|
Nu esti logat.
Am nevoie de un sfat/parere-5#77 2012-02-13 14:11:04
Re: Am nevoie de un sfat/pareresi cum pot sa aduc inapoi un om care candva era interesat de mine....si acuma nu??cum sa aduc inapoi un om care nu vrea sa fie langa mine? Offline #78 2012-02-16 22:36:19
Re: Am nevoie de un sfat/parereNu-i asa ca nu ar trebui sa fiu geloasa ca iubitul meu se converseaza cu diferite tipe ? Din ce-am vazut sunt conversatii normale, zic eu, de genul muzica, orase, mancare, chestii banale.. zodii.. chestii de genul asta..Si da stiu, sunt un pic ipocrita, dar am si eu piticii mei .. Ce m-a pus pe ganduri, e ca o intrebase pe una daca e la nu stiu ce ora, nu stiu pe unde ca are o ora libera, ca se dusase in buc. la un interviu "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #79 2012-02-16 23:08:29
Re: Am nevoie de un sfat/pareredepinde in ce relatii e cu tipa respectiva. daca era ceva gen first date ca au vorbit pana atunci doar pe net..mi s-ar parea cam ciudatel. bineinteles ca sunt si multe nuante cu internetul asta, vorbesti cu alte persoane, te potrivesti si e normal sa vrei sa le si cunosti fizic. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #80 2012-02-16 23:16:03
Re: Am nevoie de un sfat/parereSunt perfect constienta ca eu citind , nu am prins nuanta exact.. Din cate stiu eu.. se cunosc demult.. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #81 2012-02-17 00:05:13
Re: Am nevoie de un sfat/parerePai de ce nu-l intrebi care a fost treaba mai exact ? Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|