|
Nu esti logat.
Exista frumusete dincolo de standardele societatii de azi?
#1 2012-05-11 17:57:36
Exista frumusete dincolo de standardele societatii de azi?Sunt curioasa de parerea vostra; si incercati sa fiti sinceri. Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-05-11 18:03:41) Offline #2 2012-05-11 18:28:34
Re: Exista frumusete dincolo de standardele societatii de azi?poa' sa puna tot poporu' afise "contra" anorexiei...in cazul asta, problema e mult mai profunda decat "vreau sa fiu slaba pt ca asa cere societatea". V., soarele si luna Offline #3 2012-05-11 18:50:13
Re: Exista frumusete dincolo de standardele societatii de azi?jeannie, bun subiect ...concluzia mea e una si buna: toata porcaria asta (ca altfel nu pot sa o numesc) este mult mai pronuntata in societatea romanesca decat in alte tari. Este pur si simplu o oroare sa vad ce se intampla in jurul meu. Frumusetea asta falsa este promovata pentru ca nu avem cu ce altceva ne lauda decat pitipoance care s-au "facut" frumoase peste noapte si hopa topa au masini si case. Frumusetea falsa este mai importanta decat inteligenta si respectul de sine pentru ca este mult mai usor de obtinut. De ce sa muncesti cand poti sa fii frumoasa si sa ai, idioti se vor gasi pe toate strazile sa le dezmierde. Plus pentru barbati, interesul pentru curtea vecinului si lauda de sine sunt mult mai importante decat adevaratul bine de sine. viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #4 2012-05-11 21:14:52
Re: Exista frumusete dincolo de standardele societatii de azi?Daca fiecare ar fi in stare sa se placa pe sine, asa cum este, probabil chirurgii plasticieni ar muri de foame, la fel si producatorii produselor de infrumusetare, patronii caselor de moda, etc... Daca nu ar exista programarea sociala care sa iti spuna cum ar trebuii sa arati, si la ce "standarde" sa te ridici, nu ar mai putea spune nici ce produse ar trebuii sa cumperi, nu ar mai avea succes publicitatea, si asa mai departe. Ultima oara a fost editat de my_aa (2012-05-11 21:22:17) „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #5 2012-05-11 21:56:35
Re: Exista frumusete dincolo de standardele societatii de azi?O sa fur un citat din Tolstoi, manevrandu-l, inlocuind unii termenii, astfel incat sa se potriveasca in contextul topicului. Ultima oara a fost editat de Diananaid (2012-05-11 21:57:11) Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline Publicitateloading...
#6 2012-05-13 20:54:27
Re: Exista frumusete dincolo de standardele societatii de azi?Eu cred ca aproape toate femeile vor sa fie frumoase, atragatoare, cochete & co. Diferenta in reusita o face insa stilul si abordarea. Unora le iese...altora mai putin Evident ca fetele/femeile fara personalitate vor alege ce e mai usor si accesibil si ceva pentru care nu trebuie sa-si foloseasca imaginatia sau creativitatea si anume ceea ce ati enumerat si voi : prea mult roz, prea mult solar, prea multe gene false, prea dezbracte etc. pentru ca acestea se pot copia foarte usor de la restul si nu e ca si cum le-ar mai trece prin propriul filtru, vor alege ceva care poate nu se potriveste formei corpului lor dar ce mai conteaza daca e in trend, vor alege tinute si machiaje care sa le scoata in evidenta...ce mai conteaza daca e in sens pozitiv sau in sens negativ si asa mai departe. Si oricum pentru o astfel de fata/femeie sigur se va gasi un "jmecheras" care sa o scoata la un frappe si sa o plimbe cu masinuta lui misto Pe mine astfel de persoane nici macar nu ma deranjeaza...privirea mea trece prin ele si probabil singurul gand care-l am e inspirat din mila Iar la polul opus, se afla fete/femei care te fac si pe tine, femeie, sa intorci capul dupa ele pe strada, sa le admiri si poate sa te inspiri. Si pana la urma nu toti oamenii sunt atinsi de mass media care promoveaza ce promoveaza. Sigur si in tara asta sunt baieti/ barbati care prefera fetele/femeile simple, care se aranjeaza cu gust in detrimentul unei blonde siliconata asa ca nu va ingrijorati fetelor, un tip care are ceva in cap nu cred ca ar putea fi atras vreodata de astfel de femei iar daca e atras inseamna ca nu e ceea ce cautati Offline #7 2012-05-14 11:05:37
Re: Exista frumusete dincolo de standardele societatii de azi?sum
Offline #8 2012-05-14 12:04:08
Re: Exista frumusete dincolo de standardele societatii de azi?
Subscriu cuvant cu cuvant. Asta am vrut si eu sa spun. Offline #9 2012-05-14 14:18:25
Re: Exista frumusete dincolo de standardele societatii de azi?si ce ma enerveaza ca e impus lately modelul bronzului exagerat, iar daca o fata e mai alba de fel ii striga unii cocalari "mergi si tu la solar!"
am observat ca, in general, mai degraba barbatii trecuti de o varsta pot aprecia si dincolo de modelul cautat de barbati si baieti in general.
aicea e de discutat. topicul nu este doar despre frumusete naturala in defavoarea celei artificiale (ca unele fete reusesc sa fie imbracate si/sau machiate simplu si cu gust, iar altele mai pitipoance asa fac excese si eventual chiar "se strica" - asta e un lucru; si in cazul asta termenii din "frumusete artificiala" se pot si respinge unul pe celalalt ). ce te faci insa daca, orice ti-ai face, tot esti departe de frumusetea clasica in liniile ei mari, cu "proportiile ideale" prestabilite? apelezi la bisturiu doar ca sa nu mai fii persecutat de catre societatea care nu accepta decat femei incadrate in variatiuni ale tiparului prestabilit? accepti pur si simplu ca esti urata si traiesti cu asta? Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-05-14 14:53:18) Offline #10 2012-05-14 15:13:40
Re: Exista frumusete dincolo de standardele societatii de azi?http://www.minunemica.ro/2011/10/16/osh … nterioara/ Despre uratenie „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #11 2012-05-14 15:41:35
mie mi se pare ca idealizezi un pic conceptul asta de "frumusete", altfel spus exagerezi putin. Ultima oara a fost editat de alinda (2012-05-14 15:44:30) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #12 2012-05-14 16:45:36
Re: Exista frumusete dincolo de standardele societatii de azi?nici eu nu cred ca exista un standard al frumusetii, asa vad eu lucrurile. Si eu vad zilnic multe fete frumoase, dar care sunt total diferite una fata de cealalta. Si am vazut si multe fete plinute care erau asaaaaaa frumoase. nu trebuie sa te consideri urat, doar pentru ca in mass- media sunt promovate doar anumite feluri de " frumusete" , nici sa apelezi la bisturiu. si eu sunt slaba, si sunt unii care mi-au spus ca sunt anorexica, dar eu nu cred ca anorexia se rezuma la asta. da, vreo 3,4 kg in plus ar fi bune, dar nu e ca si cum nu as vrea eu sa le pun. si nasul meu nu e chiar ok, dar m-am gandit de cateva ori la asta, nu m-as opera, doar pentru ca mi-au zis unii ca am nasul mare. si poate multe alte exemple. Sigur mai sunt fete printre noi care si-ar gasi destule defecte in comparatie cu altele, si totusi, se considera frumoase, dragute. Mai repede comentezi despre una siliconata cu buze facute, cu gene false, considerand-o "anormala" , si nu frumoasa. Offline #13 2012-05-14 17:28:14
Re: Exista frumusete dincolo de standardele societatii de azi?mie mi se pare ca, in Romania, cu cat esti mai aproape de fizionomia cu "proportii ideale", cu atat esti mai ok; cu cat esti mai departe (trasaturi mai "aspre" de atat, asimetrie etc.), cu atat esti mai naspa, gradat. acuma depinde si cate trasaturi ai, insumate, care se abat de la standardul astfel inradacinat in mintea poporului si cat de tare se abat aceseta. geme tara de prosti care tipa dupa tine pe strada daca te abati de la standard , standardul fiind egal cu "normalitatea" cu care e obisnuit tot poporu' ca sa nu-i displaca ochiului (si sa-si exprime parerea cocalareasca in legatura cu asta). ok, am inteles ca orice barbat ar zice ca tipa din poza "arata bine" insa, pentru plebea din Romania, normalitatea insasi este sa nu te abati prea mult de la standardul tipei asteia . e ca o marja cu care iti este permis sa te abati si, depasind un anumit nivel de abatere, toti cocalarii au ceva de comentat. iar baietii obisnuiti, "buni", si ei la randul lor nu sunt interesati de fetele departate de standard, pentru ca si ochii lor tot la alea mai frumusele sunt. pentru ca s-a impamantenit - cel putin la noi in tara - ca ochii sa placa doar frumusetea comerciala, cea care este si atat de promovata si dicteaza ca doar cine arata in acel fel merita sa fie placuta. pare a fi vorba doar de tolerantza atunci cand un baiat se decide sa incerce o relatie cu o asa-zisa urata. un singur lucru e bun in toata chestia asta: macar stii ca baiatul care sta cu tine sta pentru ca te place cu adevarat, nu "ca sa aiba ce arata" celorlalti. Ultima oara a fost editat de jeannie (2014-07-07 15:46:23) Offline #14 2012-05-14 18:30:41
Re: Exista frumusete dincolo de standardele societatii de azi?pai si daca spui ca baiatul care sta cu tine , stii sigur ca te place, asa cum esti,( ipotetic vorbind, poate nu te refereai chiar la iubitul tau), atunci de ce spui ca nu sunt baieti interesati de tine, sau ca plac toti doar frumusetea comerciala? eu nu cred asta. Da , iubitul meu chiar ma place asa cum sunt, stiu ce fel de om e , si nu ma intereseaza alte pareri . nu vreau sa atrag privirile pe strada, sa-si rupa unii gatul dupa mine. cred ca depinde mult si de caracterul tau, cum te simti tu cu tine, si din ce unghi vezi lucrurile. da, si mie mi-au zis unii cocalari, cum bine zici, " ia uite ce nas are si asta" . asa, si ? normal ca nu imi este bine cand aud, dar am pretentii sa ma placa altfel de oamenii, nu cocalarii . eu nu cred ca poporul e obisnuit cu o normalitate anume sau nu, in ceea ce priveste standardul de frumusete. nu mai privi lucrurile in felul acesta. poate trebuie sa schimbi ceva in felul in care gandesti, in felul in care te percepi, nu sa te gandesti mereu la ce vor altii sa vada. Offline #15 2012-05-14 19:59:54
Re: Exista frumusete dincolo de standardele societatii de azi?bine dar inafara de ce credeti ca nu e asa? ca si acolo nu e chiar viata ideala unde femeia cu nas stramb si picioare cracanate este frumoasa asa, din nascare. peste tot este aceeasi imagine a femeii. Ultima oara a fost editat de coraline (2012-05-14 20:01:56) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #16 2012-05-14 20:00:29
Tare asta! Unii chiar ar merita-o! Am si eu o cunostinta care a avut parte de o faza aiurea la inceputul unei relatii din trecutul ei. Avea mai multe cosuri pe spate si el i-a spus "Ca nu e asa perfecta cum si-ar fi dorit el" In conditiile in care nu era nici macar o bucatica din Brad Pitt in tinerete. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #17 2012-05-14 20:55:06
Re: Exista frumusete dincolo de standardele societatii de azi?apropo de asta You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah Offline #18 2012-05-14 21:32:26
Asa cum ne uitam si noi admirativ macar o data dupa un tip ingrijit si care arata foarte bine Ca tot vorbim doar de femei...dar si la ei e identica treaba atata ca ei nu se streseaza si nu-si fac atatea probleme ca si noi Offline #19 2012-05-14 23:20:44
Re: Exista frumusete dincolo de standardele societatii de azi?da stai asa putin, daca se uita admirativ la o pitipoanca inseamna ca nu te plac asa cum esti in totalitate? chiar nu inteleg de unde aceasta idee. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|