homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18-89

#1673 2012-06-25 14:52:25

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18

bafta priga. sper sa aflati cat mai curand ce este.

#1674 2012-06-25 14:53:31

Papucica
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-30

Andreea, eu am zis ca o sa pun olita in baie si cand ma duc eu sa o pun si pe ea, sa stam noi asa ca gagicile pe wc respectiv olita... rotfl

Ultima oara a fost editat de Papucica (2012-06-25 14:56:25)

#1675 2012-06-25 14:56:00

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Papu da, si asta e o idee buna. Eu oricum am 2 olite, una e in baie, una prin casa.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1676 2012-06-25 15:03:41

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

aoleo, fetelor deci si voi cva confruntati cu probleme...

ana face caca de obicei dimineata si clar la olita, primul lucru cand deschide ochii :CACA, si e cu mana la pica, o ntreb faci? si ea DAAAAAAAAAAAA, a oita (la olita).nu avem probleme cu caca, nu a mai facut de cateva luni in pampers, dar la pipi stam rau zic eu, adica stam numai pe afara , cu chilotei sau direct cu pantalonii scurti, si face pe ea , in timp ce face imi zice,, pipiica,, si ii zic ca de ce nu mi-a zis inainte, fara sa o cert insa si ea zice ,, acuma,, a iaba(la iarba), o pun dar normal ca nu mai face....
offf, daca puteam incepe mai devreme (daca nu era racita si cu dusul la spITAL ZILNIC) acum sigur eram fara pamersi, asa nu cred ca avem sanse sa scapam pana sapt viitoare cand incepem gradinita sad .

9 ani de copilarie ....

#1677 2012-06-25 15:12:13

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

da....da..buna idee

asa face andu " ca baietii", initial refuza sa faca , dar de cand a facut cu tata in baie impreuna " ca baietii" uite ca face pe strd acum ca baietii ( noi aia care facem pipi pe la colturi )

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

Publicitate

loading...

#1678 2012-06-25 15:14:53

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

hello

lucky kram nu stiu cand se va termina si la voi grater

ally, sa stii ca n-ai incercat ORICE anti tzatza... mai e o solutie faina si la indemana: sa ramai gravida big_smile big_smile (sar-mana de mailuri, nush daca am apucat sa scriu, is tare ametita)

papu supa : kiss:

priga, si eu, la fel ca garga, ma uit cam stramb la aceasta diferentiere a medicului tau. DA, ESTE diferenta intre intoleranta si alergie, dar aia e ca:
- alergia reprezinta un raspuns imun al organismului la alergen
- intoleranta este din cauze functionale (de ex, intoleranta la lactoza e data de lipsa unei enzime cu rol in digestia lactozei).
voi intr-adevar, cf analizelor, nu aveti raspuns imun la proteina din lapte. dar v-a expliat atunci o alta cauza? (nu ma refer la "imaturitatea sist digestiv", ci EXACT CUM ANUME se creeaza pb, ce anume ii "lipseste" ioanei ca sist digestiv sa functioneze normal)? nici eu nu am auzit decat de ALERGIE la proteina din lapte, care DA, ESTE REVERSIBLA la un mare procent din copii, la multi se remite spontan dupa 2-3 ani.... dar TOT ALERGIE E.

cel putin eu asta stiu acum, astept sa fiu luminata daca nu-i asa, pt ca mintea mea refuza sa priceapa cum poti avea simptome si, totusi, anticorpi negativi la analize.

andreea, eu consider ca, daca s-a ajuns la stress, plans si transpratie, tot fortat se cheama. eu as lasa-o balta o perioada

Ultima oara a fost editat de katami (2012-06-25 15:16:30)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1679 2012-06-25 15:27:07

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

Buna feteloooor!
Priga,te asteptam in tara. As vrea sa o cunosc pe Ioana si pe tine big_smile
Sper sa ii dati repede de capat la prob fetei sad

Papu,multa putere iti doresc..si da,si eu as alege sa stau in apt mai mic daca nu platesc chirie...
Smart sad te inteleg..eu ador alaptatul dar cateodata o iau razna singura.ieri mi l-a luat mama o ora si am dormit fara grija lui dupa muuult timp de stat singuri si m-am simtit ALT OM chicot
M-a rugat sa raman la ea la curte dar il iubesc prea mult pe tati lu bb ca sa nu-l vad macar o ora seara hjarta
Lucky...sorry ca te simti rau sad 1 ora ti-ar prinde si tie bine...

V-am tot citit dar n-am mai postat..am fost la mare. O zi la mama,o zi la soacra smile ieri ne-am intors..nebunie pe sosea...a adormit saracu somnu de noapte in masina..evident s-a trezit cand am coborat si l-am trezit....ieri la pranz eram rupta pt ca cu o noapte inainte a stat treaz aproae o ora...si s-a trezit in rest din ora in ora...cum naibii? De cand s-a nascut niciodata nu mi-a plans noaptea,sau sa stea treaz. Avea niste basinute...de la ce oare gazele? Pe seara fusesem la onplonge si am mancat creveti..dar am mai mancat si altadata si a fost ok.doar la 4 ore de la masa au intrat oare in lapte? Eu stiam de 8 ore...
Aah si imi place tare mult ciuc radler rodnar nu are decat 1.9 la suta alcool si de obicei o impart cu sotul ca nu pot bea una intreaga. Fac rau? sad am baut sambata si azi mi-am cumparat alta de la magazin chicot

6 ani de dragoste  hjarta

#1680 2012-06-25 15:33:18

gargarita
Moderator

kata, si pediatra si gastroenterologul au zis la fel ( cu deosebirea ca gastro a zis de dinainte sa fac analizele ca e posibil sa iasa fals negative dar sa le fac totusi, iar pediatra nu a zis nimic, decant cand aveam deja diagnosticul si i-am zis eu): in unele cazuri, lupta impotriva alergenului nu se face prin anticorpi ci la nivel celular. neexistand anticorpi logic ca ies negative analizele. care o fi mecanismul de la nivel celular habar n-am din pacate. spre rusinea mea nu m-am obosit sa incerc sa ma documentez. pe reteta scrie la diagnostic "alergie la proteina din lapte (la nivel celular)" - sau ceva de genul asta, o sa o caut cand se trezeste stef.

Janis, acum voiam sa strig dupa tine smile

#1681 2012-06-25 15:34:22

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

kata, ai mare dreptate. nu m-am dumirit deplin, desi am tot citit pe net. intreband-o raspunsul ei a fost ca sistemul ei digestiv nu este inca pregatit sa digere proteina asta, dar ca nu este bolnava. este doar o chestiune de timp, de maturizare functionala a organismului si intre timp trebuie ajutata cu regim ca sa nu ii agresam organismul. plus ca mi-a zis ca fara regim, administrand in mod repetat proteina asta, e posibil ca organismul sa dezvolte si o alergie.
asa este o persoana blanda, vorbeste de te amesteste incercand sa iti explice si sa te vada ca pleci lamurita, avand mereu grija sa nu te panicheze... nu stiu ce sa zic. tind sa zic ca stie ce face. nu stiu unde sa ma duc, plus ca toate demersurile astea necesita timp, investigatii, iar noi intr-o luna venim acasa... nu mai e timp de alte programari, analize. o sa merg tot la ea dupa ce repetam analiza de scaun, vedem cum se simte si ioana pana atunci. daca va fi nevoie vom relua investigatiile in tara.
pana una alta aste a doua zi cand ioana mananca iar piure de legume si carne. e adevarat ca amestecat si cu un mar sa fie mai dulce, dar mananca si destul de bine (un mar, un morcov, un cartof, 50gr carne si 2 pastai/dovlecel). cred ca de la lapticul asta nu o mai deranjeaza burtica sau ii e iar foame. nu stiu, dar sunt saptamani bune de cand nu lua decat prima lingurita de piure. fructele si cerealele mergeau mai bine, dar legumele si carnea, offf....

Ultima oara a fost editat de prigatel (2012-06-25 15:36:09)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#1682 2012-06-25 15:38:34

katami
Platinum member

gargarita a scris:

kata, si pediatra si gastroenterologul au zis la fel ( cu deosebirea ca gastro a zis de dinainte sa fac analizele ca e posibil sa iasa fals negative dar sa le fac totusi, iar pediatra nu a zis nimic, decant cand aveam deja diagnosticul si i-am zis eu): in unele cazuri, lupta impotriva alergenului nu se face prin anticorpi ci la nivel celular. neexistand anticorpi logic ca ies negative analizele. care o fi mecanismul de la nivel celular habar n-am din pacate. spre rusinea mea nu m-am obosit sa incerc sa ma documentez. pe reteta scrie la diagnostic "alergie la proteina din lapte (la nivel celular)" - sau ceva de genul asta, o sa o caut cand se trezeste stef.

Janis, acum voiam sa strig dupa tine smile

ok, tocmai m-ai panicat de-a binelea grater grater

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1683 2012-06-25 15:40:48

gargarita
Moderator

kata, pai de ce... sad

#1684 2012-06-25 16:01:36

JanisJoplin
Platinum member

Eu nu inteleg asa bine discutiile cu alergiile dar sper sa va fie bine priga,garga,kata puss
Baiatul meu cred ca vrea de-a busiea..se ridica asa bine in genunchi si maini..da din fund lol se chinuie....e cam mic dar e ambitios lol
A intrat o musca sad am lasat deschis si in dormitorul mic n-am plasa..am uitat...acum am gaze...mama lor

#1685 2012-06-25 16:16:56

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

buna !

allyna si lucky, eu cand am nopti nasoale ma gandesc la voi. sad  cateodata si eu simt ca nu mai pot.

sa va povestesc ceva dragut: Ana le da la tzitzi sa bea apa, pune gura sticlei pe sfarc, lol imi pune telefonul pe ele sa vb la el, le aduce jucarii si mi le baga in bluza. rotfl

like, soacra ta cum e ?

si la mine au inceput sa zbarnaie soacrele, mama si bunica sotului, sa intarc fata ca e mare. Nu vreau, scurt. nu am nicin motiv sa fac asta. Au lasat-o moale dar stiu ca ma judeca. Ma doare in fund. Numai sa nu il faca pe sot sa gandeasca la fel ca iese urat.
Sa stau sa sterilizez biberoane acum,sa ma scol la 2 noaptea sa fac laptele la bucatarie ??? omg ! asta ca sa nu mai zic de implicatiile emotionale..

am facut saratele. un fel de... saratele lol

#1686 2012-06-25 16:18:11

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

si eu sunt depasita de discutiile voastre

kata, crisul nu mai papa titi?????

sper sa iti fie de folos macar ceva din ce trimit smile

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1687 2012-06-25 16:19:55

prigatel
Hero member

janis, cu cea mai mare placere. cel mai sigur prin septembire, dupa incepe scoala ca pana atunci trebuie sa aranjam apartamentul, sa rezolvam trebuirle admistrative cu medici de familie, adeverinte pt scoala etc. nici nu vreau s ama gandesc. in ce zona stati in Bucuresti?
garga, kata va multumesc mult pt sfaturi si indrumari. recunosc ca sunt putin confuza. nici nu stiti cat conteaza ca am cu cine vorbi si pe cine intreba cand am o dilema. cu medicul stau 30 de min si gata. ma mai vad peste o luna sau cine stie cand.
aveti idee daca digestiv e vreo problema daca combin marul cu legumele si carnea? stiu ca pe termen lung exista riscul sa se invete ca toate alimentele sunt dulci. nu vreau sa ii prepar mult timp asa, dar trebuia sa fac ceva sa le reaccepte. o sa incerc incet incet sa scad proportia de mar si sa o cresc pe cea de legume.

Ultima oara a fost editat de prigatel (2012-06-25 16:41:07)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

#1688 2012-06-25 16:28:40

JanisJoplin
Platinum member

In militari,ca si voi smile
Doar ca noi la capatul militariu-ului...spre autostrada...si voi mai in interiorul cartierului din cate am citit.
Noi stam aici :
http://www.militari-residence.ro/
Nu cred ca era cartierul asta cand ati plecat voi.....

#1689 2012-06-25 16:41:41

katami
Platinum member

gargarita a scris:

kata, pai de ce... sad

pt ca eu eram bun bazata ca al meu nu e alergic la ou, peste oceanic, soia, rosie.. gluten grater si acu stau si ma gandesc... mie mi se parea mereu ca el face gaze de la ou, dar nah, de cand vazui anticorpi zero, i-am dat la greu (mai ales ca e greu sa combini alimentele fara niciun lactat ca sa iasa un meniu, stii si tu...).

adina hjarta

ally, ba da, cris papa titi, dar numai inainte (si uneori dupa) somnuri. nu de 100 de ori pe noapte, ca inainte, si ziua fara numar wink asa ca, daca te bate gandul rotfl

#1690 2012-06-25 16:45:25

prigatel
Hero member

uauuuu, super frumos. nu, nu era cartierul asta. eu am crescut in militari, pe langa gorjului. acum stam in drumul taberei, la favorit, dar vin destul de des la ai mei in militari, asa ca ne vom vedea fara probleme.
o sa studiez mai atent rezidenta aia si o sa te mai intreb una alta de cum este in concret sa traiesti acolo ca una este reclama pe net si alta realitatea....

Ultima oara a fost editat de prigatel (2012-06-25 16:47:14)

#1691 2012-06-25 16:57:28

JanisJoplin
Platinum member

Priga eu sunt super multumita..e ca in reclama de pe site...si preturile sunt muuult mai mici decat la toate ansamblurile rezidentiale..ca noi vroiam neaparat apt nou.
Singura chestie este ca inca construiesc...in pozele de pe site e partea cartierului din 2009 si 2010. Eu stau pe partea stanga a cartierului...unde nu erau decat 2 blocuri in 2011,de abia facute.si au mai facut 7 in jur...maaare praf dar deja sunt pe final,f rpd construiesc..muncesc si ziua si noaptea.acum cu noile blocuri ne-au tras si un loc de joaca mai mare...ca ne inghesuiam la aia acolo in partea veche sa zic asha.
Cred ca in juma de an maxim o sa arate frumos,ca daca termina toate blocurile..ne aranjeaza si pe noi frumos ca pe aia din poze lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.