homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18-88

#1654 2012-06-25 12:10:45

ally_na
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-25

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18

pffffffff......te inteleg perfect cu nesomnul...iar sunt in faza " fac orice numai sa scap de alaptat"...copilul meu e  dependent de tzizti noaptea , se scoala de n ori, nu mai stiu numarul, d ela 2-3 dimineata incepe , tzitzi stg, tsitsi dr....nu ,mai pot...si eu evit s aimi fac analizele ca imi  este teama de ce o sa " gasesc"

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1655 2012-06-25 12:12:34

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

garga, din ce mi-a explicat ea lipsa manifesarilor cutanate si respiratorii plus testele de sange negative inseamna ca nu are alergie. cum predomina manifestarile digestive (scaun cu mucus, hematii oculte, schimbator cand tare cand diaree si miros urat) plus agitatia din timpul somnului ea sustine ca este intoleranta (aici pt ei sunt 2 lucruri distincte) adica pt moment sistemul ei digestiv este incapabil sa accepte proteina asta. dupa minim 6 luni de regim, daca simptomatic este bine ii vor face iar reintroducera controlata a laptelui de vaca (din pacate nu vom mai fi aici asa ca sa vedem daca si cei din tara sunt de acord cu schema asta de tratament). pt moment mie nu mi se pare ca ar fi mai bine, dar mi-a zis sa astept minim 2 sapt de regim strict.

am vazut pe net cutia voastra de lapte. este identica cu cea pe care o avem noi. noi avem almiron pepti 1 de la nutricia. avem nr. 1 ca asta avea ca mostra si mi-a zis sa incerc sa vad daca il accepta ca e f scump. daca ii e bine sa ii cumpar dar nr. 2. aici nr. 1 a pana la 6 luni de 400 sau 800gr, iar nr. 2 de la 6 luni in sus numai la 800 gr. cum noi avem asigurare europeana de sanatate, deci platim asigurarile in tara, nu beneficiem de compensare aici.
mi-a mai dat si lapte formula de soia de la nutriben sa ii dau daca nu il vrea pe cel hidrolizat. dar nu mai vreau sa o inebunesc cu alta schimbare. plus ca am tot citit noptile astea pe net si se pare ca 10-35% dintre copiii cu alergie/intoleranta la proteina de lapte de vaca au alergie si la soia. asa ca decat sa risc sa dam in altele mai bine ramanem cu asta. bea mai putin cantitativ decat nan2, dar doarme mai linistit, nu se mai trezeste asa des si peste noapte mananca maxim o data lapte 100ml. inainte manca de cel putin 2 ori cate 120ml. ma gandesc ca daca i-ar fi foame si acum s-ar trezi sau ar plange si nu ar mai readormi daca nu i-ar placea ce ii dau cum sau nu ar fi satula.

lucky, nu poti macar in weekend sa il lasi cu cineva sa dormi? trebuie sa iti rezolvi probleme de sanatate. macar cu tiroida. la sfaturi sunt buna, stiu ca e greu si timpul nu ajunge, dar daca pici tu....sanatate multa!

Ultima oara a fost editat de prigatel (2012-06-25 12:19:36)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#1656 2012-06-25 12:12:45

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

neatza
nu ammai apucat sa va scriu...am mai citit de pe telefon,dar de scris n-am putut.am veniy aseara de la tara si aici e ff cald...era si la tara cald,dar nu ca aici...bang

kata nu am vazut mesajul pt myla..cred ca nu am citit

myla ma bucur ca ati scapat si ca acum fabi mananca par

nu stiu ce am mai citit pe aici ,trebuie sa citesc din nou ca am uitat

parca a nascut cami si alina,nu?
felicitari pt amandoua si sa se refaca repede si sa le traiasca bebeii

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#1657 2012-06-25 12:36:51

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Lucky par  vorba lui Priga daca ai avea cu cine sa l lasi, macar 2 ore intr-o zi  macar.of    sad   par 

Priga, dar ai incredere in doctorul acela ca i a pus un dignostic corect 100 la suta? pf..greu si la voi

Sweety, buna par  ce face AnaMaria? cald tare dar acum nu mai e chiar asa cald, aici sunt 27 gr. dar e mai racoare in partea asta..

Eu beau cafea..vrea cineva? chicot  cu lapte. am baut 3 cani dar jumatat cu lapte. nu beau de obice, dar sunt stresata acum si ma relaxeaza.

Garga, cat are Stef?

Angel , sunt sigura ca ai scapa de zgripturuaica foarte repede lol imi place de tine. baba nebuna , aoleu ce i as mai face si eu. auzi sa mi zica mie ce sa fac cu copilul meu

Ultima oara a fost editat de LikeIt (2012-06-25 12:46:49)

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#1658 2012-06-25 12:37:00

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Of, Prigatel, cand citesc si despre voi...sad Macar bine ca s-a gasit un diagnostic.

Ma duc sa ma intind langa bebelacus.

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

Publicitate

loading...

#1659 2012-06-25 12:54:05

ally_na
Hero member

like trimite si la mine o ceasca smile..am baut una deja dar mai vreau big_smile

priga bine macar ca stii acum pe ce drum sa mergeti

garga voi cum mai sunteti?

Ultima oara a fost editat de ally_na (2012-06-25 12:54:43)

#1660 2012-06-25 12:54:48

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

avem si noi 3 dintisori sus dance

off cat e de cald
like it ,anamaria e bine,insa e prea cald,e agitata de la caldura asta si aerul ni s-a stricat si aia nu au venit sa-l repare,daca nu vin in 2 zile le fac reclametie la proctectia consumatorului...ca e in garantie,cand naiba vin,cand trece vara si mor de cald?

dupa masa ne ducem pe la plaja,ca sapt trecuta n-am puttu merge ca mi-au venit uratii si vreau sa ma brionzez ca sunt albaaaa

off priga,bine ca aveti un diagnostic,nu stiu ce sa zic...si medicii astia,unii zic intr-un fel,altii in alt fel...cand o sa vii in tara cine stie peste ce dai,alte pareri

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#1661 2012-06-25 12:58:41

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Mamici, va multumesc din suflet pt incurajari! hjarta
Incerc sa ma linistesc, sa nu ma mai gandesc la asta macar o zi, si poate asa imi vine in cap o solutie salvatoare...  supa

Sweety, si eu vreau la plaja, am picioarele albe branza si pe spate am bronz de tranctorista, am vreo 3 randuri de modele de bretele...  forgetit

#1662 2012-06-25 13:18:01

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

hello wave

Razu multam de detalii kram

Like multumim de felicitari smile . Si vreau si eu cafea... cam o tona big_smile

lucky chiar ma tot gandesc la alde voi de alaptati atata cum de rezistati, caci eu una nu mai pot. Cateva zeci de minute dormite noaptea si ziua sa fii in priza mereu, sincer eu una nu mai rezist. Ma stoarce de ultima picatura toata noaptea si daca se departeaza de mine ma apuca cu mainile infipte pana ajunge cu gurita la san, sau sta pe loc si trage pana ajung eu la gura lui lol . Rad eu rad, dar are o mama tare irasciliba, care uneori cu greu mai poate sa-i faca poftele... sad . tare greu e singura cu un bebe mic acasa!

Myla asta cu lamaia n-am mai auzit-o lol . Eu mai bag zeama del a o lamaie cu miere cand simt ca ma ia cu lesin, dar n-am vazut sa nu mai am lapte nustiu

Papu sa se rezolve situatia asta urata cu bine kram

In rest nu mai stiu ca am creierii obositi tare

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1663 2012-06-25 13:33:56

ally_na
Hero member

smart de ce singura ??? sad

stai sa vezi cand mai creste si iti ridica bluza si are preferinta ..tzitzi stanga...si uite asa big_smile

eu nu cred faza cu lamaia big_smile, pai eu dc ma storc acum tasneste laptele ca ii dau vecinului de la firma in cafea lol zau...parca ieri am nascut , asa tasneste si bag la limonada cu lamaie ...

Ultima oara a fost editat de ally_na (2012-06-25 13:35:36)

#1664 2012-06-25 13:49:34

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

ally lol lapte de cafea
singura pt ca al meu are un serv unde e mai mereu plecat, libere nu prea exista, asa ca mai mereu suntem singuri sad

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1665 2012-06-25 13:51:01

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

priga, la noi abia dupa 3 saptamani s-a vazut o ameliorare si dupa 4 saptamani a fost cu adevarat ok. sa nu renunti dupa 2 saptamani daca nu vezi schimbari. doc a zis ca e nevoie de timp ca se remita inflamatia.
acum imi dau seama de ceva, apropo de inflamatie. stef a facut analiza numita calprotectin din scaun. valorile au iesit putin peste limita, ceea ce sugereaza o inflamatie produsa de o INTOLERANTA alimentara usoara. asa scria la rezultat, INTOLERANTA  hmm

Alli, Smart, dragele de voi  kram  kram  kram  tare greu trebuie sa fie.

LE am facut niste corecturi, scrisesem prostii.

#1666 2012-06-25 13:53:17

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

alli, destul de bine suntem. ar fi destule de care sa ma plang dar daca compar cu perioadele cu adevarat rele, acum este nimica toata smile multumim par

LikeIt a scris:

Garga, cat are Stef?

ce anume? big_smile

#1667 2012-06-25 14:10:44

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Hello! Sunteti vorbarete ayi...
Smart, cu placere1 Ce faceti voi-
Like, va pupam!
Sweetz, fa reclamatie, fa scandal. Eu sunt alba toata, dar nu am timp d eplaja. Trece vara deja....ufff!
Pupam pe toata lumea!

Papu, imi pare rau de situatie. Daca nu este solutie, si eu as alege apart micut.

Ultima oara a fost editat de razu (2012-06-25 14:18:18)

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#1668 2012-06-25 14:27:33

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Lucky imi pare rau ca nu te simti bine, macar dormi si tu cand doarme Tudi.

Maria a facut si ieri si azi la olita pisi, dar cu plansete. Zilele trecute i-am dat chilotei si a facut pe ea. Nu am certat-o, din contra, i-am zis ca nu-i nimic si data viitoare sa nu mai uite si sa faca pisi la olita.

Azi a simtit ca ii vine si au trecut=o toate trapsiratiile pe olita, am luat-o leaorca de acolo. I-am zis ca nu e nimic, am aplaudat ca a facut acolo dar ea nu se linistea deloc.Nu inteleg unde am gresit, nu vreau sa asocieze lita cu bau bau mai ales ca nu a fost certata

Ultima oara a fost editat de Andreed (2012-06-25 14:29:39)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1669 2012-06-25 14:35:06

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Asa e si Iulia, tipa si nu vrea sa stea pe ea... Acum zice cand face caca, dar tot in pampers... Daca dau sa o pun pe olita, nu face, ii trece si chiar nu as vrea sa se constipe si mai rau...

#1670 2012-06-25 14:43:03

ally_na
Hero member

eu nu cred ca ati gresit. doar sa le lasati pe ele cand vor sa se puna la oala...

andrei face pipi sigur la oala...caca , sigur ar face pe el, dar ma prind cand ii vine si il intreb si atunci imi zice da...si il pun sau stai putin si face pe el big_smile

daca e in fundul gol prin casa si simte ca face caca si e oala la indemana ( cum este in general in sufragerie sa o vada) se aseaza singur pe ea...

azi de ex a descoperit boabe de porumb in caca ( ieri a luat cateva bobite si nu le-a digerat bine) si a ajuns la concluzia ca NU mai mananca ca ce manaca e in caca big_smile..asta a VRUT sa inteleaga dupa ce i-am explicat procesul de digestie

Ultima oara a fost editat de ally_na (2012-06-25 14:45:22)

#1671 2012-06-25 14:48:12

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Pai Alina, eu nu am pus-o fortat. A zis ca face, si am asezat-o pe olita si ea s-a inhibit. Oare e prea mult, si faza cu chiloteii si olita? Totusi acum e mare si intelege, nu ar trebui sa fie asa. Eu am impresia ca ea considera ca e de rau daca face pisi la olita.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1672 2012-06-25 14:49:41

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

mersi, garga. nu am degand sub nici o forma sa renunt. dupa 2 sapt repetam analiza de scaun sa vedem daca mai ies hematii ca sa am rezultatul cand merg la medic (peste 3 sapt). apoi in funtie de rezultat si de cum se simte ioana vom stabili cat va dura regimul si ce vom face in continuare. mersi mult de tot. la noi asa a zis. ca nu e alergie, e intoleranta.

Ultima oara a fost editat de prigatel (2012-06-25 15:23:08)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.