homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18-87

#1635 2012-06-24 22:43:45

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18

Andreea, macar cu cereale de vreun fel din multe feluri care exista?

LLolli, pupam si noi par

#1636 2012-06-24 22:47:44

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Garga, da cu cereale il mai mananca. II mai fac lapte cu fulgi de porumb sau ii mai dau cereale din alea de bebe. Ce sa ii fac? Cum ma vede cu iaurtul in mana cum zice : Nu nu nu lol
De branza nici nu se atinge, am mancat cu pofta in fata ei si degeaba.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1637 2012-06-24 23:39:22

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

Uau garga,ce repede a nascut camy!Mi-e fricaa!Pe 7 fac si eu eco si ma programeaza;am  facut atatea eco de mi s-a luat...si toate la privat!

Nici Serban nu mananca grozav,a facut cura de cirese de ceva timp;le adora si rau nu cred ca-i fac,desi mai mananca si cu samburi;e asa comic,daca le vede prin cariticele sau prin pomi pe aic,ii vine apa-n gura si se preface ca le aduna si mananca de pe pagini...oricum,fructe a mancat mereu cu placere;l-am invatat si la piersici,capsuni...dar carnita nu prea-i place;rar mananca cu placere masa de pranz;astept legumele din gradina,poate i-or placea...

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#1638 2012-06-25 01:16:17

gargarita
Moderator

Andreea, tot e bine daca papa un pic de laptic acolo, cu cereale sau ce-ar fi.

Lili, fii curajoasa  kram

da, asa am inteles de la Camy, ca nu se risca sa te apuce travaliul, data fiind cezariana din trecut, si te cheama mai devreme decat la prima sarcina.
ce scump e puiul tau cu ciresele lol hjarta Stef n-a mancat fructe absolut de loc vreo luna- doua. acum a inceput sa pape de cateva zile si ma tot minunez. poate ne mai arati si noua poze cu Serban smile

#1639 2012-06-25 07:57:12

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Neatza buna!

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

Publicitate

loading...

#1640 2012-06-25 09:00:16

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

neata mamici

Myla puss ufff prin ce ati trecut, ma bucur ca sunteti bine acum , fabi e un dulce , iti vine sa il papi tot, multa sanatate
iar pe soacra-ta, redeschid oferta, vrei sa te scap de ea ? rotfl

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1641 2012-06-25 09:10:28

Papucica
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-30

Neata si de la mine!

Nu am citit nimic, va pup pe toate! puss
Eu sunt ffff suparata, nu ne mai ajungem cu banii, nu ne mai permitem sa platim chirie aici, a fost sotul si a vazut un apartament mai mic, in care am putea sta fara sa platim chirie, dar e prea mic, are decat un sifonier, nu am unde sa pun toate hainele si incaltamintea, gazele sunt la butelie, nu am nici balcon, e la etajul 2 din 4, deci nici lift... Eu nu am putut sa ma duc sa vad pt ca Iulia dormea, a fost sotul, din ce mi-a zis el e prea mic pt un cuplu cu copil... Dam din colt in colt, nu avem nici bani si nici unde sa ne ducem... grater grater grater
Mie groaza sa ma gandesc ca iar trebuie sa ma duc printre straini, unde nu stiu pe nimeni, nu stiu zona... asa m-am saturat, parca suntem ai nimanui...

#1642 2012-06-25 09:31:26

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

Neata.
Da garga,o sa pun poze,ca acum sunt mai libera,de azi concediu!

Papu,imi pare rau,dar veti rezolva voi cumva;sanatosi sa fiti,nu?

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#1643 2012-06-25 09:32:09

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Neata mamici  puss  kram

Papu imi pare tare rau de situatia prin care treceti.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1644 2012-06-25 09:43:27

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Neata mamici!!! par

Papu supa

Lili goodluck   o sa fie bine.. goodluck

Asa mi e lene sa iesim afara ca e ud pe jos si piticu meu iar se tavaleste daca ies afara dar trebuie..

Angel rotfl2   te pricepi bine?? chicot

Ultima oara a fost editat de LikeIt (2012-06-25 09:44:12)

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#1645 2012-06-25 09:46:30

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

like lol eu i=am facut oferta asta lu myla de cand era gravida si trebuia sa faca nunta rotfl
dar acum redeschid oferta , pai cum sa intarce copilul aiurea , a naibi zgrimpturoaica

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1646 2012-06-25 09:54:31

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

neatza!

papu, sincer imi pare rau. poate va fi ceva temporar si daca reusiti sa va reveniti cat de cat cu banii poate o sa suportati altfel situatia. e greu, dar sa ne fereasca dzeu de necazuri adevarate. par

noi suntem bine, sa zicem. ioana accepta si bea laptele hidrolizat Almiron Pepti, cereale speciale care nu contin nici un pic de lapte. ieri am reusit sa o fac sa manance si piureul amestecand legumele si carnea de pui cu mere sa fie mai dulce si a ras tooot. ea nu mai manca de saptamani legume si carne.
problema e ca la vreo 2 zile de cand am inceput cu laptele asta i-au aparut nici bubite mici pe burtica ca o spuzeala. or fi si de la caldura. e posibil ca formula asta hidrolizata sa ii provoace alergie? teoretic nu are proteina de vaca activa. are insa lactoza. sa aiba intoleranta si la lactoza?
garga, laptele pe care il folosesti tu e hidrolizat cu sau fara lactoza? de ieri de cand au aparut bubitele nu s-au extins, nu sunt mai intense. nu i-am oprit laptele. i-am dat cu o crema hidratanta si sa vad daca se atenueaza sau se inmultesc. voi la ce gastro ati fost? in bucuresti? ca banuiesc ca vom avea si noi nevoie si intara de cineva care s ane urmareasca si sa ne indrume. imi zici si mie ce lapte, cereale, paine ii dai. voi aveti alergie sau intoleranta la proteina de vaca?
aaa, e umflata in partea de sus, dreapta si tare maraita asa ca se pare ca ne iese si un dintisor, dar nu in ordinea obisnuita... traiasca si in aceste momente manduca!!!!
in rest, vlad e in vacanta. a terminat cu note bune, e sanatos si incantat ca ne intoarcem in tara la bunici. miercuri ioana face un an si ne pregatim. apoi incepem sa ?demontam? tot pe aici. la sfarsitul lui iulie plecam. imi e teama de cum ne vom descurca acasa, dar pe de alta parte imi e atat de dor de familie... sunt aproape 5 ani de cand am plecat....

Ultima oara a fost editat de prigatel (2012-06-25 10:18:22)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#1647 2012-06-25 10:03:09

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Neata smile

Papu, imi pare tare rau  supa Sincer, eu as alege acel micut apartament daca nu platesc nimic chiar daca e foarte mic spatiul.

Priga, poate e de la caldura.

Lili, curaj smile Stii cum e, ai mai trecut prin asta.

#1648 2012-06-25 10:56:39

gargarita
Moderator

'neata puss par

Papu, offf, ce situatie supa sper sa gasiti solutie.

Priga, Aptamil pepti contine lactoza. noi nu avem probleme cu lactoza. exista si formule cu proteina extensiv hidrolizata si fara lactoza. dar stiu ca voi ati fost pe lapte pentru lactoza parca  nustiu Stef are alergie. n-am auzit de intoleranta la proteina, nu stiam ca exista.
gastroenterologul este in Bucuresti.
biscuiti ii dau de la Organix, exista cateva sortimente fara lapte.
ii mai dau si rondele de orez de la Organix. cereale tot Organix sau din gama Milupa bio. dupa paine nu se omoara dar daca e sa-i dau, ii dau facuta in casa.
sincer, mie mi s-a parut o imprudenta din partea medicului sa va zica sa schimbati formula brusc. orice formula de lapte se schimba treptat.
sa iasa usor dintisorul  puss

#1649 2012-06-25 11:08:03

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

da, garga. am intrebat expres. si mi-a zis ca laptele cu proteina ii face rau asa ca sa il intrerup imediat sa nu ii mai agreseze organismul. si sa ii dau direct laptele asta care este hidrolizat, dar pe eticheta nu scrie daca partial sau extensiv. scrie ca e hidrolizat si cu lactoza special pt cei cu alergie la proteina de vaca. ea a mancat pana acum lapte nan2 cu lactoza. am fost mai de mult 2 sapt cu unul fara lactoza sa vedem daca se amelioreaza si nu a fost nici o schimbare. si cum analizele pt alergii au iesit bune mi s-a spus ca nu are nici o problema cu lactoza. asa ca acum nu inteleg de ce ar face vreo reactie la laptele asta. teoretic nu mai contine ce o deranja pe ea - proteina de vaca. cu atatea schimbari si incercari imi e sa nu ii dea de tot peste cap digestia si sistemul imunitar.

in romania se compenseazxa produsele pentru copiii cu problema asta? aici, cine este platitor de taxe si este inscris in sistemul de sanatate de stat spaniol, are subventionat laptele 90% pana la 2 ani. ii dai aptamil pepti 2 cu latoza de la milupa? cat e o cutie in tara?

iarta-ma ca intreb atatea, dar inca nu stapanesc bine situatia si abia ma descurc aici sa gasesc ce trebuie prin magazine si trebuie s avenim acasa und enu mai stiu ce se gaseste dupa atatia ani, ce preturi sunt, in ce  magazine e mai ieftin.... daca persista bubitele o sa merg la urgente sau la gastro daca reusesc sa ma primeasca mai repede de 12.07 cand avem programare.

Ultima oara a fost editat de prigatel (2012-06-25 11:22:00)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#1650 2012-06-25 11:22:37

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

mamici puss

Papu, curaj...va aveti unul pe celalalt, sunteti o familie. puss Are grija Dumnezeu de voi! Nu fi descurajata, te rog.

Eu m-am trezit pe la 6 dupa o noapte cumplita. Mi-e atat de rau de abia ma tin pe picioare. Nu stiu cum voi face fata azi pe aici. Nu l-am scos pe Tudi afara azi pt ca nu poooot. grater De abia i-am facut o ciorbita de salata pt pranz. Sunt o neputincioasa. grater

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#1651 2012-06-25 11:44:46

gargarita
Moderator

lucky sad   kram

priga, presupunand ca exista si intoleranta la proteina (nu zic ca nu este dar mi se pare ciudat ca n-am auzit pana acum), cum o fi facut diferenta fata de alergie? doar pe baza sangelui din scaun?  hmm parca am indoieli ca ar fi un simptom specific.
daca n-au fost schimbari cat a papat lapte fara lactoza, eu n-as da vina pe ea.

nu se compenseaza laptele. stiu ca la un moment dat, pentru familiile cu venituri mici se dadeau 2 cutii de lapte pe luna ( unul anume), nu stiu daca se mai practica. nici vorba sa se compenseze laptele dietetic.
Aptamil pepti de la Milupa papa Stef, dar nu este pe numere, este acelasi pentru toate varstele. aproape de 90lei cutia de 400g, adica vreo 20 euro.

nu-ti face griji, intreaba-ma ce vrei tu.

#1652 2012-06-25 11:47:13

ally_na
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-25

ziua buna

lucky dar ce ai ???

papu, imi pare rau ptr situatie, dar eu , zic cum zice si ruxxy, daca nu platesti nimic la acel apartament poate e mai bine sad, dpamne ajuta sa reusiti ( stiu ca si la noi in bl e un apartament cu 2 camere de inchiriat, dar cred ca e scumput sad ), ceva genul la 300 euro parca...

andu e cu mama afara, il asteapta pe mos craciun rotfl

l-am tuns

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1653 2012-06-25 11:53:09

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Alina, m-a ajuns oboseala, cred. sad Ma doare si ficatul de cateva luni si n-am avut timp sa merg la dr. Si mai e si tiroida si... grater

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.