Aspirante optimiste 40 +-7
- mihaD
- Full member
- De la: de pe tarlaua mea
- Inregistrat: 2012-04-12
Re: Aspirante optimiste 40 +
myku ce faci,iubita?
aurora parerea mea este ca socul initial a trecut,ai sa vezi ca in putin timp ai sa te gandesti la ceea ce poate fi facut in continuare si o sa luati o hotarare tu si sotul tau. Deja stiu ca la asta te gandesti.Pune-ti ideile in ordine si luni cand vb cu dr ta cere-i informatii mai multe si solutii.
ce ai citit tu si ai dat mai jos,am citit si eu la prima ora cand am intrat pe forum si am vazut despre tristetea ta.Nu am considerat necesar sa-ti dau linkul ala ca sa nu te demoralizez mai tare,nu este cazul sa gandesti negativ.Am dat un altul,tot din cautarile mele,mai pozitiv asa cum tb sa si gandesti.
are dreptate mika,poate ar tb sa faci si din glera si sa folosesti macar o mica perioada prezervativul.
ancutza
betty iubita, eu dozez doar progesteronul din z 3DPO insa nu am facut analiza sa vad ce si cum.Poate iau si eu Femicur luna viitoare,incepand din prima zi de cm. Despre estradiol,nu stiu ce sa-ti spun pt ca nu l-am facut niciodata,nici nu mi l-a dat vreun dr. Tu in a cata zi de cm esti? cand ar tb sa-ti vina cm?
- Aurora70
- New member
- Inregistrat: 2012-08-03
Stiti care e culmea ironiei?
Am fost virgina pana la 33 de ani. La 33 de ani am avut o singura relatie, o singura data! De atunci pauza pana anul trecut, la 41 de ani.
M-am casatorit la 41, anul trecut au fost luni intregi fara sa avem contact(posturi, atlele, etc), abia de cateva luni avem o 'activitate' mai normala si mai mult in preajma ovulatiei
si cu toate astea eu am anticorpi antispermatici....
miha, acum citesc ce ai trimis tu. mai citesc, mai bocesc, alternativ
Ultima oara a fost editat de Aurora70 (2012-10-23 11:59:59)
- mikado
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-01-29
.
- mihaD
- Full member
myku incerc sa ma tin tare,ar tb pe joi sa primesc analizele la Torch.Nu-mi fac asa mari probl pentru astea ci pt Amh,dar asta mai dureaza,10 zile au spus. Analiza asta,anticorpii antispermatici,se face asa sau in cadrul unui complex de analize,se face si analiza asta? Exista sanse si cu IA dar cred totusi, ca cele mai mari sanse sunt cu FIV metoda ICSI, nu mai vine nimic cu nimic in contact,se implanteaza ovulul gata fecundat in uter...in cazul in care spermograma sotului Aurorei este cat de cat ok.
Aurora macar pentru ,,ironia" asta ar trebui sa lupti sa reusesti,crede-ma,si cu dintii,fa tot ce se poate face,nu lasa nici o solutie neincercata
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
- betty200
- Full member
- Inregistrat: 2012-02-27
aurora iubito, asa cum ti-am scris si mai inainte, nu te descuraja dupa o singura analiza, consider ca-i prea devreme, uite peste ce am dat acum intamplator:
"Factorii cervicali, testele facute dupa contactul sexual si rolul anticorpilor spermei sunt controversate" linkul si articolul complet este urmatorul:
http://www.studentie.ro/campus/infertil … 34-a-21459
Miha, sunt in ziua 20 a CM si ieri am avut primul test pozitiv de ovulatie, azi dimineata, al doilea era puternic pozitiv, probabil azi ma voi oua .. problema mea acum este ca am facut prea des friki friki si poate nu aia mici si iuti nu s-au refacut complet ... of, multe conditii trebuie sa se intruneasca pt. a procreea ...
- Aurora70
- New member
da, testul a fost facut dupa contact. adica am avut contact seara si am recoltat pt analiza a doua zi dimineata.... poate ar trebui sa precizez asta doctoritei...
uf, acum e buna si o cat de mica speranta....
- mikado
- Platinum member
miha, nu e chiar asa simplu nici cu FIV , daca problema este de natura imunologica embrionul poate fi respins, sau nu se implanteaza. oricum vad ca tot mai des, in cazul procedurilor FIV, se administreaza prednison tocmai pt a tine sistemul imunitar in frau. eu in locul aurorei as incerca mai intai apoi FIV
anca, nu stiu sa-ti zic nu cred sa aiba legatura cu psihicul
.
- Aurora70
- New member
Fetelor, acu ma gandesc si la alta. Eu fac un tratament homeopatic, care are si o parte pt sistemul imunitar, fac injectii de 2 ori saptamana pt imunitate. asta de vreo doua luni. sa aiba legatura.....?
mika, ce zici ca ai face inainte de FIV?
- mihaD
- Full member
betty la cate zile ai cm,e mai lung putin,nu,32-33 zile? si per luteala? este indicat sa ai contact cu 1-2 zile inainte de ov. sau cu 1 zi apoi pauza 1 zi si iar sa ai contact.Oricum, nu te mai gandi la asta...dar asa este,daca ai frecvent in per asta,mai scade si cantitatea dar pe de alta parte,chiar daca e scazuta cantitativ,este o noua transa de gigei. Este adevarat si faptul ca spermatozoizii se refac calitativ in timp...dar daca ne gandim la toate astea...mai tare ne stresam si chiar nu-i indicat.
Bafta,iubita sa fie outul norocos luna asta
aurora nu stiu cat de concludent este ca ati avut contact seara,stiu doar ca la unele analize de sange este indicat sa nu mananci iar la unele analizele din glera este indicat sa nu ai contact inainte cu cel putin 3 zile...deci nu cred ca se pune problema de contact in cazul tau.Ti-am spus, eu cred ca socul initial a trecut si ar trebui sa discuti cu dr. ta luni despre toate posibilitatile, eventual un tratament homeopat pt tine sa incerci si apoi sa refaci analiza,poate exista o imbunatatire. Eu incerc sa te sustin asa cum pot,aici... si sunt doar parerile mele,nu stiu cat de bune sunt,dar eu as incerca tot posibilul.
le: myku ai dreptate, nu-i usor in nici un fel,asa este.poate ar trebui sa ia in calcul intai cu tratament cu prednison si apoi IA sau FIV. Doamne, ce greu imi este sa vorbesc despre lucrurile astea, eu nu am nici o experienta si nici nu m-am documentat prea mult decat pentru stiinta mea,insa stiu ca este al naibii de greu insa reusita este extraordinara! Am citit si eu de tratamentul cu prednison, poate este ok.
aurora da, poate tratamentul ala homeopat sa aibe ceva repercursiuni asupra analizei,nu stiu,ar trebui sa intrebi dr. ta sa vezi ce spune. Vezi ce spune Myka mai sus de tratamentul pt imunologie.
Ultima oara a fost editat de mihaD (2012-10-23 14:01:29)
- Aurora70
- New member
da Miha, tu ai dreptate. doar ca tot ce se poate in cazul acesta tine de reproducere asistata. posibilitate pe care, cel putin pana acum, sotul meu nu a agreat-o. nu stiu ce va zice dupa acest rezultat. sa va spun sincer imi e teama sa-i spun pt ca ultimul lucru de care am acum nevoie este vreo descurajare sau respingere...
ma gandeam ca tratamentul homeopat pt sistemul imunitar sa nu fi facut vreun rau de fapt. in fine....
Ultima oara a fost editat de Aurora70 (2012-10-23 14:00:13)
- anca90
- Platinum member
aurora, nu cred ca poti face anticorpii acestia din tratament homeopat. sun-o pe doctorita ta (cea care ti-a dat tratamentul) si intreab-o. ia-l pe sotul tau la o discutie calma si deschisa. spune-i cum a iesit analiza si vezi ce spune, ce e el pregatit sa faca in privinta asta. fara reprosuri, tensiune ori ton ridicat. el isi doreste copii la fel de mult? poate te va sustine in lupta asta, sper sa gasesti un aliat in el.
- mikado
- Platinum member
aurora, discuta cu al tau. eu nu cred ca te va respinge, trebuie sa fiti impreuna si la bine si la greu. cred cu tarie ca va intelege si te va sustine, ai sa vezi
eu as mai cere si o alta parere. as face sex protejat 3 luni si as discuta cu dr, despre acest tratament cu prednison apoi as incerca IA. nici eu nu cred ca acesti anticorpi au legatura cu tratamentul homeopat. vb cu mediucl homeopat, vezi ce zice.
.
- Aurora70
- New member
anca90 a scris:aurora, nu cred ca poti face anticorpii acestia din tratament homeopat. sun-o pe doctorita ta (cea care ti-a dat tratamentul) si intreab-o. ia-l pe sotul tau la o discutie calma si deschisa. spune-i cum a iesit analiza si vezi ce spune, ce e el pregatit sa faca in privinta asta. fara reprosuri, tensiune ori ton ridicat. el isi doreste copii la fel de mult? poate te va sustine in lupta asta, sper sa gasesti un aliat in el.
zice ca isi doreste...dar cat mai...natural. si cat mai fara eforturi din partea lui...spermograma, etc, samd
o sa vb cu el asta seara si o sa vad ce zice...
va multumesc pt incurajari si sustinere
- mikado
- Platinum member
aurora, asa sunt toti...cand aud de spermograma se dau cocosi, ca ei nu au nika. apoi cand incep sa inteleaga ca sunt probleme, fac tot ce se poate sa fie bine
.
- anca90
- Platinum member
inteleg. el cred ca nu stie ca uneori natural nu se poate. nu cred ca a aflat ca sunt atatea cazuri de infertilitate, de cupluri care nu pot avea copii natural. trebuie discutat calm cu el si prezentata realitatea. cred ca el spera la natural pentru ca nu constientizeaza care e situatia si ca timpul pune presiune pe voi. spune-i ca sunteti un cuplu, nu se poate ca doar unul sa faca eforturi pt a avea un copil al vostru. bafta multa diseara, sa vii mai increzatoare maine!
- Aurora70
- New member
multumesc fetelor dragi, va tin la curent! acum tre sa ies
- Aurora70
- New member
Buna dimineata fetele dragi !
V-am promis ca va tin la curent. Am vb cu sotul meu, nu m-a respins, nici nu m-a descurajat, dar nici nu m-a incurajat A ramas sa vedem ce zice doctorita luni deocamdata. Marti plecam la Ierusalim, foarte probabil pe acolo se va intampla ovulatia tinand cont ca sunt in ziua 2 deja, deci luna asta nu se pune problema de vreo procedura. Cand ne intoarcem....mai vedem ce si cum.
M-a intrebat de ce se intampla asta, adica de ce se dezvolta acesti anticorpi. Cred ca intrebarea ascunsa este daca are vreo legatura cu el...Si eu ma intreb care poate fi cauza. Desi nu stiu cata importanta mai are acum.
- anca90
- Platinum member
buna dimineata, aurora! ma bucur ca ati discutat si din ce povestesti pare interesat de probema, eu cred ca o sa te sustina si o sa luptati impreuna pt bebele vostru. nu cred ca are el vreo vina pt anticorpii aceia, nu vad cum. calatorie placuta si sa va dea d-zeu o minune! poate gresesc, dar nu cred ca e pacat sa incercati sa concepeti si cat veti fi la ierusalim (daca atunci pica ovulatia, ar fi pacat sa o ratati), doar sunteti sot si sotie si o faceti pt a avea un copil. succes!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|