homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 17-112

#2110 2012-01-05 21:10:58

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 17

katey vizionare placuta la film si o seara frumoasa!

kata multumesc de lamurire, chiar nu stiam

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2111 2012-01-05 22:31:25

korina_s
Full member
Inregistrat: 2011-12-25

apropo de subiectul dezbatut mai sus si eu stiu ca sunt si in romania cateva spitale unde iti dau bebelul imediat dupa nastere si bebe ramane cu tn pana la externare,insa majoritatea se bazeaza pe reguli invechite din nefericire si trebuie sa dai spaga ca sa poti sa-l vezi.despre nastere ce pot sa spun....mi se pare crunt ca te tintuiesc asa pe o masa in pozitia binecunoscuta de noi toate,fara nimeni drag aproape....de programe pt mame,unde sa primesti sfaturi despre meseria de mama nici nu se poate pune problema.nu sunt fonduri nici de medicamente,dar pt asa ceva....
cand vb cu medicul despre nastere ai doua variante,una e nasterea naturala si ce-a dea 2a e cezariana (si isi freaca mainile fericit daca o alegi pe ce-a de-a doua).
mie cand mi s-au prezentat variantele au fost urmatoarele:nasterea in spital,nasterea acasa,sau nasterea in apa care implica una dintre primele 2 variante.de cand am ramas insarcinata pana acum nu mi s-a cerut nici un ban pe nici o analiza,ecograf,vizita medicala,etc...si sincer nu mi s-a vb niciodata despre cezariana.imi pare rau sa spun asta,dar ma simt norocoasa ca nu voi fi acasa in cel mai important moment din viata mea,chiar daca acasa va ramane mereu acasa in sufletul meu

Ultima oara a fost editat de korina_s (2012-01-05 22:33:57)

Rares Matei
22.05.2012
,, Credinta face totul posibil,dragostea face totul usor ."

#2112 2012-01-05 22:50:27

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Buna fete!
merci de urari
dar n-a mers asha de bine sad

bebe s-a intors si el in final, e cu capul in jos, are 2100 g dupa masuratori, deci cam un pic sub media de pe graficul de crestere dar cica e normal(pe foile astea scrie 32 saptamani 5 zile inloc de 33 sapt si 5 zile, deci e un pic mai micutz) dar cum si noi suntem mai mici de fel asta nu ma sperie, este constitutional, de gene
doppler ok
doar ca are cordonasul o data in jurul gatului, doc zice ca nu e anormal si nici de speriat, dar trebuie sa-mi prezinte situatia
zice ca nu ii face rau acum cat e acolo, ci doar la nastere, dar vedem pana acolo cum mai e
orificiul interior al colului e inchis, deci nu e risc de prematuritate acush

sunt suparata fleashca, degeaba imi tot zice ca e ok, cand are cordonasul acolo....

6 ani de dragoste  hjarta

#2113 2012-01-05 23:03:37

korina_s
Full member
Inregistrat: 2011-12-25

janis daca ai un medic bun care sa te asiste la nastere cordonul nu va fi o problema asa mare.capul sus.bine ca e sanatos

Rares Matei
22.05.2012
,, Credinta face totul posibil,dragostea face totul usor ."

#2114 2012-01-05 23:15:24

JanisJoplin
Platinum member

merci mult pt cuvinte Korina

acum vad ca si Ravensoul are circulara(asha a numit-o si medicul meu)
tare mi-era frica
daca ramane asha ma bag la ceza...nu risc

blue_moon  kram imi pare rau si multa bafta in continuare!

am citit si eu despre ce ati zis cu bebele langa tine, nu stiu cum voi fi eu, daca il vreau sau nu, dar acum mi se pare mai "normal" sa fie in camera cu bebei si sa mi-l aduca cand si cand, la alaptare..sau...nu stiu
in constanta, la spitalul de stat, sora mea a platit ceva spaga sa stea la rezerva cu bebele, rezerva cu 2 mamici.....

eu voi sta in rezerva singurica, dar fara bebe din cate stiu. nasc la privat, la Regina Maria.
la fel la Elias, un spital destul de cunoscut in Buc datorita medicului celebru Tutunaru tongue au politica cu bebeii in camera cu bebei si mamele vin la ore fixe la alaptat.

si ca sa ne destinendem un  pic: mama mi-a zis ca in noaptea de dupa nastere urlam de mama focului, asistentele dormeau si s-a dus sa ma ia langa ea,pe furis......dimineata a venit inainte de vizite asistenta haaai tuu ca ne prinde doctorul rotfl

Kata o intrebare: cum adica nu rezistau psihic la o nastere naturala? nu ma speria ca nu stau bine cu psihicul nici eu rotfl

Publicitate

loading...

#2115 2012-01-05 23:18:21

Onutza23
Insomniac member

korina in cazul asta ce pot sa spun decat ca esti o norocoasa

janis ca e doar o data cordonul chiar ca nu e de speriat, stai linistita. bine ca e sanatos. masuratorile astea nu corespund fix cu varsta sarcinii, mereu va fi ceva sub sau peste varsta ei, nu are cum sa creasca bebe asa uniform incat sa corespunda toate. sanatate pe mai departe

abia astept sa vad ce greutate mai are si gandacul meu...

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2116 2012-01-05 23:45:39

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Buna seara, burtici!O sa incep sa intru si eu mai des pe la voi..
In primul rand, Janis, felicitari ca sunteti ok, nu te agita cu circulara ca si Eric al meu a avut dubla circulara la nastere si s-a nascut normal, a fost putin ragusit dar i-a trecut repede...glumesc, a plans mai incet, dar nu e nicio problema, am ditamai barbatelul acum..puss
Onu, ce ai patit cu medicul?

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#2117 2012-01-05 23:53:38

JanisJoplin
Platinum member

multumesc bucklucica...
super, ma bucur sa aud cazuri existente si fericite smile

felicitari pentru noua sarcina big_smile puss

#2118 2012-01-05 23:59:19

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Multumesc!Sarcina usoara si tie si nastere si mai usoara!Va fi totul bine, ai sa vezi!puss

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#2119 2012-01-06 00:18:03

Onutza23
Insomniac member

buck ma bucur ca te-ai hotarat sa intri si aici pusspuss. doctorul meu de familie e un nesimtit, dar stau la el mai mult de rusinea alor mei, ca-l cunosc. sa vezi ce-am patit: am vb cu asistenta lui la tel pt bilet de trimitere si prenatal si a ramas sa treaca mama pe la doctor la cabinet sa le ia, dat fiind ca eu ieri am zacut in pat toata ziua. si dupa ce ca i-a bagat 100 lei in buzunar pt 2 hartii, nici macar n-au fost gata amandoua, tre sa revin pt biletul de trimitere ca nu stiu ce fisa de gravida nu mi-a facut (si nu de alta dar am 7 luni de sarcina trecute si i-am dus totul mura in gura, copii la analize, la retete, la ce-mi scriau doctorii in jurnalul de gravida, fara sa apelez vreodata la el pt ceva). si acum tre sa ma duc iar la el, il urasc, sper ca nu asteapta sa cotizez iar

#2120 2012-01-06 07:44:39

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Neata, mamici si burtici! puss

Nu m-am mai uitat la Grey aseara, l-am asteptat pe iubi sa ne uitam amandoi tongue si pana a iesit el de la dush am adormit ca bolovanul.big_smile
Onu, imi pare rau de problemele cu medicul de familie. Al meu e ok deocamdata dar ce ma enerveaza e ca si cu programare tot astepti o ora, doua ca sa intri la el.sad Si pe mine si pe tata, de cate ori mergem, ne gaseste cu tensiunea mai mare decat de obicei (avem tensiometru acasa si e mereu normala tensiunea), cred ca de la nervii pe care ni-i facem asteptand...

Intrebare off-topic: o idee de carte - cadou pentru cineva fascinat de Japonia, samurai, robotei, modelism?smile (in afara de Shogun)

Ultima oara a fost editat de Katey (2012-01-06 07:45:07)

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#2121 2012-01-06 08:33:57

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Neata wave

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#2122 2012-01-06 08:35:56

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

neata burtici si mamici.
pe voi inca n am apucats a va citesc zisei sa va salut intai, sper ca sunteti toate bine.
azi e zi mare de sarbatoare, va doresc mult mult noroc si liniste si sanatate.
puss kram

LE v-am citit pede in mare:
poke pupam pe nazdravanel puss
korina, felicitari pt baietelul din burtica
janis, ma bucur ca a fost bine la doctor. bafta in continuare
onu, lasa rusinea si schimba-l pe doctorul ala. sunt atatia de acest gen, care le fac nume prost la cei care inca sunt doctori prin definitie. V-am povestit si eu ce patisem cu primul dr de familie, acum cand merg la doctorita ma simt bagat in seama, ingrijita, ma intreaba de toate si nu i-am dat nici macar o bomboana.
kata puss, dana puss v-am pus pe amandoua la pupacit ca vi-am urmarit discutia de ieri, categoric aveti fiecare experiente diferite, drept pt care amandoua sa aveti dreptate, in felul vostru. Oricum fiecare burtica e particulara. Mie dr meu mi-a spus ca nu-mi va vorbi despre nastere decat de la 36 de sapt incolo, cand nasterea poate intervenii in orice moment. a zis ca atunci imi va prezenta ambele variante ceza si naturala, cu beneficii si dezavantaje pt fiecare, hotararea apartinandu-mi, bazata si pe recomandarea lui din punct ed vedere medical. deocamdata la controale noi nu discutam decat despre evolutia sarcinii.
rave puss

blue, imi pare oarte rau de pierderea ta, sincer iti doresc sa ai putere si speranta ca data viitoare o sa fie mai bine. ai zis ca ai fost dupa spital si la un cabinet particular, sincer mi se pare cam deplasata mirarea doctorului respectiv: la un moment dat toti fac sau au facut de garda in spitale, ei stiu mult mai bine decat noi atat calitatea aparaturii cat si profesionalismul colegilor, dar na...probabil ca a avut o reactie fireasca de om.

mamicile care intra sa ne viziteze va pupam si pe voi si pe bebeii vostri frumosi.

azi e ziua mea de nastere si a nepotelului meu: a facut 2 anisori: cand s-a nascut i-am zis lui frate miu ca asta e pedeapsa lui pe toata viata, ca baietelul sa fie nascut in zi cu mine chicot pe langa ca o sa dea numa el de baut ca deh e mai important acum copilul, o sa aiba probabil trasaturile mele de caracter pe care el mi le tot striga: incapatanata, faci numai ce vrei tu, nu asculti de nimeni lol dar sa stitit ca nu e asa angel

eu inca nu m-am hotarat asupra recoltarii celulelor stem...este ceva ce nu ma convinge, cred ca mai mult faptul ca nu sunt suficient de informata.
si va supum atentie si vou 2 combinatii de nume: Maria Aida/Elena Adela...sau alte combinatii intre acestea. Astept voturi big_smile
va pup

Ultima oara a fost editat de AmaliaRaluca1985 (2012-01-06 08:54:24)

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#2123 2012-01-06 08:44:38

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

neatza burtici si mamici puss
katey puss la noi bebeii stau separat de mamici in spital, cred ca doar la maternitatea veche te lasa cu el in salon, depinde foarte mult de politica spitalului.
de exemplu unde a nascut sora mea, bebeii erau separat si ii aduceau doar la alaptat
poke puss cum te simti? inca nici un semn? big_smile
ati vorbit de copii mici: sa stiti ca si mie mi-era frica sa tin in brate un bebe, dar cand a nascut sora mea, ridicam si imbracam fetita si nu aveam nici o treaba chicot  singura chestie pe care nu am facut-o a fost sa-i fac baita.am observat ca atunci cand e vorba de un bebe, automat ti se trezesc instinctele si stii ce ai de facut
blue puss imi pare rau pt pierderea suferita kram , iti doresc multa putere sa treci peste iar bebe sa nu se lase asteptat goodluck nu te mai gandi la cauza pierderii, nici eu nu stiu de ce am pierdut si am facut multe analize.LE: noi am stat 6 sapt fara patfierbinte  chicot
raven puss tocmai ca asta cred  si eu ca o sa depasesc aceasta frica. tot timpul ma gandesc ca daca sora mea a putut naste de 2 ori si ea chiar ca nu suporta durerea, atunci eu trecuta prin colica renala bilaterala si dureri de 10 zile in care credeam ca o sa mor, o sa pot face fata  big_smile in primul rand ma gandesc la copilul meu sa-i fie lui bine rugaciune
anca puss ce mai faci? esti bine?
uite aici vreau sa nasc eu http://www.nova-vita.ro/maternitate.html  sper sa nu fie considerata reclama cesafac cred ca este si in alt oras, eventual suna si intreaba
kata puss interesanta povestea cu preotul
onutza puss am aflat aseara ca dr meu gine colaboreaza cu spitalul unde o sa nasc dance eu la dr tau de familie asa i-as face box  box
korina felicitari pt baietel kram
janis puss ai incredere in dr daca zice ca totul e ok
buck puss ma bucur ca ai intrat la noi
time  puss
amalia puss

Ultima oara a fost editat de mucoasa (2012-01-06 08:45:03)

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#2124 2012-01-06 08:48:34

timean86
Addicted member

Neata Amalia, kram

Cand ai intrebat de carte imediat m-am gandit la Shogun chicot, dar poti lua alte carti din serie, gen: Nobila Casa, Tai Pan

#2125 2012-01-06 08:53:56

mucoasa
Insomniac member

time tu din ce oras esti?

5 iunie 2012

#2126 2012-01-06 09:00:49

timean86
Addicted member

Any kram

Ultima oara a fost editat de timean86 (2012-01-06 10:06:05)

#2127 2012-01-06 09:09:34

mucoasa
Insomniac member

esti la 100 km de mine dance  kram

5 iunie 2012

#2128 2012-01-06 09:12:17

timean86
Addicted member

Da, e aproape

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.