homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Retete in imagini - 8-89


#1673 2014-02-08 21:06:51

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10
Mesaje: 13242

Re: Retete in imagini - 8

Heim, am retinut, multumesc. O sa incerc cu mai mica temperatura data viitoare.


hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

Offline

 



#1674 2014-02-10 11:08:32

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Mesaje: 3223
Site

Re: Retete in imagini - 8

mikado a scris:

fete, multumesc  smile

adina, acum am vazut mailul . ti-am raspuns smile

saratele as manca si eu   drool

azi  am facut cioco cu de toate

http://forum.anticonceptionale.ro/uploa … c_0912.jpg http://forum.anticonceptionale.ro/uploa … c_0894.jpg

si tort cu crema de iaurt  smile

http://forum.anticonceptionale.ro/uploa … c_0934.jpg

tortul mi se pare beyond demential...


"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand
____________________________

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

Offline

 

#1675 2014-02-11 22:22:51

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10
Mesaje: 13242

Re: Retete in imagini - 8

Am facut bezele de data asta la 95 de grade. Tot nu s-au facut hmm Mai testez temperaturi si o sa vad care este cea mai buna lol


hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

Offline

 

#1676 2014-02-12 10:41:49

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21
Mesaje: 137398

Re: Retete in imagini - 8

maje  neutral  nu le-ai lasat sa se usuce dupa aceea ? sa nu fie fost prea putin 95...

Offline

 

#1677 2014-02-12 10:59:05

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10
Mesaje: 13242

Re: Retete in imagini - 8

Ba l-am lasat, tocmai ca te-am citit. Si eu cred ca a fost putin 95. Data viitoare incerc cu 110. O fi suficent?


hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

Offline

 

 Publicitate


loading...

#1678 2014-02-12 11:38:52

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15
Mesaje: 36351

Re: Retete in imagini - 8

pt cat timp le-ai lasat la 95 grade? poate nu le lasi suficient
pe joyofbaking vad ca la 95 grade le-a lasat pt o ora jumate-o ora si 3/4
"Bake the meringues for approximately 1 1/2 to 1 3/4 hours, rotating the baking sheet from front to back (about half way through) to ensure even baking. The meringues are done when they are pale in color and fairly crisp. (The meringues will release easily from the parchment paper.) Turn off the oven, open the door a crack, and leave the meringues in the oven to finish drying several hours or overnight.
"

se pot coace si la temperaturi mai mici dar atunci le tii 4 ore la cuptor(nu imi mai aduc aminte temperatura totusi)

Ultima oara a fost editat de annabel (2014-02-12 11:44:33)

Offline

 

#1679 2014-02-12 12:12:58

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10
Mesaje: 13242

Re: Retete in imagini - 8

Mai mult de 1.5 ore.. S-au aurit un pic,asa. Apoi le-am stins focul si le-amlasat acolo pana am uitata de ele:))


hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

Offline

 

#1680 2014-02-12 14:27:31

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Mesaje: 3223
Site

Re: Retete in imagini - 8

Fetelor voi cum faceti pilaful? Mie nu mi-a iesit data trecuta deloc, nu mi s-a legat orezul.
Am calit tote legumele plus ceapa am pus si orezul si l-am calit si pe el 1 minut, peste toate am adaugat apa si am lasat sa fiarba pana scade indeajuns.

Mai exista si alta varianta? Pe punga scria orez pt pilaf, dar mi-a iesit bob cu bob sad


"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand
____________________________

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

Offline

 

#1681 2014-02-12 14:28:55

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13
Mesaje: 62895

Re: Retete in imagini - 8

pink, eu am patit asa cu orezul prefiert..era cumva din asta?

Offline

 

#1682 2014-02-12 14:30:54

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21
Mesaje: 137398

Re: Retete in imagini - 8

tu vrei sa iasa terci ? smile atunci banuiesc ca e suficient sa-l lasi sa fiarba mai mult, sa nu-l speli inainte, ca sa aiba tot amidonul...
apoi la pilaful "clasic" se foloseste supa, in special de pui, e importanta deci si grasimea

Offline

 

#1683 2014-02-12 14:36:40

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13
Mesaje: 62895

Re: Retete in imagini - 8

pai heim, pilaful clasic e cam terci, adica legat
dar daca e vorba de orez prefiert din ala cu bob mai lung, e cam greu sa se lege

Offline

 

#1684 2014-02-12 14:40:54

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21
Mesaje: 137398

Re: Retete in imagini - 8

pai da, trebuie sa fie arborio, cu cel de la Scotti cu bob rotund iese sigur, eu il folosesc pt risotto

Offline

 

#1685 2014-02-12 15:02:28

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15
Mesaje: 36351

Re: Retete in imagini - 8

maje ce reteta ai facut?ai folosit: albus de ou, zahar normal si zahar pudra?sau doar un tip de zahar? o explicatie trebuie sa fie, imi pare rau ca n-au iesit

Offline

 

#1686 2014-02-12 15:13:18

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Mesaje: 3223
Site

Re: Retete in imagini - 8

heimdall a scris:

tu vrei sa iasa terci ? smile atunci banuiesc ca e suficient sa-l lasi sa fiarba mai mult, sa nu-l speli inainte, ca sa aiba tot amidonul...
apoi la pilaful "clasic" se foloseste supa, in special de pui, e importanta deci si grasimea

da, vreau sa iasa pilaf. Mi s-a parut ciudat pt ca pe punga scria clar pentru Pilaf. Cred ca o sa renunt la el si cumapr Scotti cu bob rotund.

Ar fi fost si mai gustos daca as fierbe in supa de la pui, dar mie NU imi place sa pun puiul fiert ci il prajesc inainte.

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2014-02-12 15:18:44)


"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand
____________________________

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

Offline

 

#1687 2014-02-12 15:17:07

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21
Mesaje: 137398

Re: Retete in imagini - 8

poti face supa din partile pe care nu le prajesti (aripi, gaturi, spate...)
orice orez cu bob rotund cred ca e ok

Offline

 

#1688 2014-02-12 15:18:04

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13
Mesaje: 62895

Re: Retete in imagini - 8

da, e ok orice orez cu bob rotund, eu nu am gasit scotti, am luat ceva din lidl cu bob rotund.

Offline

 

#1689 2014-02-12 17:32:59

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10
Mesaje: 13242

Re: Retete in imagini - 8

annabel a scris:

maje ce reteta ai facut?ai folosit: albus de ou, zahar normal si zahar pudra?sau doar un tip de zahar? o explicatie trebuie sa fie, imi pare rau ca n-au iesit

Anna, uite dupa reteta asta am facut. Prima data am pus si zahar vanilat , a doua oara nu am mai avut. Am folosit zahar tos pe care l-am rasnit.


hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

Offline

 

#1690 2014-02-13 12:43:18

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07
Mesaje: 55441

Re: Retete in imagini - 8

majestik a scris:

annabel a scris:

maje ce reteta ai facut?ai folosit: albus de ou, zahar normal si zahar pudra?sau doar un tip de zahar? o explicatie trebuie sa fie, imi pare rau ca n-au iesit

Anna, uite dupa reteta asta am facut. Prima data am pus si zahar vanilat , a doua oara nu am mai avut. Am folosit zahar tos pe care l-am rasnit.

maje, bezelele se fac cu zahar tos, nu cu zahar pudra!
oricum, sa stii ca zaharul pudra NU poate fi inlocuit cu zahar tos rasnit, zaharul pudra din comert contine si amidon. daca vrei sa faci, de exemplu, pasta de zahar pentru ornat, n-o sa-ti iasa nimic cu zahar tos rasnit, tocmai fiindca zaharul pudra contine si amidon care ajuta la legarea compozitiei.


"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

Offline

 

#1691 2014-02-13 13:11:34

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21
Mesaje: 137398

Re: Retete in imagini - 8

asta e totusi o gaselnita recenta cu amidonul in zaharul pudra, pe vremuri nu avea si chiar si acum se mai gaseste - cu greu - zahar pudra fara amidon

Offline

 

 Acum



   

Footer-ul board-ului



© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.