|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94-2#20 2014-02-28 21:33:21
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Rozi stiu sigur ca maine voi avea un pisic ,abia astept sa imi mai umplu ziua si da ai dreptate abia apoi voi avea numele....sunt asa nerabdatoare....defapt asa sunt caracterial din pacate,si cu copilul a fost tot asa....acum m-am mai linistit... DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #21 2014-02-28 21:40:01
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94just am zis ca nu voi mai scrie aici.acum am facut exceptie cu moderarea. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #22 2014-02-28 21:47:24
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Sonia, stiu, dar s-a schimbat lumea aici Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #23 2014-02-28 21:49:14
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94da,just,stiu,dar lumea mea a ramas atunci...eu le doresc tuturor fetelor cate II cat mai curand!sa nu cunoasca durerea,deznadejdea,suferinta... "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #24 2014-02-28 21:52:09
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94of Sonia, mi-ar placea sa te vad zambind. daca si eu pot sa ma bucur, cu pasi mici ce-i drept, dar reusesc sa ma bucur, atunci exista o speranta pentru toate. esti tanara, frumoasa, meriti sa zambesti. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline Publicitateloading...
#25 2014-02-28 21:58:15
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94just durerea mea nu se compara cu a ta...e alta.. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #26 2014-02-28 22:07:14
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Felicitari pt noua casuta Sa nu stati mult aici si sa va mutati la burtici ... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire 10.10.2014 Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra! http://www.fertilityfriend.com/home/49906d Offline #27 2014-02-28 22:08:18
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94kristinica sunt in zarnesti,bv " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #28 2014-02-28 22:11:09
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94OFFTopic: Sonia ai mail!!! Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #29 2014-02-28 22:30:18
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Rozi eu nu prea cunosc brasovul,foarte putin,dar am sotul care a fost nascut si crescut acolo si mai explica cam pe unde e... ...abia astept ziua de maine....sunt ca un copil ce asteapta cadoul mult meritat DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #30 2014-02-28 22:46:15
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Lil multumesc "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #31 2014-02-28 22:46:30
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94kristinica si la mine s.a schimbat organismul dupa sarcina...inainte sa.mi vina sanii sunt sensibili,inainte erau umflati,sunt mai irascibila,nervoasa decat inainte....iar analizele....uff " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #32 2014-02-28 22:57:55
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Sonia, receptionat si raspuns. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #33 2014-02-28 23:15:50
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Si eu am observat ca sunt mult mai nervoasa cam cu o saptamana inainte si in plus ma dor putin sanii,lucru care pana la prima sarcina nici nu stiam ce inseamna....in plus pofta de ciocolata....dar ce ma nelamureste mai tare e ca nu se regleaza sau ca s-a lungit...daca pana acum era de maxim 31 de zile,acum s-a dus pana la 35 sau si mai mult si asta nu imi prea place ca stiu ca nu e bine....bine poate fi influentat si de stres sau dieta dar totusi ma pune pe ganduri... DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #34 2014-03-01 00:02:02
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94eu nu am tinut cura de detoxifiere. mananc in schimb cat mai sanatos, fara prajeli, multe salate, ciocolata neagra rar, fructe ponderat, paine nu-i mai stiu gustul, la fel la cartofi, in general pauza fainoase. rar, la vreo zi de nastere putin de tot. si ma simt f bine, am slabit 21 kg in 4 luni, ma mentin (desi mi-as dori inca minus 5 ). si o data pe luna beau ceai de la fares, purificare si drenaj se numeste, o cutie in 10 zile. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #35 2014-03-01 00:21:15
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94just o sa.ti urmez de luni regimul.deocamdata sunt la un pahar de vin " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #36 2014-03-01 09:48:27
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Va pupacesc fetelor!!!! O primavara superba va doresc!!!! Ultima oara a fost editat de oana_isabela (2014-03-01 09:49:39) Iti multumim Doamne pt minunea de fata! 19.05.2014 ora 10.15-Mara Gabriela Offline #37 2014-03-01 10:16:02
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94O primavara frumoasa fetelor Cu multe bucurii, multi si impliniri! ... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire 10.10.2014 Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra! http://www.fertilityfriend.com/home/49906d Offline #38 2014-03-01 10:26:10
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna dimineata fetele DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|