|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94-70#1312 2014-04-06 19:40:18
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Nico sigur e ovarul ? Sa nu fie de la rinichi. Eu aveam impresia ca ma doare ovarul drept iar la eco a ieșit ca defapt era o pietricica la rinichiul drept si aia ma durea.. Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne! Offline #1313 2014-04-06 19:47:55
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Nico sa nu fie rinichiul , multumesc de incurajari " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1314 2014-04-06 19:48:33
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna fetele dragi. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1315 2014-04-06 20:12:01
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Eu i-as spune lui Rozi "mamica", parca suna mai bine ca bunicuta. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #1316 2014-04-06 20:13:14
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Kris acum a mai venit al treilea viu si tipacios si cred....cred....sper sa ma insel...mai e unu ) " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline Publicitateloading...
#1317 2014-04-06 20:23:52
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Merge si mamica.....acum ramane la aprecierea ei....Rozi ce zici???? DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1318 2014-04-06 21:29:44
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94deci rezultat final trei puiuti : balanel, negrut si patratel. nu reusesc sa-i prind calumea in poza sunt conectati la Titzi , Sunt perfecti, de la 3 se chiunuie saraca ..acum s-a linistit ..si sug ca nebunii doamne ce frumos...imi pare rau de cel care a fost bolnavior dar bine ca astia trei sunt bine Ultima oara a fost editat de rozi2012 (2014-04-06 21:32:11) " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1319 2014-04-06 21:42:33
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Eu tocmai m-am certat cu sotul meu, de fapt, am tipat un pic la el. Are o obsesie cu termenele de garantie si ca toata mancarea e stricata...ce n-ai vazut. Mi-a aruncat vreun kg de stafide ca i s-a parut lui ca sunt stricate, desi erau f bune. E adevarat si ca el are un stomac mai sensibil, eu mananc orice si n-am nimic si de aia nu inteleg ideea lui obsesiva ca totul e stricat. La orice avem prin frigider intreaba: "dar o mai fi bun?' M-a innebunit de cap. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #1320 2014-04-06 21:44:27
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Sa-ti traiasca si sa creasca mari si frumosi minunatiile bunicuta draga si pupa si mica mamicuta curajosa Ultima oara a fost editat de kristinika (2014-04-06 21:58:43) DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1321 2014-04-06 23:01:22
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Eleny, asa-i si sotul meu, dar daca mananc eu atunci mananca si el . cred ca asteapta sa vada daca mi-e rau mine. nu pune la suflet asta. sunt maruntisuri. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #1322 2014-04-06 23:09:32
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Pe ziua de azi e negativ. Maine nu mai fac. Mai astept Offline #1323 2014-04-07 08:08:47
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Neata fetelor Ultima oara a fost editat de ionela (2014-04-07 08:10:32) Offline #1324 2014-04-07 09:16:49
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna dimineata si o saptamana buna! "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #1325 2014-04-07 10:16:01
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna dimineata fetele mele dragi DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1326 2014-04-07 10:28:17
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Kris, mersi de cafeluta, eu am baut-o pe a mea deja, ca m-au pus astia sa vin mai devreme la serv. dar mai iau una de la tine, sa-ti tin companie. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #1327 2014-04-07 10:34:06
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Buna fetelor, am disparut in weekendul asta- sincer nu am avut chef de nimic si am stat 2 zile in casa - sotul a lucrat in weekend, numai niste telefoane m-au deranjat. Ieri am tras vreo 2-3 bocete- asa, de disperare si frustrare... nici cu sotul nu sunt pe roze- simt cu ma indepartez de el si el de mine- fiecare cu problemele lui. nici de gatit nu imi mai arde- mereu trebuie sa imi imaginez ce ar vrea el sa manance, dar cumparaturi sau ajutor din partea lui, ioc. motiv pt. care deseara nici nu am de gand sa gatesc, sau cel putin nu ma mai duc acasa cu ditamai sacosa si el sa vina cu mana in buzunar iertati-ma fetelor, nu mai am cui sa ma plang Offline #1328 2014-04-07 10:36:48
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Offf Eleny.asa e de crunta viata asta cateodata....dar poate ne va fi rasplatita si noua toata suferinta asta prin lucruri minunate si neasteptate.... Ultima oara a fost editat de kristinika (2014-04-07 10:45:36) DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1329 2014-04-07 11:04:57
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94Kris, asa e, tare nedrept mi se pare si mie de multe ori. Si eu cunosc femei care au facut avorturi cu zecile si tot raman gravide luna de luna, daca nu se feresc in vreun fel. Dar ce sa facem...ca nu prea avem ce. Eu ma mai razbun pe sotul meu, ma supar pe el si il cert fara un motiv serios, dar probabil simt nevoia sa rabufnesc. Pana s-o supara odata, ma baga undeva de n-o sa mai indraznesc sa-i zic nimic. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #1330 2014-04-07 11:10:13
Re: topic pentru aspirantele la titlul de mamica-94 Asa este....la urma urmei si ei au sentimente si chiar daca par mai indiferenti nu inseamna ca nu se gandesc. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|