|
Nu esti logat.
Ce face cu kg acum dupa atata papa-3#39 2007-01-06 14:31:33
Re: ce face cu kg acum dupa atata papaoana_....daca tu esti de parere ca infometarea face minuni de ce toata lumea recurge la miscare si la sport? nu cred ca a te infometa este o solutie pt. a slabi..poate daca nu mananci vreo 2 zile si te cantaresti dupa aia se vede pe cantar ca ai cu mai putin de 2-3 kg. dar asta nu inseamna ca ai dat jos din tesutul adipos,celulita tot acolo este... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #40 2007-01-06 17:43:20
Re: ce face cu kg acum dupa atata papaam citit intr o revista ca deja dupa 2 sapt de mers la sala(de 3 ori pe sapt) incep sa se vada mici diferente...dupa o luna mai mult..iar dupa 8 sapt arati asa cum ti ai dorit...bine..asta in functie ma gandesc si de regimul alimentar...ca dac vii de la sala si papi pizza degeaba ai dat banii acolo... Ultima oara a fost editat de puioanca (2007-01-06 17:44:31) Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #41 2007-01-06 21:12:39
Re: ce face cu kg acum dupa atata papasi eu m-am hotarat sa ma apuc de sport, am vb cu iubitul meu si mergem amandoi la sala sa tragem de fiare. dar vroiam sa va intreb, oara daca fac fitness pot slabi 2-3 kg? sau pun masa musculara peste stratul adipos si nu rezolv nimic? m-am gandit sa fac bicicleta si banda ca sa transpir si pe urma sa trag de fiare ca aerobic nu as vrea ca e cam solicitant si nu prea pot sa tzin pasul, obosesc rpd nefiind invatata. #42 2007-01-07 09:59:03
Re: ce face cu kg acum dupa atata papamah sa va zic eu o reteta de slabit buna.... eu n`am folosit`o k n`am nevoie` da`n fine... fitzi atente... mancatzi de 5 ori pe zi...la aceleashi ore... shi nu halitzi mult o portie cat palma sa fie... dar regulat! shi o sa dea rezultate in 2 saptamani... o alta reteta este... intr`o zi...mancatzi fructe...numai fructe..fara paine fara nimik.... a 2`a zi.. lactate... a3`a zi... carne... shi a 4`a zi legume...continuatzi asha...dar v`am zis numai carne sa mancati numai legume... fara dulciuri...shi intr`o saptamana de cura respectata corect vetzi slabi 2-3 kg #43 2007-01-07 10:37:27
Re: ce face cu kg acum dupa atata papa
super... merci. Offline Publicitateloading...
#44 2007-01-07 10:42:21
la ce te referi?? eu editez mesaje diferite-cu o tema data nu scriu a doua oara acelasi lucru. Offline #45 2007-01-07 10:46:14
acuma stai linistita, ca ai de invatat. ce mi-a zis mie instructorul de la sala la care nu mai ajung din august... : sport, sport si iar sport, iar la capitolul mancare, cand i-am zis ce program am-plecat la 7 dim de acasa si ajuns inapoi la 8-9-chiar si 24:30 a zis sa mananc dupaora 20 doar salate, fructe, orice nu ingreuneaza stomacul. initial imi spusese sa nu mai pap nimic dupa 18... asa ca: sportul la inaintare. si un mic truc-pe care sper sa il aplic si eu cat de curand-exercitii dimineata, la trezire-ca atunci se arde grasimea Ultima oara a fost editat de mildangel (2007-01-07 10:49:19) Offline #46 2007-01-08 11:13:49
Re: ce face cu kg acum dupa atata papaandrutza...daca vrei sa te apuci de sala si sa dai jos vreo 3 kg trebuie prima data sa te apuci de alergat (fie pe banda,fie prin parc) si de mult efortic fizic ca sa transpiri cat mai mult pt. a se obisnui organismul cu efortul..pt a ajuta organismul sa faca fata efortului trebuie "ajutat" cu niste pastilute din magazinele de specialitate (unde se gasesc bauturi revitalizante si ajutatoare celor care vor sa slabeasca mai repede)...dupa aprox. 2-3 luni (se va vedea diferentza) te potzi apuca de o serie de exercitii de fortza (usoare) in fiecare zi cate o grupa de muschi..nu te speria,ca sa ajungi sa se transforme tesutul adipos in masa musculara trebuie sa "activezi" vreo 2-3 ani asa la greu,plus energizantele care trebuie organismului sa se refaca dupa efort,plus multe altele....e un drum lung de strabatut pt. a arata perfect (sau aproape) dar merita... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #47 2007-01-08 11:34:25
Re: ce face cu kg acum dupa atata papadar eu am carnea f ferma si culmea ca nu am facut sport, si nu sunt nici grasa, doar ca vreo sa dau jos 2-3 kg ca sa ajung pe la 50 ca asa ma simt bine, chiar aveam de gand sa alerg prin jurul blocului mai intai si pe urma sa ma apuc de sala....ms pt sfat oricum #48 2007-01-08 14:22:33
Re: ce face cu kg acum dupa atata papacu placere... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #49 2007-01-10 15:15:01
Re: ce face cu kg acum dupa atata papaBuna, am aceasi problema ca si voi...m-am ingrasat mai mult de 10 kg si nu ma suport asa. Ca atare am incercat tot felul de diete, dar fiind mereu ametita, deprimata si neavand rezultate m-am lasat pagubasa. Nu de mult am vazut in ziar un anunt in legatura cu produse de slabit si am contactat persoana. Vreau sa va zik ca in mai putin de o saptamana am slabit 2 kg, sunt energica, nu ametesc, ma simt bine. Daca este cineva interesat, astept mesajele voastre. Mult succes! Offline #50 2007-01-10 15:18:50
Re: ce face cu kg acum dupa atata papadespre ce produse de slabit este vorba,ce firma mai bine zis...? ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #51 2007-01-10 15:49:30
Re: ce face cu kg acum dupa atata papaHerbalife, sunt produse naturale si iti spun sincer sa sunt foarte bune. daca vrei sa stii mai multe anunta-ma...... Offline #52 2007-01-10 17:49:01
Re: ce face cu kg acum dupa atata papada faci sala si ajungi cum vrei dar o sa faci toata viata sala?k dupa ce te lasi te ingrasi mai tare decat ai fost(cunosc eu persoane) expect the worst , hope for the best! Offline #53 2007-01-10 17:52:22
Re: ce face cu kg acum dupa atata papaAnk-Su-Namun, de ce nu incerci sa slabesti facand sport si renuntand la diverse chestii (prajituri, paine, mancaruri f grase). e mult mai bine sa faci asa decat sa te indopi cu diverse chestii. daca iei pastile sau prafuri asta nu inseamna ca poti sa te indopi cu mancare. chiar si cu astea trebuie sa tii un regim. matusa mea lua herbalife (nu te supara anna_h) si nu erau prea ieftine si tot trebuia sa tina regim. am vazut ca ai dat niste sfaturi f pertinente in legatura cu sportul/regimul de viata... e mai bine asa. parerea mea. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #54 2007-01-10 18:12:33
Re: ce face cu kg acum dupa atata papaNu a zis nimeni sa te duci la sala o viata intreaga, ca faci putina miscare da.cum vrei sa arati bine nefacand nimik? Sunt persoana care au renuntat la Herbalife dupa ce au obtinut rezultatele dorite si nu sau ingrasat, dar asta nu inseamna sa mananci in nestire si tot feluri de alimente nesanatoase.Nu am zis ca sunt produse ieftine, dar sunt eficiente. Poti sa devii ditribuitor si ajungi sa castigi si bani. Eu sunt doar un consumator, sunt multumita si incerc sa ajut si altii care vor sa se simta si sa arate bine.Pastilele si prafurile pe care le beau sunt sanatoase si nu fac ninimk rau, din contra numai bine. Offline #55 2007-01-10 18:13:18
Re: ce face cu kg acum dupa atata papasi eu sunt slabuta,de fapt am inceput sa slabesc cand m-am apucat de fumat. m-am ingrasat intr-un timp,acum vreo 2 ani de la un complex de minerale care mi-l luase tatal meu pt a face fata mai bine la bac si la admitere,dar dupa ce le-am terminat s-au dus si kg. mi-as dori sa ma mai ingras un pic,am 1.69 si 54 kg,dar doar in unele locuri;). e drept ca nici nu prea mananc regulat pt ca toata ziua is la facultate dar nici nu imi este foame. Offline #56 2007-01-10 18:32:46
Re: ce face cu kg acum dupa atata papacu Herbalife sunt sigura ca vei reusi sa te ingrasi numai in acele zone ale corpului unde vrei, dar va trebui si sa mananci regulat. Offline #57 2007-01-10 20:50:35
Re: ce face cu kg acum dupa atata papaanna_h, ma tem ca toate mesajele tale suna a reclama. asadar iti dau warn. daca se repeta, ai ban permanent. Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|