|
Nu esti logat.
Parintii si...sexul#1 2012-08-28 19:05:09
Parintii si...sexulBuna. Apelez iarasi la voi. Dupa ce am avut problema anterioara cu intarzierea menstruatiei, am zis sa incerc sa vorbesc cu mama mea. Poate o sa primesc un sfat si de ce nu, nu mic ajutor. Insa toate lucrurile au fost in zadar. Am 18 ani, poate nu e varsta la care ar fi trebuit sa imi incep viata sexuala, dupa parerea lor (eu m-am simtit foarte pregatita la momentul acela); Mama mea nu a reactionat tocmai bine, inteleg ca imi vrea binele dar chestia asta este deja dusa la extrem. Niciodata nu am indraznit sa vorbesc cu ea pentru ca am stiut mereu raspunsurile ei. Mereu tipa la mine si isi pierde calmul, chiar si atunci cand incerc sa vorbesc frumos cu ea, la fel cum vorbesc cu o prietena. Cand a aflat ca virginitatea mea ''s-a dus'', a inceput sa imi spuna ca se astepta sa fiu pana la casatorie, ca le-am distrus onoarea si ca o sa afle toata lumea. A vorbit cu colegele ei de munca despre asta, le-a spus totul despre mine. Am rugat-o sa nu ii spuna tatei, fiind fata mi-e frica de el, mai ales ca mereu a fost foarte sever. Dar nu m-a ascultat, i-a spus tatei, scuza ei fiind ca ea nu vrea sa divorteze din cauza mea. Tatal meu nici macar nu ma priveste in ochi, si din cate mi-a spus mama considera ca sunt o curva doar pentru ca nu mai sunt virgina si i-am facut de rusine. Spune ca daca ar fi avut un baiat, nimic din toate astea nu s-ar fi intamplat. Uneori am impresia ca mama mea ma uraste si e geloasa pe mine din orice. Un sfat? Va rog mult, nu stiu ce sa mai fac... Offline #2 2012-08-28 19:09:33
Re: Parintii si...sexulce parinte i-ar spune fetei/copilului du-te si fa ce vrei cu oricine ca asa e bine? Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #3 2012-08-28 19:14:02
Re: Parintii si...sexul
Da, asa gandeam si eu. Dar as prefera sa ma inteleaga si sa fiu eu mai importanta decat ''gura lumii''. Offline #4 2012-08-28 19:39:12
Re: Parintii si...sexulasta cu spusul colegelor, nu mi se pare deloc ok, adica ce ai in casa apey in casa ramane... Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #5 2012-08-28 19:45:32
Nu pot sa o inteleg, cum nici ea nu ma intelege pe mine. Si apoi mai e si gandirea aceea ca daca ai fost cu un baiat mai sarac decat tine, e ca o crima. Offline Publicitateloading...
#6 2012-08-28 21:09:08
Re: Parintii si...sexulEi gandesc cu totul diferit fata de tine, nu ai ce sa faci. Nu ai cum sa schimbi 40 si ceva de ani (sau cat or avea) in care au fost imbibati cu mentalitatea asta. Offline #7 2012-08-28 21:26:04
Re: Parintii si...sexulE greu sa ai o viata dicatata de altii .... nu spun ca nu trebuie sa asculti sfatul parintilor ... dar uneori in viata unele decizii trebuie sa le iei singur/singura ... stii cum e si puiul pana la urma zboara din cuib ... si nici mie nu mi se pare in regula ca mama ta sa povesteasca la munca despre tine si ce ai facut tu ... si sa te catalogheze in felul ala ... e foarte urat din partea ea ... dupa cum spui si tu se vede ca aveti o relatie mai dura sau mai rece ... dupa parerea mea ... tu nu poti decat sa accepti ce zic ei ca inca traiesti cu ei si presupun ca nu esti independenta ... cand o sa fii independenta o sa traiesti fara stresul asta zic eu bafta. Offline #8 2012-08-29 08:42:13
Re: Parintii si...sexulMultumesc pentru raspunsuri, apreciez. Pana la urma urmei, singura solutie este sa invat bine si sa ajung la o facultate, sa pot avea propriile mele venituri si sa nu mai depind in niciun fel de ei. Offline #9 2012-08-29 10:13:42
ce onoare le-ai distrus? daca e s-o iei asa, ti-ai distrus-o pe a ta (chestie pe care n-ai facut-o, ca nu mai traim in evul mediu); sau la voi exista obiceiul ala ca dupa noaptea nuntii sa vina soacra mare sa fluture cearceaful patat de "onoarea" ta prin fata rudelor? vaaai daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #10 2012-08-29 11:04:21
Nici eu nu ma asteptam la un astfel de comportament din partea lor. Desi stiam ca sunt mai severi, speram din tot sufletul ca o sa incerce sa ma inteleaga. Iti dai seama ce am simtit in momentul in care mi-a zis ca trebuia sa ma pastrez pana la casatorie. De parca am fi in filme antice. Offline #11 2012-08-29 11:17:46
Re: Parintii si...sexulprobabil de la el, ca daca a indraznit sa le defloreze fiica, o sa mearga sa se laude prin oras cu isprava lui. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #12 2012-08-29 11:30:37
Probabil asa gandesc. Offline #13 2012-08-29 12:44:53
Re: Parintii si...sexulAli2401 timpul o sa rezolve tot ... si probabil o perioada de timp o sa traiesti cu povara asta pe care ti`o spun parintii tai ... asta in conceptia lor ... Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-08-29 12:46:45) Offline #14 2012-08-29 13:26:55
Da, asa e! Offline #15 2012-08-29 17:51:49
Re: Parintii si...sexulali, nu vreau sa te descurajez, ci sa fiu realista; au spus cateva fete ca o sa le treaca peste o perioada de timp, te avertizez din experienta mea ca exista si varianta, nu o sa le treaca nici dupa 2 ani si jumatate. dar asta nu trebuie sa te macine. curva? doar daca o sa ajungi vreodata tu insati sa te consideri asa, si nu din rautatile altora, oricat de apropiati, sa mai spui cuvantul asta stai calma de cand am "facut-o" si eu am devenit asa ceva in ochii mamei, dar am realizat ca nu mi-a fost niciodata mama, a facut pe copilul rasfatat si eu am picat in rolul de adult in toate aspectele exceptand slava domnului pe cel material, macar atat. daca aveau baiat era ok sa faca sex, ca e mascul ,mai ce stim noi, ca doar nu se asteptau si de la el sa fie fecior in noapte nuntii la 35 de ani ce depasiti. da era lumea virgina, dar se luau la 16-17-18-19-20 de ani, nu la 35, cum fac oamenii culti, educati si oraseni din ziua de azi (majoritatea). logic ca e absurd sa stai virgin pana atunci. te sfatuiesc sa nu ii mai tii la curent cu alte detalii din viata ta sexuala, din moment ce nu vor sa inteleaga, o sa faci si mai rau, eu asa am procedat si am regretat. stiu ca nu o sa le placa nici the silent treatment, dar e mai bine. Offline #16 2012-08-29 18:03:41
Re: Parintii si...sexulMi se pare anormal ca o mama sa-i faca un asemenea lucru propriei fiice. Cum adica sa divorteze de tatal tau pentru ca ti-ai pierdut tu virginitatea ?! asta-i culmea . Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! > Offline #17 2012-08-29 18:05:31
Re: Parintii si...sexul^ si ^^ daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #18 2012-08-29 19:03:51
Re: Parintii si...sexulSi ai mei au facut o drama cand au aflat, dar eu nu am vorbit cu mama despre nimic, altfel ii dadeam apa la moara. Tot ce aveam nevoie cautam in alta parte, gen sfaturi si altele. Dar la mama nu. Cred ca daca afla problemele pe care le aveam mai mult se ambala. Ultima oara a fost editat de pink_martini (2012-08-29 19:06:51) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #19 2012-08-29 20:55:36
Re: Parintii si...sexulEu nu inteleg de ce le spuneti!!! Stii ca nu ai parinti intelegatori, cu care sa discuti asemenea lucruri, nu le spui si gata! Nu trebuie sa le dai lor raportul cand iti pierzi virginitatea. Te-ai imbolnavit? Poti sa faci infectii si virgina fiind, nu e o regula ca te imbolnavesti numai dupa ce faci sex. Chiar si asa, cred ca poti rezolva singura problema, cu o programare la medic, sau poti ruga o prietena/ o ruda sa te ajute, daca stii ca in parinti nu gasesti sprijin si intelegere. Astfel s-ar evita multe situatii din astea dramatice. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|