homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum va vorbeste ex ul/exa-3

#39 2012-08-22 23:18:05

AciDulaSs
Banat
Inregistrat: 2008-10-16

Re: cum va vorbeste ex ul/exa

nu poti sa chemi politia doar pentru ca iti vorbeste urat ...

#40 2012-08-22 23:19:46

arianaliz
Full member
Inregistrat: 2009-12-05

nu sa o chem, daca merg sa fac plangere, ulterior pot sa vina ei la mn acasa?

In the end, we only regret the chances we didn't take, relationships we were afraid to have, and the decisions we waited too long to make.

#41 2012-08-22 23:22:30

AciDulaSs
Banat
Inregistrat: 2008-10-16

cam greu sa mergi si sa inregistrezi o plangere doar ca iti vorbeste urat ... trebuie sa mai fie ceva ... ca vine si iti da cu picioarele in usa sau ceva o urma de violenta ... sau te agreseaza in vreun fel fizic ... sau daca te ameninta ca te bate

Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-08-22 23:23:39)

#42 2012-08-22 23:24:33

arianaliz
Full member

am mesajele cu amenintarile si jignirile..

In the end, we only regret the chances we didn't take, relationships we were afraid to have, and the decisions we waited too long to make.

#43 2012-08-22 23:27:25

dudu.f
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-09-01

Da, pot sa vina smile

De ce ii dai apa la moara? Lasa-l ca o sa se calmeze..daca tu ii raspunzi mereu o sa il rascolesti si mereu o sa aiba lucruri care sa ti le spuna.
Auzi dar nu ai incercat sa porti o discutie ca de la barbat la barbat in care sa ii explici ca totul s-a terminat si ca nu se mai poate intampla nimic si in caz de ar mai fi ceva prin comportamentul lui iti face rau si te indeparteaza si mai tare?(Sa ii demonstrezi cu argumente ca nu are nici o sansa.)

Ce nokia ai?

//Later
Youtubeul mi-a raspuns cu rezultatele  : http://www.youtube.com/results?search_q … 2GKLb6FML0

Ultima oara a fost editat de dudu.f (2012-08-22 23:28:34)

“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi

Publicitate

loading...

#44 2012-08-22 23:31:45

arianaliz
Full member

de cand neam desp iam zis k nu mai e nicio sansa. si iam zis sa isi vada de viata sa sio refaca, sa nu mai imi poarte de grija.
pana acum cu vorba buna nu a mers, cu ignore la fel. mai ramane politia
c3 00

vreau sa il ignor, da chiar ma afecteaza treaba cu a mei, plus ca ar putea vb despre asta prietenilor lui si sa afle tot orashu...

Ultima oara a fost editat de arianaliz (2012-08-22 23:35:15)

#45 2012-08-22 23:39:53

dudu.f
Sr. member

Nu cred ca o sa rezolvi mare lucru cu politia smile
Si apropo de venit la usa...la mine au venit la tata la serviciu lol

“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi

#46 2012-08-22 23:41:35

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Tu nu intelegi ca el nu are cum sa demonstreze asta ? Va fi cuvantul tau impotriva unui barbat gelos, frustrat, care nu accepta sa piarda. Cine naiba o sa-l creada ? smile

#47 2012-08-22 23:42:51

arianaliz
Full member

asta ma opreste sa merg, ca apoi toti isi baga nasu sa afle care e treaba daca vad ca vine politia la tine acasa..
nu mai imi pasa de el. din partea mea poate sa dispara, da imi perturba viata si linistea. vrei nu vrei un astfel de mesaj te afecteaza...

#48 2012-08-22 23:46:24

arianaliz
Full member

_Summer_ a scris:

Tu nu intelegi ca el nu are cum sa demonstreze asta ? Va fi cuvantul tau impotriva unui barbat gelos, frustrat, care nu accepta sa piarda. Cine naiba o sa-l creada ? smile

dar celor din jur o sa le intre in cap asta chiar daca nu e demonstrat. stii cum e: ca daca sa !! cu ala si acu e cu altu e curva..

#49 2012-08-22 23:49:29

dudu.f
Sr. member

Dar prietenul tau actual nu te poate ajuta cumva in privinta asta?Poate il face el sa inteleaga care e situatia.

#50 2012-08-22 23:51:08

arianaliz
Full member

are cunostinta la politie, cam atat. si pe el la amenintat cu moartea acu vreo 2 luni. un prieten bun de al fostului ia spus sa se calmeze, de fapt toti ii spun asta, da nu intelege. isi face griji ca actualul nu e pt mn.

#51 2012-08-22 23:55:30

dudu.f
Sr. member

Dar daca tu nu ii raspunzi deloc.. Nu tel, nu mess, nu fb,...nimic nimic.Nu trebuie sa se calmeze?Ca doar nu o fi idiot sa latre de unu singur.
Eu cred ca trebuie sa ai probleme cu capul sa nu intelegi ca chiar nu se mai poate un lucru.

Ultima oara a fost editat de dudu.f (2012-08-22 23:57:31)

#52 2012-08-22 23:58:17

arianaliz
Full member

incep sa cred ca are pe bune... din ianuarie pana acum cere sanse, apoi sia gasit pe una, nici nu ar mai putea fi cu mn, apoi ca is dragostea lui si ca doar pe mn ma iubeste, acum k pot sa mor ca pt el nu mai exist dar cu amenintarile continua...
pe mess e sters din lista cu invizibil sa nu ma mai vada, dp fb sters... ar fi perfect daca as putea bloca apelul/mesajele lui

#53 2012-08-22 23:59:24

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

hai sa fim seriosi, mai exista in ziua de azi fete care sa se fi culcat cu un singur baiat? ce daca zice ce ai facut...eu una consider ca e mai importanta linistea ta decat ce o sa creada lumea...
eu nu cred ca daca tu vorbesti serios cu parintii tai, le explici ca el te ameninta si e jigneste si ca ai nevoie de ajutor sa scapi de el, in momentul in care el ar incerca sa vorbeasca cu ai tai, ei l-ar crede pe el si nu pe tine. la urma urmei sunt parinti si indiferent ce spun ceilalti, tot cu tine o sa tina.

asa si tu poti sa zici despre el ca e nebun, ca te ameninta si asa mai departe, si la fel o sa il condamne lumea...daca crezi ca asta e tot ce conteaza acum.

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#54 2012-08-23 00:01:58

arianaliz
Full member

asa ar fi normal sa ma creada pe mine. si sper sa o faca in cazul in care se ajunge acolo. stiu a mei ca ma ameninta dar nu cu treaba asta.
a fost si primu pe deasupra, au fost 4 ani, si mai are si 30 ani si se poarta mai rau ca un adolescent...
ma iau de cap..

#55 2012-08-23 00:03:39

maryahs
Insomniac member

pentru nokia C3, asta am gasit in carte:

?mpiedicarea efectuării sau a recepționării apelurilor
Selectați Meniu > Setări și Siguranță. Pentru a ?mpiedica apelurile, trebuie să obțineți
parola de restricționare de la furnizorul de servicii.
?mpiedicarea anumitor tipuri de apeluri
1 Selectați Serv. restr. apel. și opțiunea dorită.
2 Selectați Activați, apoi introduceți parola de restricționare.

http://nds1.nokia.com/phones/files/guid … _UG_ro.pdf

#56 2012-08-23 00:04:55

arianaliz
Full member

da dar se poate pt un sg nr?sau e pt o categorie?

#57 2012-08-23 00:05:58

maryahs
Insomniac member

daca tu le-ai spus ca te ameninta, asta inseamna ca ei sunt pregatit sa auda orice din gura lui...chiar nu cred ca l-ar crede pe el, mai ales daca tu nu incepi sa urli la el sa nu spuna nimic si faze de genul asta. vrea sa spuna...nu are decat, ca oricum nu o sa il creada nimeni...si automat ii tai si lui elanul

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.