Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32-100
- ginutza
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-09-19
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32
o sa imi sariti in cap, dar eu nu m-as duce trebuia sa anunte inainte ca bani nu zboara , eu mor pe astia care te anunta cu o sapt/zi inainte ce esti invitat, eu le-am zis sec ca trebuia sa anunte inainte ca am alta nunta de aia exista programai, confirmari
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Ginuta, pai da, mie una mi-ar fi fost rusine sa dau pe 22 o invitatie pe care scrie sa confirmi prezenta pana pe 10.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
nici eu nu m-as duce, dar as trimite un plic...
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- Katey
- Addicted member
Pai, Poke, de bani e vorba, nu de deranjul nostru, ca de iesit / mancat / dansat nu ne-ar strica (bine, mancatul da, in cazul meu ). Probabil ca vom merge pana la urma... Btw, merci de reteta. Cantitatile sunt alea clasice adica 1 kg zahar la 1 farfurie cu varf de fruct?
- pokemon
- Diamond member
kate, in principiu alea sunt cantitatile. eu fac cu mai putin ca nu imi place atat de dulce. de asta nici nu ti-am dat exact cant. pai da...dar daca va duceti tre' sa dati 900-1000 de lei. daca pui in plic si nu te duci, cu 400 de lei rezolvati. si noi avem 2 sau 3 nunti in toamna asta, obligatii toate. nu ne vom duce si n-au decat sa se supere. le dau plicul si gata. se vor ofusca probabil...dar dintr-un sg salariu si ala cu risc sa nu mai fie deloc...nu ne permitem.
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Mamici
Viata mea, desprinsa din povesti
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
deno, unde ai disparut? am citit un mesaj in alta parte care m-a facut sa plang, ce s-a intamplat?
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- denorah00
- Insomniac member
Bubu, ne luptam cu multe, pe langa cele ce au fost, s-au suprapus si altele, nu avem diagnostic, nu avem tratament adecvat, e din ce in ce mai rau, citind pe net gasesc numai boli grave tare si sunt asa daramata psihic. Vom trece cu bine peste, sunt sigura.. Dar cam suferim cu totii..
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Deno este tot legat de zinc? Ce este, cum se simte Y?
Katey uite de asta am facut eu nunta (?!) departe de tara si de obligatii. Nu are nimeni curajul sa zica nimic inafara de soacra-mea care a mai scapat ceva perle cand eram in tara: ca X este ruda si am fi obligati sa ne ducem. PArca am dat odata un plic unuia ca eram la inceputul relatiei si nu stiam eu multe dar sa indrazneasca sa spuna ceva acum Insa daca ruda aceea a fost la voi la nunta ar trebui sa va duceti sau sa dati un plic cu bani. Obligatia este obligatie si nu ai cum sa scapi de ea.
Mamici si bebeline Adrian/a si Natalia va spun la multi ani si sa vi se indeplineasca toate dorintele de ziua numelui.
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- Katey
- Addicted member
Poke, ei au dat 150 euro la noi 3 persoane, deci da, cam pe-acolo ar fi...
Deno, ce s-a ?nt?mplat?
- denorah00
- Insomniac member
Kate, flower nu vreau sa detaliez aici, si legat de zinc si altele..
- Reina
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-01
Mamici
Deno iti doresc sa fie bine, o sarcina linistita in continuare! Kate eu m-as duce , ce e obligatie nu refuz, daca chiar nu pot trimit plicul, clar. Si eu m-am saturat de nunti, urmeaza 2.. La anul sunt anuntate deja de acum 2.
Mamica de 2 pui scumpi
- ginutza
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-19
deno, multi pupici si putere multa
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- denorah00
- Insomniac member
Rei, gi va multumesc!
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
neatza
deno, suntem alaturi de tine, macar cu gandul...multa sanatate si multa putere sa treceti peste acest moment cat mai bine.
katey, gestul e urat, pe bune, cel mult puteau sa va sune, sa-si ceara scuze si sa va zica,, daca puteti veni, stim ca e din scurt, etc,, ...adica eu una clar nu mai trimiteam invitatia.Da, obligatia e obligatie, dar....si eu as trimite un plic. Eu va propun alta speta...noi in sept avem nunta la craiova, la sora cumnatei mele(la nunta fetei ei)- ea a venit singura la noi la nunta si a dat 150 euro, noi acum mergem 2 persoane, cat dam? intreb caci in iunie am fost la nepotul (baiatul cumnatului, nunta aia mare, dar parintii(adica fratele sotului si cumnata) au fost din aia de aveau caiet cu cat au dat ei la nuntile la care au fost si ca tot atata trebuiau sa primeasca sau mai mult, adica isi faceau calcule din alea ,, am fost in 200toamna am dat 28 euro(pe bune), acum a venit si mi-a dat 30 sau 40 nu mai retin,, adica daca unii ii dadusera mai putin decat au dat ei echivalent in euro erau suparati, daca dadeau mai mult nu, erau mandri.Deci noi acum dam 150 euro sau mai mult?
poke o adevarata harnicutza...eu legume la borcan nu prea am pus defel, ar fi bine venite, caci loc in congelator e cam putin, sunt si multe pt zacusca, am si ceva fructe...suc de rosii am facut din rosiile noastre din gradina, pana sa se manaeze, si ceva cumparate.dulceata de pepene galben vreau si eu sa fac, acum sa vedem cand, ca de aseara ne-am apucat de strans, diseara dam lavabila, apoi urmeaza grosul, smotru si curatenie la maxim...si toate astea seara dupa 18 cand ajung acasa, caci in week-end e exclus caci sunt la mandra mea.
9 ani de copilarie ....
- pokemon
- Diamond member
Neata! Adina, eu zic ca mai mult trebuie sa dati. In sensul ca ea dat singura 150 si a fost de platit un sg meniu, v au ramas sa zic 100 de euro. Voi daca dati 150 de euro, sunt 2 meniuri de platit... Plus ca a mai trecut si timpul.... eu in plic am pus 100 eur. La masa am dat 200-1.000 lei.
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Neata
Deno o imbratisare.
Noi am dat 100 de Euro la nuntile la care nu am participat. "obligatie" in sensul ca parintii fetei au fost la noi la nunta, nu neamuri, prieteni etc.
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Deno, Doamne ajuta sa fie bine! Stai pozitiva!
Adina trebuie sa dai mai mult, sa acopere mancarea si sa ii ramana si ei ceva.
este 2.30 dim la mine. Am copt 90 de ardei capia si 28 de vinete -m-am dilit, stiu dar erau ieftine tare si locale (nu din Mexic sau US). Le-am curata, pus in pungi si la congelator cu ele. Casa-i dezastru, bucataria...nu mai spun cum arata. Pic de somn. Va pup!
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|