|
Nu esti logat.
Am nevoie de un sfat/parere-4#58 2012-02-03 22:50:03Re: Am nevoie de un sfat/parerecuppycake, iti recomand sa pleci de acasa. eu asta am facut, am plecat la facultate in alt oras si neavand pe nimeni sa ma deprime si sa imi spuna zilnic toate defectele mele, m-am relaxat, am cunoscut oameni noi, si am lasat timiditatea si rusinea la o parte. Offline #59 2012-02-04 12:47:28
Re: Am nevoie de un sfat/parere
bine spui, maria! si cuppycake trebuie sa ajunga la ce ai descoperit tu. omul nu va intelege si nu va schimba si nu va accepta sau recunoaste nimic la varsta lui! sa faca asta = sa accepte ca viata lui de pana acum a fost gresita si ca el e un om 'rau'! nici o persoana normala la cap nu poate sa faca asa ceva pentru ca te distruge psihic! nu ai cum sa-l schimbi pe taica-tu si nu trebuie sa-l accepti cum e daca nu-ti convine, doar sa va tolerati in aceeasi casa. daca de mai mult nu este in stare. Offline #60 2012-02-05 14:59:08
Re: Am nevoie de un sfat/parereFetelor, spuneti-mi si mie cum sa procedez ca sa il fac pe prietenul meu sa fie mai aproape de mine. Sa isi petreaca mai mult timp cu mine decat cu prietenii sai. Daca nu are chef sa iasa in oras cu mine si la cateva minute ii suna telefonul si e vreun prieten iese imediat fara sa mai zica ca nu are chef,intr-adevar ies la un bar la 5 minute de casa dar totusi ..... Offline #61 2012-02-05 15:02:17
Re: Am nevoie de un sfat/parereadina, asa am avut si eu un prieten (adica fostul) si nu am reusit sa-l scap de asta... probabil dupa cum spunea el nu o facea intentionat...dar pe mine ma deranja si era evident...in cele din urma, ne-am despartit dar nu din cauza asta Offline #62 2012-02-05 15:49:14
sa-ti faci unul nou, si sa-l lasi pe asta. scuza-ma daca suna absurd, dar ca sa nu pleci cu sufletul indoit, poti sa vorbesti cu el, fara sa reprosezi, sa-i spui ca ai vrea sa petreaca mai mult timp cu tine si daca ii pasa asa de tare o sa incerce sa schimbe asta, dar daca i-ar pasa asa de mult, nu te-ar minti ca nu are chef 'sa iasa', cand de fapt nu are chef 'sa iasa cu tine', asa ca discutia mi se pare inutila, dar sa nu spui ca nu ai incercat. oricum, nu vei face ce-ti spun, dar cand/ daca se va termina relatia, cand vei decide sa pleci, sau cand nu vei mai suporta, sau cand vei fii nefericita dupa inca nu stiu cati ani (daca se ajunge la toate astea) poate iti vei aminti ce ti-am scris. Offline Publicitateloading...
#63 2012-02-05 16:03:24
Re: Am nevoie de un sfat/parereadina,tot nu te-ai despartit de el daca in tot acest timp te-a ignorat? "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #64 2012-02-05 21:08:46
Re: Am nevoie de un sfat/parereDaca omul nu simte ca vrea sa petreaca mai mult timp cu tine intelege si accepta asta ! Daca nu, altul la rand! Offline #65 2012-02-06 10:15:07
Re: Am nevoie de un sfat/parereIn primul rand pentru sonia, m-am despartit de celalalt. Acum dau cu capul de aceasta problema care nu imi place. Intr-adevar petrecem f mult timp impreuna pentru ca de o luna m-am mutat la el din motive familiale pana imi gasesc ceva cu chirie si mai strang niste bani. Poate de aceea nu ma i-a cu el pentru ca zice ca tot stam mereu impreuna mereu.Dar sincer mai simt si eu nevoia sa mai ies din casa, prietenele mele acum marea majoritate sunt la facultate in sesiune deci i'm alone. Offline #66 2012-02-06 11:07:42
Re: Am nevoie de un sfat/parereesti cu altul si ai aceeasi problema? "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #67 2012-02-06 11:09:14
Re: Am nevoie de un sfat/parereexplica-i. daca spuneai ca stai cu el, intelegeam si noi altceva. poate sa fie ca il sufoci prin prezenta zilnica de dimineata pana seara, sau atitudine, sau daca era si inainte, e clar ce am scris in mesajul celalalt. Ultima oara a fost editat de frankie (2012-02-06 11:09:28) Offline #68 2012-02-06 11:58:24
Re: Am nevoie de un sfat/parereNu era mereu si inainte. singurul lucru care nu ii place este sa ma autoinvit pt ca de multe ori ii mai ziceam hai ca vin si eu si nu putea sa zica ca sa stau acasa. Pe o parte il mai inteleg ca mai are si el nevoie de o escapada cu baieti dar pe bune ce ar putea sa discute 3-4 ore pe o cafea si o cola, hai noi fetele mai zicem dar nici noi nu cred ca stam atata cel putin eu. ce ziceti sa fac? Offline #69 2012-02-11 10:14:20
Re: Am nevoie de un sfat/pareream si eu nevoie de putin ajutor:(....nu merge relatia cu prietenul meu...s a plictisit cred de mine...mi a zis k ii trebuie o iubita cu atititudine..care sa il faca sa vrea sa stea cu ea ....eu nu vreau sa ma despart de el....cum ar trebui sa procedez?tinand cont k momentan cam orice e mai important decat mine..asta k si a pierdut intereu...dar nu vrea sa ne despartim..imi tot spune k vrea sa fac ceva sa fie bine...ce???? Offline #70 2012-02-11 10:18:00
Re: Am nevoie de un sfat/parerePoate asteapta de la tine sa faci ceva anume pentru voi,poate asteapta sa iei atitudine in relatie,sa propui tu anumite chestii.Insa nu mi se pare deloc frumos sa iti spuna chiar asa in fata Two souls don't find each other by simple accident Offline #71 2012-02-11 10:22:07
Re: Am nevoie de un sfat/parerei-am cerut sa imi spuna tot...sa stiu ce asteapta de la mine...ce mai inseamna si atitudine intr o relatie??adica de ex...daca el nu vrea sa ne vedem sau sa ma acompanieze undeva...eu ii dau pace..nu oblig pe nimeni sa faca nimik dar ii arat k ma deranjeaza...ar trebui sa ii inpun anumite lucruri?el e foarte ciudat....nu ii e bine nici cum...a zis k eu trebuie sa gasesc modalitatea de a il face sa stea cu mine..sa il tin in frau Offline #72 2012-02-11 10:33:11
Re: Am nevoie de un sfat/parere,o modalitate de al face sa stea langa tine ,asta trebuie el sa faca din iubire,trebuie sa stea langa tine din iubire nu sa faci tu ceva ca sa il tii langa tine Two souls don't find each other by simple accident Offline #73 2012-02-11 10:41:25
Re: Am nevoie de un sfat/parerenu e vb de iubire aici...abia suntem la inceput... Offline #74 2012-02-11 10:49:41
Re: Am nevoie de un sfat/parereinseamna ca nu e de tine,iti cere lucruri care nu ar trebui intr-o relatie in care sunt sentimente.parerea mea,ma scuzi ca zic,dar sunteti la inceput si deja a-ti facut sex?ca am vazut intrebarea ca a ejaculat in tine,nu te judec,dar te-ai predat repede pentru cineva care nu merita Two souls don't find each other by simple accident Offline #75 2012-02-11 11:49:40
Asta e o prostie mare cat troienele din Sudul tarii. Oamenii trebuie sa stea impreuna cand le vine natural sa faca asta, nu cand unul trebuie sa faca efroturi ca sa-l tina pe celalalt langa el. Si sa-ti mai si spuna "fa-ma sa stau langa tine". Pai du-te-nvartindu-te pana gasesti una cu care sa stai de drag, nu cu forta. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #76 2012-02-13 10:43:48
Re: Am nevoie de un sfat/parereda..o luna si un pic a durat...sex??...da cam repede..dar asta am simtit...si m am indragostit si degeaba...ne am despartit....din ce cauza??k nu sunt capabila sa tin pe cineva langa mine...k sunt interesanta la inceput..si apoi imi pierd misterul....si arat dragoste... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|