homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Analize si sugestii. :) ize-3

#39 2011-12-20 20:38:54

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: analize si sugestii. :) ize

anca7t, daca aia ti s-a prescris, aia trebuie sa iei; stie medicul ce stie smile
dupa terminarea tratamentului oricum trebuie sa refaci analiza sa vezi daca a trecut.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#40 2011-12-20 20:46:23

anca7t
Membru
Inregistrat: 2011-12-20

Medicul mi a zis foarte convins ca nu e candida atunci cand m-a consultat si in cazul in care din analize reiese ca am vaginita sa iau pastilele Metronidazol.

#41 2011-12-20 20:48:37

addy1991
New member
Inregistrat: 2011-12-19

Imi pare rau..nu ma pricep sa umblu pe acest site cesafac si nu mai gaseam postarea anterioara

#42 2011-12-20 20:54:55

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

addy1991 a scris:

Imi pare rau..nu ma pricep sa umblu pe acest site cesafac si nu mai gaseam postarea anterioara

addy, doar testul hpv poate sa iti dea informatii despre prezenta sau nu a infectiei hpv, care se manifesta prin condiloame. testul ti-a iesit pozitiv si asa va ramane cel mai probabil de cate ori il vei face.

testul papanicolau este menit sa caute efectele infectiei hpv la nivelul colului. ai un rezultat bun la pap, dar asta nu inseamna ca nu mai ai hpv. trebuie sa faci in mod regulat - depinde si de ce tulpina hpv ai, dar eu in locul tau as face o data la 6 luni, cel mai bine - papanicolaul pentru a vedea care este evolutia infectiei la nivelul colului.

pe scurt, papul poate sa iti iasa perfect normal si totusi sa ai hpv. ceea ce pe tine te intereseaza este papul. daca tii neaparat sa vezi ce se intampla cu prezenta sau absenta hpvului, atunci faci inca o data testul. dar ceea ce e important pentru tine e papanicolaul, chiar daca hpvul a disparut, prin minune. infectia o data prezenta poate genera modificari in ani, chiar zeci de ani, deci trebuie sa ai grija si sa faci periodic papanicolaul. sper ca e clar.
Asta e raspunsul mokshei pt tine. Fii atenta altadata unde postezi , ca aici nu se accepta postari multiple. Sanatate!

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2011-12-20 20:55:20)

What doesn't kill me, makes me stronger

#43 2011-12-20 21:50:37

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

anca7, nu lua metronidazolul! este un antibiotic, iar tu ai candidoza adica o infectie cu o ciuperca care se trateaza cu antimicotice, iar antibioticele o agraveaza sau poate aparea dupa ce iei antibiotice. deci, cel putin conform analizelor tale, nu ai de ce sa iei metronidazol, ci antimicotic. asteapta pana ajungi la medic, sau pana atunci daca ai mancarimi poti folosi clotrimazol sau canesten, uz extern exclusiv! nu zic bine, angel, yoyo etc.?

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-20 21:51:30)

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.