homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum?-2

#20 2012-01-26 15:35:08

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

Re: Cum?

cora, daca cum te refereai la mine, eu nu o indrum sa faca asta, in niciun caz...doar am spus ce as fi facut eu in situatia data
Fiecare cuplu e unic in felul sau, fiecare relatie e diferita de alta, fiecare persoana reactioneaza la un anumit lucru in felul ei...

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#21 2012-01-26 15:37:15

aname1
Full member
Inregistrat: 2010-08-10

Am sa fac cum simt dar simt atat de multe: ba sa pun punct, ba sa nu. E asa greu

"ana, spuneai ca esti curioasa sa vezi cum gandesc alte persoane... eu spre exemplu m-as gandi fff mult si serios la ceea ce s-a intamplat, nu cred ca as pute atrece cu vederea ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, nu as mai putea avea incredere in el..."

Cam asa as fi raspuns si eu la intrebare dar, aflandu-ma in situatie, din pacate nu este asa usor.

Ultima oara a fost editat de aname1 (2012-01-26 15:38:07)

#22 2012-01-26 15:37:29

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

ah nuu nu ma refeream la tine big_smile ma refeream la ea, ca vrea sa auda pareri si spuneam ca e bine sa le auda dar e important e sa ia singura decizia, nu sa faca cum am face noi tongue

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#23 2012-01-26 15:40:16

aname1
Full member

Nu am sa iau decizie pe ce spune cineva ca totul tine de cum simt eu. Nu vreau sa imi dea cineva raspunsul bun ca sa nu ma mai gandesc eu.
Dar simt nevoia sa vorbesc, sa spun ce am pe suflet si sa vad ce spun si altii. Mai conteaza sa auzi si alte pareri ca astfel iti poti da seama cateodata ca totusi nu reactionezi bine intr-o situatie.

#24 2012-01-26 15:42:39

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

ana, tu stii cel mai bine ce trebuie sa faci... mai vorbeste cu el, spunei tot ce simti acum si impreuna veti putea lua decizia cea buna...
cati ani aveti, daca pot sa te intreb?

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

Publicitate

loading...

#25 2012-01-26 15:43:07

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

coraline i am your fan..big_smile
mi-a placut extraordinar de mult cum si ce ai zis...o realitate in care m-am regasit si eu...imi place cum gandesti si in ce fel dai sfaturi...hjarta

Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2012-01-26 15:45:07)

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#26 2012-01-26 15:50:34

3timesMom
Membru
Inregistrat: 2012-01-26

eu optez pt moderatie..si expectativa,deciziile luate la extreme..de obicei nu fac bine..ci doar creeaza alte probleme ...ori ajunge sa creada ca ii este permis orice,ori pierzi un om deosebit pt o chestie absolut nevinovata.nu e un capat de tara ca a iestit cu alta..la un suc,dar nici ceva d trecut cu vederea.comunicarea cred eu ca o sa va dea raspunsul l a intrebarea de ce a ales sa iasa pe ascuns cu altcineva..comunicarea deschisa si calma.Poate nici el nu stie de ce a iesit cu ea..poate nu e in stare sa-si explice lui escapada...daramite tie.Vorbiti si incercati sa nu fiti rai unul cu celalat,fara repros..spuneti-va ce va lipseste fara teama de a fi judecat de celalalt..si cred ca doar asa va veti rezolva impasul.Cred totusi ca tu ca femeie ar trebui sa initiezi discutia..pt ca in general femeile au mai mult tact si rabdare:)))

#27 2012-01-26 15:52:28

aname1
Full member

24 si 26

Am sa mai discut cu el, nu o sa ramana asa. Dar...

#28 2012-01-26 15:56:31

aname1
Full member

3timesMom a scris:

eu optez pt moderatie..si expectativa,deciziile luate la extreme..de obicei nu fac bine..ci doar creeaza alte probleme ...ori ajunge sa creada ca ii este permis orice,ori pierzi un om deosebit pt o chestie absolut nevinovata.nu e un capat de tara ca a iestit cu alta..la un suc,dar nici ceva d trecut cu vederea.comunicarea cred eu ca o sa va dea raspunsul l a intrebarea de ce a ales sa iasa pe ascuns cu altcineva..comunicarea deschisa si calma.Poate nici el nu stie de ce a iesit cu ea..poate nu e in stare sa-si explice lui escapada...daramite tie.Vorbiti si incercati sa nu fiti rai unul cu celalat,fara repros..spuneti-va ce va lipseste fara teama de a fi judecat de celalalt..si cred ca doar asa va veti rezolva impasul.Cred totusi ca tu ca femeie ar trebui sa initiezi discutia..pt ca in general femeile au mai mult tact si rabdare:)))

Asa am facut, am discutat cu el deschis, i-am spus ce ma doare, d c sunt dezamagita...

Poate nici el nu stie de ce de asta imi zice ca nu stie. L-am rugat sa imi spuna de ce, asta vreau sa stiu cel mai mult. El zice ca pur si simplu s-a intamplat, ca nu a insemnat nimic. Dar imi e greu sa cred ca ceva pur si simplu se intampla.

#29 2012-01-26 15:56:46

3timesMom
Membru

rotfl sunteti tineri iubita mea...suparare mare.pt ceva normal la varsta voastra lol)discuta cu el..si daca nu ajungi la concluzia ca ii lipseste ceva la tine si a gasit oarecum la ea...e vorba doar de hormoni si de faptul ca totusi,la 26 de ani monogamie e greu de insusit intr-o lume plina de "bunatati" rotfl

#30 2012-01-26 15:58:06

3timesMom
Membru

scz pt semne..nu mi-am dat seama ca or sa iasa asa..erau simple zambete.

Ultima oara a fost editat de 3timesMom (2012-01-26 15:58:26)

#31 2012-01-26 16:14:51

aname1
Full member

Pai nu ii lipseste ceva de la mine...am vb despre asta.
Pai la 26 de ani trebuie deja sa te gandesti la viitor si noi asta faceam. Vrem un viitor impreuna. Cred ca pana la varsta asta ai avut timp de nebunii.

Ar trebui sa ma supere cand am 30 de ani si copii?

#32 2012-01-26 16:21:31

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

daca e adevarat ce a spus el, mie mi se pare chiar un motiv sa-l pupi, nu sa te desparti tongue
adica era la suc cu fata, avea posibilitatea sa i-o traga, si el a dat inapoi, nu a facut-o, pt ca e intr-o relatie cu tine. nu stiu cati ar face asta, cati ar mai da inapoi...

dar again...eu-s mai fraiera si mai naiva tongue

Ultima oara a fost editat de Loveable (2012-01-26 16:22:00)

hjarta

#33 2012-01-26 16:24:46

aname1
Full member

Loveable a scris:

daca e adevarat ce a spus el, mie mi se pare chiar un motiv sa-l pupi, nu sa te desparti :P
adica era la suc cu fata, avea posibilitatea sa i-o traga, si el a dat inapoi, nu a facut-o, pt ca e intr-o relatie cu tine. nu stiu cati ar face asta, cati ar mai da inapoi...

dar again...eu-s mai fraiera si mai naiva :P

Pe de-o parte ai dreptate...ar trebui sa multumesc ca nu a facut mai mult. Nu multi ar face asta.
Dar asta inseamna sa plec si capul la ce a facut pentru ca ar fi putut sa faca mai mult. Si nici asta nu e bine.
Daca era sa faca mai mult nici nu mai existau discutiile astea.

Am mai vb cu el si a zis ca nu a avut nici macar atractie fata de ea ci doar a vrut sa mai iasa la vorba. L-am intrebat daca simte nevoia sa fie placut de fete, sa se simte bine in pielea lui si a zis ca crede ca da, ca asta a fost si dupa ce si-a dat seama ce prostie face a incetat.

Ultima oara a fost editat de aname1 (2012-01-26 16:38:24)

#34 2012-01-26 17:36:45

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu personal nu as mai putea avea incredere in el. Bine, nu a facut nimic de data asta, dar daca face data viitoare.

Si scuzati-ma dar al 26 de ani mi se pare normal sa te gandesti la o familie si la treburi serioase, ori daca inca ii fug ochii dupa altele si vrea sa se simta "cocos", nu stiu ce sa zic. Sper sa nu fiu pusa in situatia asta ca nu il vad bine pe sotior ko

#35 2012-01-26 17:50:28

aname1
Full member

Monica999 a scris:

Eu personal nu as mai putea avea incredere in el. Bine, nu a facut nimic de data asta, dar daca face data viitoare.

Si scuzati-ma dar al 26 de ani mi se pare normal sa te gandesti la o familie si la treburi serioase, ori daca inca ii fug ochii dupa altele si vrea sa se simta "cocos", nu stiu ce sa zic. Sper sa nu fiu pusa in situatia asta ca nu il vad bine pe sotior ko

Asa zic si eu.

Nu cred ca mai face data viitoare ca stie ca a facut o prostie. Am vazut pe fata lui ce mult regreta. + ca daca s'a oprit la a face mai mult zice totusi ceva.
Nu cred ca mai face pt ca stiu ca el vrea sa fie cu mine si stiind cat de aproape a fost sa isi distruga viitorul nu o sa mai incerce. Cel putin asa sper.

#36 2012-01-27 11:32:50

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Dar el nu are alte prietene? Adica amice? Crezi ca daca iti spunea ca iese sa bea un suc cu o fata te-ai fi simtit mai bine pentru ca stiai sau oricum te deranja? Adica te deranjeaza ca a iesit cu ea fara sa-ti spuna sau iesitul in sine?
Intreb pentru ca mi se pare normal ca oamenii sa mai aiba si prieteni de sex opus cu care poate sa se mai vada, singuri, o data la ceva timp. Bine, e mai ok ca partenerul sa stie ce se intampla, dar, pe principiul asta, orice suc se poate transforma in mai mult doar pentru ca e o persoana de sex opus la masa.

Deciziile depinde de fiecare persoana in parte si de fiecare cuplu in parte. Asa cum spunea si Cora, unii se pot desparti si de la un like pe facebook, pe altii nu-i deranjeaza daca partenerii lor se intalnesc la un suc cu o persoana de sex opus, fie proaspat cunoscuta, fie vreun ex. Depinde unde e setata limita fiecarei persoane.

Daca eu as afla asa ceva despre iubitul meu, probabil si eu m-as consuma si mi-as pune intrebari. Nu neaparat legate de motivul pentru care s-a vazut cu X, ci mai degraba daca lucrurile intr-adevar s-au oprit acolo sau nu. Iar apoi as incerca sa ma gandesc si invers, daca un baiat ar vrea sa iasa cu mine la o cafea, oare as vrea ca al meu sa scoata flacari pe nas si sa nu inteleaga ca o cafea nu trebuie neaparat sa insemne si sex?
Cred ca aici tine de gradul de incredere pe care il ai in partener, daca esti sau nu sigur(a) ca partenerul poate sa mearga si mai departe sau nu. Ca pot exista o mie de cafele cu fel si fel de persoane (poate partenerul e mai sociabil, cine sunt eu sa-i spun ca n-are voie sa iasa din casa?) care sa nu insemne decat atat. Sau poate exista una singura si aia sa insemne altceva...

Nu cred ca am fost extrem de coerenta, am vrut sa spun mai multe lucruri si cred ca le-am cam amestecat smile dar sper sa intelegi ceva din ce am incercat eu sa exprim aici.

#37 2012-01-27 11:56:26

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Eu nu as fi de acord sa iasa si nu mi s-ar parea deloc ok sa iasa fara sa-mi spuna (daca as afla, evident). Daca e o amica veche ... se pune altfel problema. Dar daca e o fata noua, la ce vrei sa te intalnesti cu ea? Sa zicem ca esti tu atat de sociabil si vrei sa vorbesti cu lumea, indiferent de sex, dar persoana aia de ce e acolo? Din acelasi motiv? Greu de crezut. Ceva dubios tot este la mijloc.

Eu vad problema un pic cam radical, but that's just me. Mie mi se pare asa: esti cu o persoana cu care vrei sa-ti petreci restul vietii si esti super incantat si sigur pe ceea ce vrei... nu-ti mai trebuie chestii de genul asta. Dar in momentul in care incepi sa ai dubii sau ceva nu te mai incanta asa de mult, cauti variante. Poate nu a iesit nimic pt ca nu i-a placut. Daca exista o chimie extraordinara intre ei mi-e greu sa cred ca se oprea acolo daca deja ajunsese pana acolo.

Cand esti intr-o relatie iti asumi niste limite. Daca iti place cineva, nu iti dai intalnire. O sa-ti tot placa alte persoane pentru ca, asa cum spunea si Lelaina, omul nu e monogam. Dar daca isi asuma monogamia, atunci sa se comporte ca atare!

#38 2012-01-27 12:08:18

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

aname1 a scris:

Am vorbit aseara cu el.
A cunoscut fata asta in club, apoi cineva a facut rost de id-ul unei prietene de a iei si fata in cauza dupa ia dat lui add.
Au iesit de 2 ori la suc si au vorbit.
Dupa a incheiat orice legatura cu ea ca zice ca si-a dat seama ce face.
Spune ca nu a facut nimic altceva si tind sa-l cred pt ca a facut fata care o face cand cineva il acuza de ceva ce nu a facut.

L-am intrebat cum a putut sa iasa cu o fata pe la spatele meu. Sa ma minta.Dc? ... A zis ca nu stie de ce,doar s-a intamplat si stie ca a gresit,etc.

Acum nu stiu ce sa fac...ok nu m-a inselat intr-un hal dar totusi. A mintit si s-a ascuns de mine ca sa iasa cu o fata.

Mie mi se pare ca lucrurile sunt destul de evidente  nustiu Mi se pare aiurea ca fiind implicat intr-o relatie serioasa sa iesi in club la agatat, pentru ca poti sa o iei pe toate partile dar asta a facut el: a iesit in club, a cunoscut o tipa, i-a placut, s-a interesat de ea si a facut rost de id-ul ei si au iesit la intalnire si nu s-a intamplat nimic. Twice! Asa zice el :)Tu n-ai de unde sa stii ce s-a intamplat. Poate nu s-a oprit el, poate s-a oprit ea. Si acestea "poate-uri" pot sa fie multe. Problema e ce o sa faca pe viitor ?! Ca fete si tipi draguti si atractivi sunt la tot pasul. De fiecare data cand iti place cineva iesi la suc, incerci ceva ? Inseamna ca ce ai acasa nu-ti ajunge, nu te multumeste, cauti alternative, cum zicea cineva. Oare cum ar fi reactionat el daca tu ai fi cunoscut un tip si ti-ai fi dat intalnire cu el ? Ti-ar fi spus, bravo mami, tine-o tot asa, nu !? Ofc...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.