Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32-72
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32
Eu ma cracanez de ras.r a fost ft echilibrat, ft putin plangacios, daca ma avea aproape nu plangea ziua intreaga. Nu riposya ca vrea ceva anume, chiar intelegea explicatiile. De vreo 2-3luni insa...nu le mai intelege. A inceput cu tantrunuri, la noi n a existat asa ceva pana la 2 ani si 4-5 luni, dar nimeni nu scapa Ideea e ca si eu ridic vocea la el, l am mai si ars la fund pt ca uneori are o asa ambitie si nu se lasa frateeeee....la el nu se mai pune problema ca nu intelege, stie perfect ca nu are voie sa dwa cu pietre in geam.daca nu ii fac o voie fuge si ia pumnul de pietris si zbang in geam...la faze de genul asta il altoiesc. Ii explic de zeci de ori ce se intapla, ii spun ca il bag in casa daca mai face si el...ambitios. il si pedepsesc la modul ca nu mai vb cu el sau sa nu se miste dintr un loc 2 min... Deno...zilele trecute era sa scape si el si nepotica pe geam, de la etaj...s au cocotat pe glaf, au descis geamul si...vizualizau lumea de la inaltime. Mai cu 2 zile inainte am iesit sa dau apa la caini.si a tras scaunul din living in buc. S a urcat pe blat a luat cutitul din uscator si a injunghiat de 20 de ori un scaun pe care am dat vreo 300 de lei. A rascait si blatul de la mobila si o usa. In mai putin de 2-3 minute. Deci.....are idei....garla! Ce sa mai zic ca stau si il pazesc ca pe...nu stiu cine
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- ginutza
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-09-19
Buna fetele,
Daca tot ati ajuns la povesti din astea, hai sa scriu si eu Am zugravit acum cateva sapt o camera si D a fost ajutorul meu ,impreuna cu C.I-am lasat sa pictez un perete ca sa pot face restul. ei bine, cand o culcam la pranz pe C ,de obicei D se uita la desene cat o adorm, cand ies ce credeti ca facea el? dadea cu trafaletul pe pat , sa mor, norocul meu a fost ca spalasem trafaletul si n mai avea asa multa lavabila si nici nu a putut sa deschida cutia care mai avea jumatate de vopsea am o pisica, ochinuie toata ziua, unu de coada altu de urechi o plima prin curte, am sa va pun o poza ,poate maine, sa vedeti cum o plimba prin curte , tinuta strans de gat
cand imi mai aduc aminte, mai pov
poke eu cred ca muream, dc se intampla ceva mai rau, mi s-a zbarlit pilea pe mine
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- Jacqui
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-09-18
Deno, baga la mine si le pun V ati mutat de tot nu? Noi ne gandim sa mergem home..vreau sa dau la facultate Plus sa si deschida el ceva..nu stiu Aveti casuta voastra? Ca noi am sta la mama(nu i acasa) ..asa imi sta in gat Bani, bani, bani Si ca sa asa...bmw ul e varza is rupte niste prostii si au cazut in motor, masina de mii de e, ca nu ne am luat casa ca sa luam masina... Ne au spus ca e un injector si un senzor, 700e Bineinteles masina tot asa e, trancaneste si azi s a ous a meu sa i desfacd admisia, surprizaaa clapetele in motor, si strica tot ce gasesc in cale, a gasit 2 si mai sunt 2...dumnrzeu cu mila Eric aseara a cazut din pat, am zis ca mor, dormea cu tacsu' Eu am o piatra care coboara ls rinichi si ma doare Eric cu ale lui Am luat o masina, ies la shoping si iese fum pe la arr aconditionat, opresc si ma uit la motor, cand desface a meu, fusese luat foc un fir gros, puteam sa iau foc si eu si masina si tot, s a oprit ca nu i mai ajungea energie la el Si uite asa, nu ne oprim, zilele trecute era sa mi vina un bol in cap de cristal de la un metru, m am ferit si mi a facut cioburi toata bucataria Etc.. Like
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
Neata
Poke si al meu face interzise..si pietrele in geam la fel..adica stie clar. Dar sa il altoiesc..doar sa imi ia DD mintile La munte facea o faza cu pietrele si taica-su i-a dat una la fund..am zis ca bag divort...pai mi l'ai facut sa mi-l bati? A prins o ura pe taica'su..la mult dupa, acasa, statea cu frigiderul deschis...a tipat la el si atat de tare s-a speriat ca s'a dus dusmanos la el dupa ce i-a trecut tremuratul sa-i zica: heeei de ce m-ai batut?? dar nu-l batuse Evident, nu o zic cu judecata poke caci vorba lui deno nu putem sti ce e acolo insa eu nu as da in el neam. Al meu face fix invers de ce ii spun eu...evident se pisa pe ce spun eu..dar astept si eu sa treaca toddlershipul si aia e Am ajuns uneori sa ii zic invers...ca sa faca ce trebuie
6 ani de dragoste
- pokemon
- Diamond member
Janis, n am de ce sa ma simt judecata si chiar de as fi, nu imi pasa. E treaba mea cum mi l educ si imi asum ceeea ce fac si ce spun. Si nu, nu cred ca daca ii dau o palma la fund, atunci cand il vad cum face ceva din ambitie, o sa ramana cu sechele. Si eu am mai luat cate o palma si nu...n am murit. Dar mi au fost corectate niste comportamente. La fel si la el. Nu il bat zilnic, nu il bat sa il umplu de vanatai... ii dau la fund si nici macar nu e vorba de durere.se opreste din cauza gestului si atat.
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
F bine ca se opreste. Ti-am zis..taica-su la fel i-a dat la fund si e f dusmanos pe el. El s-a oprit atunci dar a inceput sa planga ..sa tipe la taica-su el. Nu m-am gandit departe la traume, m-a deranjat gestul. Cred ca eu sunt aia traumatizata
6 ani de dragoste
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Neata
Back to work
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- ginutza
- Hero member
buna fetelor,
ma bucur ca v-ati dat seama cu AP-ul asta, eu am avut parerea mea de la bun inceput, dp cum ati vazut ca nu m-am bagat in discutii Eu consider ca un copl trebuie educat de mic, chiar dc asta il va fustra, enerva si va varsa lacrimi, poate ca nu o va face.Dar prefer asa decat sa fie un frustrat , enervat si fara un loc in societate atunci cand va fi mare.Depinde f mult de copil.Dami s-a adaptat "cerintelor" mele si deja stie , cunoaste anumite limite.Acum nu va inchipuiti ca sta cuminte intr-un colt cand merg cu el undeva sau sta cuminte la restaurant.Nu, este un copil obisnuit cu multa energie si dorinta de explorare, dar stie sa si asculte , sa fie si incapatanat.Dar stie ca exista o limita si nu tine aruncatul pe jos, chiar dc nu o face.Cunoaste limitele, chiar dc uneori incearca sa le depaseasca.Totusi este mic, este copil si trebuie lasat sa isi traiasca copilaria.
Sper sa reusit sa ii schimbati si cu siguranta ve-ti reusi.
pup
- timean86
- Addicted member
Nici eu nu am putut sa ma pliez dupa AP. Pina la urma fiecare face cum simte si cum crede ca e mai bine.
A. vorbeste cu propozitii
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
Flower, Doamne ce povestesti Eu intotdeauna am zis ca un copil nu trebuie suflat in fund, scuzati expresia, si nu trebuie invatat ca el e centrul universului, trebuie sa stie ca si ceilalti au nevoile lor si ca in viata nu totul e asa cum vrei tu, ca uneori trebuie sa mai faci si ce trebuie, nu numai ce vrei. Citeam deunazi un articol de pe printesaurbana http://www.printesaurbana.ro/2014/06/co … n-pic.html care mi se pare nu extrem, ceva mai mult decat extrem.
Eu cred ca generatia noastra e aia traumatizata si din dorinta de a nu repeta cu copiii nostri greselile pe care le-au facut parintii nostri cu noi lasam prea multa libertate: nu ii spunem copilului nu ca il traumatizam, nu ridicam vocea ca il traumatizam etc pana cand pe copil ajunge sa il doara la pampers de ce zicem noi.
Cred ca cei ce incearca sa aplice ap fac confuzie intre NEVOI si DORINTE. Da, raspunzi copilului la nevoi (nevoia sa a se simti iubit, de a plange in bratele mamei etc plus nevoile de baza hrana, adapost ) dar a vrea ca toata lumea sa joace cum canti tu (referitor la ce povestea Flower) e o dorinta nu o nevoie, la care tu ca parinte poti alege sa raspunzi sau nu. Ideea de baza e ca faptele noastre trebuie sa spuna "Te iubesc, dar nu te pot lasa sa faci asta". Stiu ca teoria zice sa il lasi sa isi testeze limitele, dar un copil nu stie unde sa spuna stop, nu poate discerne cand faptele sale ii fac rau lui sau altora si de asta suntem noi acolo, sa il ajutam si sa il invatam, sa ii trasam noi limitele, daca ale lui sunt duse la extrem.
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Neata!
Jaq, vaiii ce tot povestesti, imi pare rau Noi am venit acasa, da, stam la mama si noi, de unde casa dar cand se vor aseza lucrurile vom face cumva sa ne luam ceva al nostru chiar daca mic. Eu cu mami ma inteleg f bine si tot mai sunt discutii, pe seama copilului evident. Dar na, trecem peste toate ca suntem adulti. Hai ca iti dau pe fb pozele, multumesc
Timiiiii, bine ai revenit cum sunteti? Cum a fost? Cum ati ajuns?
Sa va zic o faza apropo de plierea pe copil V-am mai spus eu ca de cand cu luatul suzetei si intarcatului, yannick adoarme f greu si de fiecare data cu cel putin 10-15 min de plans cu sughituri, de ne facea sa il urcam in masina si sa-l adormim pe bani. Cat a fost sotul aici numai asa l-a adormit. In ziua in care a plecat, cu groaza, l-am pus in pat la pranz, evident a inceput sa riposteze grav. Dupa vreo 15 min, imi suna telefonul. Era pe noptiera si vibra si suna, asa s-a speriat in momentul ala de a venit langa mine in fuga, s-a pus pe perna si n-a mai zis nici m?c, a adormit Pai nu-i bag eu piesa de fiecare data cand trebuie sa-l culc ? Cum o aude se linisteste si in maxim 20 de minute e adormit. Nu mai plange deloc, eu nu ma mai chinui.. Nu ii e frica de ea vizibil, doar ca nu mai zice nimic cand o aude, adopta o pozitie si acolo ramane inlemnit. NU sunt de acord cu infricarea copiilor la diferite actiune "vine bau bau, dr cu injectia, etc" dar daca asta functioneaza la el acum? S-o las balta si sa-l las sa raguseasca de plans in fiecare zi pentru ca nu e ap? Simt ca l-am prins pe Dumnezeu de un picior cu melodia asta, va zic
Viata mea, desprinsa din povesti
- timean86
- Addicted member
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Viata mea, desprinsa din povesti
- timean86
- Addicted member
Off, și al meu m-a ?nnebunit cu o melodie, ?ntr-una ?mi cerea sa-i pun "pei-pei" Si numai nu stiam ce vrea. Dupa vreo saptamana m-am prins ca era melodia: "oliver Twist - Dbanj" de unde si pina unde ii suna lui Pei-pei nu stiu
Are timp si Y sa vorbeasca
Ultima oara a fost editat de timean86 (2014-08-11 11:16:14)
- Jacqui
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-09-18
- pokemon
- Diamond member
Ca tot eram in subiect si cum procedeaza unii parinti. Se da una bucata de copil de 4 ani. Mamica: mancam si noi pepene? Copil: da... Mama aduce pepene. Copilul zice ca nu ii place pepenele ala ca miroase urat- nici nu vrea sa guste desi seara a mancat cu falci. Mama dupa ce insista de cateva ori renunta la pepene. Atunci vrei piersica? Copilul zice da. Taiata sau intreaga? Taiata. Vine mama cu piersica taiata. Dupa ce arunca o privire copilul incepe sa se smiorcaie ca nu ii place ca e taiata....vrea intreaga... Mama insista...copilul nu si nu.dupa care aduce piersica intreaga.... nu mai zic ca daca a mancat mai mult de un sfert din ea a fost mult.... si mamica imi zicea mie ca ii respecta copilului dreptul de a alege...pai asa??? Mie mi se pare bataie de joc. Eu il intreb vrei sa mananci.daca zice da, il intreb ce vrea x sau y? Si ii dau. Daca mi ar face faza de genul pur si simplu i as zice ca asta a ales, daca nu mai vrea nu mananca. Dar in nici un caz nu m as apuca sa stau in cap si sa ii decupez stelyte ca sa inghita de foua ofi si apoi sa xica sunt satul...
- ginutza
- Hero member
nici eu nu as face in veci asa ceva, deja respectul fata de mine din partea copilului este si va fi zero
- timean86
- Addicted member
Poke, ai dreptate
Deno, nici nu ma asteptam sa fie altfel. Sunt superbe
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|