|
Nu esti logat.
Cum va vorbeste ex ul/exa-4#58 2012-08-23 00:07:05
Re: cum va vorbeste ex ul/exaincearca si vezi, eu cred ca se poate bloca si numai un numar iubesc si sunt iubita Offline #59 2012-08-23 00:08:33
Re: cum va vorbeste ex ul/examam mai calmat dupa ce imi spuneti voi. oricum nu am crezut ca voi ajunge vreodata intr o asa situatie. vreau liniste. sunt obosita psihic deja... In the end, we only regret the chances we didn't take, relationships we were afraid to have, and the decisions we waited too long to make. Offline #60 2012-08-23 00:13:32
Re: cum va vorbeste ex ul/exaStrebuie sa poti bloca un singur numar.Eu la samsung imi adaug lista de telefoane care vreau sa fiu blocate.Sigur si la nokia e la fel. “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #61 2012-08-23 00:14:51
Re: cum va vorbeste ex ul/exala samsung puteam si eu...la nokia doar primite/iesite/internationale. nu gasesc pt un sg nr In the end, we only regret the chances we didn't take, relationships we were afraid to have, and the decisions we waited too long to make. Offline #62 2012-08-23 00:27:13
Re: cum va vorbeste ex ul/exaam gasit asta pe un alt forum iubesc si sunt iubita Offline Publicitateloading...
#63 2012-08-23 00:33:30
Re: cum va vorbeste ex ul/examultumesc. Maine si sun. Sper sa se poata face ceva.. Numa ca are nr de servici si o sa sune de pe ala... Sper sa pot bloca doua pe doua telefoane. In the end, we only regret the chances we didn't take, relationships we were afraid to have, and the decisions we waited too long to make. Offline #64 2012-08-23 09:31:27
Re: cum va vorbeste ex ul/exapoti cere si inregistrarea convorbirilor ca dupa aia sa ai cu ce merge la politie, dar asta inseamna sa vorbesti cu el. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #65 2012-08-23 09:33:58
Re: cum va vorbeste ex ul/exainregistreaza operatorul de retea? In the end, we only regret the chances we didn't take, relationships we were afraid to have, and the decisions we waited too long to make. Offline #66 2012-08-23 09:38:28
Re: cum va vorbeste ex ul/exada te duci si faci o cerere; nu stiu care e procedura completa, dar o colega a facut chestia asta; ce-i drept, a fost acum cativa ani, eram inca in liceu, dar daca se putea atunci sigur se poate si acum. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #67 2012-08-23 09:39:57
Re: cum va vorbeste ex ul/exaunde se face cererea? sau e de ajuns sa sun la rel cu clientii? In the end, we only regret the chances we didn't take, relationships we were afraid to have, and the decisions we waited too long to make. Offline #68 2012-08-23 09:47:05
Re: cum va vorbeste ex ul/exanu stiu sa-ti spun exact ce si cum, dar zic sa suni la relatii cu clientii si spui ca vrei sa iti fie inregistrate convorbirile pt. proba in instanta. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #69 2012-08-23 10:06:00
Re: cum va vorbeste ex ul/exapai o sa ma gandesc. deocamdata il las sa vad daca nu se calmeaza, pt ca nu as vrea sa ajung la politie cu el. dar daca continua nu o sa am de ales.. In the end, we only regret the chances we didn't take, relationships we were afraid to have, and the decisions we waited too long to make. Offline #70 2012-08-23 10:36:45
Re: cum va vorbeste ex ul/exaNu cred ca iti inregistreaza pt ca ii incalca lui drepturi. Se poate doar cu mandat de la parchet. Din experienta va spun ca operatorul nu iti da un numar de telefon care te-a sunat cu anonim sau ca nu iti dau desfasuratorul cand au ei niste interese “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|