|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94-26#476 2014-03-13 15:19:39
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna ziua fetelor DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #477 2014-03-13 15:45:41
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94fetele, de mult nu am mai intrat sa va salut, dar o fac acum! pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline #478 2014-03-13 15:55:28
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Kris, e bine ca te-ai mai relaxat putin, cred ca la asta ar trebui sa ne gandim toate, atat cat se poate, sa fim cat mai relaxate, sa mai lasam grijile deoparte. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #479 2014-03-13 16:14:51
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Iulia, ma bucur ca te 'vedem' printre noi. E greu, intr-adevar, dar incercam si noi sa speram in continuare. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #480 2014-03-13 16:39:23
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94asa si trebuie, eleny sa ne continuam viata si sa ne bucuram de ceea ce deja avem! ca nu ne multumeste mereu, e alta poveste, dar sigur vine si momentul fiecareia dintre noi, asa cum a venit la mine si la toate fetele de aici, unele deja cu bebeii in brate, altele pe punctul de a naste si altele cu pozici ale burticilor. pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline Publicitateloading...
#481 2014-03-13 17:35:56
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94BUna fete, va pup apasat:) " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #482 2014-03-13 18:06:03
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Rozi asa este ,la concluzia asta am ajuns si eu,mai bine nu ii dau motive sa vorbim,chiar si la discutiile deschise de ea o las sa vorbeasca si plec sa-mi fac treaba astfel sta singura cu ideile ei. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #483 2014-03-13 18:15:37
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Fetelor as dormi non stop..ce sa fac?Din ce dorm, tot as mai dormi....beau cafea pe la 5 si tot degeaba ca la 9 sunt franta " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #484 2014-03-13 19:51:40
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Rozi am facut spanac cu branza topita si oua ochiuri,nu am avut chef de facut ceva greu ca acum vreau sa ma pun sa fac niste dovlecei cu legume pe maine.....Pai daca nu e astenia de primavara atunci poate e altceva cu somnul asta DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #485 2014-03-13 20:29:00
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Rozi, oare sa fie ceva mic, mic, mic de tot care sa te oboseasca atat de tare?!! Ce bine ar fi, asta ar insemna ca forumul asta chiar ne poarta noroc si rand pe rand il tot golim. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #486 2014-03-13 20:52:20
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Rusine mie da nu mai fac nici un dovlecei umpluti ca nu ma am chef asa ca m-am pus in pat langa sotior si ne uitam la nebunii de la las fierbinti,asta bineinteles dupa juma de ora de joaca cu Gipsy,iubita mica.... DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #487 2014-03-13 21:06:09
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Eheee nu are cum fete ca nici nu am ovulat " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #488 2014-03-13 21:40:13
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Rozi sa nu fete puii pe afara daca iese in fiecare zi,ca tin minte de la pisica ce am la mama mea ca inainte de a fata era mai mult afara sau ascunsa....ce super cu pisoiasi mici... DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #489 2014-03-13 22:02:58
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Kris pisica mamei a fatat acum pe 28 februarie doi pui si sunt dragalasi foc:) " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #490 2014-03-13 22:19:16
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Ce pititei sunt,dragii de ei... DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #491 2014-03-14 08:19:19
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna dimineata fetele,azi avem in menu apa si ceai...fiecare serveste ce pofteste. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #492 2014-03-14 08:48:18
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Kris neata. Eu servesc ceiut:* multumesc. "Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." 11.11.2014 -Mamica fericita de David Gabriel mult dorit Offline #493 2014-03-14 10:19:26
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94"neata fetelor! Si eu am baut cafeaua de dimineata (beau zatul refiert de la cafeau sotului meu- ca sa fie mai decaf Acum beau un ceai de menta- incerc sa ma repun pe picioare cu digestia mea deficitara. Offline #494 2014-03-14 10:29:47
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna dimineata! Azi e o zi frumoasa, e soare, incepe sa fie caldul, haideti sa ne bucuram de tot ceea ce e frumos! Sa ne umplem sufletele de bucurie si poate asa atragem in viata noastra tot ce e mai bun si mai frumos (si mai ales, ceea ce lipseste cel mai mult. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|