homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce face cu kg acum dupa atata papa-4

#58 2007-01-10 21:38:37

puioanca
Full member
Inregistrat: 2006-12-27

Re: ce face cu kg acum dupa atata papa

hai mey nashira ca doar incerca sa ne ajute....

Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata...

#59 2007-01-10 21:40:36

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

o incerca, dar posturile ei se refera doar la asta. si mi se pare ca tot repeta cat de minunate sunt respectivele produse. dar altceva mi-a sarit in ochi... faptul ca e pe sistemul mlm (ala cu distribuitorii)

Nobody home

#60 2007-01-11 00:02:08

Sammy
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-10-24

Nashira are dreptate. am observat ca anna_h s-a inscris astazi, a postat la 3 subiecte, toate numai despre cum sa slabesti/ sa te ingrasi si toate mesajele ei se refera la produsele respective. de, e normal sa te gandesti ca un forum cu atatea fete e o piata buna de desfacere. smile

"The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo

#61 2007-01-11 13:50:18

anna_h
New member
Inregistrat: 2007-01-10

Nu stiu ce sa mai inteleg. Toate dintre dumneavoasrta intrebati acelasi lucru, iar cand cineva stie o metoda care functioneaza (cel putin pt mine) si vreau sa vi-l spun sunt avertizata, ca daca mai vb despre acele produse primesc ban. Atunci nu cred ca ar mai trebuie sa fie permise anumite genuri de intrebari. Raspunsurile difera de la persoana la persoana, pot fi denumiri de produse, asa ca......Eu ma bucur in fiecare zi de rezultatele mele si am vrut sa vi le impartasesc si sa ajut si alti oameni. Imi cer scuze daca v-am deranjat si referitor la ce a zis Moon, nu vreau sa dau cu presupusul despre viata sentimentala sau care o fi ea, daca nu stiu ceva sigur. Salutari si numai bine!

#62 2007-01-11 13:56:12

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

anna_h posturile tale dadeau de inteles ca ne faci reclama la produsele Herbalife..este o diferenta de a face reclama la un produs si de a ne sfatui (de a ne spune ce produse au avut rezultate la tine sau la cineva cunoscut)

Ultima oara a fost editat de Infinity (2007-01-11 13:56:28)

Publicitate

loading...

#63 2007-01-11 15:08:19

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

anna_h, discutam despre metode si produse de slabit. nu s esupara nimeni. dar cand spui "daca vreti detalii contactati-ma" in conditiile in care produsele se distribuie pe sistemul mlm mie imi suna ceva ciudat. si se pare ca nu doar mie...

Nobody home

#64 2007-01-11 15:11:55

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

anna_h a scris:

cu Herbalife sunt sigura ca vei reusi sa te ingrasi numai in acele zone ale corpului unde vrei, dar va trebui si sa mananci regulat.

asta clar suna a reclama

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#65 2007-01-11 16:50:30

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

in ziua de azi pe piatza exista f.f.f multe produse de slabit,reclame peste reclame despre cum altii au slabit extraordinar de repede cu anumite bauturi sau diverse aparate...mai mari minciuni nici ca exista la ora asta la televizor,daca vrei sa areti cu adevarat bine trebuie sa faci si sacrificii; cand iti schimbi stilul de viatza,te apuci de o dieta adecvata organismului tau nu te apuci doar de dragu de a manca altceva in fiecare zi,sau de a arata 2-3 luni bine dupa care te opresti ; normal,toata procedura asta dureaza ani de zile,nimeni nu slabeste peste noapte si daca nu intretii organismul in fiecari zi nu ai cum sa ai rezultate sau sa areti la fel de bine si daca nu faci nimk..
Sammy...cand te apuci sa faci fitness si putina fortza organismul tau pierde multa apa transpirand si multe minerale,ca sa potzi sa dai randament si sa potzi merge de 3-4 ori/ sapt. la sala si sa fii in cea mai buna forma (sa nu lesini sau sa ametesti prin sala) trebuie sa ii dai organismului niste "energizante" ca sa potzi lucra si in continuare.deoarece,daca incepi un program de slabit,dupa aprox 2 luni de sala organismul tau va slabi si se va modela incetul cu incetul dar va stagna timp de 1-2 luni,deoarece el se obisnuieste cu dieta ta,cu programul tau...atunci trebuie sa ii dai niste bauturi energizante care te vor face mai activa si cu chef de "munca" si schimbandu-ti exercitiile zilnice vei slabi in continuare..
p.s. toate astea le stiu deoarece le-am "experimentat" pe propria piele

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#66 2007-01-12 03:22:38

cj83cia
Full member
Inregistrat: 2006-10-12

Eu am avut anul trebut in primavara 58 de kg (la 1.64) si pana in toamna am ajuns la 52 kg. Stresul de la licenta, cu toate ca rontaiam ceva cat invatam, plus vara, in care in fiecare zi ma trezeam pe la 3 dupa-masa, si pierdeam 2 mese pana la ora aia. Noaptea nu mancam, asa ca ajungeam sa mananc ceva rapid, pe la 5. Din iarna, am inceput sa am probleme cu stomacul (era de asteptat), iar acum am ajuns la 49 kg. Nici nu stiu cand am mai avut greutatea! Si e bine ca, dupa atata timp, nu am pus nimic inapoi si nici nu cred ca voi mai pune.
Oricat am fost de plinuta, niciodata nu am incercat cu produse de pe piata, pt ca la finalul lor nu stiu care vor fi consecintele.
O cura pe care o mai tineam eu era legata de luna plina. In seara cu luna plina, de la ora 6 si inca doua zile dupa nu mancam decat fructe si legume. La mine mergea de fiecare data. Dadeam numai 1 kg jos, dar ma simteam mult mai bine si imi era la indemana in caz de "urgente"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.