|
Nu esti logat.
Analize si sugestii. :) ize-2#20 2011-11-12 18:49:11
Re: analize si sugestii. :) izeda a aparut e foarte simplist. epitelii frecvente, leucocite frecvente, flora grad III, candida albicans frecventi spori, trichomonas vaginalis absent, neisseria diplococ absent, gardnerella vaginalis prezenta si atat. plus ca este facut in clinica iar in iunie au fost facute la clinica polisano si rezultatele erau asa: celule epiteliale pavimentoase, superficiale -relativ frecvente, izolate si in gramezi, leucocite -relativ rare, multe distruse, hematii - absente, flora microbiana polimorfa, alte elemente: prezente levuri, levuri inmugurite, filamente miceliene, absent trichomonas, neisseria. iar cea din septembrie - octombrie pentru care mi-a dat tantum: (scria ca diagnostic doar colpita), epitelii relativ frecvente, leucocite relativ frecvente, flora grad II, candida albicans frecventi spori, trichomonas, neisseria, gardnerella absent. nu stiu a fost tare ciudata, cand mi-a dat doar tantum nu parea sa se astepte sa-mi treaca doar cu asta, a spus ceva de genul 'incercam deocamdata cu asta, ne bazam si pe imunitatea ta...' si sa revin cand termin probabil ca sa-mi mai dea ceva pentru ca in mod normal nu ma pune sa revin. si ieri cand mi-a luat proba de secretie si mi-a spus sa vin azi pt rezultat a spus 'e candida in continuare (ochiometric) dar sa vedem daca apare si altceva la analize... poate ai si o vaginita' eu ma gandeam vaginita? de unde pana unde? parca se astepta... Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-12 18:58:53) Offline #21 2011-11-12 19:30:26
Re: analize si sugestii. :) izeTie ti-a facut decat un simplu examen de secretie , implicit trebuia sa faca si cultura , fungigrama. Tu deja aveai dereglata flora din cauza candidei , spalaturile cu tantum rosa a agresat-o si mai rau. Ce e ciudat ca la nici un buletin nu apare bacilii doderlein , banuiesc ca sunt absenti. In cazul gardnerelei evita spalaturile vaginale ca vei face mai rau. Gardnerella se trateaza cu metronidazol( tinizol), dar in cazul candidei tot sustin ca trebuia fungigrama. O ai de ceva vreme si vei scapa mai greu de ea. Dupa tratament e bine sa repeti din nou ex de secretie , dar in alta parte . Daca rezultatul va iesi bun atunci , incearca iar ovule pe baza de lactobacili pt reglarea florei , e nevoie urgent . Nu stiu clinica polisano , cel mai bun laborator de analize e synevo , a fost singurul care mi-a gasit candida mea glabrata , dupa ce trecusem pe la 5 laboratoare si nu imi gasise nimik . Sanatate! Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2011-11-12 19:31:46) What doesn't kill me, makes me stronger Offline #22 2011-11-12 19:38:08
Re: analize si sugestii. :) izemultumesc dar cat costa? eu ma duc la marie stopes, am mai spus, dar in iunie, proba de secretie a fost trimisa de la ei la polisano, asa scrie pe rezultat. chiar ma deranjeaza ca am mers la timp de fiecare data si acum in loc sa scap de ea dupa o consultatie si un tratament eventual sa revin sa ma asigur, arunc cu banii pe consultatii si tratamente de nu stiu cate ori... si am o nedumerire, daca ma duc la un laborator de capul meu, imi trebuie trimitere de la vreun medic sau cer eu ce vreau? si apoi ma primeste orice ginecolog sa mi interpreteze rezultatele? Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-12 19:40:20) Offline #23 2011-11-12 20:21:33
Re: analize si sugestii. :) izeDaca esti din bucuresti , te poti duce direct la laborator fara trimitere si iti recolteaza asistenta. Ii ceri ex de secretie plus cutura. Pretul e 46 de ron. La mine a fost mai complicat ca a trebuit sa ma duc la Iasi , si doar medicul ginecolog recolta si le trimitea la Synevo. Vezi ca sunt si pe net tarifele si numerele de tel , poti suna sa te interesezi. Asta e siteul www.synevo.ro What doesn't kill me, makes me stronger Offline #24 2011-11-12 21:24:12
Re: analize si sugestii. :) izemultumesc frumos. si de asemenea le multumesc fetelor, garga, moksha, anca si heim. stiu ca-s doar vaginita si candida si o sa treaca, dar parca n-a fost in regula toata situatia. Offline Publicitateloading...
#25 2011-11-12 22:57:19
Re: analize si sugestii. :) izefrankie, vezi ca nu recolteaza pentru analize ginecologice la toate punctele de recoltare synevo. am impresia ca doar la cel de pe grozovici si doar in anumite zile ( ultima data cand am fost eu, recolta martea pana in ora 11). suna la ei si intreaba. Offline #26 2011-11-13 12:48:19
Re: analize si sugestii. :) izeok, multumesc, dar trebuie sa astept... 4-5 zile de menstra, o saptamana cat tine tratamentul, si dupa nu stiu exact cat ca sa nu dau banii degeaba si sa iasa bine doar din cauza ca abia am administrat medicamentele... vreau sa stiu ca am scapat de ele! nu sa revina peste o luna. dar daca sa zicem ca am un ghinion urias si candiduta e rezistenta exact la fuconazole, ce voi lua eu, asta insemna ca simptomele imi vor trece si eu voi crede ca sunt bine si vor reveni dupa nu stiu cat timp? sau daca e rezistenta clar nu-mi trec simptomele? eu oricum nu mai stiu ce ma deranjeaza acum, am impresia ca vaginita imi provoaca mancarimi de cateva zile. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-13 13:11:21) Offline #27 2011-11-13 12:59:13
Re: analize si sugestii. :) izefrankie repeti analiza la 7 zile dupa tratament. Exista posibilitatea si candida ta sa fie rezistenta sau poate nu. In momentul cand e rezistenta nu cedeaza usor . Mancarimile le ai de la candidoza vaginala. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #28 2011-11-13 13:25:48
Re: analize si sugestii. :) izeimi vine sa... acum am citit pe net ca rosa se da pt gardnerella... oricum nu pentru candida. chiar incep serios sa cred ca ma tratez de gardnerella din cauza medicului. si acum e si candida mai grava... medic in care aveam toata increderea... bine ca m-au costat 3 lei antibioticele, dar de ce sa iau antibiotice? ca am facut vaginita din cauza unui tratament necorespunzator? ieri la farmacie am ramas cu lomexinul in pom ca nu stiam ca e 36 de lei un ovul si chiar nu mai aveam 72 de lei sa cumpar si ovulele. bine ca mai am cateva zile la dispozitite sa le cumpar. Offline #29 2011-11-13 14:40:31
Re: analize si sugestii. :) izefrankie gardnerella se trateaza cu metronidazol care e tot un antibiotic dar din alta clasa. Intr-adevar asta iti va afecta si mai mult candida , dar trebuie tratata si ea. Stiu ca sunt f scumpe ovulele:(( Oricum trateaza gardnerella nu o ignora ,si nu mai fa niciodata spalaturi vaginale . What doesn't kill me, makes me stronger Offline #30 2011-11-13 15:54:48
Re: analize si sugestii. :) izenu fac asa ceva! mi le-a recomandat medicul! odata la 3 zile cu porcaria aia... 10 plicuri. stiu ca face si mai rau candidei logic ca e antibiotic (tinozol) dar eu ce vina am? multumesc Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-13 15:54:59) Offline #31 2011-11-13 16:03:28
Re: analize si sugestii. :) izestiu ca mediculti le-a recomandat si nu e vina ta. E bine ca acum stii cum decurge cazul. Si mie doctorita mi-a recomandat spalaturile la 3 -4 zile cica pt igiena dar n-am ascultat-o. Vei trece si peste asta. pup. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #32 2011-11-13 16:23:23
Re: analize si sugestii. :) izede acum ma invat si eu sa nu mai ascult tot Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-13 16:23:34) Offline #33 2011-11-18 12:38:31
Re: analize si sugestii. :) izeam o mica dilema: astazi am inceput tratamentul pentru ca medicul mi-a cerut sa astept sa se termine menstruatia. am luat tinidazolul astazi si urmeaza conform schemei facute de medic ca asta-seara sa iau primul ovul lomexin, numai ca citind prospectele cu atentie, pe lomexin scrie la contraindicatii sa nu se administreze odata cu medicamente din gama imidazol, iar tinidazolul este un derivat al imdazolului conform prospectului. sa ma astept la efecte adverse? sau tinand cont ca vor fii niste ore distanta intre ele este ok? ma gandeam sa iau lomexinul in alta zi, dar o sa ma incurc cu tratamentul... Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-18 12:39:12) Offline #34 2011-12-20 19:58:17
Re: analize si sugestii. :) izeRecent am fost si eu la un control pentru un examen microscopic al secretiei vaginale. Interpretarea analizelor o am peste ceva vreme insa am primit rezultatele online. imi poate spune cineva ce anume e in neregula? doctorul banuia ca as avea vaginita si a ramas sa discutam dupa sarbatori. Intre timp mi-a zis sa urmez 12 zile tratamentul cu ovule Cervugid si eventual, daca e vorba de vaginita sa incep un tratament cu pastile Metronidazol. Eu una nu mai am rabdare si as vrea sa stiu ce spun analizele mele! Multumesc mult! Offline #35 2011-12-20 20:08:39
Re: analize si sugestii. :) izeai candida indicata de prezenta levurilor daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #36 2011-12-20 20:23:29
Re: analize si sugestii. :) izeMersi mult. Banuiesc ca in cazul asta pica tratamentul cu Metronidazol, am vazut ca pe prospect nu intra si candida. Sau ma insel? Offline #37 2011-12-20 20:27:49
Re: analize si sugestii. :) izeBuna seara , as dori si eu o parere va rog frumos..am facut testul Papanicolau.. In acel test spune asa: Offline #38 2011-12-20 20:33:17
Re: analize si sugestii. :) ize
asta e al doilea post al tau legata de afectiunea ta. Uita-te ca prima oara ai scris la examenul papanicolau si moksha ti-a raspuns. Verifica acolo.Sanatatehttp://forum.anticonceptionale.ro/t14832-83--examenul-papanicolau.html Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2011-12-20 20:34:45) What doesn't kill me, makes me stronger Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|