 14:00:55

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

dea, apropo de ce ziceam eu cu bolile: am crezut si eu ca prezervativul este infailibil, insa trebuie stiut ca se ia hpv chiar si cu prezervativ si am auzit ca si sifilis si parca si herpes; oricum, hpv-ul high-risk este fooaarte des intalnit si fizic invizibil.

singura idee pe care as sublinia-o aici este ca, daca o fata vrea sa aiba mai multi parteneri sexuali (nimic gresit in asta doar ca, cu cat mai multi, cu atat te expui unui risc mai mare) sau daca prietenul a avut multe partenere in trecut (sau alte partenere in prezent roll ), nu strica sa ai vaccinul anti-hpv facut. e o masura de precautie care nu te fereste de toate formele de hpv high-risk, ci doar de 2 forme care insa sunt frecvente si responsabile pentru 70% dintre cancerele de col. oricum, avand mai multi parteneri sexuali, trebuie in primul rand prezervativ, care te fereste de boli si mai grave - asta e de la sine inteles.

#121 2011-11-09 15:38:59

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

Cineva a fost revoltat ca un user a fost rugat sa stearga citatul cuiva din comentariul sau, nu tot comentariul, a-ti spus ca nu se mai intelege nimic din topic. Dar acum ce se mai intelege cand useri k?reste si moksha par sa se certe singuri ca au fost sterse N posturi?
Dar ma rog, sa incheiem subiectul.

#122 2011-11-09 18:09:59

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

Nu am inselat niciodata si nici n-as face-o. De ce sa insel, cand pot foarte frumos sa ma despart de persoana cu care sunt si sa stau cu altcineva? Inselatul este cel mai dureros fapt pe care il poate face cineva. Am fost inselata si am suferit mult, nici in momentul de fata nu sunt "vindecata", incredere in barbati nu mai am, indiferent ce mi-ar spune si ce mi-ar demonstra..

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#123 2011-11-09 18:35:03

bebelusha88
New member
Inregistrat: 2009-05-04

Emm a scris:

Nu am inselat niciodata si nici n-as face-o. De ce sa insel, cand pot foarte frumos sa ma despart de persoana cu care sunt si sa stau cu altcineva? Inselatul este cel mai dureros fapt pe care il poate face cineva. Am fost inselata si am suferit mult, nici in momentul de fata nu sunt "vindecata", incredere in barbati nu mai am, indiferent ce mi-ar spune si ce mi-ar demonstra..

subscriu  neutral

#124 2011-11-09 20:26:40

moksha
Hero member

Karina_ a scris:

Cineva a fost revoltat ca un user a fost rugat sa stearga citatul cuiva din comentariul sau, nu tot comentariul, a-ti spus ca nu se mai intelege nimic din topic. Dar acum ce se mai intelege cand useri k?reste si moksha par sa se certe singuri ca au fost sterse N posturi?

offtopic

nu inteleg cu ce te deranjeaza in mod deosebit tocmai cele 3 posturi ale mele. eu doar am scris un mesaj, primind raspuns jigniri de cateva feluri de la kiki.

nu m-am certat, doar am raspuns, recunosc, total degeaba si ca sa pierd timpul.

singura si-a sters mesajele si eu nu am de gand sa le sterg pe ale mele, fiindca eu nu am jignit pe nimeni.

oricum, se intelege topicul, nu cred ca s-a pierdut asa de mult ideea.

#125 2011-11-09 20:41:03

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

karina, am inteles, dar a citat-o cineva asta este face parte din mesajul celei ce a citat acum, de ce sa fie obligata sa-l editeze?
dea_si subscriu!
kaereste, eu m-am 'ambalat' pentru ca ai spus ca kiki nu este un om de calitate pentru ca nu ti-a dat mail personal. asta m-a deranjat! serios, ai jignit prima si pe nimic dupa parerea mea cum am explicat pot fii motive foarte simple pentru care fata nu ti-a trimis mail. si m-a mai deranjat faptul ca nu ai exprimat clar sa vada toata lumea ca nu vrei sa fii citata ca sa nu fie nevoie sa stai sa ceri sa se stearga si sa jignesti ca nu ti-a dat mail! vai! 'cat tupeu'!... (sarcastic)
moksha cred ca karina se referea la kiki ca si-a sters posturile si nu se mai intelege... de unde ai tras tu concluzia ca o deranjeaza cele 3 posturi ale tale?
kiki nu am apucat sa-ti citesc posturile pe care le-ai sters, dar desi ti-am luat apararea in fata lui kaereste pentru ca te-a jignit fara motiv, din 'certuri' anterioare cu moksha nu ma astept sa-mi fii placut... eu nu inteleg cum te poti 'certa' cu ea sau cum o poti jigni?! se exprima fara pata, fara sa jigneasca, fara sa fie defensiva, sau ofensiva... ma rog

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-09 20:46:16)

#126 2011-11-09 20:49:35

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

moksha a scris:

Karina_ a scris:

offtopic

nu inteleg cu ce te deranjeaza in mod deosebit tocmai cele 3 posturi ale mele. eu doar am scris un mesaj, primind raspuns jigniri de cateva feluri de la kiki.

nu m-am certat, doar am raspuns, recunosc, total degeaba si ca sa pierd timpul.

singura si-a sters mesajele si eu nu am de gand sa le sterg pe ale mele, fiindca eu nu am jignit pe nimeni.

oricum, se intelege topicul, nu cred ca s-a pierdut asa de mult ideea.

Nu ma refeream la posturile tale, se vede ca nu ai sters nimic. Ma refeream la posturile lui kiki.

#127 2011-11-09 20:52:54

moksha
Hero member

offtopic

oki, scuze. probabil am devenit paranoica smile

#128 2011-11-09 22:33:26

fara_nume11
New member
Inregistrat: 2011-11-06

Emm a scris:

Niciodata sa nu spui '' Niciodata '' cesafac   Si eu am fost inselata si pe mine ma durut si eu am inselat la randul meu si nu ma durut  dance   nu ca ma simt mandra de asta dar mai merita si ei o '' palma '' din cand in cand ...

#129 2011-11-10 00:22:21

kiki_oana
Full member

moksha a scris:

offtopic

Am revenit  smile Nu iti e rusine sa ma jignesti?Cum poti sa spui ca am probleme complexe si serioase?Ma cunosti?Ai vorbit personal cu mine?Esti psiholog cumva?Si ca ma port ca un copil de 2 ani,ai idee despre ce vorbesti?Asta nu e jignire?Moderatorul sa vada si lucrul acesta.Dupa ce ca a-ti stricat un post.
Nici nu e nevoie sa imi raspunzi,nu mai vreau sa vad raspunsuri ironice si sa vad felul in care ma tratezi de cand sunt pe forum.Pur si simplu mi-a ajuns!Si felul in care va aliati doar pt simplul fapt ca nu as fi de acord cu faptul ca iubitul a inselat-o cu o negresa si nici macar nu era asta unicul subiect de cearta ci si faza cu citatul,eu fiind obligata sa sterg..Nu mai conteaza,nu ajung la niciun consens.

#130 2011-11-10 00:32:44

kiki_oana
Full member

frankie a scris:

karina, am inteles, dar a citat-o cineva asta este face parte din mesajul celei ce a citat acum, de ce sa fie obligata sa-l editeze?
dea_si subscriu!
kaereste, eu m-am 'ambalat' pentru ca ai spus ca kiki nu este un om de calitate pentru ca nu ti-a dat mail personal. asta m-a deranjat! serios, ai jignit prima si pe nimic dupa parerea mea cum am explicat pot fii motive foarte simple pentru care fata nu ti-a trimis mail. si m-a mai deranjat faptul ca nu ai exprimat clar sa vada toata lumea ca nu vrei sa fii citata ca sa nu fie nevoie sa stai sa ceri sa se stearga si sa jignesti ca nu ti-a dat mail! vai! 'cat tupeu'!... (sarcastic)
moksha cred ca karina se referea la kiki ca si-a sters posturile si nu se mai intelege... de unde ai tras tu concluzia ca o deranjeaza cele 3 posturi ale tale?
kiki nu am apucat sa-ti citesc posturile pe care le-ai sters, dar desi ti-am luat apararea in fata lui kaereste pentru ca te-a jignit fara motiv, din 'certuri' anterioare cu moksha nu ma astept sa-mi fii placut... eu nu inteleg cum te poti 'certa' cu ea sau cum o poti jigni?! se exprima fara pata, fara sa jigneasca, fara sa fie defensiva, sau ofensiva... ma rog

M-am simtit jignita inca de la inceput,cand am vazut email-ul in care pur si simplu eram obligata sa sterg ,fara un motiv anume.Un ordin.Apoi daca te uiti am raspuns cat se poate de calm si ghici ce,m-a jignit iar spunand ca sunt ironica si mai stiu eu ce.M-a enervat atat de tare incat am si zis la un moment dat sa imi dea ban dar eu spun tot ce cred despre ea.

Iar cu privire la moksha,sustinea ca nu are nimic de impartit cu mine,de vorbit etc.insa are dreptul sa ma vorbeasca de rau...ceea ce nu mi se pare moral si sa spuna niste lucruri despre mine(dar nu in jignire directa ca sa nu primeasca ban ci subtil) din care reise ca eu sunt o nebuna.Crede-ma ca nu mi-a picat bine.Mi-am asumat si imi asum faptul ca le-am jignit si nu regret lucrul acesta,de ce sa fiu un om fals.
Si nu sunt omul care sa jigneasca aiurea.

#131 2011-11-10 00:34:04

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

kiki oana daca ceea ce ai raportat tu e jignire (eu jur ca nu o vad pe nicaieri) atunci mesajele tale sterse ce reprezinta la adresa fetelor?!

#132 2011-11-10 00:37:55

kiki_oana
Full member

camysh a scris:

kiki oana daca ceea ce ai raportat tu e jignire (eu jur ca nu o vad pe nicaieri) atunci mesajele tale sterse ce reprezinta la adresa fetelor?!

Dar eu am primit ieri ban  smile  ce forum corect ..Am primit ordin sa sterg mesajele smile
Cand spui unui om ca e ironic,nu e jignire,cand spui unui om ca are probleme mult prea complexe si serioase nu e jignire,e iubire.
Bine ca acum stiu cum merge ''politica'',jignim subtil nu direct.Dar faptul ca au inaintat in discutii care nu se refereau la subiect,de ce nu e motiv de ban? smile Singura nu aveam cum sa ma cert.

Una dintre reguli :1. Nu injuram, nu punem etichete, nu jignim.
Mi s-a pus eticheta(si nu numai) :
''.1.E vadita rautatea ei fata de mine din moment ce eu i-am trimis un mail si ea a scris aici, de aici se vede si calitatea omului din spatele monitorului.""
2.''Nu mai fi ironica pt ca nu ma impresionezi"".
3''Ai probleme mult prea complexe si serioase''.
4.''Cand mi-am facut eu contul nu era asa de recalcitranta lumea pe aici...''
5.''Sunt sigura ca niciunui utilizator nu ii pasa de crizele tale.(Chiar a intrebat toti utilizatorii ?wow)
6.''te comporti exact ca un copil de 2 ani.''

PS :Cele 6 enumerate nu sunt jigniri din partea k?restei si mokshei ci dovezi de ''iubire''  rodnar kapitulation

Ultima oara a fost editat de kiki_oana (2011-11-10 01:17:06)

#133 2011-11-10 01:06:21

kiki_oana
Full member

Biannca a scris:

Eu va sfatuiesc pe amandoua sa va editati ceea ce ati postat,in primul rand ca e ff urat si in al2lea rand,ca veti fi sanctionate.
kae,eu NU SUNT DE ACORD cu ceea ce a facut iubitul tau. Dar nu sunt EU,nu TU...daca tu esti o femeie atat de puternica incat sa treci peste,jos palaria in fata ta. Si da,trebuie sa fii puternica pentru a trece peste asa ceva,eu de exemplu sunt slaba,si sunt sclava sentimentelor si a trairilor interioare,de aceea nu am trecut niciodata peste o faza de genul.
Si cred ca toata lumea ar trebui sa accepte faptul ca tu ai reusit sa treci peste asa ceva,ca in fond a fost alegerea ta,nu a celor din jur sau a celor de pe forum.

Doar eu am fost sanctionata rotfl2  I am a  diablo  roll

Ultima oara a fost editat de kiki_oana (2011-11-10 01:06:54)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.