homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum va vorbeste ex ul/exa-2

#20 2012-08-21 23:28:31

dudu.f
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-09-01

Re: cum va vorbeste ex ul/exa

Ignora-l si o sa scapi de el.O sa ii scada interesul fata de tine dupa o vreme.Totusi din cate am socotit de 9 luni v-ati despartit.Ar fi trebuit sa ii treaca ..

“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi

#21 2012-08-21 23:33:36

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

Deci fazele astea sunt ff naspa si nu ar trebui sa existe. Stiu ce zic, eu am trait o relatie de 8 ani de zile si in ultimii 3  tot incercam sa fac o despartire gen "tranzitie usoara" dar ma suna non stop- aveam intr-o vreme Connex Cent cum era pe atunci...nici mancare de pisici nu puteam sa ma duc sa cumpar ca nu ma credea pe cuvant...El ma ameninta ca-i zice maicamii de o intrerupere de sarcina, ca imi da foc, si in final cand am rupt-o eu scurt mi-a furat cheia de la casa, a inceput sa strige pe strada ca eu sunt nebuna si ca sunt nevasta lui( nu eram tongue ), etc a fost...horror...Never again, I hope to God.
Eu de chestii din lumea fizica, palpabila nu ma tem- vorbe, amenintari chiar si imbranceli, pe mine cel mai mult ma intriga nebunia si prefacatoria unora- ca exista multi smintiti pe lumea asta... daca ti-e frica eu in locul tau as merge, in caz ca tot asa continua,  si la biserica. S-ar putea sa recurga la chestii mai nasoale daca vede ca pe fata n-are "succes".
A propos de biserica, tu si fostul erati cum se zice in popor "pocaiti"-as in baptisti, etc sau de ce face asa big deal din "oralitatea la Creanga" ? smile

I love you. Remember. They cannot take it

#22 2012-08-21 23:48:46

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Barbatii, in general, zic ca esti curva daca o sugi pe-a altuia. Nu tine de religie, doar de faptul ca n-o sugi pe a lor lol

#23 2012-08-21 23:53:06

dudu.f
Sr. member

M-ai dat pe spate cu afirmatia ta. Si acum inca rad

“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi

#24 2012-08-22 02:06:22

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

iti dai seama ca nu e nrmal ca un ... nene din asta sa ti tulbure tie linistea si confortul casei tale ?
sesizez ca ti ar fi ceva teama de el ... si cu asta castiga el teren si are el avantaje si isi permite orice, ca pe tine te atinge, si tie iti este teama si el obtine exact ce vrea ...

Publicitate

loading...

#25 2012-08-22 08:52:10

arianaliz
Full member
Inregistrat: 2009-12-05

dudu.f : el zice ca eu inca il mai iubesc da nu vreau sa recunosc, si ca stau cu actualu doar ca sa ii fac eu in ciuda..
ani88 :  suntem ortodoxi, dar a mei nu sunt obisnuiti sa doarma prietenii la mn, sa lipsesc eu de acasa, mai ales tata sa ma vada in ipostaze mai "sweet".. sunt singura la parinti, si nu prea stiu ei ce se poarta acum big_smile
cata.cata : teama.. nu stiu daca teama, da iti dai seama cum mi ar pica daca s ar trezi sa spuna alor mei cine stie ce despre ce am facut, indiferent pe cine ar crede ai mei. fum fara foc nu iese. daca sa zicem chiar imi era frica m as fi desp de actualul cand a amenintat prima data ca ii rupe un picior sau ca il omoara.

In the end, we only regret the chances we didn't take, relationships we were afraid to have, and the decisions we waited too long to make.

#26 2012-08-22 09:30:21

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

bai deci io pe ala l-as bate pana i-ar suna apa in cap; da' cu ce drept isi permite el sa se creada vreun zeu cu puteri asupra ta? la fel cum el si-o poate trage cu oricine, la fel si tu poti s-o faci cu cine vrei.
daca situatia era viceversa, pe tine acum te stia tot orasul drept "nebuna aia penibila care nu intelege ca-i gata treaba intre noi"; dar asa, masculul are toate drepturile, nu?

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#27 2012-08-22 09:46:52

arianaliz
Full member

deci credema ca nu iam zis niciodata daca faci aia poate ne impacam, de fiecare data cand deschidea sub, ii spuneam ca nu il mai vreau, ca sa nu se mai gandeasca la mine, sa isi gaseasca pe cineva, sa isi refaca viata.
azi am vb cu iubi si daca nu termina mergem la politie. oricum am mesajele ca le arat..

In the end, we only regret the chances we didn't take, relationships we were afraid to have, and the decisions we waited too long to make.

#28 2012-08-22 10:37:05

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

Iisuse ce citesc aici e demn de ID INVESTIGATION. Am vazut o emisiunea similara '' Stalker'', ce povesteau femeile alea ceva de genul povestii tale. Unele au sfarsit prin a fi omorate. Fereasca D-zeu de asemenea psihopati.

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2012-08-22 10:37:23)

What doesn't kill me, makes me stronger

#29 2012-08-22 10:52:24

arianaliz
Full member

Doamne fereste sa se ajunga acolo.
pe de o parte il inteleg, dar totusi, nu am fost casatoriti, nu sunt copii la mijloc, nu l-am inselat, nu am vb urat cu el.
e un om care nu stie ce vrea. acum ma gandesc cum au putut trece 4 ani...

#30 2012-08-22 12:03:33

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

arianaliz a scris:

Doamne fereste sa se ajunga acolo.
pe de o parte il inteleg, dar totusi, nu am fost casatoriti, nu sunt copii la mijloc, nu l-am inselat, nu am vb urat cu el.
e un om care nu stie ce vrea. acum ma gandesc cum au putut trece 4 ani...

oricum umbla pe calea legala sa ii puna interditie sa se apropie de tine.
uite una dintre povesti. Sunt ff multe cazuri. Eu am urmarit mereu emisiunea asta, si vb si un psiholog .

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2012-08-22 12:05:22)

What doesn't kill me, makes me stronger

#31 2012-08-22 15:31:52

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Eu nici cu inregistrari de apeluri si mesaje de la el nu am rezolvat mare chestie la politie. Mai si facea misto un politai de mine ca "vai, baiatul ma iubeste asa mult ca s-ar omori pentru mine si eu vreau sa scap de el"... si aia alti tampiti. In timpul asta, pe mascul il durea in cot ca umblu eu pe la politie, zicea ca nu se opreste indiferent ce as face. S-a oprit de la sine dupa lungi asteptari...

#32 2012-08-22 15:39:44

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

asa am patit si eu cu fostul meu prieten.nu vroia sa accepte faptul ca nu mai sunt cu el si ma suna mereu,imi trimitea mesaje,ma ameninta si pe mine si pe actualul meu prieten.uneori mai avea accese de furie si venea si imi batea in usa.dadea cu picioarele in usa,urla pe la geamuri etc. l-am lasat  asa,nu m-am coborat la mintea lui.i-am bagat nr in black list,am blocat apelurile cu nr necunoscut,iar cand a mai venit sa imi faca scandal acasa a iesit A. a avut o discutie ca de la barbat la barbat si l-a pus la punct.M-a mai deranjat de cateva ori,insa intr-un final a renuntat

Ne dorim si noi bebic

#33 2012-08-22 16:33:38

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

arianaliz, tu trebuie sa le spui parintilor, rudelor apropiate si prietenilor buni eventual (daca ai incredere 100% in ei si motive bune pt. increderea asta) si iubitului actual, ca te hartuieste asta si cine e el etc. asta asa de paranoia, in caz ca se ajunge la chestii urate, desi cum zicea omnia pare doar un latrat care in mod normal se rezuma doar la atat. oras mic, inteleg, e greu, dar cu luatul nr. de la altcineva... eu nu pricep, pai daca un amic de al meu da nr meu cuiva fara permisiunea mea si-o ia grav de tot, nu exista asa ceva. si vezi ca aceasta gandire "am incercat sa nu-i raspund dar e naspa sa sune telefonul non-stop" intra la categoria incurajat, cum ti-a imputat cineva mai sus si ai negat cu vehementa. nu raspunzi, blochezi numerele pe rand, cum raspunzi (nestiind ca e el), si aflii cine te suna, inchizi. punct. mai ramane doar sa vina la usa ta, de unde ar fi o idee sa-l potoleasca putin taica-tu. cat despre sex oral, se astepta sa o faci doar cu el si dupa sa te calugaresti? rotfl ce ratati, no offense, ca e fostul tau. parintii tai daca-s normali la cap si ii avertizezi ca asta face show, nu o sa creada, ar putea sa se oripileze doar la ideea ca-ti umbla astfel de vorbe. ca de faot asta e problema, nu ca faci, ca ca cineva isi permite sa vorbeasca despre asta. inca ceva: nu te cred ca nu ai intuit ce-i poae pielea in 4 ani, daca da, unde ti-era capul? nimeni nu se poate ascunde asa de bine, si cred ca si diferenta maricica de varsta dintre voi isi spune cuvantul (nu ca omul n-ar fi deosebit de imatur, dar astfel de combinatii nu-si au locul decat daca sunt doar de distractie de vreo luna-doua). nu vreau sa te judec, dar nu mi se pare ca ai ochii complet deschisi, sau nu i-ai avut pana acum. succes, ignore, ignore, ingnore, si fara exceptii ca o iei de la capat si vei scapa.

#34 2012-08-22 18:23:04

arianaliz
Full member

niciodata in 4 ani nu a avut reactii de genu. nu ar fi facut nimic sa ma supere, sa ma jigneasca si eu chiar lam jignit pe el la nervi si niciodata nu a rasp inapoi.
cat despre blocarea nr, spunetimi cum blochez un sg nr pe nokia. am incercat da nu am gasit.. chiar am vrut sa fac asta.
cat despre ochii deschisi, acum vad si eu ca nu iam avut, dar daca nu mia dat motiv in 4 ani de zile.. oricum faza cu spusu parintilor e de aseara, si chiar ma enervat de data si a terminat. eu am vrut sa ramanem in relatii bune si am trecut cu vederea da nu se mai poate.

#35 2012-08-22 23:03:35

arianaliz
Full member

cred ca innebunesc. ma face nesimtita, k a stat cu o scroafa ce suge penisuri. atunci cand se simtea bn era ok, acum is curva si alte cele.

#36 2012-08-22 23:06:51

dudu.f
Sr. member

Nu il baga in seama

Tu esti oxigenul care alimenteaza focul(pe el) ..nu faci decat sa te consumi.Nu ii raspunde sub nici o forma la provocari.Ar trebui sa se calmeze. Daca tu il tot alimentezi si ii raspunzi el o sa vina cu o alta replica si o sa o lungiti mult si bine.

#37 2012-08-22 23:15:07

AciDulaSs
Banat
Inregistrat: 2008-10-16

doamne arianaliz dar tie chiar iti mai pasa de el ... din moment ce reuseste sa te raneasca cu asemenea cuvinte si sa iti pese .... parca ai ales sa`l ignori ? acum ce faci ? ii dai atentie ?

#38 2012-08-22 23:15:29

arianaliz
Full member

zice ca ce fata o sa faca a mei cand o sa auda ce fata au:care suge penisuri. nu am crezut niciodata ca dupa o relatie de genu, se poate ajunge la asa cv.. chiar as merge la politie. se poate ca ulterior sa ma caute politia acasa?

si totusi nu stie nime cum pot bloca nr pe nokia?cesafac

Ultima oara a fost editat de arianaliz (2012-08-22 23:15:55)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.