|
Nu esti logat.
Prieteni, prietene...#1 2012-05-01 23:22:38
Prieteni, prietene...In ultima vreme am avut parte de niste faze destul de ciudate ca sa nu spun urate din partea prietenelor mele. Nu intru in detalii dar m-au cam facut sa-mi schimb parerea despre relatiile de prietenie. Eu ca prietena sunt foarte implicata, am putini prieteni sau foarte putini pentru ca din cate am observat nu prea ma suporta multi si eu la randul meu nu stau la multe discutii cu oamenii cu care simt ca nu ma potrivesc iar cei care rezista langa mine e clar ca merita tot sau mult din partea mea ceea ce si ofer din toate punctele de vedere. Am foarte multi amici, amice pentru ca sunt o persoana sociabila si ma imprietenesc repede insa nu ajung sa leg relatii speciale decat cu foarte putine persoane. Offline #2 2012-05-01 23:32:53
Re: Prieteni, prietene...pf, sum, ce oameni. eu n-am trecut prin asa ceva pana acum. am 2 prietene bune. ambele fecioara si una din ele ma mai critica asa, dar nu din rautate, ci pt ca asa e zodia ei in rest poate au mai fost rautati, dar mici asa. dar care n-au continuat. eu cred ca exista relatii sincere de prietenie. totul pana la proba contrarie. insa eu una as suferi sa ma injunghie cineva pe la spate. Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #3 2012-05-01 23:37:46
Re: Prieteni, prietene...si eu am avut aceeasi problema, prietenele mele foarte apropiate mi-au facut niste faze aiurea si am renuntat la ideea de "prietenie adevarata". zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #4 2012-05-01 23:43:07
Re: Prieteni, prietene...
mda, eu nu-s de aceeasi parere, sunt momente in care chiar nu exista un semn de intrebare zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #5 2012-05-01 23:47:39
Re: Prieteni, prietene..._Summer_ nu mi se pare ca ai fi deloc nesuferita, iar prietenele tale e foarte posibil sa fie invidioase pe tine. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline Publicitateloading...
#6 2012-05-01 23:55:49
Re: Prieteni, prietene...eu sunt mai rece la capitolul asta, mai singuratica, de cand m-a dezamagit cea mai buna prietena din copilarie. si eu imi primesc comentarii de genul de la colege si culmea ca nu sunt apropiata de ele, nu ma cunosc bine si putin imi pasa de parerea lor. cu o singura persoana mai vorbesc si in afara orelor si ne intelegem, dar si in ea am avut incredere abia dupa 2 ani pt ca am vazut-o ca e cam la fel ca mine si ne-am imprietenit Offline #7 2012-05-02 09:52:45
Re: Prieteni, prietene...nu am prietene,doar cunostiinte.... You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah Offline #8 2012-05-02 10:03:17
Re: Prieteni, prietene...Mi-a fost pus sufletul pe jos si calcat in picioare de N ori si tot nu m-am invatat minte, pana recent! Am reusit cu greu sa dau la o parte acele persoane ce-mi faceau mai mult rau decat bine si m-au dezamagit si am ramas cu o mana de oameni. Incredere oarba nu mai am in nimeni, nu-mi mai permit, prin urmare... prietenie grozava, adevarata in realul sens al cuvantul pentru mine nu (mai) exista! Am fost o fecioara mult prea naiva, m-am implicat si am asteptat sa primesc ce ofer insa am primit.... mult prea putin/e. Perfecta nu mi-s, gresesc si eu destul dar cert e faptul ca nu am mintit si nu am abandonat pe nimeni! 웃ღ웃 You can’t live a positive life with a negative mind. Offline #9 2012-05-02 10:24:37
Re: Prieteni, prietene...
subscriu Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #10 2012-05-02 10:41:35
Re: Prieteni, prietene...sunt singura fecioara de pe aici care-si baga picioarele in "prieteni"? n-am crezut in asa ceva nici cand aveam fete cu care ma intelegeam excelent, in care aveam incredere 100%. si stiti de ce nu credeam? pt ca ma surprindeam fiind invidioasa, chiar daca extrem de putin, pe ele. pt ca aveam momente in care nu aveam chef sa le fiu alaturi si reciproca era si ea valabila. V., soarele si luna Offline #11 2012-05-02 10:43:59
Re: Prieteni, prietene...april, eu cred ca exista. am avut si eu prietene si ,,prietene''...le-am cernut pe parcurs. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #12 2012-05-02 11:38:22
Re: Prieteni, prietene...wild, tu esti o fericita din punctul asta de vedere. stiu ca ai mai spus de prietena ta esti norocoasa ca ai gasit pe cineva cu care esti pe aceeasi lungime de unda. mie, de ex, nu cred ca mi-ar placea sa "dea cineva cu mine de pamant", chiar daca n-ar facea-o din rautate. pai dupa ce ca m-as simti aiurea ca am gresit, sa mai vina cineva sa-mi scoata ochii pt asta, l-as trimite in ma-sa de nu s-ar vedea dar eu sunt dificila si cateodata si alui meu ii e cam greu sa ma suporte dar tinand cont ca o face cu brio de 4 ani, tind sa cred ca mai am sanse V., soarele si luna Offline #13 2012-05-02 12:43:28
Re: Prieteni, prietene...Sum, eu credeam ca sunteti un grupulet destul de inchegat, asa parea Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2012-05-02 12:59:49) Offline #14 2012-05-02 12:50:26
Re: Prieteni, prietene...no poti trai o viata izolat, ajungi la nebuni mai devreme sau mai tarziu Offline #15 2012-05-02 13:02:37
Re: Prieteni, prietene...eu n-as putea nici macar ca simple cunostinte sa le mai "pastrez" pe cele care m-au barfit/invidiat in trecut. daca au facut asta cand se presupune ca eram prietene apropiate, pai cand vom fi doar simple cunostinte cum s-or purta? V., soarele si luna Offline #16 2012-05-02 13:08:47
Re: Prieteni, prietene...stii tu april ca dormi cum iti asterni, e treaba ta daca preferi sa stai in casa in loc sa iesi la un suc sau la o plimbare cu "niste cunostinte", eu iti zic sincer ca turbez cand se intampla sa fiu libera si sa nu am cu cine iesi macar la un suc amarat seara tarziu...noroc ca se intampla ft rar Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2012-05-02 13:26:21) Offline #17 2012-05-02 13:29:30
Re: Prieteni, prietene..."pe vremuri" ma afecta f tare atunci cand ma dezamageau prietenii, aveam f putini pt ca auzeam in stanga si-n dreapta ca e bine sa fii selectiv, sa-ti alegi prietenii pe spranceana, sa nu pierzi vremea cu oricine, sa vezi intai daca iti sunt alaturi si la greu, nu numai la bine etc. etc. etc. "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #18 2012-05-02 13:38:24
Re: Prieteni, prietene...dar cine spune ca stau in casa? am spus doar ca daca am niste "prietene" care numai asta nu sunt, nu le vreau nici macar cunostinte. asta nu inseamna ca nu exista persoane cu care nu ma inteleg. am cunostinte care nu-mi sunt prietene din simplul motiv ca nu simt nevoia de mai mult. am incredere sa le spun multe, putem vorbi ore in sir fara pauza, fara sa ne saturam. nu le numesc prietene pt ca ne intalnim din an in pasti (orase diferite) si pt ca nici nu simt nevoia sa stiu mereu ce fac, cum o duc etc. as fi ipocrita sa le numesc prietene cand pe mine singurul lucru ce ma intereseaza e sa am cu cine vorbi din cand in cand. V., soarele si luna Offline #19 2012-05-02 13:47:36
Re: Prieteni, prietene...april, in conditiile astea nu pot decat sa iti doresc sa nu ajungi sa lucrezi pe relatii cu clientii, pentru ca atunci chiar trebuie sa inghiti aproape orice cu zambetul pe buze, si chiar n-ai incotro "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|