homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Analize si sugestii. :) ize-2

#20 2011-11-12 18:49:11

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Re: analize si sugestii. :) ize

da a aparut e foarte simplist. epitelii frecvente, leucocite frecvente, flora grad III, candida albicans frecventi spori, trichomonas vaginalis absent, neisseria diplococ absent,  gardnerella vaginalis prezenta si atat. plus ca este facut in clinica iar in iunie au fost facute la clinica polisano si rezultatele erau asa: celule epiteliale pavimentoase, superficiale -relativ frecvente, izolate si in gramezi, leucocite -relativ rare, multe distruse, hematii - absente, flora microbiana polimorfa, alte elemente: prezente levuri, levuri inmugurite, filamente miceliene, absent trichomonas, neisseria. iar cea din septembrie - octombrie pentru care mi-a dat tantum: (scria ca diagnostic doar colpita), epitelii relativ frecvente, leucocite relativ frecvente, flora grad II, candida albicans frecventi spori, trichomonas, neisseria, gardnerella absent. nu stiu a fost tare ciudata, cand mi-a dat doar tantum nu parea sa se astepte sa-mi treaca doar cu asta, a spus ceva de genul 'incercam deocamdata cu asta, ne bazam si pe imunitatea ta...' si sa revin cand termin probabil ca sa-mi mai dea ceva pentru ca in mod normal nu ma pune sa revin. si ieri cand mi-a luat proba de secretie si mi-a spus sa vin azi pt rezultat a spus 'e candida in continuare (ochiometric) dar sa vedem daca apare si altceva la analize... poate ai si o vaginita' eu ma gandeam vaginita? de unde pana unde? parca se astepta...
as schimba si medicul si clinica ca oricum m-au stors de bani... daca pun cap la cap consultatiile, analizele si medicamentele din iunie m-au costat 500 RON si acum tot cam pe acolo fara pap de data asta... pe site scrie ca o consultatie de revenire asa cum trebuia sa fie aceasta costa 35 de lei si tipa de la receptie mi-a cerut 80, i-am explicat si nu a vrut sa priceapa, nici macar nu aveam la mine 120 cat mi-a cerut ea cu tot cu analize... trebuia potrivit site-ului sa coste 75 lei

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-12 18:58:53)

#21 2011-11-12 19:30:26

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

Tie ti-a facut decat un simplu examen de secretie , implicit trebuia sa faca si cultura , fungigrama. Tu deja aveai dereglata flora din cauza candidei , spalaturile cu tantum rosa a agresat-o si mai rau. Ce e ciudat ca la nici un buletin nu apare bacilii doderlein , banuiesc ca sunt absenti. In cazul gardnerelei evita spalaturile vaginale ca vei face mai rau. Gardnerella se trateaza cu metronidazol( tinizol), dar in cazul candidei tot sustin ca trebuia fungigrama. O ai de ceva vreme si vei scapa mai greu de ea. Dupa tratament e bine sa repeti din nou ex de secretie , dar in alta parte  . Daca rezultatul va iesi bun atunci , incearca iar ovule pe baza de lactobacili pt reglarea florei , e nevoie urgent . Nu stiu clinica polisano , cel mai bun laborator de analize e synevo , a fost singurul care mi-a gasit candida mea glabrata , dupa ce trecusem pe la 5 laboratoare si nu imi gasise nimik . Sanatate!

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2011-11-12 19:31:46)

What doesn't kill me, makes me stronger

#22 2011-11-12 19:38:08

eph
Hero member

multumesc dar cat costa? eu ma duc la marie stopes, am mai spus, dar in iunie, proba de secretie a fost trimisa de la ei la polisano, asa scrie pe rezultat. chiar ma deranjeaza ca am mers la timp de fiecare data si acum in loc sa scap de ea dupa o consultatie si un tratament eventual sa revin sa ma asigur, arunc cu banii pe consultatii si tratamente de nu stiu cate ori... si am o nedumerire, daca ma duc la un laborator de capul meu, imi trebuie trimitere de la vreun medic sau cer eu ce vreau? si apoi ma primeste orice ginecolog sa mi interpreteze rezultatele?

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-12 19:40:20)

#23 2011-11-12 20:21:33

angeldarkwoman
Sr. member

Daca esti din bucuresti , te poti duce direct la laborator fara trimitere si iti recolteaza asistenta. Ii ceri ex de secretie plus cutura. Pretul e 46 de ron. La mine a fost mai complicat ca a trebuit sa ma duc la Iasi , si doar medicul ginecolog recolta si le trimitea la Synevo. Vezi ca sunt si pe net tarifele si numerele de tel , poti suna sa te interesezi. Asta e siteul www.synevo.ro

#24 2011-11-12 21:24:12

eph
Hero member

multumesc frumos. si de asemenea le multumesc fetelor, garga, moksha, anca si heim. stiu ca-s doar vaginita si candida si o sa treaca, dar parca n-a fost in regula toata situatia.

Publicitate

loading...

#25 2011-11-12 22:57:19

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

frankie, vezi ca nu recolteaza pentru analize ginecologice la toate punctele de recoltare synevo. am impresia ca doar la cel de pe grozovici si doar in anumite zile ( ultima data cand am fost eu, recolta martea pana in ora 11). suna la ei si intreaba.

#26 2011-11-13 12:48:19

eph
Hero member

ok, multumesc, dar trebuie sa astept... 4-5 zile de menstra, o saptamana cat tine tratamentul, si dupa nu stiu exact cat ca sa nu dau banii degeaba si sa iasa bine doar din cauza ca abia am administrat medicamentele... vreau sa stiu ca am scapat de ele! nu sa revina peste o luna. dar daca sa zicem ca am un ghinion urias si candiduta e rezistenta exact la fuconazole, ce voi lua eu, asta insemna ca simptomele imi vor trece si eu voi crede ca sunt bine si vor reveni dupa nu stiu cat timp? sau daca e rezistenta clar nu-mi trec simptomele? eu oricum nu mai stiu ce ma deranjeaza acum, am impresia ca vaginita imi provoaca mancarimi de cateva zile.

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-13 13:11:21)

#27 2011-11-13 12:59:13

angeldarkwoman
Sr. member

frankie repeti analiza la 7 zile dupa tratament. Exista posibilitatea si candida ta sa fie rezistenta sau poate nu. In momentul cand e rezistenta nu cedeaza usor . Mancarimile le ai de la candidoza vaginala.

#28 2011-11-13 13:25:48

eph
Hero member

imi vine sa... acum am citit pe net ca rosa se da pt gardnerella... oricum nu pentru candida. chiar incep serios sa cred ca ma tratez de gardnerella din cauza medicului. si acum e si candida mai grava... medic in care aveam toata increderea... bine ca m-au costat 3 lei antibioticele, dar de ce sa iau antibiotice? ca am facut vaginita din cauza unui tratament necorespunzator? ieri la farmacie am ramas cu lomexinul in pom ca nu stiam ca e 36 de lei un ovul si chiar nu mai aveam 72 de lei sa cumpar si ovulele. bine ca mai am cateva zile la dispozitite sa le cumpar.

#29 2011-11-13 14:40:31

angeldarkwoman
Sr. member

frankie gardnerella se trateaza cu metronidazol care e tot un antibiotic dar din alta clasa.  Intr-adevar asta iti va afecta si mai mult candida , dar trebuie tratata si ea. Stiu ca sunt f scumpe ovulele:((  Oricum trateaza gardnerella nu o ignora ,si nu mai fa niciodata spalaturi vaginale .

#30 2011-11-13 15:54:48

eph
Hero member

nu fac asa ceva! mi le-a recomandat medicul! odata la 3 zile cu porcaria aia... 10 plicuri. stiu ca face si mai rau candidei logic ca e antibiotic (tinozol) dar eu ce vina am? multumesc puss

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-13 15:54:59)

#31 2011-11-13 16:03:28

angeldarkwoman
Sr. member

stiu ca mediculti le-a recomandat si nu e vina ta. E bine ca acum stii cum decurge cazul. Si mie doctorita mi-a recomandat spalaturile  la 3 -4 zile  cica pt igiena dar n-am ascultat-o.  Vei trece si peste asta. pup.

#32 2011-11-13 16:23:23

eph
Hero member

de acum ma invat si eu sa nu mai ascult tot rotfl

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-13 16:23:34)

#33 2011-11-18 12:38:31

eph
Hero member

am o mica dilema: astazi am inceput tratamentul pentru ca medicul mi-a cerut sa astept sa se termine menstruatia. am luat tinidazolul astazi si urmeaza conform schemei facute de medic ca asta-seara sa iau primul ovul lomexin, numai ca citind prospectele cu atentie, pe lomexin scrie la contraindicatii sa nu se administreze odata cu medicamente din gama imidazol, iar tinidazolul este un derivat al imdazolului conform prospectului. sa ma astept la efecte adverse? sau tinand cont ca vor fii niste ore distanta intre ele este ok? ma gandeam sa iau lomexinul in alta zi, dar o sa ma incurc cu tratamentul...

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-18 12:39:12)

#34 2011-12-20 19:58:17

anca7t
Membru
Inregistrat: 2011-12-20

Recent am fost si eu la un control pentru un examen microscopic al secretiei vaginale. Interpretarea analizelor o am peste ceva vreme insa am primit rezultatele online. imi poate spune cineva ce anume e in neregula? doctorul banuia ca as avea vaginita si a ramas sa discutam dupa sarbatori. Intre timp mi-a zis sa urmez 12 zile tratamentul cu ovule Cervugid si eventual, daca e vorba de vaginita sa incep un tratament cu pastile  Metronidazol. Eu una nu mai am rabdare si as vrea sa stiu ce spun analizele mele! Multumesc mult!

CELULE EPITELIALE: frecvente
LEUCOCITE: relativ frecvente
TRICHOMONAS VAGINALIS: nu se observa
LEVURI: frecvente
FLORA: relativ frecventi lactobacili

#35 2011-12-20 20:08:39

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

ai candida indicata de prezenta levurilor smile
si eventual o mica infectie, de aia sunt prezente leucocitele.
nimic grav smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#36 2011-12-20 20:23:29

anca7t
Membru
Inregistrat: 2011-12-20

Mersi mult. Banuiesc ca in cazul asta pica tratamentul cu Metronidazol, am vazut ca pe prospect nu intra si candida. Sau ma insel?
As vrea sa stiu ce pot sa iau sa ma tratez in afara ovulelor cervugid.

#37 2011-12-20 20:27:49

addy1991
New member
Inregistrat: 2011-12-19

Buna seara , as dori si eu o parere va rog frumos..am facut testul Papanicolau.. In acel test spune asa:
Gradul de adecvare al frotiului:
Satisfacator pentru evaluare : celule endocervicale din zona de transformare absente.
Iterpretare:
Negativ pentru o leziune intraepiteliala sau maligna
Frotiu inflamator nespecific

Tin sa mentionez ca acest test l-am facut la o clinica particulara foarte buna si cunoscuta !
Mai specific faptul ca am avut candilomatoza(hpv) de 2 ani...Presupun ca daca as maif i avut ar fi aparut in acest test , nu? Si daca nu mai am , este posibil sa se mai transmita ceva in timpul relatiilor sexuale> Astept un raspuns va rog frumos cesafac Va implor !

#38 2011-12-20 20:33:17

angeldarkwoman
Sr. member

addy1991 a scris:

Buna seara , as dori si eu o parere va rog frumos..am facut testul Papanicolau.. In acel test spune asa:
Gradul de adecvare al frotiului:
Satisfacator pentru evaluare : celule endocervicale din zona de transformare absente.
Iterpretare:
Negativ pentru o leziune intraepiteliala sau maligna
Frotiu inflamator nespecific

Tin sa mentionez ca acest test l-am facut la o clinica particulara foarte buna si cunoscuta !
Mai specific faptul ca am avut candilomatoza(hpv) de 2 ani...Presupun ca daca as maif i avut ar fi aparut in acest test , nu? Si daca nu mai am , este posibil sa se mai transmita ceva in timpul relatiilor sexuale> Astept un raspuns va rog frumos cesafac Va implor !

asta e al doilea post al tau legata de afectiunea ta. Uita-te ca prima oara ai scris la examenul papanicolau si moksha ti-a raspuns. Verifica acolo.Sanatatehttp://forum.anticonceptionale.ro/t14832-83--examenul-papanicolau.html

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2011-12-20 20:34:45)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.