Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32-101
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32
neata mamici! deno, imi pare rau ca treceti prin momente grele :huggg:
katey, eu clar nu m-as duce la nunta, as trimite plic (evident, cu mai putin decat ati da daca v-ati duce) gestul a fost extrem de urat cu toata obligatia si le-as si zice: imi pare rau dar avem alt program pentru acea data, ne-ati anuntat prea din scurt!
ne-am umplut si noi congelatorul de vinete coapte, atat am facut restul astept de la parinti
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Garga E aiurea, stiu.. Insa cand noi am avut nunta si a venit cuplu cu 10 mil, acum cand trebuie sa mergem si sa punem la fel ni se pare mult, dar atunci ce bine ne-au prins banii.. De ex noi am avut familii de 4 persoane care au pus 5 mil, si mie efectiv mi-e rusine sa mergem 2 si sa punem 2,5 mil. Noi ne uitam mereu sa avem si bun simt pe langa dar.
Viata mea, desprinsa din povesti
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
noi am facut nunta si am si fost la nunti dar asa mi s-a scarbit de ce "afacere" a ajuns nunta...
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Garga
Noi vrem sa mergem si la altii care nu au fost la noi, ideea e ca si la copilul nostru trebuie sa vina cineva la nunta. Daca nu mergem, nici ei nu vin, nu ?
Deno
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- Khristall
- Insomniac member
- De la: Casuta noastra
- Inregistrat: 2007-10-08
mamici am si eu o intrebare... de exemplu ce meniu ii dati copilului intr-o zi (1 an si o luna)? Am intalnit multe mamici care la 1 an si o luna nu mai alapteaza dar nici lapte praf nu le mai da copiilor... au trecut direct la paine cu unt si ceai dimineata si chestii de genu. E ok la 1 an si o luna sa nu mai bea deloc lapte praf/san?
Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
neata adina la mine s-a intamplat ca noi sa mergem si sa platim 2 meniuri si cand a fost sa vina la noi a venit o persoana care a platit un sg meniu, logic... sincer a fost cam urat... daca mergeti amandoi trb sa dati proportional... nu dublu, dar undeva la 250 euro, minim 200 depinde si cat e meniul... daca nu mergeti ii puteti aceiasi suma in plic, in condiitile in care anuntati ca nu ajungeti.
carra eu i-am dat doar asa de gust ca mancam eu si a vazut...
Le: Time la copilul tau la nunta vor venii prietenii lui, nu prietenii tai ...eu asa o vad ... mi se pare aiurea hai sa chemam tot neamu si pers cu care nici macar nu ma salut pe strada ca au fost ai mei acum 20 ani la ei la nunta... eu la nunta lu fii-miu nu o sa chem decat pe cine vrea el...
LEE khristal eu vad necesar laptele pana la 2 ani minim..acum daca nu mai vrea copilul bine, dar sa il scoti fortat nu mi se pare ok.. al meu s-a last de sportul asta la 2a9l
Ultima oara a fost editat de cmin (2014-08-27 12:12:03)
- carra_verona
- Insomniac member
cmin - te referi la cavit, da? si i-ai dat toata folia, sau doar o bucata ocazional?
- cmin
- Addicted member
carr cate o jumata de bucatica ocazional.. imparteam o bucata... daca imi cerea cioco ii dadeam 1/2 bucatica de cavit, dar asta izolat, repet
- GeoGeo
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-02-15
hello ..
Deno, sper ca sunteti mai bine (nu stiu care este problema) , si suntem aici pentru tine daca ai nevoie de ceva
mai fetele cu nuntile .. zau ! eu una nu m-as duce la nici o nunta la care sunt chemata cu o saptamana inainte, decat daca e frate-miu
noi la noi la nunta am chemat NUMAI familia si prietenii cu care ne vedem zi de zi ..
time , daca copilu fuge intr-un weekend in vama cu gagica si vine de acolo insurat ? ha? - noi asa ma vrut sa facem si pe de o parte imi pare rau ca nu am facut, pe de o parte imi pare bine, nunta noastra a fost o petrecere de pomina, la 6 dimineata nu ne dadeam dusi si bubuia thunderstorm in boxele alea de nu ai vazut !
dar, sa reveninm : din punctul meu de vedere , nunta apartine celor doi miri . care se gandesc ei singuri, cum, unde, ce vor sa faca . cam atat
yes it's official : sunt mamiiiicaaaa !
- carra_verona
- Insomniac member
- cmin
- Addicted member
carra orucum mai mult de o bucata pe zi nu se da..eu mananc e placere cate o folia odata si fac pipi verde dupa ..si vezi ca e de doua feluri, unul pt copii mici si unul pt copii mai mari
- Khristall
- Insomniac member
- De la: Casuta noastra
- Inregistrat: 2007-10-08
merci cmin...sunt de aceeasi parere
Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013
- carra_verona
- Insomniac member
cmin nu mai mult. i-as da o tableta la doua zile. merci inca o data de raspuns.
- timean86
- Addicted member
Copilul meu poate sa se insoare cum vrea, si sa cheme pe cine vrea. Pe mine nu m-a constrans nimeni sa chem neamuri la nunta, am chemat pe cine am vrut. Dar eu ma gandesc si la chestiilea astea. Asa cum nici voi nu prea aveti chef sa mergeti la nunti daca nu sunteti obligati sau neamuri/prieteni ff buni, la fel gandesc si altii. In plus nu vad nimic gresit sa ma duc la o nunta si sa fac un bine. ( care poate mi se va intoarce )
Asa-s eu... deja imi strang bani pentru concediul de la anu.
Ultima oara a fost editat de timean86 (2014-08-27 13:05:52)
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Fetele
Deeci, si eu am vrut nunta mica, doar cu familia, ai mei ar fi fost de acord, dar, neamul sotului "NUUU! Cum, e baiatul lu' tata, primul copil, bla, bla, bla, o data se insoara, cum sa nu facem nunta de minim 300 de persoane?!" Alea 300 au fost pana la urma 160, 100 din partea mirelui, 60 din partea miresei, iar mireasa poate sa spuna cu mana pe inima ca ii cunostea pe toti aia care au venit "din partea ei". Mirele nu poate. Pana la nunta noastra am dat dar cam cat am banuit ca ar fi meniul + ceva peste depinde cat de apropiati imi erau mirii, de ce "finante" dispuneam, etc. Dupa nunta noastra, ne-am orientat intr-adevar dupa cat ne-au dat noua respectivii dar doar ne-am orientat. De ex. am fost la 2 nunti in alta localitate unde am avut si camera rezervata, clar am dat mai mult, am fost acum, dupa 4 ani, iar am dat mai mult, etc.
Acum sa va zic continuarea spetei. Aseara am descoperit ca mirele de duminica are un frate. Deci la noi la nunta au fost parintii si mirele de duminica, iar la un an dupa nunta, noi am fost la fratele mirelui ca cica aveam obligatie pt. ca parintii fusesera la nunta noastra. Si-atunci mai avem si acum?
Ma stresez atat pt. ca v-am zis ca mai avem 2 nunti in curand si daca mergem si la asta, ramanem fara "rezerve".
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- timean86
- Addicted member
KAte, ce-mi place semnatura ta
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|