|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94-4#58 2014-03-02 11:25:06
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Off,Rozi,lasa ca DD mai intarzie dar nu ne lasa balta niciodata...e grea asteptarea dar va fi bine si pentru tine,sunt sigura de asta DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #59 2014-03-02 11:38:33
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94margeluta , negruta,biluta, " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #60 2014-03-02 11:57:11
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Acum i-am pus in alta farfuriuta niste bucatelede salmon in sos si i-am dat aproape si dupa ce am alintat-o a inceput sa pape,asa ma bucur ca macar baga ceva la stomacel si are si sos chiar daca nu bea apa....sotul tot ii spune gipsy ca e o mica tiganca.Acusi ma duc sa iau o jucarie sau ceva sa ii fac un canaf...imi pare bine ca ceva a papat sa mai prinda puteri... DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #61 2014-03-02 12:20:26
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94gipsy e perfect.ia un bat lung ,leaga de el o ata si la capatul atei o biluta de plus.ca un bici vu mot.o sa fie extaziata.ce ma bucur ca a papat:) " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #62 2014-03-02 12:28:03
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Cam la asa ceva ma gandeam si eu,acum sa vad ce gasesc.Mai mult a lins sosul apoi i-am sfarmat si cateva boabe si a papat acum s-a pus pe tors si s-a culcat.O las linistita,nu o stresez sa pape mai mult...Ma duc la cumparaturi DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline Publicitateloading...
#63 2014-03-02 20:28:52
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Rozi nu am gasit nimic deschis sa iau o jucarie dar am facut o biluta din staniol,am prins cu un snur si maine il voi prinde de o ramura din gradina. Ultima oara a fost editat de kristinika (2014-03-02 20:29:42) DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #64 2014-03-02 21:46:18
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94vai kris ce ma bucur.deja incepe sa se acomodeze:) " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #65 2014-03-03 09:38:48
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94neata Offline #66 2014-03-03 10:14:48
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Eleny , asta simt si eu, nu mai inteleg nimic, nici eu nu mai stiu ce am si ce nu ; e foarte grea nesiguranta asta. "Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." 11.11.2014 -Mamica fericita de David Gabriel mult dorit Offline #67 2014-03-03 10:18:44
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna dimineata fetele mele Ultima oara a fost editat de kristinika (2014-03-03 10:21:19) DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #68 2014-03-03 10:40:33
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Neata, fete "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #69 2014-03-03 10:53:07
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Eleny imi pare bine ca te aud vorbind asa,asta e atitudinea ce trebuie sa avem....eu am invatat pe propia piele pana acum,ca daca vreau ceva trebuie sa lupt mult pentru acel lucru si ca numai atunci cand il vreau cu toata fiinta mea reusesc sa il am,dar si ca aceasta lupta ne face mai puternice. Minuni au fost si vor mai fi si pentru noi,ca mai devreme sau mai tarziu. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #70 2014-03-03 11:00:44
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Alexandra, si eu am trecut prin faze din astea. Asta nu inseamna ca acum ma simt extraordinar, dar incerc sa ma mentin pe linia de plutire, sa nu ma afund in deznadejde. Am perioade in care nu ma mai pot ruga, am impresia ca oricum e in zadar. Dar nici disperarea nu aduce nimic bun. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #71 2014-03-03 11:18:38
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Kris, nici la mine nimic nu a venit stand cu mainile in san. Pentru toate a trebuit sa lupt f mult. Ma uit la unii la care toate se intampla ca dupa un scenariu, parca e ceva trasat, fara eforturi deosebite din partea lor. Scoala, serv, familie, copii cand vor si ii programeaza (nu luna asta, ca o sa fie 'berbec', il facem luna viitoare, sa fie 'taur' - am auzit si din astea). "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #72 2014-03-03 11:27:33
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Eleny absurditati din astea cunosc si eu,dar asta e,fiecare cu ce poate si cat poate... DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #73 2014-03-03 11:40:26
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Kris, ce e cel mai greu in lupta asta e ca nu tine numai de noi sa reusim. Eu as face orice daca mi-ar spune cineva ce trebuie sa fac ca sa se poata. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #74 2014-03-03 11:44:51
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Stiu Eleny,de asta trebuie sa luptam si sa speram in continuare.... DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #75 2014-03-03 13:02:37
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna fete, abia acum am sosit si eu de la scoala si vreau sa ma apuc de ordine si mancare dar nu am niciun chef. " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #76 2014-03-03 13:25:15
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Rozi, eu sunt sigura ca vei depasi momentele astea si vei redeveni vesela si increzatoare cum te stim. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|