homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32-75

#1407 2014-08-12 11:11:44

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32

Neata!

Jacqui a scris:

Kate pai sa faca baba de mancare la nora, daca vine obosita, nu? Am mai auzit de astea, stai ca vin sa stau cu copilul si nu isi ia nici farfuria de pe masa, pai daca vii sa ajuti ajuta, nu sta cu aia un sus si astepti sa vina norta sa ti faca..

Exact, Jac. smile I-am povestit aseara si mamei si a ramas fara replica. lol

Manu, sa va fie de bine concediul si succes la "proiectul bb2"! big_smile

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1408 2014-08-12 11:19:31

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

si soacra-mea sta cu 2 copii dar ma mai intreaba seara daca vreau sa imi dea mancare.

Ultima oara a fost editat de cmin (2014-08-12 11:22:19)

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1409 2014-08-12 11:33:07

Katey
Addicted member

Da, Cmin, si mama imi da. Nu mereu, dar cand face ceva ce stie ca ne place, sau cand face snitele, chiftelute, peste pt. mine si N (ca stie ca eu nu fac pt. ca nu mananca G), etc.
Sau mancam la ei direct.
Iar acum ca sta cu N peste zi, aproape numai ea ii gateste. nustiu

Ieri si azi N a mers la cresa. Ieri mi-a zis mama ca a ramas asa, cu inima indoita, dar azi cica plangeau doi copii si se uita la ei asa intrigata. smile

Strumful nails  7,5 ani

#1410 2014-08-12 11:52:25

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

si soacra face de mancare intre timp, si pentru el si pentru ea si socru.
Eu fac pentru noi cand ma duc acasa.

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#1411 2014-08-12 12:36:18

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Mamici, am nevoie va rog de un sfat. par

Nu stiu ce biberoane sa iau la bebelusi, pt spital. As opta pentru cele de la Dr Browns. Dar aici, alte nedumeriri.
Sa fie de 60 de ml sau de 120?  Din sticla sau din plastic?
  Cu  gat larg sau standard? nustiu  nustiu
Trebuie sa iau si tetine de rezerva?

Ah, si vreau sa le cumpar si perie de par. Optez pt una din par de capra. Cumpar 2, pt fiecare cate una sau una pentru amandoi?

Merci muult!  puss  puss

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

Publicitate

loading...

#1412 2014-08-12 12:57:22

timean86
Addicted member

Rona, eu am avut de la Avent, dar nu le-am folosit pentru ca am alaptat exclusiv. Legat de perie de par la noi inca nu e cazul.

#1413 2014-08-12 13:12:05

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

buna mamici

kate nu e inchisa cresa ? La noi toata luna august e liber.

Mamica de 2 pui scumpi

#1414 2014-08-12 13:23:06

ginutza
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-09-19

rona
bib de 120, ca 60 parca mananca l o masa si pe urma creste cantitatea, stiu ca cele din sticla sunt cele mai bune si exista pentru ele un invelis din  silicon, in cazul in care cad sa nu se sparga
despre gat nu stiu ce sa iti zic
tetina de rezerva, doar dc vrei, dar la spital au si ei biberoane si tetine

perie, una cred ca este suficienta, doar sunt gemeni smile

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#1415 2014-08-12 13:25:53

Katey
Addicted member

Reina a scris:

buna mamici

kate nu e inchisa cresa ? La noi toata luna august e liber.

A fost inchisa in iulie. La noi sunt inchise cu randul, acum sunt inchise cele care au functionat in iulie.

Strumful nails  7,5 ani

#1416 2014-08-12 13:29:46

cmin
Addicted member

rona - 120ml, sticla de preferat dar e ok si plastic daca scrie fara parabeni, gat larg de preferat ca nu iti mai cade pe langa. Eu am dus biberon la spital si tot cu ale lor i-au dat. Ia doua sa ai la tine dar nu cred ca le vei folosi. eu l-am dat spitalului sa ramana acolo.

perie de par nu cred ca e cazul... poate sa ai pletosi. Mi mi-ar fi frica sa perii un nou nascut cu fontanela deschisa... poate si unde la al meu n-am avut ce piaptana un an de zile  lol

Ultima oara a fost editat de cmin (2014-08-12 13:31:05)

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#1417 2014-08-12 13:33:43

ginutza
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-09-19

cmin ai mei au avut plete, dar in spital nu cred ca este cazul de pieptanat
am uitat sa mentionez pentru acasa peria smile

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#1418 2014-08-12 13:57:07

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Clar sticla smile
Nuk, mi se par cele mai ok, aici si in spital le foloses , nuk speciale pt spital, dar de sticla

#1419 2014-08-12 14:01:53

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

hello

Manu, succes cu bb2 . Pediatru -Diaconu Radu. E de garda in spitalul de copii din zona parcului Romanescu si are si progr la cabinetul din Valea Rosie in fiecare joi. Poti gasi nr de la cabinet pe net. Mai face si marti la o policlinica, dar mai rar. eu sunt f multumita de el, si este renumit in oras ca isi da interesul+ca ii poti pune intrebarile de  orice natura ce-ti trec prin cap. Ginecolog, e discutabila treaba. De bona, nu stiu sa recomand, dar cred ca voi avea si eu nevoie pt 4 ore dupa prog de gradi, asta in cazul in care o da DD sa-mi gasesc ceva de lucru.

Mai, ce va invidiez pe cele ce beneficiati de ajutorul parintilor. A mea mama, nu s-a obosit nici macar sa vina in vizita intr=o luna jumate cat am fost cu copilul singura, d=apai sa=mi dea de mancare???

Despre chestia cu ap, si eu ajunsesem de mult timp la o concluzie cam ca a lui Deno, dar din dorinta de a nu mai starni discutii si din lipsa timpului de net, am lasat-o balta. Tin minte, pe can activa Katami pe forum, era o discutie despre cum faci copilul sa nu umble cu cutitul fara sa-i spui NU. Daca tot nu intelege, lasa-l sa se taie... . Mi s-a parut super deplasat, ca si cand i-as explica ca daca merge in strada il loveste masina , el nu intelege, sa-l las deci si sa fuga. Pe mine ma apuca nervii simai ales in timpul asta cat am fost singuri, am mai tipat, i-am si explicat de fiecare data, l-am luat si pe sus in casa, de toate. Nu merge nimic, tot fura mancarea altora din mana, fuge unde vede cu ochii, da cu  toate cand i se pune,ma loveste zilnic si mai ales, ori de cate ori ii fac morala (si am grija sa il trag deoparte afara, sa nu auda altii), incepe repertoriul :du0te0n tavan, du-te-n lume, du-te la ghervici , etc. Asa este felul unora de a fi, mai nazbatiosi si mai neascultatori, dar cred ca e datoria mea de parinte sa-l stapanesc, prin mijloace umane, desigur, sa sa-l invat sa se poarte in societate.

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1420 2014-08-12 14:10:46

cmin
Addicted member

smart  puss  dar nu il dai la program lung? sau il dai la scurt in condiitile in care nu ti-ai gasit inca job si pe urma nu il mai poti muta?

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#1421 2014-08-12 14:17:44

smart lady
Addicted member

Cmin par , nu cred ca=l vor primi la progr lung, conditia era sa am si eu serviciu. In principiu, cred ca va merge la progr scurt si cand voi merge la job, va trebui sa gasesc pe cineva sa stea cu el pana cand va veni unul din noi acasa (sau poate printr-o minune voi reusi sa-l mut la progr lung).

#1422 2014-08-12 14:17:57

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

buna, mamici!

deno, wow, 3-4 ore de pranz, legate... vis! asta ca sa compenseze chinuiala de la adormire. al meu doarme intre una si doua ore peste zi, dar se trezeste la fiecare 20-25 min big_smile. nu pot sa fac nimic cat el doarme, ca nu vreau sa se sperie si sa ajung la el dupa ce a dat in plans sad.
baiatul meu il pupa doar pe sot pe obraz (si sunt geloasa big_smile), pe mine pe maini, burta, de regula cand se trezeste din somn si a fost la tzitzi.

manuu, sa aiba roade munca voastra, sa ne anunti curand ca esti gravida cu bebe2!!! goodluck
chiar cuminte fetita ta! hjarta

rona, si eu am citit de bine de biberoanele de la dr brown's (ajuta la reducerea colicilor) atunci cand cautam, insa nu le-am gasit prin farmacii, trebuia sa dau comanda si am recurs la avent, cu care ne-am inteles bine. cele de 60 vor fi bune pana intr-o luna, deci trebuie inlcouite repede cu unele mai mari. pe alta parte, cele de 120 sunt mai grele, mai mari... dar cred ca sunt o optiune mai buna. eu iti doresc sa alaptezi cu succes in tandem, sa n-ai nevoie de biberoane big_smile! categoric sticla, nu plstic! cele din plastic se fac urate in timp scurt, trebuie inlocuite des. cele din sticla tin mult si bine. da, tetinele se schimba des, deci ai nevoie de rezerve. si eu am perie din par de capra pt baiatul meu. una e suficienta, parerea mea.

cmin, sunt ft ft moi periile astea. asa, ca pronto pamatuf. n-au nici o treaba cu fontanela, sunt ca o mangaiere pe caputul bebelusului.

smart lol de coma ce replici scoate baiatul tau!

#1423 2014-08-12 14:18:38

timean86
Addicted member

Kate am uitat kram

Smartuc nu te-am vazut de mult par

#1424 2014-08-12 14:25:32

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Mamici, multumesc mult pt ajutor! Sunteti foarte de treaba! puss
o sa iau de 120 ml, din sticla, cu gat larg.
Si o perie pentru amandoi puss
Pupici pt voi si bebelusii vostri.

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#1425 2014-08-12 14:29:06

smart lady
Addicted member

Garga , am avut ocazia sapt trecuta sa cunosc un copil autist. Nu am stiut la inceput absolut nimic, nu am banuit nimic, a conversat cu fi-miu si s-au plimbat prin curte, a avut un comportament absolut normal. Mi-a spus mama lui ca a descoperit la 4 ani ca avea autism, ma rog, a umblat mult cu el, mai ales ca nu i-l primeau la nicio gradinita in oras, a facut terapie, iar acum la 14 ani e un copil absolut normal. Singura exceptie e ca invata impreuna la toate materiile si a terminat cu 9 50

Da, Anca, zice atat de multe , il duce mintea mult, inregistreaza absolut orice aude. Avem cateodata niste conversatii de ma lasa masca. O sa vezi si tu la baiatul tau ce va face si spune la 2 ani si 10 luni

Time, lipsa de timp, greutatile, chestii de-astea m-au impiedicat sa mai intru. Am mai citit uneori pe seara, doar ca nu aveam dispozitie sa scriu puss

Ultima oara a fost editat de smart lady (2014-08-12 14:37:00)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.