homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 17-111

#2091 2012-01-05 18:17:10

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 17

kata stiu ca poke a reusit sa-l intoarca stand in 4 labe, eu nu pot sta din pacate ca ma doare burta tare. noi nici sex in pozitia asta n-am putut face, cum atarna putin cum ma simt rau si am dureri
si legat de arcadia chiar as vrea sa te rog sa-mi povestesti ce stii

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2092 2012-01-05 18:20:33

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Ma bag si eu aiurea...in discutia despre Arcadia. Acolo am nascut eu, am stat singura in camera, nici nu stiu sa fie camere cu mai multe paturi. Cat despre statul cu bebe in camera....e cum zicea Kata, oriunde, oricand ai chef.... Te lasa cum vrei tu, cat vrei tu cu bebe. Ti se respecta toate cerintele, inclusiv legate de modul de hranire a copilului (eu am vrut cu lingurita, nu cu biberonul) sau de folosire ori ba a suzetei. Esti intrebat cu tot ce se face copilului, esti informat despre analize, rezultate, primesti recomandari etc. Asisti la baita copilului, ti se explica totul. Se face un curs de parenting. Daca mai aveti intrebari....va stau la dispozitie.

Onu, am citit ca ti-ai schimbat medicul, de ce nu ai mers la medic angajat la Arcadia?Plateai mai putin.

Blue, imi pare tare rau de experienta ta...Sper sa aud curand vesti bune.

Ultima oara a fost editat de razu (2012-01-05 18:23:24)

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#2093 2012-01-05 18:24:20

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Kata , ma sustrag de la discutii  forgetit ca si asa n-am ajunge niciunde si orice as zice mi=s rastalmacite cuvintele  forgetit  (LE tot imi zic ca nu mai intru in discutii interminabile  punish  da iaca  dumbom )
Fie nasterea cum o fi, o nastere usoara sa avem si sa fim sanatoase  toate!  rugaciune

Ultima oara a fost editat de dana82 (2012-01-05 18:25:08)

#2094 2012-01-05 18:35:28

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

onu, eu atat stiu, de la o'hara citire. dar te lamureste razu din exp ei smile (eu as vrea si o exp de nastere naturala la arcadia...)

dana, asa-i, sa avem fiecare nastere usoara si cum ne-o dorim kram

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2095 2012-01-05 19:01:32

Onutza23
Insomniac member

razu eu am mers la gineco acelasi pe care l-am avut de 5 ani incoace. pana sa ma hotarasc sa nasc la arcadia nici nu m-am gandit s-o schimb. apoi am aflta de la arcadia ca pt a naste la ei tre sa colaboreze cu doctora mea, si cum ea a refuzat, a trebuit sa o schimb...
eu as fi f interesata sa aflu mult mai multe despre arcadia, inca n-am semnat contractul, dar orice imi poti spune e binevenit, poti sa-mi trimiti in mail

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

Publicitate

loading...

#2096 2012-01-05 19:06:14

Ravensoul
Sr. member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-13

kata,imi pare rau sa aud de asa ceva...aici in spital unde urmeaza sa nasc toate aveau copilul in salon (am inteles ca prima zi il tine la neonatologie ca prima zi e considerata de terapie intensiva,dar in rest tu stai cu el) acelasi lucru mi l-au spus si fostele mele colege si prietene de acasa de la cluj nustiu chiar nu stiam ca in alte spitale cu acest lucru se practica "nedatul" copilului wow probabil cand oi ajunge si eu la dilatatie maxima nici al meu nu o sa ma mai lase sa ma plimb,sa nu cumva sa nasc pe scari rotfl2

flow puss mie mi-ar placea enorm de mult sa nasc acasa,as fi mult mai relaxata,si avantajele sunt nenumarate,dar dat fiind ca traim in romania mi-ar fi frica,din aceleasi motive care le-a invocat kata...exista scoala de moase si in cluj,dar asa cum eu in 3 ani de scoala de asistente n-am invatat nimic,la fel nici moasele nu prea invata...asta ca sa nu pomenesc de cazuri de moase/asistenti care au fobie de sange etc sad

blue supa imi pare nespus de rau pt ce s-a intamplat.ma bucur in schimb ca esti mai bine.iti doresc din tot sufletul sa ai putere sa treci peste (stiu din proprie experienta cat de greu este,dar capul sus si gandire pozitiva) rugaciune mult succes la investigatii si te asteptam cat mai repede cu vesti bune goodluck

anca puss sunt mese ca la gineco,si sunt reglabile,cel putin astea pe care m-au urcat pe mine nustiu

onu supa imi pare rau pt ce ti-a spus doctora legat de intorsul bebelinei,sper totusi sa nu fie cazul de ceza...dar pana la urma indiferent de cum va fi,important este ca bebelul sa fie bine si sanatos kram ce doctor de fam ai sad vorba ta daca si dupa faza asta se asteapta la vre-o "atentie" l-as scuipa si as pleca cu tot cu fisa de acolo...ce nenorocit box hai ca m-au luat nervii...

25.02.2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta

#2097 2012-01-05 19:20:46

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Onu, ti-am scris mail.

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#2098 2012-01-05 19:28:19

Onutza23
Insomniac member

raven si eu sper sa nu fie caz de cezariana. daca nu se intoarce va trebui sa accept varianta asta, pt ca sta si ea intr-o pozitie nasoala, e impartita in toata burta si nu ar avea cum sa iasa. pana la urma nu va fi un moft ceza, ci pt sanatatea ei si a mea, asta e tot ce conteaza. colega mea a facut tot ceza la arcadia si era incantata ca nu a avut nici un fel de problema, ba chiar a asistat ca sa spun asa la nastere, a avut anestezie doar de la jumatate in jos si a vazut cand au scos-o din burtica. a avut curaj cred, eu m-as speria de la prea multe emotii
si cu doctorul, bleah, nu mai spun nimic. am sa-mi caut un pediatru bun si ma duc cu tot cu dosarul meu si al sotului, sa fim toti 3 la acelasi medic, mi s-a urat de asta

razu multumesc, acum intru puss

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2012-01-05 19:29:18)

#2099 2012-01-05 20:02:21

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

wave
eu am mai stat un pic in pat, am avut contractii, neregulate si nedureroase  forgetit si am ras la stiri de m-am cocosat
mai devreme am vb cu fosta soata cica azi a fost la spital si a intrebat doc de mine. i-a spus ca nu prezint nici o simptoma  lol  si a zis ca el isi tine tel-ul deschis noaptea special pt noi  rodnar
apropo de circulara, imi povestea mai sus numita ca sapt trecuta  a nascut cineva un copil de 4.300 cu tripla circulara  sad  da' cica e totul bine in final, doar ca s-au chinuit groaznic....
onu, eu cred ca toate cezarienele se fac acum prin amortire doar de la mijloc in jos. cel putin asa am auzit eu pe aici...bine, ca nu te obliga nimeni sa te uiti, dar daca vrei sa asisti....
blue, ma bucur ca te simti mai bine si mult succes la investigatii  par

vedeti, ca ati amintit de statul in 4 labe lol cand io spun ca ast' bebel e catar ca ta-su nu ma credeti!
el n-a vrut sa se intoarca decat fortat  rotfl2

Ultima oara a fost editat de pokemon (2012-01-05 20:03:20)

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2100 2012-01-05 20:03:07

korina_s
Full member
Inregistrat: 2011-12-25

seara buna!!!ieri am fost la eco si tocmai am aflat ca o sa am un baietel (simteam nevoia sa va spun big_smile).va pup pe toate si va imbratisez cu drag

Rares Matei
22.05.2012
,, Credinta face totul posibil,dragostea face totul usor ."

#2101 2012-01-05 20:03:46

pokemon
Diamond member

korina, sa fie sanatos si sa mearga totul bine!
felicitari si te asteptam sa scrii mai des!

#2102 2012-01-05 20:08:32

korina_s
Full member

poke multumesc...si razvanel si creasca mare si sa-ti aduca numai impliniri!!!!!!

Rares Matei
22.05.2012

#2103 2012-01-05 20:10:08

Onutza23
Insomniac member

poke probabil toate operatiile de cezariana au acelasi fel de anestezie, eu daca n-am fost interesata nu m-am interesat. dar m-a impresionat ce mi-a povestit ea, a fost asa calma...
eu as sta in 4 lbe daca as putea, acum abia stau cu burta in sus, dar cu ea atarnand? nu as putea, ma doare si cand stau pe lateral cu perna dedesubt

korina felicitari pt baietel

#2104 2012-01-05 20:12:31

pokemon
Diamond member

onu, stiu ca doare...pe mine m-a durut cateva zile dupa aia, stii ca ziceam ca parca am febra musculara la burta.
si a mea oricum e mai micuta decat a ta ....
korina, de acum sa va ganditi la nume big_smile

#2105 2012-01-05 20:18:06

Ravensoul
Sr. member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-13

onu,sper sa rezolvi problema asta cu doc supa nu este normal ce se intampla

korina puss felicitari pt baietel applause sa creasca mare si sanatos sa va bucurati de el!sa mearga totul bine pana la sfarsit :goodluck

poke kram sincer sper sa ai parte cat mai repede de contractiile "dorite" sa decurga totul asa cum iti doresti

fetelor va pupic pe toate cu drag puss kram mi s-a facut groaznic de somn,fug sa ma intind poate reusesc sa picotesc macar si eu ca ma omoara nedormitul asta.ne citim maine.o seara frumoasa va doresc!!! puss

Ultima oara a fost editat de Ravensoul (2012-01-05 20:20:31)

25.02.2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta

#2106 2012-01-05 20:20:17

korina_s
Full member

il va chema matei,asta stiam de cand am ramas insarcinata,insa mai caut al2lea prenume...

Rares Matei
22.05.2012

#2107 2012-01-05 20:34:49

Onutza23
Insomniac member

poke imi amintesc ca ziceai dupa ca te doare. problema e ca pe mine m-ar durea rau si cat as sta si sincer nu stiu daca pot suporta asa durere, imi ajung astea pe care le am acum

raven o rezolv eu intr-un fel sau altul, dar tre sa scap neaparat de doctorul asta. o seara frumoasa, odihna multa si placuta! pusspuss

korina sa gasiti si cel de-al doilea nume

#2108 2012-01-05 20:42:00

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

korina, felicitari si succes cu gasitul numelui.smile

Asa stiu si eu ca nu se mai face anestezie totala la cezariana si poti sa-l vezi pe bebe imediat ce il scoate. smile

M-a lovit un somn ... Cred ca ma bag la un episod din Grey (daca apuc sa-l vad pana la capat) si apoi nani. Va pup pe toate si va citesc maine. puss

Ultima oara a fost editat de Katey (2012-01-05 21:01:44)

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#2109 2012-01-05 21:03:46

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Katey a scris:

korina, felicitari si succes cu gasitul numelui.smile

Asa stiu si eu ca nu se mai face anestezie totala la cezariana si poti sa-l vezi pe bebe imediat ce il scoate. smile
s:

se face anestezie generala doar la ceza de urgenta (pt ca actioneaza mai rapid ca astea partiale) sau la solicitarea expresa a mamei (sunt oers care NU vor sa vada operatia etc).

korina, felicitari pt baietel!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.