|
Nu esti logat.
Am nevoie de un sfat/parere-3#39 2012-01-20 20:33:37
Re: Am nevoie de un sfat/parerepass, eu iti doresc sa reusesti sa concluzionezi toata povestea asta fara prea multe regrete si indiferent de alegerea ta , sa stii ca un sut in fund e un pas inainte ... Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #40 2012-01-20 22:16:45
Re: Am nevoie de un sfat/parereCapca iti multumesc si tie pentru incurajare. What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #41 2012-01-21 10:04:15
Re: Am nevoie de un sfat/parereEeee..asa mai merge,imi place.. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #42 2012-01-25 18:38:41
Re: Am nevoie de un sfat/parereProblema pe care urmeaza sa o prezint ma macina zilnic cam de cand ma stiu. Este o problema de familie, mai exact o problema cu tatal meu. Eu am 20 de ani, si mai am o sora de 10. Nici nu stiu cum sa incep ca sa imi fac problema cat mai inteleasa... Intotdeauna am fost cuminte, la locul meu dar si tinuta din scurt totodata. Tatalui meu i se pare foarte ciudat cand ies undeva seara (se intampla oricum rar). Nu interactionez deloc cu el, nu vorbim niciodata, habar n-are nimic despre mine... Mama e minunata, ma inteleg perfect cu ea, insa nu il poate influenta pe tata. Parerea lui e cea mai importanta, cei din jur nu conteaza, orcine ar fi ei. Acum cativa ani certurile dintre ai mei erau la ordinea zilei, ba uneori mai era vorba si de violenta... Offline #43 2012-01-25 18:40:21
Re: Am nevoie de un sfat/parereparca ai mai postat asta odata..aceeasi poveste.... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline Publicitateloading...
#44 2012-01-25 18:43:49
Re: Am nevoie de un sfat/parereExact, acum o luna, dar la 'vreau sa aflu' si doctoressa mi-a zis c-ar fi mai potrivit aici Offline #45 2012-01-25 18:49:19
Re: Am nevoie de un sfat/parereDin punctul meu de vedere tu ar trebui sa iti vezi de viata ta,ai 20 de ani,poate mai ai putin si iti iei zbroul...nu lasa ca certurile lor sa te afecteze,.Cat despre surioara ta eu zic sa o protejezi cum poti mai bine.sincer nu mi se pare un mediu propice de a creste un copil in certuri si scandaluri,insa pana la urma ai tai stiu mai bine ce probleme au You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah Offline #46 2012-01-25 19:15:37
Re: Am nevoie de un sfat/parerede curand am realizat ca aceste cazuri in care este vorba de violenta domestica implica mult mai multe decat ai putea crede la o prima vedere... V., soarele si luna Offline #47 2012-01-25 19:41:00
Re: Am nevoie de un sfat/parereeva_an, situatia alor mei m-a afectat demult... Offline #48 2012-01-25 22:07:37
Re: Am nevoie de un sfat/parereHmmm...si eu sunt intr-o situatie asemanatoare, insa parintii mei s-au certat si se cearta groaznic in continuare. Este foarte adevarat, ne-a influentat chestia asta extraordinar de mult. Si eu sunt retrasa, mai timida, cu increderea in mine de obicei sunt la pamant, insa incerc sa imi construiesc increderea prin interactionarea cu alti oameni, incerc sa ma implic cat mai mult in ceea ce fac, sa ma pun in situatii noi. In ceea ce priveste impunerea in fata tatalui (pentru ca si la mine in familie tata este principala problema), eu sincer nu am probleme. Nu prea mai am atat de mult respect pentru el si i-am spus ca intre noi doi nu mai exista nimic infara de legatura de sange si faptul ca stam in aceeasi casa. Nu imi e rusine sa imi sustin punctul de vedere in fata lui, el nu mai are nicio putere in fata mea, nu este un om care conteaza prea mult in viata mea. El a ales sa ajungem asa, nu il intereseaza ce fac, cum sunt iar daca ceva rau se intampla cu mine da vina pe mama Astfel de oameni nu merita prea mult respect. Daca te gandesti ca vorbind cu el o sa il schimbi sau ceva...nicio sansa! Asta e mentalitatea lor, niciodata nu o sa accepte o alta parere. Tu incearca sa iti vezi de viata ta si exteriorizeaza-te cat mai mult. Eu abia astept sa ma mut, desi ma doare sufletul ca o las pe mama singura cu el . Ultima oara a fost editat de Maria19 (2012-01-25 22:08:52) Offline #49 2012-01-25 22:42:41
Re: Am nevoie de un sfat/parere
hai sa nu zicem chiar "nicio sansa". intr-adevar, majoritatea cazurilor nu se rezolva in sensul unei impacari intre soti, dar n-as fi chiar atat de pesimista. V., soarele si luna Offline #50 2012-01-25 23:17:35
Re: Am nevoie de un sfat/parereBa s-a gandit si i-am zis si eu de multe ori ca poate asta ar fi solutia, DAR: mama are ani buni de cand nu lucreaza din simplul motiv ca tata zice ca nu e nevoie, ca face el bani cat sa ne intretina pe toti. La un moment dat isi gasise ceva f ok in domeniul ei, insa a iesit cu mare tam-tam, din partea tatalui... e oribil ceea ce zic, e oribil sa nu poti face ceea ce e bine si ceea ce vrei intr-o casnicie... In concluzie, daca s-ar desparti, pe langa faptul ca ar iesi un scandal monstru, nu am avea cu ce sa ne intretinem, iar de el nu am scapa. Cred ca ar fi si mai rau! Mai am speranta ca in cativa ani, dupa ce termin facultatea, poate o sa fac eu bani destui, poate se va angaja si mama si ne vom putea intretine singure, fara sa mai depindem de el. Doar asa se va schimba treaba Offline #51 2012-01-26 00:22:17
Re: Am nevoie de un sfat/parereApril, asa e, ai dreptate. Trebuia sa adaug ca in cazul meu nu a mers, insa m-am gandit ca asemanarea dintre tatii nostri ( din ce vorbim aici, normal) este destul de mare si asta deja e un tipar de tata comunist, cu mentalitatea specifica. Cel mai mult ma deranjeaza ca el ma vede in viitor cu 7 copii, la cratita si eventual si cu un sot care ma bate (cu asta ma ameninta ). Intotdeauna pune accent pe de ce nu am spalat vasele si nu pe faptul ca am luat un 9 la un examen la facultate. Nu inteleg de ce nu constituie pentru el un motiv de bucurie faptul ca imi doresc sa fiu o femeie independenta, sa nu ajung in situatia in care depind de cineva si sa aprecieze ca vreau sa imi dezvolt mintea si sa invat cat mai multe. E trista situatia... Offline #52 2012-01-26 11:21:39
Re: Am nevoie de un sfat/parerestiu ca va e greu, fetelor! V., soarele si luna Offline #53 2012-01-26 11:47:47
Re: Am nevoie de un sfat/parerecuppycake, ti-am trimis mail. V., soarele si luna Offline #54 2012-01-26 12:03:11
Re: Am nevoie de un sfat/parereGata, mi-am setat Offline #55 2012-01-26 12:24:04
Re: Am nevoie de un sfat/parereti-am trimis V., soarele si luna Offline #56 2012-02-03 18:55:36
Re: Am nevoie de un sfat/parereMultumesc April! Offline #57 2012-02-03 20:08:45
Re: Am nevoie de un sfat/pareren-ai pt ce, cuppycake sper sa-ti fie de ajutor candva! V., soarele si luna Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|