|
Nu esti logat.
Am nevoie de un sfat/parere-2#20 2012-01-19 11:44:34
Re: Am nevoie de un sfat/parere
buna,am putea vorbi in alta parte?as vrea sa vorbim mai multe,iti dau adresa de email,corynushb@yahoo.com Offline #21 2012-01-19 12:23:18
Re: Am nevoie de un sfat/parereasa cum au spus cateva fete mai sus, e evident ca, intre ei, baietii vorbesc vrute si nevrute. si aproape toate stim ca acele discutii nu sunt "vaii, cat o iubesc eu pe iubita mea dulce si scumpa, care are grija de casa, imi face mancare, imi spala..."(unii spun si asta, desigur, dar sunt rare cazurile). deci noi ne gandim/stim ca ai nostri se uita dupa altele, comenteaza despre altele, dar atata timp cat nu stim despre ce comentarii e vorba, totul e ok. e normal sa fie neplacut sa citesti o conversatie dintre doi masculi despre nu stiu ce tipa care e "misto/buna...", oricat de constienta ai fi fost ca asemenea discutii exista. V., soarele si luna Offline #22 2012-01-19 12:43:58
Re: Am nevoie de un sfat/parereMai sunt si altele fete in jurul baietilor nostri. Si eu m-am suparat pe al meu ca vorbea mai siropos cu sora unui prieten de-al lui la care mergea frecvent si ma tot gandeam ce o avea cu aia. Am citit la un moment dat un fragment in arhiva lui de messenger din care puteam sa pricep ce vroiam eu pt ca el nu fusese in stare sa stearga tot. Cand l-am intrebat de ce a sters mi-a spus foarte clar ca stie ca ma enerveaza tipa si ca nu a vrut sa dea curs altor discutii intre noi care nu-si au rostul. Mi-a zis de multe ori ca daca ar fi vrut sa aiba ceva cu ea, ar fi avut demult. A spus asta si surorii ei care era un pic dezamagita de cum a ajuns sorasa. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #23 2012-01-19 13:40:48
Re: Am nevoie de un sfat/parereDeci analizand discutiile nu vi se pare nimic dubios.... Ultima oara a fost editat de password (2012-01-19 13:43:32) What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #24 2012-01-19 13:45:18
Re: Am nevoie de un sfat/pareremai... fara sa dati cu pietre, eu nu vad nimic ciudat in conversatiile astea. eu cu colegii mei aveam conversatii mult mai detaliate si nu am avut nimic cu nici unul, chiar cu un fost coleg am ramas super prietena si vorbim cate in luna si in stele si cand am plecat era sa bocim amandoi. si daca ar vedea cineva conv noastre ar zice ca suntem impreuna insa nu avem absolut nimic unul cu celalalt. chiar el m-a ajutat sa fiu cu baiatul cu care sunt acum. Ultima oara a fost editat de coraline (2012-01-19 13:53:11) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#25 2012-01-19 13:49:15
Re: Am nevoie de un sfat/parereDeci fetelor sunteti minunate, daca n-ati fi voi cred ca o luam razna. Sunteti singurele obiective si cu cat citesc mai multe pareri cu atat pot judeca mai clar situatie. Cand sunt singura o iau razna poate chiar exagerez, cand vb cu el ma linistesc de tot si cred orice spune, cand intru aici la voi imi gasesc adevaratul echilibru. Va multumesc din suflet pentru pareri si sfaturi oricum ar fi ele , oricat mi-ar placea sau nu ce aud!!!! What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #26 2012-01-19 14:28:53
Re: Am nevoie de un sfat/parereeu sincer You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah Offline #27 2012-01-19 14:37:53
Re: Am nevoie de un sfat/parerepassword Offline #28 2012-01-19 14:38:37
Re: Am nevoie de un sfat/parerene bucuram ca te putem ajuta, password V., soarele si luna Offline #29 2012-01-19 19:15:48
Re: Am nevoie de un sfat/parereAsa este April....incep sa ma linistesc...nu neaparat ca mi-am explicat situatia cat si din oboseala...am obosit de duminica incoace sa imi pun de 1000 de ori aceleasi intrebari, sa citesc si recitesc mailuri "deranjante", sa plang, sa nu mananc, sa trebuiasca sa par fericita in ochii ceilalti pt a nu primi intrebari de genul ce e cu tine..si sa mi se dea sfaturi neobiective. Imi doresc sa pot trece pentru asta, stiam ca e imatur la varsta lui (27ani), ti-am si spus o parte din ceea ce zici tu mi se pare ca i se potriveste, si poate o parte din sufletul meu crede ca nu ar fi facut mai mult, dar acum nici nu stiu ce sa mai cred, pt ca: as fi bagat mana in foc , as fi strigat in gura mare ca el nu ar fi facut asta..si totusi s-a intamplat. Planurile mele de viitor s-au spulberat, si dupa 10 ani simt ca in loc sa fi trecut la etapa urmatoare parca sunt nevoita sa incep sa il cunosc din nou, sa schimbam totul, sa accept ca se poate intampla si asta inter noi, sa cred ca ce am facut pana acum am facut gresit pt ca s-a ajuns in situatia asta...poate nu trebuia sa il las atat de liber nici nu stiu incotro sa o iau si cum sa ma mai comport. Pt ca am fost toleratna, am avut incredere, am facut totul ca la carte, l-am iubit, nu l-am mintit, m-am schimbat pt el cum i-ar fi placut lui mai mult, am slabit 33kg de dragul lui sa fiu cum isi doreste el, i-am cumparat laptopuri, ceasuri telefoane tot ce a vrut.....nu l-am presat in 10 ani sa ma ia de nevasta l-am lasat sa isi ia deciziile si hotararile singur.Tind sa cred ca am gresit amarnic! Ultima oara a fost editat de password (2012-01-19 19:19:36) What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #30 2012-01-19 19:19:53
Re: Am nevoie de un sfat/parerehmmm..mie nu imi place cum suna..i-am cumparat ,,laptopuri,ceasuri,telefoane,tot ce a vrut"...suna a repros si parere de rau... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #31 2012-01-19 19:23:09
Re: Am nevoie de un sfat/parerePai e parere de rau acum, cand, ma gandesc ca eu din nimicul meu(bani din meditatii si credeti-ma nu sunt multi) nu mi-am luat mie anumite lucruri ca sa ii iau lui ca isi dorea...si el ce facea...folosea laptopul la cetuiala, si telefoane si ceasuri scumpe la agatat. Poate nu trebuia sa i le iau si nu mai era cu nasul pe sus si avea curajul ca e tare si mare la agatat de fete....pe munca altuia! What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #32 2012-01-19 19:51:39
Re: Am nevoie de un sfat/parerepassword, Offline #33 2012-01-19 20:06:32
Re: Am nevoie de un sfat/parerepass,cu respect..am o simpla intrebare.. Ultima oara a fost editat de wild_wind (2012-01-19 20:07:10) VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #34 2012-01-19 20:31:30
Re: Am nevoie de un sfat/parereEu cred ca dezamagirea la ea vine din pricina faptului ca nu stia mare lucru despre tipa si din conversatii si mail-uri reiesea ca au o relatie destul de apropiata. Tinand cont de acestea, a luat toata treba drept minciuni si a reactionat un pic melodramac ce e drept ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #35 2012-01-19 20:41:55
Re: Am nevoie de un sfat/parerenimeni nu i-a sarit in cap,dar chiar nimeni de aici.. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #36 2012-01-19 22:00:29
Re: Am nevoie de un sfat/parerein cazuri de genul, cerutul in casatorie e un cutit cu 2 taisuri... am prietene bune care dupa 7 ani de relatie s-au casatorit si in momentul de fata au 5 ani de casnicie (deci 12 ani in total) si relatia lor e din in ce mai frumoasa , dar sunt si persoane care dupa 9 ani de relatie s-au casatorit, iar dupa 2 ani de casnicie au divortat frumos si acum sunt amici ... bine , ambele cazuri se pot intampla indiferent de nr de luni/ ani , dar sunt 2 exemple din viata prietenilor / colegilor mei Ultima oara a fost editat de capcaun (2012-01-19 22:02:44) Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #37 2012-01-19 22:11:32
Re: Am nevoie de un sfat/parereWild, intentia mea nu a fost ca acel -nu-i mai sarim in cap- sa sune agresiv. Ma refeream ca mai toata lumea i-a spus sa nu-si faca griji, avea cu totul alt inteles expresia in mintea mea, nicidecum reprosi la persoanele de aici. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #38 2012-01-20 07:42:11
Re: Am nevoie de un sfat/parereDeci nu am spus ca am renuntat la relatie, poate nu m-am exprimat bine, de fiecare data cand m-a sunat i-am raspuns si n-am reprosat nimanui nimic, ci doar am pus intrebari care pe mine ma macinau: de ce nu mi-ai spus ca esti la servici in acel grup de prieteni(baieti) asa ca fapt divers, ca mi se pare normal sa ii spui partenerului tau ce prieteni ai, in mare despre ce discutati. Si noi suntem un cuplu care ne spuneam cam tot..cel putin din partea mea a fost sinceritate maxima. Am avut mai toata viata piretenii doar cu baieti, nu snt exagerata din acest punct de vedere, am avut o prietenie cu un coleg de facultate care venea la mine si lucram pt facultate, am fost la el acasa, mergeam sa mancam impreuna, era totul ok niciodata nu am avut vre-un minim gand de a trece limita.Deci inteleg acest tip de relatii, mi-au facut tot felul de propuneri sa iesim la suc si declaratii de la jumatate din grupa de la facultate, asta bineinteles in timp ce eram cu prietenul meu intr-o relatie, si nu m-am ascuns niciodata i-am spus de fiecare data, i-am aratat imediat cum primeam mail-uri cu invitatii nu situ pe unde, mancam ciocolate primite cadou de la colegi impreuna. Nu stiu cate fete ar fi facut asa sa recunoasca tot, dar eu ii spuneam cu riscul de a-si pune el intrebarea ma dar ce face asta pe acolo de ii dau tarcoale atatia..poate felul meu de a fi, sunt amabila, draguta, dar mereu i-am tinut la distanta, adica le raspundeam politicos si fara a mai lasa loc de alte interpretari si povestile se terminau. Deci inteleg multe chestii..dar faptul ca eu am fost mereu sincera, nu m-am ascuns pt ca nu aveam de ce, asta ma deranjeaza eu am avut incredere il el sa ii spun anumite chestii poate pe care altii nu le discuta si el acum nu a venit sa discute cu mine si sa-mi spuna ca are niste prieteni, ca a facut aproape o obsesie pt o colega pe care o pomeneste si despre care inventeaza chestii in fata colegilor...as fi inteles...si as fi trecut peste orice daca exista incredere unul in altul. Sa stiti ca el nu e perfect, si poate multe fete nu ati fi avut rabdare sa stati langa el, sincer toata lumea din jur spune cum am eu (berbec) rabdare sa stau dupa el, sa se maturizeze, sa ii inteleg anuminte lucruri, sa ii gasesc mereu explicatii, cand greseste la varsta lui niste chestii de copil mic sa nu ma enervez si sa ii explic ca unui bebelus...dar mie imi placea asa cum era el, si cel mai mult imi placea ca nu ma minte si aveam fff mare incredere in el. Ma macina ca nu 2 zile inainte chiar nu stiu ce mi-a venit si il intreb prieteneste daca are vreo fata care ii place, sa sa se intelegea mai bine , si el f radical privindu-ma in ochi imi spune ca nu ca el nu a dat niciodata ocazia imediat dupa aia m-am gandit ca ce norocoasa sunt si cat de mult il iubesc pt sinceritatea lui, si dupa aia gasesc eu discutii cu baietii de fete, despre fata asta amintita obsesiv si fara nici o legatura cu discutia...Eu nu-l acuz de nimic altceva decat de lipsa de incredere si sinceritate pe care eu i-am aratat-o intotdeauna poate chiar daca unele erau banale..ca sa nu fie probleme am fost mereu sincera cu el. Ultima oara a fost editat de password (2012-01-20 07:43:45) What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|