|
Nu esti logat.
Inselat-6#96 2011-11-08 18:38:41
Re: Inselatkaereste nu vad sa ai scris pe undeva ca nu vrei sa fii citata cum am vazut la alti useri. asa ca de unde vrei sa ghiceasca cineva ce pretentii si preferinte ai tu? si chiar daca scriai se poate ca cineva sa nu fie atent si sa nu observe, si e dreptul sau sa nu-si stearga mesajul doar ca asa vrei tu, mai ales ca nu ai precizat pe niciunde, din cate vad, repet. i-ai trimis mail personal si ti-a raspuns aici? asta nu mi se pare rautate. poate inchisese mailul, poate nu i s-a parut asa big deal cum ti se pare tie, sau poate pur si simplu a considerat, si cred ca are dreptul, ca asta se discuta pe forum din moment ce e legat de forum si daca nu vrei sa fii citata nu cred ca e un secret ce nu ar trebui sa fie discutat pe forum. chiar prima mea impresia cand ai spus ca i-ai trimis mail si te mai si superi ca ti-a raspuns aici a fost de lasitate din partea ta. trimiti mail in parte fiecarui user sa stearga posturile in care te-a citat pentru ca e mare secret ca nu vrei sa fii citata? asta se intelege si e total absurd. si nu mi s-ar parea normal ca un moderator sa stearga posturile unui user pentru ca alt user nu vrea sa fie citat, dar nu a exprimat asta pe forum. asa ma trezesc si eu sa cer moderatorilor sa stearga toate posturile tuturor celor care m-au citat vreodata ca asa mi s-a nazarit mie... daca postezi ceva asuma-ti riscul de a fii citata astfel incat sa nu poti sa stergi, mai ales ca nu ai cerut sa nu te citam. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-08 18:51:23) Offline #97 2011-11-08 19:27:26
Re: Inselat
jeannie, si daca eu cer atunci obligatoriu mi se si da? ce bine ar fi... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #98 2011-11-08 19:37:36
Nu ai inteles. Nu e vorba sa streaga tot postul, ci sa stearga citatul ei, eventual sa lase doar numele persoanei citate(cam cum fac eu acum). In felul asta nimeni nu iti sterge postul iar persoana in cauza are "intimitate" Offline #99 2011-11-08 19:39:51
Re: InselatIntimitate?! Intimitate pe un forum public?! Offline #100 2011-11-08 20:24:55
Re: InselatDoamne ce va ambalati As fi preferat sa-l stergi, daca nu puteai asta era. Nu am vazut ca m-a citat si ea. Nici nu ma mai intrereseaza daca e sters sau nu, ca oricum nu ma cunoaste nimeni pe aici. Nu stiu de ce faci atata taraboi pt ca te-am rugat frumos, nu te-am jignit... Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-11-08 20:33:27) ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline Publicitateloading...
#101 2011-11-08 20:27:45
Asa e, si mai aiurea este atunci cand citesc niste subiecte in care sunt sterse anumite mesaje de nu se mai intelege la ce se refera si cine... *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline #102 2011-11-08 20:32:28
Nu mai fi ironica pt ca nu ma impresionezi. Eu am postat subiectul ala tocmai pt ca am avut o altfel de parere. Iti dai seama ca daca ma afecta asa de tare as fi scris un post in care sa rog persoanele care m-au citat sa il stearga. Nu am ceva personal cu tine, mi-am adus aminte ca tu mai citat, poate si din pricina faptului ca tu ai deschis topicul. Eu respect parerile tuturor si niciodata nu m-am certat cu nimeni pe aici dar nu suport agrsivitatea verbala, consider ca suntem oameni si ne putem intelege... ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #104 2011-11-08 21:28:19
Re: InselatOana eu nu inteleg de ce esti asa de recalcitranta. Daca nu ti-a mers bine la munca, cearta-te cu seful tau nu cu mine aici. Sunt sigura ca niciunui utilizator nu ii pasa de crizele tale. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #105 2011-11-08 21:42:12
Re: InselatPai daca tot intra omul la subiectul inselat, trebuie sa vada ceva in tema nu -crizele oanei- (tu te-ai facut singura crizata, eu nu am zis asa ceva). Am zis ca as fi preferat sa fie sters dar daca nu se poate asta este, nu ma afecteaza pt ca nu ma cunoaste nimeni de aici. Ti-am trimis civilizat un mail si tu mi-ai raspuns pe forum, ai crezut ca mi-a fost rusine cu ce am postat si ai incercat astfel sa ma faci sa ma simt prost. Dupa atatea pareri care au fost contra la ceea ce am facut eu, tu ai crezut ca mi-am dat seama ca am facut o gresala si ca acum cred ca nu am procedat bine si ca sa nu ma fac de ras pe aici (desi nu mi-e rusine cu ce am postat si nici cu decizia pe care am luat-o) te-am pus sa stergi. Ei afla ca nu este asa. Daca ma interesa cu adevarat puricam tot topicul si le trimiteam tuturor mail. Se pare ca ai o problema cu mine desi nu vad cu ce te-am deranjat.Eu o sa termin cu offtopic-ul pt ca se pare ca nu ne intelegem. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #106 2011-11-08 21:49:17
Re: InselatTe las sa ai ultimul cuvat, vad ca suferi dupa chestia asta ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #108 2011-11-08 22:00:27
Re: InselatTi-e ciuda ca nu ai reusit sa ma faci sa ma simt prost. Am cont aici de un an si nu m-am certat cu nimeni, poate sa ti-o confirme oricine. Tu ai intrat de 2 luni maxim si deja ai reusit sa te certi cu cineva. Felicitari!! ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #109 2011-11-08 22:49:43
Re: Inselatk?reste, eu am vazut de la inceput ce ai scris si te felicit pentru decizia pe care ai luat-o. Offline #110 2011-11-08 23:54:09
Re: Inselat Offline #111 2011-11-08 23:55:09#112 2011-11-09 00:11:13
Re: InselatEu va sfatuiesc pe amandoua sa va editati ceea ce ati postat,in primul rand ca e ff urat si in al2lea rand,ca veti fi sanctionate. Offline #113 2011-11-09 00:27:47
Re: Inselat Offline #114 2011-11-09 00:37:37
Re: Inselat Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|