Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 70-59
- Lothraine
- Insomniac member
- De la: Resitza
- Inregistrat: 2011-02-27
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 70
Elena eu cred că e depresiv, la fel ca și C...
Moni, am ?nțeles! poți să-,i spui o sumă...doar pe ?nființare...fără chirii, mese, scaune figuri...dacă nu vrei să scrii dă-mi un mail.
Eu pplec la somn. Noapte bună și odihnitoare, tuturor fetelor, și cele ce nu pot intra din diverse motive.
Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+
- Almi Ingerash
- Addicted member
- De la: capătul țării..
- Inregistrat: 2009-06-15
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- Monimonica
- Full member
- Inregistrat: 2012-01-20
Hell, Te referi la infiintare de firma?nu stiu cat e , pt ca firma exista deja... I-am schimbat doar domeniul de activitate si sediul... Almi,
Ultima oara a fost editat de Monimonica (2012-04-11 00:23:34)
- elena.plahatca
- Addicted member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2011-01-06
Almi apreciez mult sfaturile voastre, oricare ar fi ele. Noapte buna si maine sa te trezesti binedispusa
- elena.plahatca
- Addicted member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2011-01-06
Noapte buna tuturor
eu ma bag in pat...singura.
- rrammonna
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-11-07
Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....
- mucoasa
- Insomniac member
- De la: ardeal
- Inregistrat: 2011-04-28
neatza fetele mele frumusele va invit la cafea, ceai, cioco, capuccino ce multa tristete fetelor mi-as dori sa pot sa va sterg durerea si tristetea din suflet va iubesc mult si stiu ca sunteti puternice si ma rog sa aveti fiecare un puiut al vostru sunteti niste fete deoasebite de care eu nu ma pot desparti sonia, elena nu mai zic nimic decat ca sunt alaturi de voi si meritati tot ce e mai bun pe lumea asta, va pup dulce pe amandoua happy eu sper ca la voi sa nu fie probleme mari dae felicitari pt apartament, sa fiti sanatosi si fericiti clara angelus si aragazul si porcul? mai da sunteti tari si pana la urma ati taiat porcul? maya sa ai spor in tot sturm e gata cafeaua ales televizorul? buck si bebei ma bucur ca bebe e grasunel si e totul bine, ai grija sa nu te fortezi prea tare, sa nu cari nimic si totul va fi bine cris mika, almi va pupacesc cu mult drag. almi sper ca esti mai bine azi, tot ce am scris mai sus se refere si la tine moni bine ai revenit ramo dar nu o mai lasa sa fumeze in casa
5 iunie 2012 Doamne iti multumesc pt minunea noastra!
- Raveca
- Hero member
- De la: land of hope...
- Inregistrat: 2009-01-03
Buna dimineata! V-am adus cafeluta si va urez o zi buna!
Sonia, aseara ti-am trimis ceva pe mail. Nu am mai trimis niciodata si sper ca a ajuns.
"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!" Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!
Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...
- rrammonna
- Diamond member
Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....
- Lothraine
- Insomniac member
Neața! ::::::*::
Any, Raveca mersi de cafea!
Ramo cum să fumeze fără să le dai voie? și la 7 dimineața musafiri neanunțați? eu nu deschideam ușa...egal cine-ar fi fost.
Almi nu știu ce e ?n sufletul tău, pentru că suntem diferiți și fiecare are trăirile lui, ?nsă știu ce ?nseamnă suferință și știu ce greu e să te doară și cum e să fi neputincios. Și mai știu că e normal să mai și cazi, să pl?ngi, să suferi, să fii slab. Și aceste lucruri dau dovadă de putere și fac parte din noi. ?ți doresc din suflet să reușești să le echilibrezi pe toate ?n continuare și să te ridică pentru a continua lupta, o luptă grea și durereroasă , dar care se ca termina cu bine, cu tine și aliatul tău ?n luptă (C)pe post de ?nvingători, str?ng?nd la piept binemeritata cupă, cel mai sublim c?știg, copilul vostru.
Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+
- rrammonna
- Diamond member
- Lothraine
- Insomniac member
offf, nasol ramo!
PLEC LA MUNCĂ
- mariposssa
- Full member
- Inregistrat: 2010-01-27
neata fetelor mia servit si eu cafeluta si am intrat sa va salut trebuie sa imi pregatesc fetita sa mearga la engleza asa ca o sa dispar din nou wau ma gandesc cu groaza ca de marti iar la munca...a fost asa de bine cateva zile acasa, doar ca au zburat repede....dar cel mai cu groaza ma gandesc ca se apropie luna iunie si vine soacra acasa....doamne ce bine a fost fara ea vam pupacit
- dirida
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-02
Buna dimineata
sonia, tinem pumnii pe 4 mai la spermograma. Sper sa aveti imbunatatiri considerabile.
Onutza23 a scris:ramo o zi usoara
mie preotul mi-a zis ca se iarta daca fac sex in post, dar sa ma abtin duminica si in zilele de sarbatoare. zice ca asa e la tineri si mai incolo o sa ne mai treaca. si ca daca vrea barbatul si femeia refuza, apar suparari intre ei, barbatul chiar poate cauta in alta parte si asta e mai pacat decat sexul cu nevasta:). pe bune ca asa mi-a zis ultima data inainte sa nasc, si mi-a dat si impartasanie. si e un super preot
eu am reusit sa il tin pe tot...mai am putin Si pot sa va marturisesc ca nu mi-a fost deloc greu, n-am simtit nevoia sa mananc carne, lactate deloc. Cred ca acum dupa ce m-am obisnuit pot sa mai tin o luna
mie preotul mi-a zis ca suntem sot si sotie, si mai ales daca ne dorim un copil nu se considera pacat, si nu trebuie sa ne abtinem de la sex. Si mi-a dat si impartasanie.
si sincer eu nu consider asta un pacat, daca vreau sa ma abtin si de la sex, e dorinta mea personala si e pentru ca vreau eu sa fac un sacrificiu. Dar D-zeu a dat sa ne inmultim, si cum ne inmultim daca tinem post de sex?
eu respect opinia fiecaruia, nu intru in aceasta discutie...
elena, sotul tau e inca copil ...de fapt amandoi sunteti inca copii
sonia30 a scris:onu eu iti multumesc pt gandurile tale bune.mereu ai avut pt mine /noi o vorba buna.dar e bine ca nu a trebuit sa treci prin asa ceva si nici sa intelegi aceasta durere.numai Dumnezeu stie daca la capatul acestei lupte sta bebele meu.
noi daca nu avem sanse de IA trebuie sa ne apucam de dosarul pt FIV.si daca nu reuseste asta compensat,ce facem?ca inca 250 mil nu avem.si nici sa strangem,n-avem cum.ne costa destul si pt FIV ul compensat.asta ce inseamna,ca lupta mea se va termina acolo?n-as putea suporta.nu!
tu vezi ca la mine s-a terminat lupta? Nu s-a terminat...la capatul luptei mele va fi un copil...indiferent de metoda! Asa ca te rog, capul sus, vei fi mamica intr-un final! Daca vrei sa mergi la Uscatescu, nu te apuca sa faci homocisteina pe bani, o face ea la Fundeni pe gratis ...scutesti 150 ron
happy, ai cateva luni de incercari, nu stii daca e o problema grava pentru ca nu te-ai cautat. E adevarat ca ai niste derglari hormonale, dar cred ca astea se pot rezolva cu o abordare corecta. Ce mica e rata voastra...a mea e dubla + masina Si luna asta dam si fondul de garantare ..noroc cu prima casa 4 ca s-a injumatatit si la noi
clara, felicitari pentru nasit!
angel, esti tare ! ce-0ati avut cu bietul porc?
buck, felicitari pentru grasunel.
da, asa este, poti sa-mi spui asta iti multumesc din suflet, si iti promit ca o sa afli ce se intampla cu mine
draga mea, ma bucur mult ca esti optimista si iti doresc din suflet sa fiti parinti cat mai curand posibil. Asa este, nici eu nu suport mila, doar nu suntem cu nimic mai prejos din cauza asta...as zice ca din contra..si mai ales voi, care v-ati hotarat sa adoptati, sunteti cu mult peste majoritatea oamenilor, pt ca numai niste oameni cu adevarat deosebiti si cu un suflet minunat au atata dragoste de oferit si pot face asta.
buck intr-adevar si eu am simtit ...si cand ai mentionat si tu asta, mi-au dat lacrimile...
diri stiu ca desi nu ne cunoastem personal, desi ai si tu problemele tale, ai trecut printr-un fiv nereusit, tu chiar te bucuri si speri pt mine...esti o fata extraordinara, si vei fi o mamica minunata, iar copilul ce va intra in familia voastra va fi cel mai norocos din lumea asta.
na, ca mi-au dat lacrimile si mie, mi-a trebuit oleaca sa ma adun. Multumesc cris, si tu ai sa fii o mama minunata. Simt ca noi doua ne asemanam cat de cat, desi nu ne cunoastem personal. Si voi(tu si sotul tau) sunteti niste oameni deosebiti, si observ din posturile tale ca sunteti foarte puternici, iar intr-un final veti fi rasplatiti.
Almi, felicitari inca o data pentru job.
Gata, am terminat de recuperat
Am fost si eu ieri si am facut cumparaturile pentru botez...mai am de luat cate una alta, dar maruntisuri:P
Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!
- mucoasa
- Insomniac member
- Almi Ingerash
- Addicted member
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- rrammonna
- Diamond member
- Almi Ingerash
- Addicted member
neata ramo
fete scuze daca scriu aiurea.. pe langa faptul ca sunt adormita scriu si de pe telefon
Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2012-04-11 09:16:02)
- mucoasa
- Insomniac member
almi ramo hai ca mai e un pic
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|