homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18-90

#1692 2012-06-25 17:01:29

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18

am vazut insa ca au foarte putine apartamente de 3 camere si nici unul de 4. noua asa ceva ne-ar trebui. acum avem 2 si o sa fie mare inghesuiala. cu parcarea cum e? cu finisajele? ca am auzit niste povesti de pe la alte blocuri noi, doamne! sa dai o gramada de bai si sa trebuiasca sa il refaci dupa nici 2 ani de trait in el mi se pare foarte aiurea. voi de cat timp stati acolo?

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#1693 2012-06-25 17:05:48

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

priga, peste 2 zile faceti 1 anisor ! wow ! ce mai trece timpul.

#1694 2012-06-25 17:10:04

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

hello mamici puss

katami a scris:

bubutadana a scris:

hello mamici puss
uitati ce gasesc scris intr-o revista:
"Medicii pediatrii recomanda vitaminele K, D si calciu sugarilor care, desi alimentati natural, nu iau in greutate si sunt lipsiti de vitalitate. [...] Bebelusii hraniti artificial, cu diverse formule de lapte de pe piata, nu au nevoie de suplimente nutritive, pentru ca laptele contine deja toate vitaminele si mineralele de care are nevoie un copil pentru a creste sanatos"
sunt eu nebuna sau ar trebui sa ma irite pe buna dreptate asemenea text?!
si nu, nu e reclama ascunsa la niciun lapte praf

BA DA, ESTE. numai ca o iau gradat, iti baga in cap intai ideea, apoi (peste 1-2 pagini? in nr urmator?) vine si reclama concreta bang
zi ce revista e, ca-i de reclamat la autoritati big_smile stiu eu o tanti dispusa sa o faca, deci baga mare

nu am mai apucat sa raspund asa ca o fac acum
revista este Click pentru femei, nr. 25 de vineri, 22 iunie 2012, articolul: Cat de bune sunt suplimentele alimentare pentru copii?

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#1695 2012-06-25 17:12:40

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

prigatel a scris:

aveti idee daca digestiv e vreo problema daca combin marul cu legumele si carnea? stiu ca pe termen lung exista riscul sa se invete ca toate alimentele sunt dulci. nu vreau sa ii prepar mult timp asa, dar trebuia sa fac ceva sa le reaccepte. o sa incerc incet incet sa scad proportia de mar si sa o cresc pe cea de legume.

nu este bine pentru ca sunt grupe de alimente diferite si au timpi  diferiti de digestie. carnea se digera in mult mai mult timp decat marul, in timpul asta marul este "prizonier" in stomac si FERMENTEAZA. rezulta gaze, iritare digestiva, compusi toxici.
totusi, eu toata  toamna trecuta i-am dat lui stef pepene galben in combinatie cu absolut orice pentru ca doar asa accepta sa pape. nu puteam sa-l vad stand nemancat. dar acum evit pe cat posibil combinatiile aiurea, nu mai sunt disperata sa manance cu orice pret.

kata, Cris e mai mare, sa speram ca la el poti sa te bazezi pe rezultatul analizelor.

#1696 2012-06-25 17:12:53

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Mamici, sunt atat de ametita. sad Nu am reusit sa mananc decat o felie miiica de paine prajita azi.
L-am rugat pe sot (a venit acasa acum, in loc de ora lui obisnuita, adica dupa 21...) sa-mi aduca ceai de sunatoare, de galbenele si de menta sa incerc ceva.
Mi-e asa de mila de Tudi ca azi am fost mai mult absenta. grater

Dana, ati fost sa vedeti scaunul de masina? Cum ti s-a parut?

Cand citesc despre alergii/intolerante la diverse imi vine sa... disperat

Ultima oara a fost editat de lucky777 (2012-06-25 17:15:49)

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

Publicitate

loading...

#1697 2012-06-25 17:18:35

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Din iulie anul trecut. Apt de 3 camere...86 mp.
Sotul,ca si altii care au vazut apartamentele pot baga mana in foc ca sunt extra safe si bine facute blocurile...mai ales ca vedem de pe geam cum construiesc altele si sunt bine facute.finisajele bune. Am avut probleme la un geam si a schimbat imediat..chiar de trecuse 3 luni..se ocupa..iti schimba si gresia numai sa fi multumit.
Sunt 3 blocuri in constructie relativ aproape de noi...si s-au oferit sa ne plateasca ei intretinerea 2 luni ca o recompensa ca am suportat constructiile....pe mine una nu m-au deranjat tare..dar e ff frumos gestul zic eu big_smile
Sunt si de 3 camere...pe langa cele de pe site care sunt blocurile noi sau cele in constructie mai sunt 2 blocuri la intrarea in cartier unde nu cred ca-s ocupate toate..sunt terminate toamna trecuta.

Parcarea: noi acum o avem in fata blocului..loc este deocamdata..dar de nu ne gandeam sa luam la subsol ..poti inchiria cu 1mil pe luna...o poti si cumpara dar e peste 5000 eur...totusi 1 mil pe luna s nu mai dezapezesti iarna si nici sa nu iti bata soarele in ea vara..eu zic ca e ok

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2012-06-25 17:24:07)

6 ani de dragoste  hjarta

#1698 2012-06-25 17:20:41

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Ooofff, Lucky...Si eu sunt super ametita, am pus-o in patut, eu m-am pus in pat si am adormit efectiv 10 minute de nici nu am auzit-o, s-a jucat cu un bebe in patut... Simteam ca am dormit 2 ore... M-am si speriat cand m-am trezit...  yikes

Ultima oara a fost editat de Papucica (2012-06-25 17:21:50)

#1699 2012-06-25 17:35:10

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

lucky, l-am cumparat si inaugurat deja big_smile
mi se pare ok, destul de safe si maimutica a stat f cuminte in el, a doua tura de plimbari, ca la prima era f obosita si maraita si nu i-a placut
l-am prins si la reducere deci suntem multumiti
abia astept sa avem ocazia sa-l testam pe drumuri mai lungi

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#1700 2012-06-25 17:37:42

prigatel
Hero member

garga, ai dreptate. o sa incerc sa scot treptat marul.
janis, nu suna rau deloooc. sigur mai discutam pe tema asta cand ajungem in tara. o sa mergem sa il vedem si noi

Ultima oara a fost editat de prigatel (2012-06-25 17:38:23)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

#1701 2012-06-25 17:51:24

madutumic
Sr. member
Inregistrat: 2009-12-21

prigatel a scris:

garga, ai dreptate. o sa incerc sa scot treptat marul.
janis, nu suna rau deloooc. sigur mai discutam pe tema asta cand ajungem in tara. o sa mergem sa il vedem si noi

prigatel daca nu te mai prind zilele aceste pe net tin sa iti spun de pe acum LA MULTI ANI!!! PT DUCICA TA PRINTESA sa va traiasca si sa fie sanatoasa goodluck  goodluck

impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 
27.06.2011

#1702 2012-06-25 18:19:44

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Dana, pana la urma care a ramas?

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#1703 2012-06-25 19:31:03

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Lucky par   

Eu tot fac iritatie pe maini, doar pe maini pe ante brate doar in alta parte a corpului nu. mi s a dat sa iau Clorocalcin , e bun in sarcina? eu n am mai luat nimic stau asa si ma mananca sunt rosie de la mancarimi.  e deja "obicei" fac in fiecare an, i fiecare primvara  sau vara atat. de la soare o fi?

Sweety sa rezolvati cu aerul conditionat.

Razu, ce face Ari? par   

Smart  sa va fie de bine dintisoriii smile

Ally, da dau cafea. beau si acum cu lapte big_smile . dar la mine nu are nici un efect doar laxativ, si pun muuult lapte. cine mai vroia cafea?e a 4 a cana big_smile  de "plictiseala"( m a innebunit azi Davidu meu,cred ca ta su se intelege mai bine cu el chiar daca sta mai putin cu el ca eu nu mai am rabdare, sta langa mine, peste mine daca se poate nu glumesc aproape non stop. lol  si mi am luat azi o muscatura direct..pe nas! am si semn. ne mai ies masele aoleu disperat  sa iasa o data ca o iau razna singura cu el

Adina,  Ana hjarta   hjarta

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#1704 2012-06-25 19:32:00

prigatel
Hero member

adina, madu va multumesc mult. nici nu-mi vine sa cred ce repede a trecut. la fel va doresc si voua si tuturor mamicilor de aici. sa va puii santosi, sa va dea dzeu putere sa gasiti mereu cea mai buna solutie si sa va bucurati de ei si de famiile voastre ani multi de acum inainte!

Ultima oara a fost editat de prigatel (2012-06-25 19:33:22)

#1705 2012-06-25 19:56:34

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

Hello

llollipop a scris:

Myla ce soacra acra ai. as bate-o nitel sa isi vada de treaba ei.

iti dau voie lol

angel_sweety a scris:

Myla puss ufff prin ce ati trecut, ma bucur ca sunteti bine acum , fabi e un dulce , iti vine sa il papi tot, multa sanatate
iar pe soacra-ta, redeschid oferta, vrei sa te scap de ea ? rotfl

Multumim puss
scapa-ma odata lol
Papu, imi pare rau de situatia financiara sad Doamne ajuta sa se rezolve cumva puss
Sweety, felicitari pt dintisori ! pupici puss

smart lady a scris:

Myla asta cu lamaia n-am mai auzit-o lol . Eu mai bag zeama del a o lamaie cu miere cand simt ca ma ia cu lesin, dar n-am vazut sa nu mai am lapte nustiu

nici eu nu am auzit inainte ,dar desteapta de sora-sa le "stie" pe toate..e mai ceva ca soacra-mea  box

Priga hjarta

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#1706 2012-06-25 20:59:31

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

hello mamici
eu sunt praf de oboseala, toata ziua am trebaluit, am facut dulceata de visine  hjarta si mancare si curatenie
nu ma mai inteleg cu alex,e agitat, marait nu vrea sa mai stea nicicum, cred ca e rost de al treilea  dintisor
azi a daramat un scaun pe el ...

fug ca plange.. revin

Ultima oara a fost editat de cmin (2012-06-25 20:59:48)

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1707 2012-06-25 21:59:05

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

Cmin agitat nervos si tu atata treaba? Al meu cand e nervos abia apuc sa mananc lol
Cum se face dulceata? Greu? Eu as am impresia ca gemurile,dulceturile se fac greu....

Al meu a fost afara in boba si pe la magazine...abia astept sa mai creasca ca boba asta e asa inalta pt el lol

6 ani de dragoste  hjarta

#1708 2012-06-25 22:15:24

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Razu suntem bine multumim, sau cat se poate de bine pana rupe si al doilea dintisor. Deja maraiala la noi e ceva cotidian, de nu se maraie e ceca nelalocul lui chicot . Zice cand il apuca vorba " mamama" de il albesc in pupaturi. Mi-a smuls restul de par de nu cazuse inca big_smile si m-a zgariat pe fiecare cm de fata caci nu prea sta la taiat unghii. In rest, ma bucur ca inca mai papa cu caldurile astea ca deseori imi dau seama pe la 7 seara ca eu n-am mancat altceva decat un fruct toata ziua sad

Like multumim kram

Cmin pare rau de bufnitura. puss lui Alex sa nu -l doara!

janis eu l-as lasa la mama o zi intreaga de n-ar avea peste 30 gr in casa caci sta la 4 si e jale de cald. O noapte l-as duce acolo sa dorm si eu ca ce mi-as mai dori. Nu se face greu dulceata numai ca trebe mestecata mereu.

Llolli dupa ce termini cu soacra Mylei, fa-ti te rog timp s-o iei si pe-a mea lol

Ultima oara a fost editat de smart lady (2012-06-25 22:17:23)

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1709 2012-06-25 22:28:38

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

Buna seara mamici! Mi-a fost foarte dor de voi!  kram sper ca sunteti bine! Noi in dupa masa asta am ajuns in bucuresti la socri dupa un concediu in bulgaria mai mult decat reusit - cu exceptia ca daria mi-a facut greva foamei. o sa va povestesc mai multe. pupici

Daria Ioana - 06.08.2010

#1710 2012-06-25 22:29:35

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

hello! pup si eu pe toata lumea!
nu o sa mai apuc s amai recuperez ceva in vecii vecilor...

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.