|
Nu esti logat.
Totul despre nasterea naturala-4#58 2011-11-29 16:56:26
Re: Totul despre nasterea naturalasi eu sunt curioasa, coco Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #59 2011-11-29 17:49:30
Re: Totul despre nasterea naturalakata, pai nu stiu daca vreau epi sau nu d-aia fac kegel-urile si masajul. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #60 2011-11-29 19:10:33
Re: Totul despre nasterea naturalaExact asupra fatului a avut efect si in cazul acesta. LA un moment dat, in timpul travaliului, dupa ce i s-a administrat epidurala nu au mai detectat activitate cardiaca la bebelus . A fost crunt, dupa ce si-au dat seama de asta, totul s-a intamplat atat de rapid, au bagat-o de urgenta in cezariana, Nu au mai avut timp s-o lase sa-si faca efectul anestezia pentru ceza pentru ca orice secunda conta, au taiat aproape pe viu (spun aproape pentru ca mai era totusi sub efectul epiuralei) . Tot ceea ce spun ne-a fost povestit in salon de dr. care a asista-o la nastere si s-a simtit datoare sa-i spuna cu lux de amanunte ce s-a intamplat. Copilul s-a nascut in cele din urma.. "mort" dupa spusele dr. , dar, printr-o minune, au reusit sa-l readuca la viata dupa 15 minute Exact asta spunea dr. - s-a intamplat o minune... si toate astea clar, din cauza unei epidurale...Pe foarte scurt, cam asta a fost povestea.. imi pare rau ca nu mai am nr. de tel al fetei aceleia, l-am uitat in spital...., era din Ploiesti, dar tare as fi dorit sa tin legatura cu ea... Ultima oara a fost editat de cocof (2011-11-29 19:13:37) Offline #61 2011-11-29 19:14:33
Re: Totul despre nasterea naturalaeu una eram pro anstere natura cu epidurala,dar acum sincer nu as face epidurala.te amorteste si nu mai simti cand sa impingi si de aici probleme care pot sa apara cu copilul.asa ca ori nasc natural ori fac cezariana si stiu o treaba #62 2011-11-30 10:30:18
Re: Totul despre nasterea naturalahai sa va zic cum a fost si la mine un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77 Offline Publicitateloading...
#63 2011-11-30 10:31:03
Re: Totul despre nasterea naturalabrrr, coco Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #64 2011-11-30 11:47:26
Re: Totul despre nasterea naturalakata, suntem 2 in grup Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #65 2011-11-30 11:50:09
Re: Totul despre nasterea naturalafetele dar despre nasterea naturala provocata de catre doctor ce parere aveti? a nascut cineva asa? Eu imi doresc sa nasc neaparat cu doctorul meu care m-a monitorizat pe toata perioada sarcinii si in care am mare incredere...si daca nu nasc cand il prind de garda nu stiu sigur daca o sa vina. Am o minune de fetitza Offline #66 2011-11-30 12:00:54
Re: Totul despre nasterea naturalaKAta, Poke, bun scenariu Offline #67 2011-11-30 12:14:06
Re: Totul despre nasterea naturalacocof, nasol tare ce a patit mamica din ploiesti ; noroc ca doamne doamne a avut grija de bebelusul ei. dar exista riscul asta la epidurala? ca e unul foarte mare, nu si-ar mai permite nimeni sa o faca, daca ar fi sigur ca expui copilul la un asemenea pericol. poate totusi alta a fost cauza pt care s-a opit inima copilului Offline #68 2011-11-30 13:13:24
Re: Totul despre nasterea naturalaAnca, sigur ca nu numai epidurala a fost cauza, dar sigur ea a fost ceea ce declansat asta. Sigur, tocami de asta nu imi venea sa povestesc, nu vreau sub nici o forma sa se generalizeze. Astfel de probleme au foarte multe cauze, dar care, corelate, pot ajunge aici si nu poti sti nicodata.... Repet, eu am avut o SUPER experienta cu epidurala la bb1, m-am dilatat dupa ce mi-au administrat-o , chiar mai repede decat ma asteptam, am cooperat 100%, etc, dar la fel de bine exista si riscuri pe care ti le asumi sau nu...mergand pe principiul "mi nu mi se poate intampla asa ceva" - de cate ori in viata nu am spus asta...Multi dintre medicii gineco pe care ii cunosc sunt reticenti la epidurala, eu am reusit sa fiu asa doar dupa ce am vazut cu ochii mei un caz concret si cat se poate de real, asa ca acum, ii inteleg 100%. Offline #69 2011-11-30 15:09:34
Re: Totul despre nasterea naturaladeea, eu sunt contra vaginalei provocate, in afara de situatia in care alternativa e cezariana. e o procedura artificiala, fortata pt organism... care organism poate reactiona bine (cazul lui coco, de ex) sau (majoritatea, mi-a zis dr mea, peste 80%) f prost. se bazeaza pe perfuzia cu oxitocina pt a determina contractii si ovule sau pastile cu prostaglandina pt dilatatie. si, zicea dr mea, in FOARTE multe cazuri, oxitocina e eficienta, iti da niste contractii SUPER-STRONG (peste un corp nepregatit sa suporte atata durere, da asta ii alta poveste), iar prostaglandinele nu. asa ca tu ai contractii, ai impulsul ala de a impinge... dar copilul "se da cu capul de un col inchis" (exprimarea dr, nu a mea). Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #70 2011-11-30 16:30:58
Re: Totul despre nasterea naturalakata multumesc de raspuns...la noi adica unde o sa nasc eu au murit 2 copii la nastere din cauza aceluiasi dr ...daca de ex o sa nimer de garda acest docor ce ma fac eu ? cred ca nasc pe loc numai daca il vad si plus de asta daca nu e doctorul tau care te stie, altul pur si simplu nu te baga in seama si se poarta urat...te rog sa ma crezi ca asta este situatia si este f adevarat. Am o minune de fetitza Offline #71 2011-11-30 16:41:09
Re: Totul despre nasterea naturalaanca, ma bazez pe instinctul meu. si pe faptul ca nu plec de acasa pana nu incep sa fie dureroase contractiile, sa fie la interval regulat de timp sau pana nu mi se rupe apa. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #72 2011-11-30 16:45:01
Re: Totul despre nasterea naturalaPoke sa nu iti faci griji ca vei sti , ai sa vezi cand se vor inteti contractiile , din ce in ce mai repede si mai intense un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77 Offline #73 2011-11-30 16:46:08
Re: Totul despre nasterea naturalaam inteles, poke Offline #74 2011-11-30 17:56:48
Re: Totul despre nasterea naturalaangelus, asa zic si eu....n-o sa am eu nororcul sa scoata copilul capul si eu sa nu imi dau seama Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #75 2011-11-30 17:58:55
Re: Totul despre nasterea naturalada anca asa e nu stiu ce o sa fac imi este foarte frica si de nasterea provocata...stiu ca nu e bine sunt constienta dar cred ca o sa fac exact ce ma sfatuieste doctoru ... am incredere in el ca o sa fiu bine si eu si bebeloiu meu Am o minune de fetitza Offline #76 2011-12-01 18:59:29
Re: Totul despre nasterea naturaladeeea, dar medicul tau ti-a spus ca nu vine decat programat la nastere? vad ca ai 35+, deci posibil sa vina bebe odata cu anul nou . poate de asta te temi ca nu va fi doctorul tau disponibil... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|