homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Inselat-8

#134 2011-11-10 06:34:12

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Re: Inselat

kiki_oana a scris:

camysh a scris:

kiki oana daca ceea ce ai raportat tu e jignire (eu jur ca nu o vad pe nicaieri) atunci mesajele tale sterse ce reprezinta la adresa fetelor?!

Dar eu am primit ieri ban  smile  ce forum corect ..Am primit ordin sa sterg mesajele smile
Cand spui unui om ca e ironic,nu e jignire,cand spui unui om ca are probleme mult prea complexe si serioase nu e jignire,e iubire.
Bine ca acum stiu cum merge ''politica'',jignim subtil nu direct.Dar faptul ca au inaintat in discutii care nu se refereau la subiect,de ce nu e motiv de ban? smile Singura nu aveam cum sa ma cert.

Una dintre reguli :1. Nu injuram, nu punem etichete, nu jignim.
Mi s-a pus eticheta(si nu numai) :
''.1.E vadita rautatea ei fata de mine din moment ce eu i-am trimis un mail si ea a scris aici, de aici se vede si calitatea omului din spatele monitorului.""
2.''Nu mai fi ironica pt ca nu ma impresionezi"".
3''Ai probleme mult prea complexe si serioase''.
4.''Cand mi-am facut eu contul nu era asa de recalcitranta lumea pe aici...''
5.''Sunt sigura ca niciunui utilizator nu ii pasa de crizele tale.(Chiar a intrebat toti utilizatorii ?wow)
6.''te comporti exact ca un copil de 2 ani.''

PS :Cele 6 enumerate nu sunt jigniri din partea k?restei si mokshei ci dovezi de ''iubire''  rodnar kapitulation

Daca tu ti-ai sters posturie, normal ca eu si moksha suntem alea cu coarne, ti-ai dat seama ca ne-ai jignit si de aia le-ai sters. Din pacate pt tine ai fost sanctionata.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#135 2011-11-10 08:24:49

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

va rog sa revetini on topic! In caz contrar topicul se va inchide, din moment ce nu aduce nimic constructiv
Kiki pentru ca tot vorbim de reguli,  poate de nevoie sa ti-o reamintesc pe cea de la numarul 18:

18. Orice nemultumire legata de deciziile conducerii o veti transmite conducerii prin mail, nu prin intermediul forumului.

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#136 2011-11-10 09:49:22

kiki_oana
Full member
Inregistrat: 2011-10-18

k?reste a scris:

kiki_oana a scris:

camysh a scris:

kiki oana daca ceea ce ai raportat tu e jignire (eu jur ca nu o vad pe nicaieri) atunci mesajele tale sterse ce reprezinta la adresa fetelor?!

Dar eu am primit ieri ban  smile  ce forum corect ..Am primit ordin sa sterg mesajele smile
Cand spui unui om ca e ironic,nu e jignire,cand spui unui om ca are probleme mult prea complexe si serioase nu e jignire,e iubire.
Bine ca acum stiu cum merge ''politica'',jignim subtil nu direct.Dar faptul ca au inaintat in discutii care nu se refereau la subiect,de ce nu e motiv de ban? smile Singura nu aveam cum sa ma cert.

Una dintre reguli :1. Nu injuram, nu punem etichete, nu jignim.
Mi s-a pus eticheta(si nu numai) :
''.1.E vadita rautatea ei fata de mine din moment ce eu i-am trimis un mail si ea a scris aici, de aici se vede si calitatea omului din spatele monitorului.""
2.''Nu mai fi ironica pt ca nu ma impresionezi"".
3''Ai probleme mult prea complexe si serioase''.
4.''Cand mi-am facut eu contul nu era asa de recalcitranta lumea pe aici...''
5.''Sunt sigura ca niciunui utilizator nu ii pasa de crizele tale.(Chiar a intrebat toti utilizatorii ?wow)
6.''te comporti exact ca un copil de 2 ani.''

PS :Cele 6 enumerate nu sunt jigniri din partea k?restei si mokshei ci dovezi de ''iubire''  rodnar kapitulation

Daca tu ti-ai sters posturie, normal ca eu si moksha suntem alea cu coarne, ti-ai dat seama ca ne-ai jignit si de aia le-ai sters. Din pacate pt tine ai fost sanctionata.

Repet,nu imi pare rau ca v-am jignit,mai ales pe tine,ai primit ceea ce ai meritat smile retas

#137 2011-11-10 10:21:12

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

"niciodata sa nu spui niciodata" e un lucru valabil in orice situatie. cu toate astea, eu chiar cred ca nu l-as putea insela vreodata pe al meu. m-as simti josnic, cea mai nemernica persoana din lume. numai cand il vad cum imi zambeste si mi se cuibareste in brate, cat e el de mare chicot , realizez ca nu l-as putea insela pt nimic in lume.

in principiu, n-am treaba cu cei care spun ca insala. de fapt, intr-o situatie, chiar am indemnat o persoana sa-si insele partenerul lol rodnar

bebe V., soarele si luna

#138 2011-11-10 10:21:38

kiki_oana
Full member

Revenind la subiect,oamenii nu insala pen?tru ca ispita reprez?inta un ideal.Din cate am obser?vat, de cele mai multe ori, cel cu care se insala nu e nici mai bun, nici mai fru?mos si nici mai destept (potent) decat partenerul de viata. E doar o alta persoana.

Si sa fim sin?cere,daca se intampla asta, preferam sa fim inselate cu una mai de Doamne-ajuta, asta e o mare frecţie la un mare picior de lemn. Nimeni nu vrea sa stie ca este pe locul doi. Adica nu ma incalzeste cu nimic sa stiu ca Madam x pe langa fap?tul că face sex cu iubitul meu mai este si sexy bomba si mai? decat mine. Sin?gu?rul lucru poz?i?tiv (poate) ar fi ca m-as duce mai des la coafor si la sala, in rest, respec?tul fata de mine insami ar fi lezat ca sa nu mai zic de sat?is?factia de sine.

Uneori spunem sa nu zicem niciodata ,niciodata tocmai pt faptul ca ar fi o placere dubla sa inseli pe cel care te inseala ,asta pana vezi ca nu ai rezolvat nimic.Iar cel ce te-a inselat odata,clar trebuie sa te feresti de el.Putine sunt persoanele care regreta dupa ce a inselat,sa ierti e bine,insa cand ierti prea multe esti luat de fraier.

Toti baietii sunt slabi in fata tentatiilor si asta nu este o scuza.Unii poate au nevoie de asta ca sa ajunga la maturitate,sa vada singuri cat au fost de inconstienti,imorali,lipsit de simtul masurii si sa piarda persoana iubita.Poti să transformi faptul ca ai fost inselat ?n ceva pozitiv? Asta e o mare provocare pentru oricine. Daca alegi continuarea relatiei trebuie sa stii ca esti expus mai mult riscului ca o va face si a doua oara.Nimeni nu-ti poate oferi certitudini.Poti sa spui doar ca ai incercat iar  smile

Ultima oara a fost editat de kiki_oana (2011-11-10 10:28:04)

Publicitate

loading...

#139 2011-11-10 14:35:05

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

kiki_oana a scris:

Biannca a scris:

Eu va sfatuiesc pe amandoua sa va editati ceea ce ati postat,in primul rand ca e ff urat si in al2lea rand,ca veti fi sanctionate.
kae,eu NU SUNT DE ACORD cu ceea ce a facut iubitul tau. Dar nu sunt EU,nu TU...daca tu esti o femeie atat de puternica incat sa treci peste,jos palaria in fata ta. Si da,trebuie sa fii puternica pentru a trece peste asa ceva,eu de exemplu sunt slaba,si sunt sclava sentimentelor si a trairilor interioare,de aceea nu am trecut niciodata peste o faza de genul.
Si cred ca toata lumea ar trebui sa accepte faptul ca tu ai reusit sa treci peste asa ceva,ca in fond a fost alegerea ta,nu a celor din jur sau a celor de pe forum.

Doar eu am fost sanctionata rotfl2  I am a  diablo  roll

oana,mai ai de invatat,va trebui sa te obisnuiesti cu principiul vechimii pe forumul asta si cu deciziile subiective smile

#140 2011-11-10 15:16:58

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Si on topic,ceva ce la mine s-a aplicat smile

Uneori iertam oamenii doar pentru ca ii vrem in continuare in viata noastra. Pentru ca nu putem vedea mai departe de ei, pentru ca avem impresia ca doar alaturi de ei putem trai.
Fals.
De fapt, nu-i iertam cu adevarat... in disperarea noastra de a-i pastra alaturi inchidem ochii si ne facem ca nu am vazut sau auzit nimic.
Si apoi, totul se intoarce impotriva noastra. Mai devreme sau mai tarziu.
Daca poti sa ierti, iarta! Daca nu, nu te minti singur!

#141 2011-11-10 15:39:18

kiki_oana
Full member

Biannca a scris:

kiki_oana a scris:

Biannca a scris:

Eu va sfatuiesc pe amandoua sa va editati ceea ce ati postat,in primul rand ca e ff urat si in al2lea rand,ca veti fi sanctionate.
kae,eu NU SUNT DE ACORD cu ceea ce a facut iubitul tau. Dar nu sunt EU,nu TU...daca tu esti o femeie atat de puternica incat sa treci peste,jos palaria in fata ta. Si da,trebuie sa fii puternica pentru a trece peste asa ceva,eu de exemplu sunt slaba,si sunt sclava sentimentelor si a trairilor interioare,de aceea nu am trecut niciodata peste o faza de genul.
Si cred ca toata lumea ar trebui sa accepte faptul ca tu ai reusit sa treci peste asa ceva,ca in fond a fost alegerea ta,nu a celor din jur sau a celor de pe forum.

Doar eu am fost sanctionata rotfl2  I am a  diablo  roll

oana,mai ai de invatat,va trebui sa te obisnuiesti cu principiul vechimii pe forumul asta si cu deciziile subiective smile

Am observat,e trist neutral

#142 2011-11-10 17:26:21

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Doamne, bai ... Mi se pare si mie putin ciudata faza cu a nu vrea sa fii citat ( ma rog ), dar cred ca kae n-a cerut marea cu sarea ... de ce era atat de greu sa fie sters post-ul respectiv si cu asta la revedere ? lol Jur ca eu una asa as fi facut ... Ok, poate nu sunt de acord cu toata dorinta asta de a nu fi citat, dar daca m-a rugat sa sterg post-ul, il sterg, si gata ... lol Si chiar NU cred ca se poate pune problema de vechime sau ceva de genul asta aici ... Ca si eu am vechime destula, si pentru o postare multipla ( la Vreau sa aflu si Offtopic, ca nu ma gandeam ca se pune lol ) am primit warn smile Ma rog, pe-atunci aveam 6000 de mesaje, nu 19000, dar oricum aveam vechime. Si am fost sanctionata ca atare.

In fine, cer scuze pentru offtopic. Sorry big_smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#143 2011-11-10 17:29:48

kiki_oana
Full member

Mi-a trimis email,in care pur si simplu eram obligata sa sterg :sa stergi unde am fost citata,multumesc!(era si sigura ca o sa o fac),nu mai zic ca m-a si jignit si cu toate astea tot am sters unde era citata(doar un post ,irelevant,nimic f intim si nici singura care citase nu eram) cred ca ma intelegi si pe mine..Si tot nu a fost multumita,dc?pt ca o si deranjase opinia mea

Ultima oara a fost editat de kiki_oana (2011-11-10 17:40:48)

#144 2011-11-10 17:34:36

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Da, no, ma rog, recunosc ca mi-am dat cu parerea fara sa stiu exact toata povestea, am citit asa printre randuri ... Probabil, chiar nu vreau sa ma situez pe o parte sau pe alta a baricadei, nu e cazul sa acord eu dreptatea cuiva anume; spuneam doar asa, ca idee, cum vad toata treaba asta in ansamblu ... Probabil ca fiecare are partea ei de ... nu stiu, " vina ", desi cred ca e mult spus in cazul asta.

In fine, eu doar ziceam asa smile

Gata cu offtopic-ul big_smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#145 2011-11-10 17:38:10

kiki_oana
Full member

Vina e a mea,ca am bagat-o in seama,nu sunt obligata sa sterg nimic,trebuia sa o las sa se ambaleze,din moment ce suntem aici trebuie sa ne asumam si riscurile de a afla alte persoane intimitati.Nu vad rostul pt care sa mai scrii la posturi daca apoi le stergi si nu se mai intelege nimic.Eu am lasat de la mine in definitiv,am sters,ea tot a avut gura mare si i-am vorbit urat pt ca am vazut ca tot nu e multumita ,ceea ce mi se pare absurd.

Ultima oara a fost editat de kiki_oana (2011-11-10 17:39:39)

#146 2011-11-10 17:52:43

Melita
Hero member

kiki_oana a scris:

Mi-a trimis email,in care pur si simplu eram obligata sa sterg :sa stergi unde am fost citata,multumesc!(era si sigura ca o sa o fac),nu mai zic ca m-a si jignit si cu toate astea tot am sters unde era citata(doar un post ,irelevant,nimic f intim si nici singura care citase nu eram) cred ca ma intelegi si pe mine..Si tot nu a fost multumita,dc?pt ca o si deranjase opinia mea

In mailul ala am pus si te rog daca poti, si o zi buna la sfarsit dar esti prea lasa sa spui tot... Si aici am incheiat. Esti prea pasriva si punct. Din punctul meu de vedere esti total lipsita de caracter si de respect! nici macar pe tine nu te respecti mintind in halul asta.

Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-11-10 17:54:51)

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#147 2011-11-10 17:53:49

kiki_oana
Full member

Inceteaza cu minciunile si ingamfarea de copil!!Devii penibila! smile Cel care acuza,se scuza,nu la mine e lipsa de caracter. roll Si nu ma mai cita  rotfl2

Ultima oara a fost editat de kiki_oana (2011-11-10 17:58:59)

#148 2011-11-10 17:59:03

Melita
Hero member

Nu ma scuz mai in fata ta, vroiam doar sa-ti amintesc, am vazut ca ai pierderi de memorie. Dar ti-a scos ochii prea multa lume ca ai jignit si acum nu sti cum sa te scoti.

#149 2011-11-10 18:01:17

kiki_oana
Full member

Nimeni nu mi-a scos ochii!Plus ca am recunoscut ca am jignit spre deosebire de tine si pot sa o fac oricand imi doresc cu asemenea persoane ca tine smile Eu iau ban dar tu la fel ramai dumbom
Si inceteaza cu offtopicul,e postul meu,daca nu ai nimic de spus cu privire la subiect(gen te-a inselat cu  2 negrese de data asta)  chicot poti sa o zbughesti la jucariile tale  coffestudiu

Ultima oara a fost editat de kiki_oana (2011-11-10 18:05:57)

#150 2011-11-10 18:05:42

Melita
Hero member

Eu nu te-am jignit absolut de loc si nu am avut nimic cu tine pana in momentul in care ai inceput sa postezi aberatii cum ca te-am obligat sa stergi. Nu am fost deloc imperativa in mai-ul ala. Oricine e liber la opinie, mai ales ca e un forum public, de aia a fost creat nu? De aia am postat ce am postat in acel moment (am vrut sa fie o discutie pt moment) pt ca aveam o altfel de parere. Tu ai inteles ce ai vrut, ai crezut ca ma faci sa ma simt prost si apropo, singura ti-ai sticat topicul, eu am fost discreta, am trimis un mail smile

Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-11-10 18:07:09)

#151 2011-11-10 18:06:45

kiki_oana
Full member

offtopic!!!!!cineva sa o opreasca!!!! signof10

Ultima oara a fost editat de kiki_oana (2011-11-10 18:08:13)

#152 2011-11-10 18:08:11

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

bun, avand in vedere ca nu va potoliti topicul se va inchide pana va veti hotari sa dezbateti problema din titlu

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.