|
Nu esti logat.
Exista viata dupa chiuretaj?!-5#77 2012-06-08 15:52:47
Re: Exista viata dupa chiuretaj?!pai atunci nu inteleg, ea ce a zis cand a aflat ca e insarcinata? o parere trebuie sa fi avut... de asta nu inteleg de ce a fost nevoie sa iei tu hotararea asta si nu ea Offline #78 2012-06-08 16:01:02
Re: Exista viata dupa chiuretaj?!"s-a intamplat..il dau afara, il pastrez"...astea erau vorbele ei...ii era indiferenta situatia, ceea ce conta era doar ce spunea idiotul acela, pe el sa nu il piarda..nu s-a opus in niciun fel in final, era oarecum relaxata, doar speriata de doctor si de spital.. vrreau si eu sa fiu miresica Offline #79 2012-06-08 16:17:26
Re: Exista viata dupa chiuretaj?!si daca idiotul care a parasit-o o vrea inapoi acum, poate il va primi inapoi cu bratele deschise. Offline #80 2012-06-08 16:19:40
Re: Exista viata dupa chiuretaj?!hmm..idiotul ala va avea o discutie cu mine si mama, a jucat doar teatru, nu era nimic concret intre ei..il calc in picioare..nu am urat niciodata pe nimeni, insa acum urasc. vrreau si eu sa fiu miresica Offline #81 2012-06-08 16:20:02
Re: Exista viata dupa chiuretaj?!onyca, faptul e consumat! e o decizie care nu mai poate fi remediata! ai facut bine, ai facut rau, nu are rost sa innebunesti acum si sa te dai cu capul de pereti pentru decizia facuta! viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline Publicitateloading...
#82 2012-06-08 16:21:40
Re: Exista viata dupa chiuretaj?!da, foarte bine zis, pink Offline #83 2012-06-08 16:26:27
Re: Exista viata dupa chiuretaj?!imi reprosez faptul ca nu am avut mai multa grija de ea si nu i-am explicat cum sta cu relatiile sexuale, atatea metode erau si nu am stiut sa discut cu ea. vrreau si eu sa fiu miresica Offline #84 2012-06-08 16:34:51
Re: Exista viata dupa chiuretaj?!am stat mult sa ma gandesc daca postez sau nu la topicul asta. pentru ca din pacate toate topicurile cu subiectul asta au degenrat... in ceea ce a degerat si asta.
faptul este deja consumat, nu ne-a cerut nimeni parerea cu privire la legitimitatea sau moralitatea lui, onyca ne-a cerut un sfat vizavi de sentimentele cu care se confrunta ea azi. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #85 2012-06-09 16:34:17
Re: Exista viata dupa chiuretaj?!onyca daca spui ca esti credincioasa puteti merge la biserica la spovedit sunt sigur ca asta o sa va ajute. Offline #86 2012-06-09 21:22:55
Re: Exista viata dupa chiuretaj?!Poate ca" sunt multe...poate ca avea probleme,poate ca nu,de unde stim?stia atunci doctorul?sau putea vreun doctor sa garanteze asta? fiecare copil are dreptul la viata.Numai ca noi....de ce sa nu acceptam adevarul? acum ca sora avea probleme si nu putea sa decida singura e altceva, daca asa e...acum eu n am inteles daca avea ea sigura putere de decizie sau nu.. sunt de acord cu Denorah si cu Blue. Ultima oara a fost editat de LikeIt (2012-06-09 21:27:01) "Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric." Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill Offline #87 2012-06-09 22:35:54
Re: Exista viata dupa chiuretaj?!cred ca a inteles fiecare parere pro si contra nu facem acum un sondaj sa vedem cati suntem pro si cati contra ... oricum trebui sa fii puternic sa iei astfel de decizii. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|