homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum?

#1 2012-01-25 20:39:54

aname1
Full member
Inregistrat: 2010-08-10

Cum?

Cum sa reusesc sa fac sa trec peste terminarea unei relatii de 4 ani jumate?
Stam impreuna de 3 ani jumate. Facem totul impreuna. Nu mai stiu cum e viata fara el.

Problema e ca am aflat ca ma inselat acum ceva timp. Nu stiu in ce proportie ma inselat dar conteaza ca a facut-o.
Acum putin timp am aflat si inca nu m-am confruntat cu el ca nu a ajuns acasa.

Si acum ma gandesc la ce si cum sa fac. Cum sa imi schimb viata asa radical. Cum am sa reusesc sa trec peste? Cum?

Cineva care a trecut prin asta sa imi dea un sfat...oricine.

Imi e ca din cauza obisnuintei cu el o sa il iert. Dar nu imi pot face asa ceva...Inselatul e ceva ce nu am sa accept niciodata + ca nu o sa mai ma pot uita la el dupa ce stiu ce a facut,cat a mintit.

Ultima oara a fost editat de aname1 (2012-01-25 20:50:54)

#2 2012-01-25 21:01:35

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Re: Cum?

Faptul ca nu mai stii cum e viata fara el e o problema si daca nu te-ar fi inselat. Nu e okey ca toata viata ta sa se invarta in jurul unei singure persoane. Mai e nevoie si de diversitate...se pare ca el a facut asta...dar intr-un mod gresit.
Eu nu sunt pentru iertat, recunosc ca nu am fost niciodata in pozitia asta, sa aflu ca cineva m-a inselat insa cunoscandu-ma stiu ca, chiar daca as ierta cu prima ocazie probabil i-as intoarce-o ori as sta mereu cu indoiala in suflet si asta nu e viata deci pana la urma tot la despartire am ajunge. Acum depinde cum esti tu, trebuie sa vezi ce anume s-a intamplat, din ce cauza te-a inselat, ce s-a intamplat de fapt, au fost si sentimente etc. si apoi sa iei o decizie !!!

#3 2012-01-25 21:16:04

aname1
Full member

Nu e vorba ca nu stiam decat sa fiu cu el,am viata si inafara relatiei dar majoritatea timpului il petrec cu el ca na stam impreuna in aceeasi casa de 3 ani si...
De iertat nu cred eu ca o sa il iert nu mai vorbesc de incredere in el. Am zis asta ca imi trec un milion de lucruri acum prin cap.

Simt ca imi explodeaza capul si inima. Ne iubim mult. Stiu ca ma iubeste si de asta nu inteleg de ce a facut.
Din ce am aflat am vazut ca a incheiat treaba brusc. Probabil nu a vrut sa mai continuie ca si-a dat seama ca nu e bine. Nu stiu.
Sunt tare curioasa ce o sa zica cand o sa vorbim.

#4 2012-01-25 22:11:34

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

dar esti sigura ca te-a inselat? adica, sa nu fi fost o barfa menita sa te raneasca etc. ...

#5 2012-01-25 22:13:15

aname1
Full member

Sigura. Am gasit convorbiri. Nu e ceva ce sa imi fi zis altii.

Publicitate

loading...

#6 2012-01-25 22:26:57

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Eu m-am despartit de tipul cu care am fost 6 ani. Am stat impreuna 1 an. Stiu perfect cum te simti. Dar se poate si fara. E al naibii de greu, dar se poate. Si dureaza, trebuie sa ai multa rabdare cu tine.

Cel mai bine insa ar fi sa clarifici situatia cu el. Depinde si care a fost contextul cu inselatul. Eu una sunt de parere ca omul nu este facut sa fie monogam. Probabilitatea ca unul sa o dea in bara la un moment dat este foarte mare.

Ai putea sa incerci sa-l ierti, daca inca il iubesti and stuff. Dar gandeste-te bine ce implica asta, daca esti dispusa sa incerci cu adevarat sa-l ierti si nu sa-l pedepsesti in mod constat pentru scaparea asta.

Poor is the man whose pleasure depends on another

#7 2012-01-26 10:30:24

aname1
Full member

Am vorbit aseara cu el.
A cunoscut fata asta in club, apoi cineva a facut rost de id-ul unei prietene de a iei si fata in cauza dupa ia dat lui add.
Au iesit de 2 ori la suc si au vorbit. Dupa a incheiat orice legatura cu ea ca zice ca si-a dat seama ce face.
Spune ca nu a facut nimic altceva si tind sa-l cred pt ca a facut fata care o face cand cineva il acuza de ceva ce nu a facut.

L-am intrebat cum a putut sa iasa cu o fata pe la spatele meu. Sa ma minta.Dc? ... A zis ca nu stie de ce,doar s-a intamplat si stie ca a gresit,etc.

Acum nu stiu ce sa fac...ok nu m-a inselat intr-un hal dar totusi. A mintit si s-a ascuns de mine ca sa iasa cu o fata.

#8 2012-01-26 10:46:29

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

si ce ar fi trebuit, sa vina sa spuna "am cunoscut o tipa, ies cu ea?" lol sunt de acord cu lelaina, posibilitatea ca omul sa o dea in bara este majora, ca e el barbat sau femeie.
eu una vreau inca sa vad barbatul caruia nu i-a trecut prin cap sa insele macar o data sau care nu a iesit cu una  macar la un suc.
pana la urma s-a razgandit, a facut cale intoarsa si nu te-a inselat. din punctul meu de vedere situatia nu este motiv de despartire. si o zice una care a iesit dintr-o relatie de 8 ani.
vrei sa te desparti de el? crezi ca a inselat in mod oribil si groaznic increderea ta? fa-o! exista viata si dupa despartire. insa e posibil sa ajungi sa regreti dupa. o relatie de lunga durata din pacate aduce cu ea si astfel de probleme si 4 ani e inca putin...

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#9 2012-01-26 11:01:31

aname1
Full member

Pai iti dai seama ca speram sa nu se intample niciodata nimic de genu. smile
Nu inteleg de ce fac barbatii, sau oricine, lucruri de genu cand au acasa persoana pe care o iubesc si cu care vor sa isi petreaca toata viata.

Ma indrept spre al ierta, ca totusi nu a facut cine stie ce, dar nu stiu daca am sa reusesc. Nu am dormit toata noaptea din cauza gandurilor si ma gandesc ca asa va fi mult timp de acum in colo.
Cel mai rau e ca ma intreb daca nu a mai facut asta( zice ca nu ) , daca nu o sa o mai faca: el zice ca nu ca stie ca a gresit si nu a vrut sa ma faca sa sufar.
Nu mai zic ca sunt si o persoana destul de emotiva...

#10 2012-01-26 11:06:20

eva_an
Full member
Inregistrat: 2012-01-08

Mai deci sa inteleg ca nu te a inselat cu  sex and co,ci doar s-a intalnit cu fata aceea la un suc?Nu ti ai pus intrebarea ca poate a intervenit monotonia in relatia voastra si de aceea el a avut nevoie de diversitate.Barbatii de obicei insala sau au tendinta de a o face atunci cand persoana de langa ei nu le ofera ceea ce au nevoie.
Normal ca acum increderea ta este la pamant,insa nu mi se pare un capat de tara ,mai ales ca spui ca sunteti impreuna de atata timp.,gandete-te de doua ori inainte. dc crezi ca esti capabila sa treci peste asta

You came to see the mobscene
I know it isn't your scene
It's better than a sex scene and it's
So fucking obscene, obscene, yeah

#11 2012-01-26 11:11:40

coraline
Addicted member

barbatii nu insala cand nu au ce le trebuie acasa, barbatii insala pentru diversitate si atat. dupa o relatie lunga nu te poti astepta ca totul sa fie la fel de frumos si de roz ca la inceput, cu fluturasi in stomac si bombonele.

poti sa iubesti omul de langa tine enorm insa sa ai nevoie si de altceva, de putina condimentare, sa vezi ca inca mai poti, ca inca esti atragator. normal ca te asteptai sa nu se intample tongue insa din pacate lucrurile astea se intampla, cateodata nu aflam de ele si avem impresia ca nu s-a intamplat sau cateodata aflam.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#12 2012-01-26 11:20:36

aname1
Full member

L-am intrebat daca cumva era plictisit,daca vroia si altceva,simtea nevoia de ceva nou. Zice ca nu.

Totusi nu are 40 de ani ca sa vada daca mai poate,daca mai e atragator tongue . Da poate au ceva fix si nu pot scapa de ea,poate simt nevoia sa mai vada ce se intampla in lume cateodata...dar totusi daca iubesti o persoana nu ar trebui sa te abtii de dragul ei.
Nu stiu,poate sunt absurda. Chiar speram sa existe si relatii aproape perfecte in acest domeniu, certuri mai sunt in orice relatie dar aia e altceva.

#13 2012-01-26 14:44:32

aname1
Full member

Coraline tu d c te-ai despartit dupa relatia de 8 ani? Si cum ai reusit sa te obisnuiesti fara?

#14 2012-01-26 14:58:04

coraline
Addicted member

din cauza plictisului, cotidianului care ne-a afectat pe mai multe planuri smile ne stiam de mici, am crescut impreuna dar am evoluat diferit mai apoi.
adevarul este ca inca ma acomodez (a trecut relativ putin de la despartire) cel mai greu treci peste obisnuinta, nu peste dragoste. in general pasiunea, amorul trec primele, raman altele si acelea sunt mai greu de uitat. sau poate asa a fost la mine smile

ceva nou nu vrei numai cand esti batran, non stop simti nevoia sa stii ca esti atragator si inca mai poti face diverse lucruri. chiar si femeile prefera sa mai flirteze din cand in cand, nu pentru ca vor pe altul, dar ca sa se simta ele bine, atragatoare, un flirt inocent.
barbatii sunt vanatori din fire, vor sa cucereasca, sa stie ca inca mai au "talentul".
nu exista relatii perfecte sau aproape perfecte, exista relatii care merg, relatii in care te simti bine impreuna cu celalalt, in care nu te simti subjugat si in care nu faci compromisuri la greu. daca ajungi sa ai o astfel de relatie, deja altceva nu mai conteaza smile asta e cel putin parerea mea

#15 2012-01-26 15:07:27

aname1
Full member

Da...probabil cel mai greu este sa treci peste obisnuinta.
Ok,sunt vanatori din fire,vor sa cucereasca sa se simta barbati...dar care este limita? cand trec pragul? Cand au relatii intime? De ex eu nu pot sa imi dau seama daca el a trecut un prag important sau nu pt ca a iesit cu ea la vorba.
Ba ma gandesc ca e ok totusi ca s-a abtinut si nu a facut altceva. Ba ma gandesc ca de ce a iesit cu ea,de ce si-a dorit asta cand stiu ca noua ne merge bine si cand ma gandesc ca a iesit cu ea iar ma iau dracii,durerile de toate felurile.
Singurul mod in care sa trec peste ar fi sa nu ma mai gandesc probabil. Dar cum sa fac asta?

#16 2012-01-26 15:12:09

coraline
Addicted member

pragul si-l stabileste fiecare relatie in parte smile unii au la relatii intime, altii au la un simplu like pe fb lol doar tu iti poti stabili acest lucru. degeaba iti zic eu ca nu inseamna nimic un suc daca pentru tine inseamna totul.
unii sunt gelosi pe colegii de munca, altii accepta orice, sunt atatea si atatea cazuri ca e imposibil sa standardizezi ceva. in ceea ce tine de dragoste si relatii totul e permis atata timp cat amandoi sunt de acord tongue

#17 2012-01-26 15:24:00

aname1
Full member

Asa e fiecare relatie este diferita si fiecare accepta in felul lui.
Eu doresc sfaturi de la persoane care au trecut sau nu prin ceva de genu. Sa vad alta lume cum gandeste. Sunt curioasa.
Si stiu ca am si tendinta sa exagerez si sa vreau sa fie totul perfect.

Totusi el este om serios,ar face orice pt mine, ma iubeste...am trecut prin multe impreuna.
Ma gandesc ca daca el a facut ce a facut altcineva care nu ar fi asa dedicat ce ar face.
Daca eu ma despart probabil as ramane singura. Nu as putea sa mai am incredere in cineva mai ales cum vad ca sunt majoritatea baietilor.

#18 2012-01-26 15:27:06

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

ana, spuneai ca esti curioasa sa vezi cum gandesc alte persoane... eu spre exemplu m-as gandi fff mult si serios la ceea ce s-a intamplat, nu cred ca as pute atrece cu vederea ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, nu as mai putea avea incredere in el...

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#19 2012-01-26 15:30:59

coraline
Addicted member

iar eu una m-as face ca n-a existat acest episod pentru ca pentru mine e neimportant lol

o sa gasesti gandiri diverse de la "lasa-l, ca e barbat" la "da-l dracu de porc!" ideea e sa faci ce vrei si ce simti tu, nu ce te indeamna altii sa faci tongue bafta multa iti urez smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.