Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32-99
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32
Multumesc, fetelor!!! M am linistit. Prolactina n am cum sa o masor ca sunt stresata maxim, dorm cateva ore pe noapte... R avea 10,700 la 1 an.probabil la 1,3 ani avea in jur de 11. Dar el e inalt. Eu totusi as supraveghea atent evolutia ei. Si nu neaparat atinci cand va creste, ci de acum. In sensul ca as reduce paste, paine, cartofi. Si fara gustarele mai tarziu. E ft greu sa schimbi felul de a se alimenta al unui copil care e mai mare. Dar ea e inca mica, eu am vaz la r schimbari de la o sapt la alta. Se inalta vazand cu ochii.
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
neatza
like daca esti atenta la alimentatie, si insisti mai mult pe fructe si legume, si fainoase mai putin, zic ca nu ai de ce sa-ti faci griji.Sunt copii si copii.Bine nici nu poti stas linistita ca se inalta , eu la tara vad copii de care ma sochez , fetita de 6 ani umflatica rau, adica mama si tata normali, dar ea non stop e cu ceva in mana, gen croissant,adica nu o fructa, ci numai prostii de la magazin.
am terminat de facut ce aveam in plan, pe partea de bucatarie, restul de casa azi...am pus 4 pungi de fasole pastai pt ciorbita si mancare, 2 pt salata, 2 pungi de ardei pt umplut cu cate 11 buc in fiecare (din aia lungi), 3 borcane de ardei iuti...incepe sa prinda forma camara , sapt trecuta am facut suc de rosii,dar mai trebuie, mai am in plan si niste castraveti la sare, din cei la otet si gogosat nu ma mai dau in vant, de cand am aflat ca astia la sare sunt mai ok ca au fermantatie naturala, vroiam sa fac si o dulceata de pepene galben, dar sa vedem, mai avem de copt gogosarul pt zacusca si inca ceva ardei,si cam gata, zacusca prin oct o facem, avem totul la congelator.
9 ani de copilarie ....
- ginutza
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-09-19
buna fetele,
eu anul asta am facut doar gemuri si compoturi, rosiile s-au manat in gradina iar alea de solar nu ma incanta am niste ardei care am sa-l coc sa-l pun la congelator si muraturi mai vedem ca nu prea mancam
C mananca foarte multe fructe, de asta nici nu ma agit, dar stiu ca dc se urca la masa si prinde painea mancare nu mai mananca ca si-a facut plinul
adina eu am inceput cu sucul de morcov-mar si sfecla rosie + catina cu miere
eu am fugit afara
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
hello mamici
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
hello
Poke, si mie imi iese un lichid transparent cand strang. Aproape 2 ani am si eu de cand nu mai alaptez. Mi-a zis o tipa farmacista ca cica scurgerile astea sunt din cauza unor dereglari hormonale.
Eu n-am facut nimic. Primul an in care borcanele zac goale pe balcon
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- pokemon
- Diamond member
hello! la mine nu e transparent, e alb-galbui, gros, ca un colostru.l-am rugat pe sotoi sa vb cu un ginecolog bun, sa vedem ce zice. probabil a crescut prolactina pe fondul ac. eu am facut o multime de borcane. am dulceata de capsuni, pepene galben, dovlecel, visine, cirese, compot de visine, capsuni, corcoduse, prune, pere. fel de fel de borcane cu amestecuri pt ciorbite, in diverse combinatii, fasole teci la borcan, amestec de rosii si ardei pt sosuri, ketchup home-made, vinete la congelator...castraveti la saramura, dovlecel la otet.... azi-maine fac si suc de rosii, mai am in pla 7-8 borcane de compot de prune si sper sa termin ca mi s-a cam urat ah...si am uitat de visinata si nu mai am nici borcane si nici loc sa le depozitez
Ultima oara a fost editat de pokemon (2014-08-26 12:17:37)
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- smart lady
- Addicted member
da, uneori e alb galbui, deschis.
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
'neata
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
si la mine tot alb galbiu si gros este.... stiu ca am vb de chestia asta mai demult, cica pana la 5 ani dupa oprirea alaptarii s-ar pastra laptele.
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
la mine a fost bun disparut in cateva saptamani. dar eu n-am avut niciodata lapte ca lumea.
- Reina
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-01
buna
eu la 6 luni dupa termin alaptatului , cd strang iese f mult lichid.eu am si luat pastile de oprirea lactatiei la mom respectiv , am incercat fara dar nu am reusit , dadeam intr-o mastita nasoala altfel.
nu stiam de taierea supozit, si eu mai taiam . Am fost de dimin sa ii fac exudatele si pt ca nu suntem la bucuresti , ci la parinti in provincie am platit pe 2 exudate nazal si faringian 90 lei , scump mi s-a parut, mereu le-am facut gratis la medlife. iar pt coprocultura si coproparazitologic 65 . Nu am gasit in tot orasul asta recipient cu gel, i-am facut tot din ala simplu, a zis ca merge si asa
Mamica de 2 pui scumpi
- pokemon
- Diamond member
si eu cand am intarcat, s-a oprit de la sine productia. nu a mai fost nevoie sa ma mulg, nimic...si pana acum nu am mai observat sa curga ceva. bine, nici nu am strans
- smart lady
- Addicted member
Nici eu n-am luat nimic, erau oricum putin solicitati sanii si deci productie putina. De strans, am tot strans periodic si iesea.
Fi-miu si-a facut un obicei sa-si spele ciorapii ori de cate ori are adidasi spunand :uite-te mami, i-am spalat sa nu mai puta ! Nu stiu de unde si cum a luat obiceiul asta, dar daca nu sunt pe faza, spala orice prinde in mana
- Ioana He
- Insomniac member
- Inregistrat: 2011-09-01
Smart daca invata sa si calce te-ai scos . Cred ca e haios tare
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- smart lady
- Addicted member
Ioana, cred ca daca i-as lasa fierul ar si calca
Kate, m-as duce, caci suntem obligati. I-as bate totusi obrazul pt cand a anuntat.
- pokemon
- Diamond member
katey, am taiat pepenele bucati mari (o felie data cam in 4 asa) ca daca sunt mai mici se dizolva si ramai cu jeleu la final se fierbe cu zaharul pana il vezi ca incepe sa se ingroase, se adauga zeama de lamaie-destul de multa trebuie, sa fie aromat. eu am pus si ghimbir in el. si il mai lasi la fiert pana ajunge la consistenta dorita. sa il fierbi la foc mic, altfel isi schimba culoarea
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
buna, mamici!
katey, si eu as merge. obligatia ramane, chiar daca v-au anuntat tarziu. cine stie, poate au avut probleme cu invitatiile sau poate socrul a uitat sa va zica mai devreme... dar voi nu ati stiut de nunta pana acum? ca vestile astea se cam afla cu mult inainte sa vina invitatiile.
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Anca, nu am stiut de nunta pt. ca e o ruda din aia despre care G stie ca exista, dar l-a vazut la nunta la noi si de 2-3 inainte si... cam atat. Eu nu stiu despre cine e vorba. Nu, socrul vineri a primit invitatia, pt. ca atunci a primit-o si sora lui, matusa lui G, am vorbit ieri cu ea.
Ultima oara a fost editat de Katey (2014-08-26 15:31:05)
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|