homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum?-3

#39 2012-01-27 12:29:33

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

Re: Cum?

eu una nu as fi de acord cu astfel de iesiri in club singur...
Spuneai ca stati impreuna... el ce ti-a spus, unde mergea, atunci cand s-a intalnit cu tipa asta?

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#40 2012-01-27 12:31:42

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

De acord cu summer.

#41 2012-01-27 13:13:16

aname1
Full member
Inregistrat: 2010-08-10

El nu iese in club singur sau la agatat. A iesit atunci in oras ca a venit un prieten de la el din oras aici si de la o cafea cu el au ajuns si in club ca vroia baiatul ala. Eu nu am iesit ca erau intre baieti si nu aveam chef.
LadyPink are prietene amice dar nu iese special la cafea cu ele. Sta de vorba la munca etc... Oricum una e sa iesi la o cafea la vorba cu cineva cunoscut si alta e sa iesi cu cineva pe care eu sa nu cunosc si sa imi ascunzi asta.
_Summer_ in club nu a agatat'o ci au venit ele la masa la ei ( erau 2 fete ) si au vb probabil. Apoi baiatul celalalt a gasit'o pe una din fete pe facebook si ia dat id'ul prietenului meu iei si ea a intrat pe el. Nu zic ca el e sfant...clar a gresit dar a s'a retras cand a trebuit.
alyush au iesit pe zi cand era la munca...probabil cand a avut o pauza ceva.

#42 2012-01-27 14:52:16

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

smile

#43 2012-02-15 14:56:41

iris2
Full member
Inregistrat: 2009-05-08

coraline a scris:

barbatii nu insala cand nu au ce le trebuie acasa, barbatii insala pentru diversitate si atat. dupa o relatie lunga nu te poti astepta ca totul sa fie la fel de frumos si de roz ca la inceput, cu fluturasi in stomac si bombonele.

poti sa iubesti omul de langa tine enorm insa sa ai nevoie si de altceva, de putina condimentare, sa vezi ca inca mai poti, ca inca esti atragator. normal ca te asteptai sa nu se intample tongue insa din pacate lucrurile astea se intampla, cateodata nu aflam de ele si avem impresia ca nu s-a intamplat sau cateodata aflam.

subscriu!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.