|
Nu esti logat.
Ce face cu kg acum dupa atata papa-2#20 2007-01-04 16:39:03
Re: ce face cu kg acum dupa atata papaam luat si eu 2 kg dar mi-am luat un blender si acum incerc tot felul de retete de slabit. pana acuma nu se vad rezultatele dar ma simt eu mai bine, adica nu mai bag in mine sarmalute si fripturica; am inceput cu sucuri de morcovi cu mere si cu actimel si e delicios. daca o sa incep sa dau jos din kg va anunt... "Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet" Offline #21 2007-01-04 16:42:06
Re: ce face cu kg acum dupa atata papaeu nu suportul sucul ne morcovi.mi-a zis mama k are o colega la serviciu care toata ziua rontzaie morcoi,cand ar manca ceva,ia morcov si cica se vede mare diferenta.dar mie nu-mi plac deloc.eu manac activia iar in ea pun si cateva lingurite de musli,pt masa de dimineta)asta cand incep scoala k acum masa de dimineata e dupa 14 si e si pranz in acelasi timp Ultima oara a fost editat de oana_ (2007-01-04 16:43:04) expect the worst , hope for the best! Offline #22 2007-01-04 17:31:13
Re: ce face cu kg acum dupa atata papaIMC =21 cica-s normala A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #23 2007-01-04 18:27:12
Re: ce face cu kg acum dupa atata papaalexia, unde ai tu mama 57kg? Ca eu cica am 1,67 si 59kg si eu sunt muuuult mai purcica decat tine... Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #24 2007-01-04 18:53:46
Re: ce face cu kg acum dupa atata papafetele voi tot vreti sa slabitzi....eu vreau sa ma ingrash si nush cum....sfaturi cv? Offline Publicitateloading...
#25 2007-01-04 20:13:25
Re: ce face cu kg acum dupa atata papa
dik aia.. cata modestie incape in tine placerea nu se refuza ... Offline #26 2007-01-04 20:29:06
Re: ce face cu kg acum dupa atata papaTipuDinCluj, nu e vorba de lipsa de modestie, e vorba de realism! Am avut si eu un topic pe aici in care ma plangeam ca sunt grasa... iar toata lumea imi spunea ca arat bine, incerc sa ma apreciez! Offline #27 2007-01-04 20:46:27
daca fata arata bine ce ai cu ea? Offline #28 2007-01-04 21:28:45
Re: ce face cu kg acum dupa atata papaideea e ca am fost inteleasa gresit.. nu am vrut sa ma dau vreun top model.. nu asta era ideea! Ideea e ca nu cred ca e motiv de ingrijorare la oana! Si asta incercam sa-i spun! Offline #29 2007-01-05 00:38:45
Re: ce face cu kg acum dupa atata papamie imi dadu 22 si zicea k sunt bine... acum stiu k sunt sexoasa si irezistibile , da totusi mie mi se pare k sunt cam multa, trebuie sa mai dau joc cateva kile, vreo 4 5 http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #30 2007-01-05 02:22:45
Re: ce face cu kg acum dupa atata papaIMC = 17 - ceea ce inseamna o greutate sub cea normala Oops...eh...lasa ca tot mai am putina grasime pe la burtica...si n-ar trebui sa fie pe acolo. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #31 2007-01-05 10:36:04
Re: ce face cu kg acum dupa atata papahmm, acum mi-am facut si eu testul ala si mi-a dat ca greutatea mea ideala este chiar cea pe care o am ! Dar si eu am niste sunculitze in plus, dar nu prea conteaza pentru altii, doar pt noi ca suntem obsedate Offline #32 2007-01-05 11:49:59
Re: ce face cu kg acum dupa atata papafetelor daca vreti sa dati kilogramele jos aveti mult de munca,nu gluma....trebuie sa consultati un nutritionist care va va ajunta in alegerea unei diete potrivite organismului vostru,dupa care un program de antrenament care include multa alergare si un abonament lunar la o sala de fitness sau de ce nu la o sala de fortza,cot la cot cu barbatii (evident nu aceleasi exercitii ca si ei)...aveti nevoie de muuuullllllllllllllllllllttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rabdare,vointza si incredere in fortele propii.... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #33 2007-01-05 12:12:40
Re: ce face cu kg acum dupa atata papapentru andrutza : multumesc pt link, acuma parca ma simt ceva mai bine ( cica sunt in limita normalului ) "Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet" Offline #34 2007-01-05 14:54:10
Re: ce face cu kg acum dupa atata papaeu am 1.60 aproape(de fapt cam 1.59..) si am 50 kg...desi toata lumea imi spune ca am 30-40:)))))Si acum de sarbatori nu m'am ingrasat..sau daca m'am ingrasat nu se vede..pt. ca slabisem mult dupa despartirea de ex(nu stiu la cat ajunsesem,ca numai de cantar nu aveam eu chef...)Ideea e ca acum o sa vina sesiunea..si de obicei..stresul mai ajuta la eliminarea kg(pe mine cel putin)..Insa sfatul meu,pentru cele care vor sa slabeasca..e sportul,nicidecum dietele "minune". Offline #35 2007-01-05 16:42:11
Re: ce face cu kg acum dupa atata papaandreea86 dak ai imc-17 esti super bine. expect the worst , hope for the best! Offline #36 2007-01-06 08:03:41
infometare....... hmmmm. da de sport nu a auzit nimeni??????????????????????????????? si de mancat ca lumea? la varsta voastra fix de diete aveti nevoie. va faceti praf metabolismul.
stai foarte bine. nu te infometa. ca faci rau. problema e in mintea ta. sport sa faci. atat. si sa mananci cum trebuie. Ultima oara a fost editat de mildangel (2007-01-06 08:04:53) Offline #37 2007-01-06 12:06:01
Re: ce face cu kg acum dupa atata papamild, ar fi timpul sa iti spun ca aici, la discutii diverse, mai facem si exceptii? *emoticoncarefluiera* Nobody home Offline #38 2007-01-06 14:08:46
Re: ce face cu kg acum dupa atata papamildamngel eu zic ca e mai bine sa editez decat sa scriu inca o data ceva,nu crezi? expect the worst , hope for the best! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|