|
Nu esti logat.
Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 4-26#476 2013-11-16 15:59:59
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 4nautul/humusul interactioneaza cu AC? stiu ca e foarte benefic pt femeile la menopauza si ma intreb daca nu interfera cumva cu pastilele madness is genius Offline #477 2013-11-16 16:11:40
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 4nu Offline #478 2013-12-03 09:06:10
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 4Buna.la recomandarea medicului meu ginecolog am inceput sa iau Karissa.sunt in prima luna si in a 15 zi mi-a aparut o sangerare maronie.ce sa fac?sa iau in continuare? Offline #479 2013-12-03 09:18:31
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 4veronica,sangerarea se numeste spotting si poate sa apara in primele 3 luni de utilizare.eu zic sa nu intrerupi administrarea si sa iei pilulele in mod normal. #480 2013-12-10 16:14:14
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 4mie nu imi mai trebuie AC, ca am facut candida urata de la ele. Nu ca in rest nu faceam, dar de la ele s-a facut si mai rea treaba. Eu prefer sa iau un aulin o data pe luna sau de 2 ori si gata Offline Publicitateloading...
#481 2013-12-11 22:39:44
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 4iau karissa si port ochelari...insa de ceva timp (vreo luna) mi se incetoseaza privirea cand citesc, trebuie sa inchid ochii ca apoi sa vad clar, dar nu ma tine mult...am fost la oftalmolog si culmea mi'au scazut dioptriile... madness is genius Offline #482 2013-12-12 12:51:15
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 4nu stiu sa scrie in prospect macar ceva legat de ochi si pastile. din pacate nu-l am la mine, dar nu stiu sa fie vreo corelatie intre cele doua, eu zic sa stai linistita, eventual reciteste prospectul. ca efecte intalnite ale pastilelor sunt: usoara crestere in greutate, ten mai curat, poate sa scada din apetitul sexual, poate creste riscul vaginitelor si al candidozelor, scade riscul cancerului ovarian, creste altele, cancer mamar, risc de tromboza Offline #483 2013-12-12 12:53:48
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 4singura legatura si motivul pentru care scrie pe prospect ca s-ar putea sa ai probleme cu lentilele de contact cand iei pastile, e ca pastilele scad lubrifierea... peste tot deci vei avea ochii mai uscati Offline #484 2013-12-12 14:20:47
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 4tocmai,ca nu citisem decat ca e posibil sa se intample nu stiu ce la vascularizatie sau bla bla...e drept ca mi'i simt uscati, voi incerca cu lacrimi artificiale madness is genius Offline #485 2013-12-19 18:21:31
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 4bunaa wave sunt noua m-am inscris din cauza ca am si eu o mare problema....e prima luna in care iau anticonceptionale DESORELE(recomandate de medic)...bunn deci le-am luat corect la ora la care trebuie nu am intarziat cu pastila decat maxim 5 minute am terminat prima folie si sunt deja in a 4 zi de pauza si menstruatia tot nu imi apare supa ce sa fac in cazul in care se termina pauza de 7 zile si mentruatia tot nu imi vine?incep cea de a 2 folie? Offline #486 2014-01-07 15:50:10
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 4buna ziua...am si eu o nelamurire,am luat pastile ac 2 luni si luna trecuta am renuntat la ele,si azi pe data de 7 trebuie sa imi vina menstruatia....e posibil sa nu mai fiu protejata si sa fiu insarcinata?ast un rasp....de obicei stiu ca esti protejata o luna dupa ce renunti la ele....plsss ast un rasp... Offline #487 2014-01-07 17:02:07
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 4de obicei esti protejata pana la menstruatia care vine dupa ultima folie de pastile, daca in luna urmatoare nu te-ai protejat e risc de sarcina Offline #488 2014-01-09 21:49:07
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 4salut! azi i-am pui lui iubi o felie de duclceata de citrice si eu ... am lins lingurita ... nu era o lingurita plina ... sa spunem jumatate de lingurita ... si apoi am citit pe borcan ca are in jur de 20% grepfruit ... o fi pb? eu ma gandesc ca nu are cum sa interactioneze dar ... Ultima oara a fost editat de ciresica_oky_doky (2014-01-09 22:12:03) Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #489 2014-01-10 20:57:30
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 4Este normal sa ai simptome de ciclu daca iei ac?adica dureri de burta,cap ,ovare dupa ce am terminat blisterul de ac? Offline #490 2014-01-10 22:31:55
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 4e ok, ciresica Offline #491 2014-01-10 22:42:47
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 4
poti sa ai SPM dar mie toti doctorii mi-au zis ca ar tb sa fie considerabil mai usor .. oricum asta e unul din motivele pt care m-am apucat la inceput de tot si ulterior si pt protectie contra sarcinii ...daca e sever sau la fel ca atunci cand nu luai nimic eu zic sa mergi la doctor Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #492 2014-01-11 23:15:31
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 4salutare...nu stiu daca postez in locul potrivit, dar am si eu o nelamurire: "Dumnezeu iti da mereu doar cat poti duce, insa tare mi-ar placea sa nu mai aiba atata incredere in mine din cand in cand... Offline #493 2014-01-13 08:35:45
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 4Venele varicoase nu apar de la contraceptive. Nici statul mult pe scaun si nici statul mult in picioare nu favorizeaza o buna intoarcere venoasa.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #494 2014-01-13 09:05:25
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 4doctoressa, eu am gasit ca de fapt grefurile nu reduc eficienta contraceptivelor ... ma puteti lamuri?http://www.wusa9.com/assetpool/documents/121127024323_grapefruit%20medication%20interactions.pdf Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|