homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32-73

#1369 2014-08-11 12:02:15

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32

hello mamici wave

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#1370 2014-08-11 12:07:02

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Timi puss multumesc! Aia astept s-o vad imbracata cu ele, sunt minuscule toate hjarta

La mancare nu ma bag, stiti povestea noastra.
DAR:
Sa vedeti ce face in dimineata asta. Urla ca vrea sa coboare jos inainte sa apuc sa fac si eu un pisu macar, bun, hai sa coboram. Deschid usa de la scari, nu mai vrea, il apuca figurile razand. L-am lasat in capul scarilor si am mers jos, zic daca vrei vi, daca nu nu. Bun, zice ca vrea sa vina, urc spre el inapoi si cum am urcat 2 trepde, deja se dadea inapoi razand. Zic deci te prostesti, am plecat. Si am mers pana jos. Numai cand a inceput sa zbiere de sus am mers sa il iau avertizandu-l ca e ultima data cand urc.
Nu ma joaca el pe mine asa. Da, are tot dreptul sa aleaga, dar nu sa-si bata joc.
E acelasi exemplu dat de poke, dar transpus in alta circumstanta. La mancare inca fac tot ce pot ca sa manance, dar nu-i tolerez bataia de joc cu mancarea. El vrea sa i-o pun in fata sa o arunce toata pe jos, si asta nu ii permit. Dar in rest, umblu dupa el in fel si chip, inca...

Cunosc parinti care au lasat dupa copil dupa exemplul lui poke si au ajuns ca dimineata cand o ezeste sa mearga la scoala, fata de 5 ani alege daca sa mearga sau nu. Si daca nu, parintii o lasa sa doarma. Pai?

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1371 2014-08-11 12:21:35

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Neata

Deno hjarta ce faine sunt!

Eu la faza cu mancarea sunt cam ca Deno, accept f multe numai sa manance. Incerc usor usor sa mut masa in scaunul de masa, dar nu-mi iese. In schimb avem in sufragerie o paturica si incerc s-o limitez  cat pot la paturica respectiva.

Am avut o seara si o dimineata horror. Aseara pe la 23.30 o plimbam in fata blocului, ea in ciorapi fara papuci, vroia si pe jos nu doar in brate, eu in cea mai sumara imbracaminte de somn...nu stiu ce s-a intamplat, s-a tot foit, a piscat-o ceva de picior ( dupa cum arata aum tantar sau purice) aseara arata urat, i-am dat prin somn hamletei ca sa nu mai aiba picioarele goale si habar n-am de ce s-a speriat. Urla cu suspine, se umflase de plans, nu puteam nici s-o trezesc, aveam senzatia ca lesina de atata plans. Oribil

S arunca acu tot ce prinde in wc cesafac Dimineata si-a aruncat suzeta, apoi a inceput sa planga sa i-o dau de acolo lol imi era si mila de ea. SI i-am zis de 100 de ori ca ce aruncam la wc acolo ramane, nu mai putem lua

Ultima oara a fost editat de be_happy (2014-08-11 12:25:10)

#1372 2014-08-11 12:31:48

denorah00
Insomniac member

Happy, of... S yannick s-a speriat asa odata, nu mai tin minte din ce, dar groaznic a plans si nu il puteam nici trezi nici linisti, l-am scuturat si eu si sotul si-am inceput sa plangem si noi ca nu isi revenea. Cine stie ce simt ei..

Si yannick imi arunca periuta de dinti in wc, nu poate ridica capacul ca este f greu, dar e capac de wc cu functie de bideu, si pe la capatul de sus are un loc unde are robinetul de bideu, pe acolo baga periuta. Am schimbat 4 de cand am venit aici, zilele trecute n-am vazut ca aruncase una s-o iau si am facut pisu pe ea rotfl2 tare multe combina si el..

#1373 2014-08-11 12:37:48

be_happy
Platinum member

Da, cine stie ce simt ei, mititeii. S-a linistit afara, Slava Domnului

S mi-a aruncat o gramada de creme, jucarii, periuta ei ( la ale noastre n-are acces), s-a dus si cu telefonul dar am prins-o la timp lol lingurite, etc. Si se apleaca sa se spele pe maine in apa din wc, e albastra si cred ca i se pare interesanta. Capacul e normal, il ridica usor, Ii mai pica peste mana cand nu-l ridica cum trebuie dar nu-i pasa.

Publicitate

loading...

#1374 2014-08-11 12:39:13

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neatza fetele. si noi pe aici dar cam somnoroase.
puss  puss  puss
coffestudiu

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1375 2014-08-11 12:44:32

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Ce hainute deno hjarta

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2014-08-13 22:18:52)

6 ani de dragoste  hjarta

#1376 2014-08-11 13:53:06

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Ce dulce e hjarta

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#1377 2014-08-11 14:43:57

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Mamici  wave

Timiiiii puss  kram
Stii de ce a urlat N in avion? Ca i-am pus centura. In rest a dormit bustean.  rotfl

Apropo de discutia cu altoitul si de cea de vineri cu dezvatatul de pampers, am iesit vineri cu N la joaca in parcare. Este o fetita de-o varsta cu ea (cu cateva zile mai mica) si mai este un baietel cu vreo 2 saptamani mai mic decat ele. Mama fetitei m-a tot intrebat vara asta cum stam cu renuntatul la pampi si i-am zis ca nu stam. Inca are si nici nu fac eforturi prea mari sa scapam de el. In sensul ca ii spun sa-mi spuna cand face kk sau o intreb daca vrea olita cand o vad ca isi ia "pozitia" (se aseaza pe vine pe unde apuca), dar cam atat.
Vineri fetita cealalta era fara pampers si o tot intreba mamica daca vrea sa faca pishu si a si pus-o de vreo 2 ori.

Baietelul era cu bunica-sa care s-a dat si ea in vorba despre pampersi si facut la olita si ne-a spus ca si ea incearca sa-l dezvete. De dimineata l-a lasat fara pampers dar a facut pe el de doua ori si dupa ce i-a dat "doua la c*r ca n-a fost in stare sa spuna ca face" (!!!) , i-a pus pampers ca ce, ea cat sa stea sa spele dupa el?!
Imi venea s-o bat pe baba, pe cuvant. Eu care nu prea ma bag in felul cum isi creste lumea copiii decat cu o parere care daca e ascultata, bine, daca nu, din punctul meu de vedere, iar bine, pe femeia asta imi venea sa zbier sa lase copilul in pace. sad
Baietelul e foarte linistit si timid, nu se joaca cu ceilalti copii, nu alearga dupa mingi, sta numai agatat de bunica / parinti, mi se rupe sufletul de mila lui. sad
Pana la 2 ani era mereu cu mamica sau taticul, par foarte ok in gandire, ma indoiesc ca incurajeaza "altoitul", mai ales pt. asa ceva.
Presupun ca bunica a aparut in peisaj pentru a inceput mamica serviciul...
Aaaa, si povestea ca saraca noru-sa munceste si sambata si timpul saptamanii vine foarte obosita si cand ajunge acasa trebuie sa mai faca si mancare ca nah "ei mananca la servici, da' noi ce mancam de-amiaz?!" (ea si cu copiii adica, in afara de baiatul de 2 ani mai au o fata de 7).
Ok, nu zic sa faci mancare cu copiii agatati de fusta dimineata, dar cand vin parintii de la munca lasa-l pe ei cu copiii si fa tu de mancare daca tot o plangi pe nora ca e obosita, nu? nustiu

In alta ordine de idei, cred ca generatia noastra a cam dat-o dintr-o extrema in alta, in sensul ca noi am primit palme la fund si peste maini (unii din pacate si alte "obiecte" gen cozi de matura, curele, papuci, etc), iar cu copiii nostri simtim nevoia sa ne justificam si pt. ca am ridicat vocea cand au alergat in fata masinii.

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1378 2014-08-11 14:51:30

bubutadana
Insomniac member

katey, parerea mea e ca din multe puncte de vedere o cam dam dintr-o extrema in alta

zicea cineva mai sus, imi pare rau dar nu mai stiu cine, ca asteapta sa faca copilul 3 ani ca o sa fie mai bine
imi vine sa rad si sa plang in acelasi timp pt ca mie mi se pare tare grea perioada de dupa 3 ani
intre 2 si 3 ani a fost divin, in cazul nostru

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#1379 2014-08-11 15:03:56

timean86
Addicted member

Kate kram kram mi-a fost dor "di tini" tongue  Asa si A. cu avionu rotfl seamana pustii nostri.  Nici A nu vrea sa vada olita. Nici nu-l stresez. Deocamdata il laud cand imi zice ca a facut kk. Ni zice de fiecare data, asta e.

Mi-e mila de baietelul din povestea ta.

Si sunt de acord si cu chestia cu extremele. Tare complicat e.

Ultima oara a fost editat de timean86 (2014-08-11 15:07:03)

#1380 2014-08-11 15:10:04

Katey
Addicted member

Bubu, in ce sens grea? Tot la tantrumuri te referi?

Eu ma minunez de cate intelege N. Ieri de exemplu vorbeam la tel pe speaker cu bunica mea (careia N ii spune mamaia, ca asa m-a auzit pe mine chicot ). Si la un moment dat bunica-mea zice "Pupa mamaia fata", la care N "Nu, nu pupa mamaia fata". Zic "De ce, mami?". La care ea se uita la mine ca la prosti si zice "Mamaia deveni" (Mamaia e la Ghirdoveni), adica nu era acolo cu noi, deci n-avea cum s-o pupe.

Deci clar ca daca face asemenea "deductii", intelege si cand ii spun de ce nu are voie aia si ailalta, nu?

Da, Timi, nici N nu zice. Are momente cand zice si altele cand nu zice. Asta e, nu va merge cu pampers la scoala. nustiu

Iar de lasat fara pampi prin casa cum mi se tot sugereaza "ca doar e vara, nu raceste daca sta uda 10 minute", pur si simplu nu e pt. noi.

Ultima oara a fost editat de Katey (2014-08-11 15:14:13)

Strumful nails  7,5 ani

#1381 2014-08-11 15:16:07

bubutadana
Insomniac member

katey, nu cred ca mai poate fi vorba de tantrumuri la 3,3 ani
doar ca la varsta asta intelege si-si doreste mult mai multe lucruri (evident, nu numai din cele bune), este incapatanata, trebuie sa fie ca ea, testeaza limite, ma pune la punct urgent (apropo de ridicat vocea la copii, ea imediat imi spune pe ton ferm: nu mai tipa la mine!), am spus ca trebuie sa fie her way or no way?!

#1382 2014-08-11 15:39:12

timean86
Addicted member

Inteleg ei multe ...

Noi Duminica la biserica. Stie ca trebuie sa fie cuminte, si tot se foia si facea galagie. Eu ii tot ziceam, "shhh nu-i voie sa faci galagie etc" "te scot afara" la care el la un moment dat zice: "bate mama acasa" Asa deci ??? Adica eu ii zic ca nu are voie sa ma loveasca, sa ma bata, etc... El cand e nervos da cu manuta sa ne loveasca, si il opresc si ii tot spun ca nu-i voie, ca nici eu nu-l lovesc.

#1383 2014-08-11 15:50:09

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

buna, mamici!

ce discutii interesante ati avut peste weekend!

nu stiu cum reusiti voi sa va impuneti, eu sunt carpa moale in fata lacrimilor copilului. ii zic de cateva ori "nu punem manuta acolo ca e murdar", dar cand il vad cat de mult isi doreste si pe ce ton "se roaga de mine" sa-l las, cedez. stiu ca nu e ok, ca pt el rezulta ca nu exista limite si ca obtine orice cu putina insitstenta, dar efectiv nu pot fi dura cu el. citesc ce prostii ajung sa faca mai incolo copiii si ma ingrozesc. oare cum ma voi descurca si ce crestere ii voi oferi? sad
de multe ori mi-am zis ca nu e de mine rolul asta. mi-am dorit copilul, il iubesc de nu mai pot, dar nu sunt apta/pregatita sa fiu mama sad. sper doar sa nu-i ratez cresterea si educatia, sa ajunga un om normal.

emilya, nu cred ac are legatura energia cu achizitiile. si al meu e hiperactiv, insa e in urma rau cu achizitiile. el nu face acum ce face fata la 11 luni.

nu mai stiu ce am citit...

LE: emilya, a avut si al meu o perioada cand imi baga degetele prin gura, nas, ochi, ori ma zgaria obsesiv intr-un loc. vad ca i-a trecut. acum face altele: cand e marait de somn si ma intind cu el in pat sa adoarma, atata se foieste pana o da in rostogoliri cu sanul in gura neutral. sau cand n-are chef sa suga, da drumul la san si cu degetul incepe sa-mi zgandare sfarcul. imi vine sa ma urc pe pereti cand vad ce are de gand. daca ii spun ca ma doare, sa inceteze, ori imi acopar sanul, urla neutral. uneori adoarme in timp scurt si rezist. alteori insa ne ridicam din pat si i se duce somnul, apoi e marait inca vreo 2 ore.

am mai citit despre testarea limitelor. pt al meu e unul dintre jocurile preferate sa faca lucruri interzise si sa-l "certam". dinadins face prostia, razand. noi il certam, el mai tare rade smile.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2014-08-11 16:03:51)

#1384 2014-08-11 16:31:18

Katey
Addicted member

Anca, cum a fost la doc? Esti e ok?

Strumful nails  7,5 ani

#1385 2014-08-11 17:43:31

denorah00
Insomniac member

Anca si eu am fost exact ca tine, pana am vazut ca intelege ce ii zic. Pana nu intelegea, ma rupea si pe mine mila si il lasam sa faca orice. Dar nu se compara ce facea atunci(chestii total inofensive, doar ca imi dadea mie mai mult de lucru, dar facea clar ca sa exploreze) cu ce face acum.
Acum face lucruri din placerea de a distuge, de a calca peste cuvantul meu, ma sfideaza in fata si stiu ca stie, imi arata el singur ca stie ce e bine si ce e rau si dintre cele 2 alege raul aproape intotdeauna.

Nu m-am suparat si nici nu l-am corectat cand mi-a facut tot tv-ul cu crema de galbenele pentru ca nu stia, a facut-o si apoi mi-a aratat pe limba lui ce a facut, foarte incantat si se vedea ca a fost o mare descoperire pentru el. Avea 1,3- 1,4 ani. Dar acum, cand tranteste usa de 100 de ori si il rog sa inceteze ca se descentreaza, ii arat semnele ce le lasa in urma lui, ce distruge si el se uita la mine si o mai tranteste de 50 de ori si fuge?
Ampus un filmult la topicul meu cum deschide intruna usa de la frigider. Daca vrei sa te uiti, ce inseamna sa inteleaga si sa faca dinadins.

Cand ii vei explica de 100 de ori si vei vedea ca intelege, dar nu vrea, te va lasa mila smile si vei avea puterea sa il educi.
Fetele stiu, exact ce ai scris tu mai sus scriam si eu odata, ca il las sa faca tot, pentru ca nu-i rezist. Sa sti ca ii rezist acuma, ca si-o ia in cap daca nu. Si decat sa plangem amandoi peste niste ani, mai bine mai baga el cate-o lacrima acum. Acum lacrimile astea nu dor, dar mai incolo da..

#1386 2014-08-11 18:03:59

be_happy
Platinum member

Eu cred ca il subestimai la 1.3-1.4 ani sa crezi ca nu intelegea. Pai S intelege tot, eu o intreb, ea raspunde ( da din mana si din cap in semn de nu, "da" mai spune, sau confirma prin actiunea in sine.
Bine, evident un copil de 1.10 ani intelege si mai bine dar si acum pot spune ca ii sunt f clare unele lucruri.

#1387 2014-08-11 18:10:25

denorah00
Insomniac member

Nu il subestimam happy, chiar nu intelegea. Cam de la 1,6 ani a inceput sa inteleaga. E pana atunci nici nu a facut actiuni ce alti copii le fac devreme, gen adus jucarii, comenzi simple.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.